Sari la conținut

gina si raissa new in cluj !!!!! 0746410708 0746399745


Postări Recomandate

Noi oferim servicii de aceea ne-am ales noi preturile. Sunt destule escorte pe piata! Iar tu Mark ai fost la noi in prima luna! Am acumulat experienta de aceea ne permitem sa cerem atat. Cu tot respectul :* :* :*

Pai dupa gandirea ta,peste 2ani cand o sa aveti la experienta o sa ceri 2000lei pe h! :))))

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Salutare, 

 

Am fost si eu la Raissa. Locatia e in Zorilor, pe Padurii, ap la mansarda. Nu  mi-a placut ce am gasit, neaerist, se simtea un fum de tigara puternic. M-am cerut la dus, am primit un prosop de pe calorifer, cu siguranta a mai fost folosit de un confrate. Baie foarte incomoda si inghesuita, daca esti mai inalt greu te descurci acolo. Am revenit in camera de lucru unde am studiat-o pe domnisoara si am ajuns la concluzia ca pozele o avantajeaza fffff mult. FK=0, a trecut direct la oral. Nu m-a impresionat cu nimic si am montat un baloon am incercat un LOT. Imi place sa incep asa deoarece pot admira sanii si sa ma joc cu ei.Nu a mers deloc, plus ca ori nu-i place ori nu stie sa se miste, plus ca se observa si vergaturile de la sani. Am renuntat la pozitia asta si am trecut la doggy unde parca a fost mai ok, dar tot nu m-a dat pe spate. Am finalizat in balon si plecat la dus rapid. 

Acum notele: 

 

Locatie: 6.5

Fata:7

ON:5

NP:7

GFE:7

 

Per total eu nu o sa revin, totul pe graba, fast fuck. Nu recomand. Platit 150 o fin, bani slabi investiti.

 

O seara faina!

  • Like 8
Link spre comentariu

Buna! Am revenit in Cluj dar de data aceasta avem locatii diferite deoarece ne-am gandit la confortul clientilor ! Pozele atasate sunt recente ieri facute in locatia mea noua! :girly va pup si va imbratisez! Gina 

 

post-137909-0-67342900-1431444592_thumb.jpg

 

post-137909-0-94663600-1431444635_thumb.jpg

 

post-137909-0-37207700-1431444663_thumb.jpg

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salut la toata lumea.Am trecut zilele trecute pe la Raissa, o domnisoara draguta,putin timida dar destul de atenta si incerca sa se faca placuta.Locatia este undeva in zona Buna Ziua, un apartament frumos cochet si destul de curatel. Am fost poftit la baie,primit prosop foarte curat.Baia curata dar probleme la furtunul de la dus si la cabina ceva cu usile nu este in regula , curge apa si prin baie.Geluri de dus la discretie in mare masura ok.Am fost poftit in dormitor unde domnisoara incerca sa-ti cam faca pe plac.Eu am beneficiat de o singura finalizare OP si NP nu stiu dara O se poate si N ca nu am fost tentat.

 

Locatie 9

 

GFE 7

 

Aspect 9

 

OP 8,5

 

NP 7

 

O experienta de nivel mediu nimic spectaculos. Nu stiu daca o pot recomanda dar cu siguranta merita incercata.Eu am platit 150 de ron si nu am stat mai mult de 40 de minute.Toate cele bune.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...