Sari la conținut

0746316862


Vizitator Taz

Postări Recomandate

Vizitator mocu
Reputație: 0

La date de contact as mai adauga ID YM, adica: monica_style69Am vizitat-o de cateva ori. E relativ noua in meserie, debutand in noiembrie anul trecut. A avut multe perioade de pauza. S-a "reactivat" recent, avand un anunt proaspat zilele astea, in care isi promova oferta.Impresii, so, so. Cateodata bine, cateodata bine inspre f. bine, alta data mai putin bine. Asta e ...Fata: tinerica, inaltuta, bine facuta. Tinuta frumoasa. Pozele sunt reale. La fata nu este o frumusete, nu este miss sau top model, dar nici urata nu e. E OK-ish. Are sanii mici, fermi si foooarte excitabili si un fund demential. Se vede ceva si in poze. Apropos, pozele sunt reale. Destul de dezinvolta, dar nu de la prima intalnire. La inceput are unele retineri. Oricum, daca o tratati frumos, cu respect, va raspunde cu aceeasi moneda, ba chiar peste.Locatia: o garsoniera f.f. mica in Ghiorghieni, pe Aleea Baisoara. Fata tine la curatenie, se straduie, dar nu-i suficient pentru a imbunatati aspectul garsonierei. Baie este rudimentara.Prestatia: oral (doar protejat) executat foarte bine si sarguincios. Are un bun potential. La normal, de asemenea are o buna prestatie cu implicare din partea ei. Daca este adecvat "incalzita" are o buna umectare naturala. Pozitiile incercate: ea sus, misionar si dogyy (capra). Ultima pozitie este si favorita ei, dar in aceeasi masura si pentru mine a fost super OK avand in vedere imaginea fundului ei bestial.Pret: 100 lei O+N una finalizare (am platit, dupa o scurta "negociere" 80 lei). Pentru doua finalizari: 120 lei.

Link spre comentariu

Am fost si eu pe la ea, o gasiti acum in Manastur, in spate la McDonalds. Locuinta are un decor fain, baia e curata. E prima fata care nu s-a grabit la nimic. Comunica foarte bine, e o companie placuta. Are mai multe vestimentatii sexy cu care se imbraca deci privelistea va fi frumoasa de cum intrati in apartament :D. Preludiul a fost fooarte lung, asa cum imi place. Are o limba "nebuna" si stie cum s-o foloseasca. Oralul il face protejat, aici ar mai fi de invatat ceva tehnici. Pentru lubrifiere foloseste Durex, e foarte bun, n-am mai folosit niciodata, eu ma bazam pe saliva mea dar ei nu-i place :D. Cel mai mult mi-a placut la ea ca are pasarica adanca deci m-am putut desfasura in voie, chiar si la doggy, fara s-o doara cum am patit cu altele. Presteaza foarte bine si pune suflet. Eu am ales doar o finalizare si nu mi-a impus o limita de timp. O recomand cu caldura :D.

Link spre comentariu

Sal. Tipa e plecata din tara. Am vorbit cu ea la telefon, chiar stabilisem o intalnire insa tinand cont de faptul ca avea avion chiar in ziua programata, am renuntat. Nu mai retin exact destinatia, Italia sau Germania, insa mi-a spus ca se intoarce prin noiembrie. Sa vedem daca asa va fi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...