Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Indiferent cu cine ați votat, indiferent de cine ieșea, tot nașpa o sa fie! Să-i dea Dumnezeu minte si putere lui Iohanis, in primul rand sa nu ii calce pe urme lui Constantinescu, sa nu lupte pentru un guvern cu Base prim-ministru, Curva lui ministru la turism așteptând să-i cada frunza si doamna prim procuror comunist ministrul justiției. Personal, nu mi-a plăcut niciunul, am votat pentru ca mi-am castigat acest drept in '89, chiar si dreptul sa îmi anulez votul, muiindu-ui pe amândoi cu o stampila pe fata. Picoane, am citit niste postari ale tale aici, sincer avem Constituție! Păcat ca este interpretata după cum dorește un președinte, o Curte Constituționala condusa de unul care pana la venerabila sa vârstă, nu a fost decât jurist de întreprindere. Am toată consideratia pentru ei dar, din punct de vedere profesional ......Cea mai înaltă Instanță din Romania, de ce trebuie sa fie alcătuită din oameni numiți politic?

• Like 3
  • Minus 3
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat
post-140118-0-46856200-1416242919_thumb.jpg
  • Oras:Bucuresti
Postat

S-a votat schimbarea. Toti prostii nostri au votat schimbarea (in mintea lor). Adică un presedinte nou, care să schimbe ceva in tara asta amarată si cu o garnitură de politicieni nou-nouță, scoasă din țiplă: Blaga, Udrea, Videanu, Berceanu, Macovei, Predoiu, Flutur, Frunzaverde, MRU, Orban, etc etc. Asta e schimbarea. :laugh2

Vorbisi si eu cu zilele astea cu mai multi votanti de Iohannis. Bah, habar nu aveau cine e omu. Doar ca e primar. Unii nu erau nici macar siguri de oras. Insa stiau cu siguranta ca Ponta i-a mintit si batjocorit. I-am intrebat cu ce. Cica cu votul, ca nu s-a putut vota in diaspora. Pai voi aici in Bucuresti va fute grija de aia din diaspora? ..... da...?....!!!!

Deci, pula mea, in timp ce noi ne dam de ceasul mortii ca ala e controlat de base, iar **spam editat**itatea basista incearca sa ne abureasca cum ca iohannis e independent, am aflat socat ca o droaie de hipsteri feisbucisti stiu mai putine despre subiect decat vacarii din Viseul de Sus.

Asta este, daca asa se voteaza in .ro, exact ca in 2004 si in 2009, atunci cred ca ma pis si eu pe ea de tara si emigrez. 

PS: glumeam, nu emigrez nicaieri, o tara cu atatia prosti si implicit oportunitati de "afaceri" rar gasesti. :D

• Like 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Rodrigo, in fairness trebuie sa spunem ca sunt si destule MASE de oameni care despre Johannis... nu stiu NICI MACAR unde e primar, insa "stiu" cu 100% certitudine, fara urma de dubiu, ca e traficant de copii si **spam editat** :) ca atare l-au votat orbeste pe V. Ponta, fara sa stie despre el decat (eventual) ca e prim ministru si... e "rosu".

Nu sunt incantat ca a iesit Lolek, cum n-as fi fost nici daca iesea Bolek. Deceptia imi dateaza de dinaintea turului 1, cand am vazut lista nenorocirilor de candidati. Iar cu privire la a vota CONSTIENT si ORIENTAT, hai sa fim seriosi, ce procent din electorat chiar o face la modul asta? Mie mi-e frica sa ma gandesc! Treaba s-a mai discutat, chiar si eu am mai debitat cate ceva pe tema asta (dar stiu ca-i dificil de urmarit, ca si noi dezbatem alegerile de-a pwla, pe 6 threaduri diferite...)

• Like 1
Postat
post-140118-0-24588900-1416247358_thumb.jpg
Postat

Ha ha, ce ma bucur ca nu o sa il mai vad pe Ponta cu moaca aia ranjita si mincinoasa la TV. Cand ii aud pe unii: "cu ce a mintit ?" imi vine sa o iau la fuga.. Cum fratilor cu ce a mintit ??? Voi pe ce lume traiti ?

