Sari la conținut

gina si raissa new in cluj !!!!! 0746410708 0746399745


Postări Recomandate

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Anunt: "oferim placeri de neuitat domnilor generosi !! impreuna dar si separat !! pentru mai multe detalii contactati-ne !!" 

 

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5988304

 

De putin timp vazand anuntul din pata am zis sa incerc si eu ceva mai nou pe piata nevazand nici un anunt cu d-soarele postate prin alte zone ale tarii (si nici un topic despre ele).

Am sunat la numarul de pe poza cu RAISSA placandu-mi ce am vazut in sutien (din poza). La telefon am primit datele necesare cum ar fi OP/N si NP  ca si pret cerut 300Ron 1h (negociat 250) pot sa zic putin cam scump dar aveam oo-le umflate. Mi-a comunicat adresa pe str Bo... nr_ si pot confirma ca pozele sunt de acolo din locatie.

 

Ajuns la fata locului fiind la o casa am asteptat cateva minute pana mi-a raspuns la telefon sa vina sa imi deschida poarta.

O casa nou construita cu 2 camere o baie si bucatarie (din care am vazut baia si camera ostilitatilor  :laugh2 ) .

Dupa cateva vorbe in camera si stabilit din nou tariful si serviciile am purces la baie (curata, prosop curat, vreo 3 geluri de dus), intors in camera (cu 1 pat mare , 2 noptiere si 1 masuta cu 1-2 scaune).

Raissa o tipa pe la 165-170 , 22- 25 ani (zic eu) blonda era cu parul prins,  cu un bust generos si un fund misto, ma astepta doar in lenjerie langa pat. (pe Gina nu am vazut-o) presupun cu un alt client sau....  deoarece la intrare se aflau o pereche de pantofi barbatesti.) 

Intreband cand trebuie facuta plata acum sau dupa, a fost un raspuns "acum", am decartat si m-am intins pe pat . Raissa a venit langa mine si am inceput cu saruturi pasionale printre care am eliberat din sutien cei doi sani minunati cu care m-am jucat minute in sir (placerea mea ascunsa  :boob  :bow ),  "soldatul" fiind ridicat si de neclintit a trecut la un  ON bunicel de cateva minute , intre timp jucandu-ma si eu cu pasarica (curata , fara mirosuri si epilata corespunzator), finalizarea veniind destul de repede pt mine. Dupa igienizarea cu servetele umede am mai stat la taclale vreo 5 min (vorbind diverse si spunandu-mi ca e din Oradea) dupa care am trecut la nr 2 inceput cu un oral scurt pus caciulita continuat cu un misionar  impreuna cu cei 2 prieteni ai mei "sanii" :laugh2  si trecand la un doggy cu o priveliste misto la posteriorul domnisoarei unde am si finalizat in caciulita. 

Fugit la dus imbracat si plecat multumit de investitia facuta (80%) daca era un 200 ron era si mai bine  :rax2 .

Ca si note as putea spune:

Locatie : 9

Domnisoara: 9+

ON: 8 (putina mana fara deep) cu putina atentie la oo

NP: 9 (nedurand foarte mult ea sa implicat si umezirea a fost buna)

GFE: 8-9 (destul de lipicioasa)

 Pot sa zic ca daca ar mai scadea pretul as revenii.

 

Sange-n oo si spor la fu___. :rax2

 

PS : sper ca am postat corect  daca nu rog moderatorii sa faca modificarile necesare.

 

 

 

 

post-13295-0-17895600-1412773465_thumb.jpg

post-13295-0-60966800-1412773471_thumb.jpg

post-13295-0-28178100-1412773478_thumb.jpg

post-13295-0-56496400-1412773486_thumb.jpg

post-13295-0-67373900-1412773491_thumb.jpg

post-13295-0-87869600-1412773496_thumb.jpg

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Am fost de vreo 2 saptamaini si eu la Raissa. Locatia zona str. Campina, o straduta chiar langa ea usor de gasit dupa punctul de reper dat . Casa mare cu ceva camere pe acolo de inchiriat se pare in regim hotelier , casa unde stau si proprietarii din cate am inteles.

Raissa , blonda, statura medie, in poze pare mai ok, dar si in realitate nu arata rau. Da sanii sunt frumosi asa cum zicea colegul de mai sus. Apartamentul e cu 2 camere , bucatarie, baie, in cealata camera ( in care nu am fost ) presteaza colega Gyna, pe care mi-a fost prezentata la iesire. Bruneta , ceva mai inalta decat Raissa , multe detalii nu am ce sa dau ca nu am stat sa o scanez....

