Sari la conținut

Diana de Braila si Galati


Vizitator putzulica

Postări Recomandate

Vizitator putzulica
Reputație: 0

Diana, blonda, 1.70 cu 48, nu cine stie ce frumusete dar cu un corp bestial, sani medii spre mari, fermi dar si moi in acelasi timp, te fac sa intrebi daca-s naturali, funduletz micutz si bombat, face oral si normal. Normalul protejat, oralul cu sau fara, fara insemnand sa mai cotizezi 50. Cere 100 cu 200 dar orice vrei in plus (gen sarut, oral fara, samd) tre sa mai scoti 50. Fata e din Braila dar se poate deplasa si in Galati ptr. 50 costul taxiului. Ca performante oralul e ok spre f bun, normalul in schimb e excelent. Nu e de gasit pe site-uri inca, incercati la 0723782529


Am uitat... din cate am inteles fata nu practica in Braila decat f. rar... Nu ma intrebati de id-uri de mess sau poze ca n-am si nu stiu mai multe decat am scris aici.
Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Diana' date=' blonda, 1.70 cu 48, nu cine stie ce frumusete dar cu un corp bestial, sani medii spre mari, fermi dar si moi in acelasi timp, te fac sa intrebi daca-s naturali, funduletz micutz si bombat, face oral si normal. Normalul protejat, oralul cu sau fara, fara insemnand sa mai cotizezi 50. Cere 100 cu 200 dar orice vrei in plus (gen sarut, oral fara, samd) tre sa mai scoti 50. Fata e din Braila dar se poate deplasa si in Galati ptr. 50 costul taxiului. Ca performante oralul e ok spre f bun, normalul in schimb e excelent. Nu e de gasit pe site-uri inca, incercati la 0723782529[hr']Am uitat... din cate am inteles fata nu practica in Braila decat f. rar... Nu ma intrebati de id-uri de mess sau poze ca n-am si nu stiu mai multe decat am scris aici.
Putzulica ,tu ai trecut pe la Ea sau doar ai aceste informatii de la altcineva?...mai vreun alt nr de telefon ca am sunat la asta si il avea inchis?
Link spre comentariu
Vizitator putzulica
Reputație: 0

ok, cred ca e vina mea, n-am fost clar... nu, nu am fost inca cu ea, planuiam s-o chem spre sfarsit de saptamana. Informatiile le am de la un om de incredere din Braila, prieten si fost coleg de fac. Merge rar la fete asa ca... nu astept prea multe de la el... Am vb cu el si mi-a zis ca tipa e greu de "prins" ca da drumu la tel cand are nevoie... Nu stiu ce sa zic, o sa incerc si io, probabil vineri, si daca reusesc s-o aduc in gl anunt imediat aici.

Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
ok' date=' cred ca e vina mea, n-am fost clar... nu, nu am fost inca cu ea, planuiam s-o chem spre sfarsit de saptamana. Informatiile le am de la un om de incredere din Braila, prieten si fost coleg de fac. Merge rar la fete asa ca... nu astept prea multe de la el... Am vb cu el si mi-a zis ca tipa e greu de "prins" ca da drumu la tel cand are nevoie... Nu stiu ce sa zic, o sa incerc si io, probabil vineri, si daca reusesc s-o aduc in gl anunt imediat aici.[/quote']...am sunat-o azi de vreo cateva ori , ca pare tentanta,dar are telefonu inchis....daca reuseste careva sa dea de Ea sa ne zica si noua.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...