Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

P.S. Gainile aruncate in curtea ACL erau vii, nu moarte! ;)

mai cauta prietene ...  jumatate erau moarte demult ... 

• Oras:Bucuresti
Postat

sa arunci cu gaini moarte ti se pare demn de o tara europeana in anul 2014 ...  Dumnezeule ...  in Congo poate ...  

asa iti place sa mai bati apa in piua ...  confruntarea intr-o tara civilizata se face dupa o negociere ...dar ce spun eu civilizat la Ponta cand el arunca cu gaini moarte si pune popii sa intervina in biserica

mai cauta prietene ...  jumatate erau moarte demult ... 

Nu mi se pare demn sa arunci cu găini dar gestul a fost unul simbolic referitor la lașitatea domnului Santa Claus Iohannis.

Eu le-am văzut doar p-alea vii ;)

Dar e interesant totuși dacă erau si găini moarte. O fi fost si Monica Macovei printre ele? Tot ce e posibil.

Postat

Eu le-am văzut doar p-alea vii ;)

Dar e interesant totuși dacă erau si găini moarte. O fi fost si Monica Macovei printre ele? Tot ce e posibil.

http://www.mediafax.ro/social/ansvsa-cadavrele-gainilor-din-curtea-acl-distruse-dupa-necropsie-cele-vii-vor-fi-sacrificate-13532720

ca sa le vezi si pe alea moarte ...

iei in ras o chestie destul de tragica ... am mai vazut asta doar la membri PSD activi ...  acum mi-am dat seama de asta ... faci parte din sleatca lor ...

nu mai are rost sa imi pierd timpul cu tine

Postat

http://www.mediafax.ro/social/ansvsa-cadavrele-gainilor-din-curtea-acl-distruse-dupa-necropsie-cele-vii-vor-fi-sacrificate-13532720

ca sa le vezi si pe alea moarte ...

iei in ras o chestie destul de tragica ... am mai vazut asta doar la membri PSD activi ...  acum mi-am dat seama de asta ... faci parte din sleatca lor ...

nu mai are rost sa imi pierd timpul cu tine

Nu fac parte din nici un partid politic. Daca ar fi sa intru in vreunul ar fi cu siguranță PRM excluzându-l bineînțeles pe nebunul de Vadim.

Iti pierzi timpul cu mine? Ce crezi? E reciproc ;)

Imi pare rău pentru dezamăgirea ta viitoare dar păpușa lui Băsescu NU VA IESI președintele României.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Toata chestia incepe sa capete izul cacatului tipic romanesc, nu mai ramane decat sa se intalneasca pe la ceva emisiune de scandal alaturi de Pepe sau Gutza. Tocmai il vad pe Iohannis undeva la stiri, insistand ca EL de fapt il tot invita pe Ponta la dezbatere intr-un cadru public, acesta din urma de fapt refuzand confruntarea. Pana la ora asta, pentru mine, ce fac AMANDOI e un fel de "come at me, bro' / da' luati-l de pe mine, nu-l lasati la dezbatere, ca-l omor". Penibil cu P mare si cu font de 72.

Singura diferenta e ca, "tabara" Ponta fiind mai vocala in general, versiunea lor va prinde la mai multa lume, iar Iohannis va pierde pe mana lui. Asa cum s-a mai zis, negocieri-schmegocieri: unul cu sange-n pix se ducea oriunde era provocat - da dom'le, aici mi-s, hai sa te vad! Basescu de exemplu, pun pariu ca se ducea si daca-l provoca la sediul PSD-ului la o dezbatere moderata de Dragnea.

Desi am mai zis ca am o parere buna despre Iohannis ca om, in momentul asta tocmai s-a mai adaugat o problema care ma face sa ma intreb daca sa-l votez sau nu - daca se teme si de un papagal ca Ponta (no offence :) ), la ce sa ma astept de la el cand va da de greu cu adevarat, ca presedinte?

Cu riscul de a ma repeta... alegerile pwlii mele. Masina de spalat Bosch (© Daywalker) vs. Mickey Mouse. Alege daca ai ce.

Ma scuzati, ma duc sa vomit in buda.

• Like 2
Postat

Nu fac parte din nici un partid politic. Daca ar fi sa intru in vreunul ar fi cu siguranță PRM excluzându-l bineînțeles pe nebunul de Vadim.

Iti pierzi timpul cu mine? Ce crezi? E reciproc ;)

Imi pare rău pentru dezamăgirea ta viitoare dar păpușa lui Băsescu NU VA IESI președintele României.

nu de asta imi pare rau sincer ...  imi pare rau ca va ajunge Ponta plagiatorul, prietenul puscariasilor presedinte ...

Postat

nu de asta imi pare rau sincer ...  imi pare rau ca va ajunge Ponta plagiatorul, prietenul puscariasilor presedinte ...

http://i59.tinypic.com/34gqz4x.gif

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

...

Cu riscul de a ma repeta... alegerile pwlii mele. Masina de spalat Bosch (© Daywalker) vs. Mickey Mouse. Alege daca ai ce.

...

Sunt in aceeasi situatie :((((

NU vreau sa votez pe Ponta.

A fi votat pana si pe Udrea sau DDD daca erau in locul lui Iohanis.

Asa, cu astia doi in finala,  :no2 , nu stiu pur si simplu.

Eu vreau sa-mi aleg presedintele, nu sa votez CONTRA unuia, doar sa nu iasa.

Nu vreau sa aleg intre doua rele,asa cum s-a intamplat in ultimii 20 de ani, pentru ca majoritatea romanilor nu si-au votat favoritul, au votat CONTRA cuiva ( vadim,iliescu, nastase si mai nou, basescu.).