Facut dus si trecut la actiune cu un oral neprotejat bunicel, jucat cu sanii si ACTION. Nu m-a dat pe spate dar nici nu pot sa zic ca nu e ok . E de clasa peste mediu. Este intradevar din Oradea si cica s-a apucat de "meserie" de doar o luna.... e fosta sportiva ... parca....daca bine mai tin minte.

deci notele :

Locatie - 8

GFE - 7,5

ON - 8

NP - 8

Aspect - 8

Pret - 200 lei juma de ora ( pret mare dupa prestatie - parere personala)

  • Like 10
Link spre comentariu

Pe Raissa am cunoscut-o si eu! Sunand-o intr-o seara o intreb daca presteaza pe timpul noptii,deoarece aveam trecere prin Cluj,dupa ora 00:00 ! In fine,reusesc sa ajung aproape de ora 01,o sun ,imi raspunde,ma ghideaza spre locuinta,ajung,parchez dupa ce am dat o tura pe straduta ca sa gasesc loc de parcare, si ma indrept spre locatia indicata! Ultimul etaj ,il urc gafaind,ajung,imi deschide si de dupa usa apare ea! Poze reale, fata blonda,sanii moi,fese moi,tind sa-i dau maxim 19 ani! Fac dus ,ACHIT 150/30 MINUTE si trecem la treaba! Mi se pare ca totusi, pretul este nitel exagerat pentru ceea ce presteaza! un 100/30 min. 150-200/h ar fi mai echitabil! Parerea mea! :)                                                                                                                                                                                                                Locatia-7 Lipsa papucilor de dus!                                                                                                                                                                  GFE- 6.5                                                                                                                                                                                                         Aspect - 7.5                                                                                                                                                                                                   ON-6                                                                                                                                                                                                          NP-6                                                                                                                                                                                                          Pret-150/h                 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut,

Am facut si eu o vizita la domnisoara Gina din acest topic.

Dupa ce am sunat la cateva fete care nu au raspuns am ajuns si la domnisoara Gina. Cu o voce placuta la telefon imi comunica oferta: 150 o finalizare/30 de minute si 300 ora. Imi fac programare si ma indreapta spre strada Padurii intr-un grup de blocuri unde au mai prestat si alte domnisoare.

Sunt indrumat la apartament unde ma asteapta o domnisoara cam de 1.75 inaltime si 55-60 kilograme cu ochi albastrii si un zambet frumos. Varsta 20 de ani, ii studenta la ... si este venita din alte parti. 

Negociez cu domnisoara ora la 250 lei si ma duc la dus. Pe cand m-am intors domnisoara era in lenjerie intima. Inchegam o mica conversatie care se transforma in fk si mangaieli. Ne intindem in pat si incep sa ii mangai fundul frumos si tare si sanii micuti cu sfarcuri neexcitabile. Gina accepta fara probleme fk iar limbuta ei este foarte jucausa. Ma saruta pe piept si coboara incet spre junior care era din ce in ce mai nerabdator. Se pare ca nerabdarea a dat roade pana la urma pentru ca Gina incepe un ON bun cu atentie la zonele invecinate. Continua vreo 5 minute dupa care ma intreaba daca vreau sa punem prezervativul. Ii spun ca inca nu, rade in timp ce ma priveste si apoi coboara din nou la junior. 

Ii cer sa facem un 69 si accepta fara ezitare. Are o pruna atat de frumoasa. Mica si numai buna de mozolit si dezmierdat. O sarut frenetic pe pruna, o musc de fund si de picioare si o plesnesc nu prea tare dar destul cat sa apara cateva urme rosii pe fundulet. Buna fata ...

Ii cer sa treaca deasupra si se conformeaza dupa ce monteaza prezervativul. Incepe frenetic dar o domolesc. Nu sunt la concurs si nici nu ma grabesc nicaieri. O strang in brate in timp ce conduce actiunea de deasupra. Ma joc din nou cu prietenii mei sanii care sunt tot la fel de nerecunoscatori si nu dau semne de excitare. Si inca o palma, doua pe fund. 

Trec deasupra si privesc cum intra juniorul in prunica Ginei. Foarte frumoasa priveliste. Am impresia ca ii place si, dupa roseata din obrajii ei si dupa faptul ca pruna incepe sa i se stranga ritmic in jurul penisului meu, cred ca nu ma insel. O iau in brate si o sarut. Buna fata ...