Uite aici 60 de motive pt care nu am votat cu Ponta si nu zice ca sunt manipulari pt ca sunt fapte pe care el le-a facut:

http://adevarul.ro/news/politica/60-motive-nu-votez-victor-ponta-1_545b53450d133766a8973e5a/index.html

+ bonus:

https://www.youtube.com/watch?v=7WulFz2Qjrw

https://www.youtube.com/watch?v=nrP5uegiElg

https://www.youtube.com/results?search_query=ponta+mincinos

Sincer, colega Rodrigo, ce ar fi fost sa avem un astfel de presedinte ? Cum am fi fost vazuti in lume si ce se alegea din tarisoara noastra ?

• Like 1
Postat

De fapt nu Iohanis a castigat alegerile, ci Ponta le-a pierdut. Duminica am avut parte de un vot masiv anti- Ponta. De ce a pierdut acele alegeri ? Intrebati bugetarii si o sa puteti afla o parte de adevar. Priviti scorul inregistrat in Bacau si Constanta si o sa mai aveti o parte de adevar. Daca aplecati privirea spre judetele din Oltenia, unde victoria nu e nici pe departe stralucita ( la mare departare de rezultatele din 2014 ) , incepe sa se creioneze drumul catre esec.

• Like 2
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Eu m-am ținut de cuvânt si am lins câteva tuici înainte de vot.asa ca in cabina,după perdeluta,amândoi candidatii mi-au făcut impresie buna,mi-au insuflat încredere,si n-am putut decât sa-i stampulez pe amândoi.

da' voi,astia care ati votat "schimbarea"...spuneti-mi si mie,va rog,ce cu ce ati schimbat??

Postat

Eu m-am ținut de cuvânt si am lins câteva tuici înainte de vot.asa ca in cabina,după perdeluta,amândoi candidatii mi-au făcut impresie buna,mi-au insuflat încredere,si n-am putut decât sa-i stampulez pe amândoi.

da' voi,astia care ati votat "schimbarea"...spuneti-mi si mie,va rog,ce cu ce ati schimbat??

Nasol de tine ți-o dai sau ți-o iei la muie? Deh, dilema câinelui!!
Postat

Indiferent cu cine ați votat, indiferent de cine ieșea, tot nașpa o sa fie! Să-i dea Dumnezeu minte si putere lui Iohanis, in primul rand sa nu ii calce pe urme lui Constantinescu, sa nu lupte pentru un guvern cu Base prim-ministru, Curva lui ministru la turism așteptând să-i cada frunza si doamna prim procuror comunist ministrul justiției. Personal, nu mi-a plăcut niciunul, am votat pentru ca mi-am castigat acest drept in '89, chiar si dreptul sa îmi anulez votul, muiindu-ui pe amândoi cu o stampila pe fata. Picoane, am citit niste postari ale tale aici, sincer avem Constituție! Păcat ca este interpretata după cum dorește un președinte, o Curte Constituționala condusa de unul care pana la venerabila sa vârstă, nu a fost decât jurist de întreprindere. Am toată consideratia pentru ei dar, din punct de vedere profesional ......Cea mai înaltă Instanță din Romania, de ce trebuie sa fie alcătuită din oameni numiți politic?

Nu esti constant 

Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

ai un simt straniu al umorului...sau poate eu.

sa-ti răspund.am scăpat de dilema asta.o las in seama votanților schimbării.

• Like 1
Postat

Nu esti constant 

Pentru tine nu am cum! Ești atat de instabil, te-ai obișnuit sa o dai după plop .. încât nu ; u cu cine o arzi. Cred mai degrabă ca te arzi ... aiurea, îți cam place să te fuți in cur! Nu te pot încurca! Marsh!

Postat

Pentru tine nu am cum! Ești atat de instabil, te-ai obișnuit sa o dai după plop .. încât nu ; u cu cine o arzi. Cred mai degrabă ca te arzi ... aiurea, îți cam place să te fuți in cur! Nu te pot încurca! Marsh!

ahahahahaha,

P.S sunt precum politica

Postat

ai un simt straniu al umorului...sau poate eu.

sa-ti răspund.am scăpat de dilema asta.o las in seama votanților schimbării.

Ți-a scăpat o dilema .. maree de tot! Ori ești prost, idiot dar cel mai sigur, răuvoitor.
Postat

Dah, ca si politica, ești cea mai mare curva!