Sa ma fut daca o sa votez :(

• Like 4
Postat

Nu vreau sa aleg intre doua rele,asa cum s-a intamplat in ultimii 20 de ani, pentru ca majoritatea romanilor nu si-au votat favoritul, au votat CONTRA cuiva ( vadim,iliescu, nastase si mai nou, basescu.).

Adevărat 100%. O mare parte a populației votează împotriva cuiva, nu pentru un candidat anume. In halul asta s-a ajuns.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Iar opinia mea personala e ca (estimativ, +/-) 90% din electorat e, in adancul sufletului, in aceeasi situatie. Dar majoritatea vor (vom?) vota, din varii motive: unii pentru ca vor incerca sa analizeze si sa gaseasca, totusi, raul mai mic, altii pentru ca primarul comunei le pune in vedere, altii pentru ca primesc niste ulei si faina, altii dand cu banul etc etc.

Daca (ipotetic, si va rog sa nu radeti de mine) - repet, IPOTETIC, de dragul conversatiei, in duminica turului 2 s-ar citi rezultate de genul - unul are 532 de voturi, altul are 486... si sunt 12.000.000 de buletine anulate... poate ca ar intelege odata ceva si clasa politica. Sau...? :)

• Like 3
Postat

Bah, ce e isteria asta feisbucista pe forumul nostru de curvari??? Optiunile sunt simple, clare si din pacate catastrofice pentru tara: Iohannis inseamna reinvierea lui Base @ camarilla. + continuarea contrelor intre palate, Ponta inseamna perpetuarea gashtilor de fripturisti de la PSD. Modul in care votam, pana la urma va fi influentat de perceptia fiecaruia dintre noi, si de interesul fiecaruia dintre noi. Sa nu credeti ca unii sunt mai intelectuali ca altii: in final toti o sa iesim prost si mai ales, prostiti...

• Like 3
Postat

Iar opinia mea personala e ca (estimativ, +/-) 90% din electorat e, in adancul sufletului, in aceeasi situatie. Dar majoritatea vor (vom?) vota, din varii motive: unii pentru ca vor incerca sa analizeze si sa gaseasca, totusi, raul mai mic, altii pentru ca primarul comunei le pune in vedere, altii pentru ca primesc niste ulei si faina, altii dand cu banul etc etc.

Daca (ipotetic, si va rog sa nu radeti de mine) - repet, IPOTETIC, de dragul conversatiei, in duminica turului 2 s-ar citi rezultate de genul - unul are 532 de voturi, altul are 486... si sunt 12.000.000 de buletine anulate... poate ca ar intelege odata ceva si clasa politica. Sau...? :)

sau si-ar freca mainile si ar spune ..."DANA IUBITA MEA ...  AM CASTIGAAAAAATTT" 

nu le-ar pasa catusi de putin ...

Postat

o punem de un gangbang:D
Postat

din pacate pentru a ajunge in turul II este nevoie de sprijinul unui partid din asta plin de corupti si de jmecheri ...  o sa mai avem de votat mult si bine raul cel mai mic insa ....  

insa sa alegem iarasi comunistii astia plin de bube pana si pe globul ocular nu mi se pare o optiune viabila

Postat

...si fix cand m-am apucat sa le explic sa-si ia campania si sa si-o bata de p00la, se pare ca s-au pus de acord si se vor intalni la 8 (adica peste 50 de minute) la Realitatea TV.

(sursa informatiei = TV-ul care e deschis in fatza mea  :laugh2 )

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

votez PONTA!! PUIE MONTA!!

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

fix pula, amandoi sunt. de kakat! Sincer, la ce candidati am avut, trebuia pusa ștampilă pe toți. Consecință,anulam nulitatile!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:On-line
Postat

P.S. Gainile aruncate in curtea ACL erau vii, nu moarte! ;)

gainile aruncate erau si vii si moarte !!!! s-a vazut clar la tv 

Postat

Joe sper ca ai vazut dezbaterea din aceasta seara. Iohannis a fost zero. 0!!!!!!! Ha ha ha ha ha haaaaa

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ponta are avantajul ca acces la toate hartiile, este la putere, are cifrele in mana. Din opozitie, Iohannis nu are cum sa detina aceste avantaje, asa ca nu mai fi asa de vesel. Plus ca au fost momente in care Iohannis l-a facut zob pe Ponta (si-a cerut scuze desi Ponta i-a cerut, dar Ponta nu si-a cerut scuze pentru minciniule pe care psd-ul si campania lui le-a adus in fata opiniei publice).

Asa ca las-o mai moale cu veselia pentru ca veseli sunt si cei de la romania tv, pupincuristii de serviciu ai lui ponta. Apropo stii cine e patron la romania tv/ rtv da ? ghita....mare tepar si tunar de la ploiesti, deputat psd....

O zi buna sa aveti !

Postat

Mosule, cu tot respectul, dezbaterea a fost pe realitatea, care e cam antiPSD. Dar asta e complet irelevant la cat de praf a fost Iohannis: nu ai cum sa nu stii macar PIB-ul Romaniei cat e, si sa vii la televizor doar cu lozinci. Sa-mi bag pl, in ce situatie ne aduc astia, sa alegem dintre o paiata si un mascarici:((

• Like 2

Postat

Da, dezbaterea a fost pe realitatea. Eu spun ce vad de fiecare data pe romania tv. Bine ca nu stau mult, doar ma uit si schimb. Dar daca nu stii aici, pe romania tv, in fiecare seara inainte de primul tur, venea ponta si spunea doar ce dorea. Slugile/moderatorii de la romania tv ii ridicau mingea la fileu, iar victor viorel ponta sau plagiatorul marca un punct si tot asa.

Dar stii vorba aia: din 2 rele o alegi pe cea mai putin rea, iar in acest caz Iohannis este raul mai mic 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...