Si ce fund frumos. Nu stiu daca am mai zis dar privelistea este foarte frumoasa pe la spate. Fata ii un pic mai lata in solduri si cred ca o mai pus vreo 2-3 kilograme fata de poze dar mie imi place un fund mai mare si rotund. Un fund in care poti sa pompezi pana te trec naduselile si nu mai ai putere. Frumos fund cu o urma alba pe centru, un V ramas de la slipul care acoperea ceea ce trebuia sa acopere.

Cand nu am mai putut am intors-o din nou pe spate si iam luat picioarele pe umeri. O fut in timp ce privirea imi trecea de la chipul ei la sanii pe care ii mangaiam si la penisul care intra frenetic in ea. Imi spune ca nu mai poate. Rad ... Lasa ca eu mai pot un pic ma gandesc. Dupa cateva minute termin si ma prabusesc langa ea. Si da ... buna fata ...

Mai povestim cam 10 minute dupa care fac un dus, platesc pentru ora petrecuta si plec.

Notele: Locatia: 8 pentru ca nu am primit papuci de casa (iam zis ca trebuie sa cumpere). Pentru cei care au masina le recomand sa parcheze pe strada.

            Domnisoara: 9 Desi are un pic de burtica pe mine nu ma deranjat. Fata ii curata, are zambet frumos si stie sa se faca placuta

            GFE: 8

            ON: 8

            NP: 8

            Pret: 250 lei/ora (as zice ca ii mai mult de 200 ora)

            De recomandat: DA, daca vreti sa faceti sex cu o domnisoara frumoasa. Nu are atitudine porno daca aia cautati. Ii o fata normala.

PS: fetele fac show lesbi din cate zicea Gina. 300/30 minute sau 600 ora. Bine cred ca se poate negocia fara nici o problema la 500 sau  mai jos. Programul de show cuprinde saruturi intre ele, se ling, si diverse fantezii (in functie de cere clientul). Hm... nu am mai fost de mult la asa ceva si poate ar trebui sa merg ...

Cam atat ... Ciocane tari sa aveti 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

fetelor nu credeti ca exagerati ?

300 pentru o ora ??? hmmmm .... 600 cu ambele ???

buna parere aveti despre voi....

Eu personal nu pot confirma asta !

 

 

150 Ron 30 min / 1h 300 Ron cu una dintre noi.
300 Ron 30 min/ 1h 600 Ron cu ambele, inclus Show lesbi REAL, si anumite fantezi la cerer. Pupici, te asteptam :* :* :*

  • Like 3
Link spre comentariu

Noi oferim servicii de aceea ne-am ales noi preturile. Sunt destule escorte pe piata! Iar tu Mark ai fost la noi in prima luna! Am acumulat experienta de aceea ne permitem sa cerem atat. Cu tot respectul :* :* :*

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Auzi, frate... Pai daca se pune problema asa, de ce "ne-am permite" noi sa va vizitam, daca voi "va permiteti" sume de-astea?? In felul asta de abordare a merketing-ului nici macar cei curiosi de "experienta acumulata" nu va vor mai calca pragul... E doar o parere si un sfat subtil... 

Cele bune!!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Consider ca nu e si cazul nostru adica nu cred ca unul dintre voi, domnilor, a plecat din locatia noastra nesatisfacut.Si pana la urma nu suntem genul de escorte care cronometreaza timpul. :*

 

Incep prin a spune, da, eu personal n-am avut ocazia sa va "tavalesc" cearceafurile. Nu inca ...

 

Dar nu asta e scopul acestei interventii.

 

Citind cele spuse de distinsele domnisoare, care au o deplina incredere in ele insele si in calitatea serviciilor oferite, dar in aceeasi masura si recenziile distinsilor colegi, intr-o pauza fiind mi-am zis eu ca s-ar merita sa rememorez cunostintele de clasa a IV-a de aritmetica, si sa fac o medie a notelor acordate in cele 4 recenzii.

 

Iata ce a rezultat, referitor la prestatia duducilor:

 

-Oral = 7,50;

-Normal = 7,75;

-GFE = 7,63.

 

Nota bene, recenzorii, in numar de 4, sunt toti "colorati", deci, cel putin teoretic, de incredere si cu standarde de evaluare macar asumate din cutuma forumistica.

Tot ca o mentiune expresa, toti recenzorii recomanda scaderea pretului, pentru a-l alinia cu nivelul serviciilor. Toti cei patru.

 

Desigur, mediile de mai sus nu sunt de corigenta, sunt in zona mediocritatii. Tot ce este peste 6 si sub 8 nu poate sa aspire inspre alta clasificare decat cenusiul spatiu mediocru.

 

A fost doar un mic exercitiu de aritmetica elementara, din care fiecare intelege ce vrea.

Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Ai pus punctul pe i ... BRAVO !