Da ,ai dreptate,dar vezi tu,politica face legea

Postat

Da ,ai dreptate,dar vezi tu,politica face legea

Hai' dreptate, doar ca tu ești doar idiot, politica nu te duce mintea sa faci! Scuze ca ți-o furi!/

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Am tot citit ca a fost un vot anti Ponta, este fals, Klaus a luat cu 3,5 mil de voturi peste partid , eu vb in numele unor orase din Transilvania unde a fost un vot pro Iohannis, vedeti Cluj,Alba,Mures,Brasov de Sibiu nu mai vb 80% va spune  ceva? :laugh2 in Transilvania nu este sat in care nu a castigat Werner , un mare respect am pt Dobrogeni si o mare surpriza pt mine este Iasul . 

• Like 1
Postat

Hai' dreptate, doar ca tu ești doar idiot, politica nu te duce mintea sa faci! Scuze ca ți-o furi!/

Scuze ca esti prost si frustrat

P.S toate postarile tale contin invective la adresa anumitor useri.Crezi ca prin atitudinea ta de rahat esti mai bun?

Postat

Scuze ca esti prost si frustratP.S toate postarile tale contin invective la adresa anumitor useri.Crezi ca prin atitudinea ta de rahat esti mai bun?

Unii din asa zisi useri, ești tu! Mi se rupe fix la o mie de ani lumina de tine si alții asisdera tie! Nesemnificativi, fara gust si fara sare. Va luați apararea unul altuia ca si handicapatii. Bro, marsh si lasa-ne, ai tupeul si stai pe scobitorile tale cacaciosule!

Postat

Unii din anunți" ușeri, ești tu! Mi se rupe fix la o mie de ani lumina de tine si alții asisdera tie! Nesemnificativi, fara gust si fara sare. Va luați apararea unul altuia ca si handicapatii. Brio, marsh si lasa-ne, ai tupeul si stai pe scobitorile tale cacaciosule!

Si noua ni se rupe de tine.Btw,imi dau seama cat de prost sunt bagand in seama un retardat ca tine

Postat

Rodrigo, in fairness trebuie sa spunem ca sunt si destule MASE de oameni care despre Johannis... nu stiu NICI MACAR unde e primar, insa "stiu" cu 100% certitudine, fara urma de dubiu, ca e traficant de copii si **spam editat** :) ca atare l-au votat orbeste pe V. Ponta, fara sa stie despre el decat (eventual) ca e prim ministru si... e "rosu".

Nu sunt incantat ca a iesit Lolek, cum n-as fi fost nici daca iesea Bolek. Deceptia imi dateaza de dinaintea turului 1, cand am vazut lista nenorocirilor de candidati. Iar cu privire la a vota CONSTIENT si ORIENTAT, hai sa fim seriosi, ce procent din electorat chiar o face la modul asta? Mie mi-e frica sa ma gandesc! Treaba s-a mai discutat, chiar si eu am mai debitat cate ceva pe tema asta (dar stiu ca-i dificil de urmarit, ca si noi dezbatem alegerile de-a pwla, pe 6 threaduri diferite...)

Matematic, masele de care vorbesti tu sunt de cateva ori mai mici decat de cele despre care vorbesc eu. Votantii de Ponta din convingere sau manipulare, nu-l cunosteau pe contracandidat aproape deloc. Iohannis a fugit de dezbateri ca dracu de tamaie iar presa controlata masiv de basisti a ascuns incidentele cu baby broker & shit. Deci din cei 5 milioane de votanti de Ponta, probabil 4 milioane habar nu aveau cine e Iohannis. Doar un milion din 5 probabil a votat cu Ponta anti-babi-broker si anti-marioneta-basista.

Pe cand din cei 6 milioane de votanti de Iohannis, 5 milioane l-au votat ca l-au urat pe "mincinosul si prost organizatorul de alegeri din diaspora de Ponta".

Per total, a fost un vot masiv anti. Ponta a fost protretizat de media controlata de licurici ca trimisul Dracului pe pamant. Iar multi romani nu si-au mai pus intrebarea "oare daca votam anti-trimisul-dracului, nu cumva ne alegem cu Dracul in persoana?". Exact ca in 2004.

Pe scurt: bag pula, hai Dinamo! :)

Postat

Si noua ni se rupe de tine.Btw,imi dau seama cat de prost sunt bagand in seama un retardat ca tine

La cat de bolnav eși vorbesti despre tine insuti la plural? Marsh bai sandilaule. Măream, sandilaul analfabet , prieten cu tine, sofistikatu aka o mie de datori, prieteni' cu tine, ai' cu de toate, prieteni cu tine. Despre ce vorbești sandilău stricat si putrezit?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...