Sari la conținut

0746370457-de evitat!!!


futarila

Postări Recomandate

Anuntul ei:Mi-e dor de atingerile fine, nu ne deranjează nimeni. Sunt blondă sânii mari, grăsuţă, 36 ani. Deţin locuinţă, fără intermediari 9-19. tel 0746370457.Am mai zis ceva de ea dar s-a pierdut in topicul ala mare.Sa revin. Avea si niste poze pe un site de anunturi, tate faine, zic hai sa dau o tura. Sun, zice sa ajung in Tudor Vladimirescu, langa Citadin, 60 lei numaru'. Acolo imi face un itinerariu si ajung intr-un bloc de camere de camin. urc la ertajul indicat.Imi deschide o tipa ruginita rau de tot, ofilita ca o zambila la 35 de grade. Trage un zambet de-ti venea sa fugi. Grasa, nasoala, totul in jur vraiste in camaruta aia. Zic ca plec, tipa imi zice ca face un oral fain, ii zic sa -i faca aluia care lasa pula pe mana ei, eu unul nu.:DConcluzii: tipa are vreo 40-45 de ani cred, oricum asa pare. Nu ai fute-o nici daca ti s-ar da tie bani. Eu am crezut ca am nimerita peste masa, initial.De evitat. Cine nu ma crede, sa piarda jumatate de ora sa ajunga la nasoala asta si sa isi faca un pic de curaj sa vada intr-adevar ceva nasol-nasol.

  • Like 3
Link spre comentariu

am fost eu la ea acum un an, atras de preturile f mici. Oralul in face f prost, cu dintii, la primul numar a zis sa nu ma grabesc ca ei ii place s-o faca usoooorrr si indelungat. OOOkkk! Am facut-o cum a vrut ea, chiar am apreciat ca nu e de aia care te grabeste, din contra! Dupa primul numar mi-a povestit cum i-a dat ea in cap cu securea unui vecin, apoi cum a incercat Corduneanu s-o ia cu japca la produs, dar cum s-a lasat la mana lui (lor), ea fiind prea nebuna la cap si pusa pe scandal. A zis ca i-a placut de mine ca miros frumos si stiu sa fac dragoste, ca, desi nu are orgasm cu clientii, s-a simtit bine cu mine. Cred ca am stat 3 ore cu 80 ron. Confirm ca e nasparlie si la fata si la corp.Peste o saptamana aveam 50 ron in buzunar si eram in zona (sta la ultimul etaj, singula pe palier, usa e chiar in dreptul scarilor), asa ca o sun si stabilim sa ne intalnim. Ea era in fata blocului, fuma cu niste golani.Ajungem sus, bla bla bla, se termina primul numar. Fumez o tigara, trec la al doilea numar, mi-o suge 10 min, imi pun prezervativul si ma urc pe ea. Penisul meu nu prea mai este ferm, asa ca-l strang la baza incarcand sa-l var stiind ca daca da de caldura si umezeala, intra in actiune. La care tipa deodata se plesneste cu tarie si furie peste ochi, urland din toti rarunchii: "FUTU-TI DUMNEZEII MA-TII...:(((( FUTU-I PIZDA MA-SII DE VIATA NU MAI POOOOTTT, DE CE PIZDA MA-SII VENITI MAI TOTI LA MINE CAND SUNTETI OBOSITI SI NU VI SE SCOALA....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!", a urlat tipa de s-au cutremurat peretii. Bai nene, nu stiu ce-ati fi facut voi, da eu aproape m-am kk pe mine de frica! Mi-a fost frica sa nu intre draq vecinii aia ai ei,,,sau sa nu se sperie careva sa creada ca-o omor si sa cheme politia. Stiti cum era anuntul pe vremea aia din evenimetul? Tot asa cu grasuta etc, dar scria ca nu accepta betivi si persoanele care sunt obosite!!:)))

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vorbit si eu o data la telefon cu ea si pe urma m-a sunat sa ma intrebe cu ce ma ocup, ca ea vrea sa stie cine vine la ea si intr-un final a ajuns sa imi spuna ca ea s-a futut cu toti barbatii din Iasi si o sa ma prinda ea pe mine si o sa ma bata=)) desi eu nu sunasem decat sa ma interesez de serviciile ei, daca m-ar fi atras as fi mers. In concluzie, tipa vrea pula, dar a crezut ca poate face si un ban. Deci, NU!

  • Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

pozele la care facea referire initiatorul sunt de aici :http://www.intimclub.net/cont_utilizator.php?id=16734nu e ea, poate una din fetele ei, desi a zis ca nu-s nici ele. Oricum, orasul indicat e bucuresti, nu iasi. eu o stiu de vreo 7 ani, pe vremea cand avea ... 35 de ani ;) si da, a avut momente bune si momente cand nu stii pe unde sa fugi. Eu n-am simtit dinti la oral si am regretul ca in ultima vreme comportamentul ei absolut aiurea ma face sa nu mai merg, mai degraba decat tentatia unui oral bun. In plus, s-a ingrasat mult peste acceptabilul unei asemenea meserii. Totusi, am vazut ca sunt si tipi in cautare de mature, ea se incadreaza lejer la BBW si ramane o nimfomana disperata dupa mascul cu organ mare si tare, care s-o si plateasca, daca se poate, si sa-i accepte povestile pigmentate cu expresii si injuraturi licentioase.

Link spre comentariu

Ce vreau sa spun este ca am sunat si eu atras de preturile mici. Nu a raspuns prima data apoi ma suna un nr strain si rasp era ea- mai vii la mn sau nu dar cu o voce de betivanca notorie, ii zic ca nu. Peste cateva zile sun iar si vb cu ea imi spune unde sa vin ii zic ca vin in 20 min ajung la locul respectiv timp in care ma suna si spune sa uit nr asta ca o sa am probleme. Alta data fiind prin Zona zic hai sa sun poate acum am noroc sun si ma intalnesc cu ea, sta la ultimul etaj e urata la corp si la fata arata ca naiba, foarte dizgratioasa si mirosea a alcool. Asa ca mi-am bagat piciorul si am plecat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...