Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

vad ca esti informat, stii cumva daca se mai maresc pensiile?

sunt informat de multitudinea de oameni care folosesc facebook-ul si care isi baga nasul in politica...mie mi se rupe de absolut tot ce se intampla...nu am stres ca voi prinde pensia sau altceva...nu votez, nu am votat niciodata..dar nu suport sa vad campaniile si bataliile politice care se duc...asa ca am postat si o varianta mai putin stiuta a lui Iohannis. 

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

e bineesss ...si nu numai pensiile vor creste ci si ajutoarele sociale....nu v-a mai munci nimeni aici...o sa fim pe locul 2 dupa Belgravistan...:)))

PUIE MONTA

http://www.arenait.net/files/2014/05/Belgravistan.jpg

Postat

am vere dar nu ti-o pot da ... e secret de stat ...ne ia la ochi Arnold...:))

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

e bineesss ...si nu numai pensiile vor creste ci si ajutoarele sociale....nu v-a mai munci nimeni aici...o sa fim pe locul 2 dupa Belgravistan... :)))

PUIE MONTA

http://www.arenait.net/files/2014/05/Belgravistan.jpg

aici stau eu, la etajul 3. ie bine, nu am avut infiltratii da la vecinul da deaspura, dar in schimb sa canta manelele la el pana tarziu. ie cam frig in schimb iarna, ca nu am apucat sa izolez exteriorul. ma horbeste uneori reflexia helicopterului da haur, dar mai pun cate o patura in geam. am sa-l duc la fer viechi, dar sa mi sa faca calul bine, sa poate trage caruta. l-am priponit in curte si cred ca a mancat cam mult din şăsul asta cu brusturi mari, ori o fi baut apa cu clor din băltoaca aia. mi-e necaz de el, ca imi rugineste pinionul la roate si nu mai am vasalina.

Postat

aici stau eu, la etajul 3. ie bine, nu am avut infiltratii da la vecinul da deaspura, dar in schimb sa canta manelele la el pana tarziu. ie cam frig in schimb iarna, ca nu am apucat sa izolez exteriorul. ma horbeste uneori reflexia helicopterului da haur, dar mai pun cate o patura in geam. am sa-l duc la fer viechi, dar sa mi sa faca calul bine, sa poate trage caruta. l-am priponit in curte si cred ca a mancat cam mult din şăsul asta cu brusturi mari, ori o fi baut apa cu clor din băltoaca aia. mi-e necaz de el, ca imi rugineste pinionul la roate si nu mai am vasalina.

am auzit eu ceva...ca esti vecin cu xoxo ???....:))))))

Postat

de fizica ?

Vizitator
Postat

da artimeteca. l-am invatat sa numere matrice 5 de 7 pa line. l-am facut om si acum nu mai recunoaste. =))

mereu arunca zarul cu gandul la tine :) si merge Braila... :))

• Oras:bacau
Postat

eu nu fac politica..pur si simplu e o chestie primita...mi se rupe cine a iesit presedinte :) eu tot banii aia ii castig.....

si eu la fel ... maine va fi la fel ...  insa ma nu mi se rupe de viitorul copiilor mei ...

Vizitator
Postat

si eu la fel ... maine va fi la fel ...  insa ma nu mi se rupe de viitorul copiilor mei ...

nu gandesc pe premiza viitorul copiilor mei... atunci cand am incerc sa le ofer totul...oricum se vor schimba toate de-a lungul vietii lor de 11 mii de ori...nu are relevanta cine e azi presedinte, cine e maine sau cine va fi cand vor fi copiii mei...

• Like 2
  • Minus 4
Postat

nu gandesc pe premiza viitorul copiilor mei... atunci cand am incerc sa le ofer totul...oricum se vor schimba toate de-a lungul vietii lor de 11 mii de ori...nu are relevanta cine e azi presedinte, cine e maine sau cine va fi cand vor fi copiii mei...

poate ...  insa trebuie inceput de undeva ...  vreau sa ma gandesc cand am sa fiu batran si neputincios ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa schimb ceva cand trebuia ...

viitorul copiilor mei nu consta doar in ceea ce construiesc eu direct ...  ci si in societatea in care vor trai ....  si aceasta trebuie modelata in timp ...  de aici si ideea mea de a schimba ceva cu votul meu 

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ahhahahaah

• Oras:Bucuresti
Postat

S-a votat schimbarea. Toti prostii nostri au votat schimbarea (in mintea lor). Adică un presedinte nou, care să schimbe ceva in tara asta amarată si cu o garnitură de politicieni nou-nouță, scoasă din țiplă: Blaga, Udrea, Videanu, Berceanu, Macovei, Predoiu, Flutur, Frunzaverde, MRU, Orban, etc etc. Asta e schimbarea. :laugh2

La pariu ca viitorul prim ministru, care va fi pus in curand dupa cate se pare, va fi tot asa o "noutate", gen Predoiu? Nu pot să cred că romanii pot fi asa de orbi. Il văd pe Iohannis cu cei mai nenorociți din Pdl in spatele lui (inclusiv pe scenă) dar urlă toti in cor că au votat schimbarea, că au vrut altceva. Incredibill!