 

Incep prin a spune, da, eu personal n-am avut ocazia sa va "tavalesc" cearceafurile. Nu inca ...

 

Dar nu asta e scopul acestei interventii.

 

Citind cele spuse de distinsele domnisoare, care au o deplina incredere in ele insele si in calitatea serviciilor oferite, dar in aceeasi masura si recenziile distinsilor colegi, intr-o pauza fiind mi-am zis eu ca s-ar merita sa rememorez cunostintele de clasa a IV-a de aritmetica, si sa fac o medie a notelor acordate in cele 4 recenzii.

 

Iata ce a rezultat, referitor la prestatia duducilor:

 

-Oral = 7,50;

-Normal = 7,75;

-GFE = 7,63.

 

Nota bene, recenzorii, in numar de 4, sunt toti "colorati", deci, cel putin teoretic, de incredere si cu standarde de evaluare macar asumate din cutuma forumistica.

Tot ca o mentiune expresa, toti recenzorii recomanda scaderea pretului, pentru a-l alinia cu nivelul serviciilor. Toti cei patru.

 

Desigur, mediile de mai sus nu sunt de corigenta, sunt in zona mediocritatii. Tot ce este peste 6 si sub 8 nu poate sa aspire inspre alta clasificare decat cenusiul spatiu mediocru.

 

A fost doar un mic exercitiu de aritmetica elementara, din care fiecare intelege ce vrea.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Tocmai ce m-am intors din cuibul de pe str. Padurii.

Le-am cunoscut pe cele doua domnisoare, dar desi la prima impresie Raissa mi-a placut mai mult (se vede ca e fosta sportiva, piele mai ferma, tonus muscular bun) din cauza perioadei nefaste din luna am ramas cu Gina.

O experienta placuta.Fizicul domnisoarei nu m-a dat peste cap, dar oricum este draguta si nu e de ocolit.

Totul a fost cat se poate de normal si natural, lucrurile au decurs firesc, oral neprotejat bun, iar la normal s-a conformat tuturor cerintelor mele, asa ca nu am absolut nimic de reprosat.

Per total am iesit revigorat, cu o stare de liniste si calm. Am stat circa 45 de minute, de cand am intrat pana am iesit, cu cele doua dusuri de rigoare, am achitat 150 de lei la sfarsit, despre care nici nu am discutat nimic inainte.

Ce admir si respect a fost tactul domnisoarei, care, chiar daca nu s-a simtit atrasa de mine si nici pe parcurs nu a parut ca se dezgheata, si-a facut treaba la modul serios si atent, mi-a dat ocazia sa ma bucur de ea si sa ma simt in largul meu.

Nici eu nu am repezit-o, ci efectiv m-am relaxat din cauza atitudinii ei si a felului in care a facut totul.

Note nu dau, ca nu gasesc sensul. Pt mine a fost O.K. si o recomand.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

buna :blushing2 tot citind  aici am observat ca fetele au o atitudine pro fata de client si v-au dat si raspunsuri foarte frumoase .....fiecare escorta are dreptul sa ceara cat considera ca merita ! eu asa cred ca ati fost putin prea rai cu ele! nu doresc sa iau apararea nimanui ...a fost o parere sincera !! pupici :hug1 distractie placuta :bow  :laugh2  :laugh2  :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare !

 

Am vizitat saptamana asta pe Raissa. Locatia in zona strazii Observator (Zorilor), bloc retras cu locuri de parcare in zona.

 

Am ales o intruziune cu Raissa dupa o programare anterioara prin telefon. Ajuns la locatie, dus incomod (apartamentul fiind la mansarda, cada de baie e sub o panta si e putin incomod ca faci dus daca ai mai mult de 1,75 dai cu capul).

 

Fata e ok, nu face FK dar nu imi doream enorm de mult oricum. Dragutica dar are ceva problema cu tenul fetei, are multe puncte sub piele. Sani medii, cu vergeturi. Am purces cu un oral din partea mea, pusilica corect epilata si fara mirosuri suspecte. Am trecut la ON din partea ei, e ok dar nu e ceva de premiat aici. Apoi NP - misionar si lady on top unde am finalizat. Nu se stie misca deasupra. Poate nu a fost chimia, dar fata nu se relaxeaza si ca urmare implicarea e strict "profesionala".

 

Fata e ok, se poate povesti cu ea.

 

 

Notele:

Locatia 8 (zona retrasa, dus incomod)

Fata 8 (ok, dar nimic extraordinar)

ON: 8

NP: 7

GFE: 8

 

Per total, e ok pt 150 RON/finalizare, dar nu e ceva extraordinar.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...