Vor vedea in maxim jumatate de an unde este "schimbarea" mult dorită. Vorba aia, să trăiți cum ați votat! ;)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

muie ponta

• Like 1
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

S-a votat schimbarea. Toti prostii nostri au votat schimbarea (in mintea lor). Adică un presedinte nou, care să schimbe ceva in tara asta amarată si cu o garnitură de politicieni nou-nouță, scoasă din țiplă: Blaga, Udrea, Videanu, Berceanu, Macovei, Predoiu, Flutur, Frunzaverde, MRU, Orban, etc etc. Asta e schimbarea. :laugh2

La pariu ca viitorul prim ministru, care va fi pus in curand dupa cate se pare, va fi tot asa o "noutate", gen Predoiu? Nu pot să cred că romanii pot fi asa de orbi. Il văd pe Iohannis cu cei mai nenorociți din Pdl in spatele lui (inclusiv pe scenă) dar urlă toti in cor că au votat schimbarea, că au vrut altceva. Incredibill!

Vor vedea in maxim jumatate de an unde este "schimbarea" mult dorită. Vorba aia, să trăiți cum ați votat! ;)

lasa bre ca-i bine au pus sigla de bmw la dacie si-o sa faca drifturi cu tinereii si diapora

• Like 1
  • Oras:tara silvaniei
  • Oras:tara silvaniei
Postat

Silvanule, nu presedintele taie salarii si pensii, nu el le mareste, ci guvernul. Daca aceste operatiuni se fac printr-o lege, presedintele nu poate sa o returneze decat o data parlamentului si, daca ea se reintoarce la fel, la virgule, identica, este obligat sa o promulge. Chiar daca Basescu a fost de acord, faptul ca legea putea reveni identica, nu schimba cu nimic lucrurile. Daca aceste reduceri/mariri se fac prin HG sau OUG, presedintele nu are chiar nicio treaba, nicio implicare, poate doar sa dea un comunicat/ declaratie de presa etc. prin care sa-si exprime dezacordul si atat.

Dar ce treaba are Basescu in lupta Ponta vs. Iohannis? Nu am vazut nicio sustinere pentru unul sau altul, ci doar critici adresate amandorura. Iar ministri sau parlamentari ce au contribuit la scaderea de pensii si salarii se gasasc in ambele tabere. Despre ce vorbim?

Hai sa incercam sa fim obiectivi, sa incercam sa citim Constitutia, sa cunoastem cum functioneaza statul roman si apoi sa ne exprimam. Sa incercam sa nu gandim ca lelea Floarea din Cocarlati, cu

Silvanule, nu presedintele taie salarii si pensii, nu el le mareste, ci guvernul. Daca aceste operatiuni se fac printr-o lege, presedintele nu poate sa o returneze decat o data parlamentului si, daca ea se reintoarce la fel, la virgule, identica, este obligat sa o promulge. Chiar daca Basescu a fost de acord, faptul ca legea putea reveni identica, nu schimba cu nimic lucrurile. Daca aceste reduceri/mariri se fac prin HG sau OUG, presedintele nu are chiar nicio treaba, nicio implicare, poate doar sa dea un comunicat/ declaratie de presa etc. prin care sa-si exprime dezacordul si atat.

Dar ce treaba are Basescu in lupta Ponta vs. Iohannis? Nu am vazut nicio sustinere pentru unul sau altul, ci doar critici adresate amandorura. Iar ministri sau parlamentari ce au contribuit la scaderea de pensii si salarii se gasasc in ambele tabere. Despre ce vorbim?

Hai sa incercam sa fim obiectivi, sa incercam sa citim Constitutia, sa cunoastem cum functioneaza statul roman si apoi sa ne exprimam. Sa incercam sa nu gandim ca lelea Floarea din Cocarlati, cu 3 clase.

Ai mare dreptate, dar... Base a fost cel care ne-a dat "vestea buna'  , fara a tine cont de parerea lui Mugur Isarescu de la aceea data. El a fost primul care a fost convins ca masurile sunt bune, guvernul abia a treia zi dupa scripturi si-a data acordul.

Nu credeam ca natia asta se mai paote trezi din indobitocirea la care a fost supusa, dar avem totusi o speranta de mai bine.

Hai sa fim obiectivi: ce spui daca Iohanni s il numeste premier pe Base sau pe blaga ? Asa-i ca ne putem pisa pe voturile noastre ? Vom avea un presedinte bun dar un guvern precum cel al lui Boc. Sincer nu asta si-au dorit milioanele de roani care au iesit la vot.

• Like 1
Postat

lasa bre ca-i bine au pus sigla de bmw la dacie si-o sa faca drifturi cu tinereii si diapora

Exact. Dar Iohannis o sa se plimbe cu Bmw-ul numai cand o sa ii dea voie Blaga pt ca are cheile la el. ;)

• Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

O noua minune s-a produs. Poporul roman nu este chiar asa de adormit precum cred sau doresc baronii din psd. Bunul simt, solidaritatea intre romani si faptul ca s-au saturat sa fie mintiti, nu au disparut din Romania. 

Acum ca avem un nou presedinte sa credem in el. Poate se va repeta istoria cu Carol I sau Ferdinand, regi care ne-au condus la cea mai buna perioada, din toate punctele de vedere, pentru tara noastra

• Like 6
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...