indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 H.G. Wells a prevăzut oamenii cipuiti in 1898 (romanul Insula Dr.-ului Moreau), românul nu poate prevedea nimic, de luni până vineri, ahahahaha, (mesajul nonverbal, semnele, orbire totala, psih-ologi la minte ) https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10537800_760080430700429_4291278678761376574_n.jpg?oh=054b9b8e3aa3831a7e980b374e1d83cb&oe=54F40F55&__gda__=1423411181_f617ac73edbe35e08760fba17eba820d Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 astept raspuns aici.....clar si la obiect, nu acu, nu maine, cand sunt in stare sa se exprime inteligibil (eu stiu raspunsul dar sa vedem daca ei il stiu, se zice ca nebunul e inconstient de faptele lui, nu stie de ce face ce face ) Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 astepta-r-ai mort! Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 eu vreau sa stiu cine e TROLL!! Hai ma, sa nu-mi spui ca tocmai TU nu stii povestea trollului suprem... 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 ba stiu, dar il agit pe fraier Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 aloooooooooooooo, emo kids, pt tot ce va veni șiti pe cine să dați vina morală de acum încolo (și unde să-i găsiți), și anume pe popi și pe psihologi (faceți-le gravuri cu graffiti pe case, biserici, ca să arătați că aveți și minte în cap, nu doar coaie, coaie au și motanii) - faceți-le că vă omoară pe la spate, altfel.....nu sunteți nici voi decât niște retardați care vă meritați soarta (am și cunoscut vreo 2, zici că-s surdo-muți, ei știu....ce le cântă păsărelele prin cap), și obligatoriu un graffiti la mă-ta în frunte! (și la soru-ta ar merge) Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 4, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Uite o poză cu tine când erai zdravăn la creier ....)) acum nu te mai recunosc ...)) 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Alooo emo kids din Banat si alte locatii ale tarii, nu mai scrieti pe blocurile oamenilor #dadu Robu, Bu$h, cei care v-au vandut americanilor sunt la bucuresti (toti, indiferent de partid), americanii au devenit atei, blog facebook care discuta problema - Right Wing News - oamenii de rand si-au pus centrale termice ca sa le tina pe avarie, si-au pus becuri economice sau cu led-uri (care au consum 5W/bec), scrieti mesaje de moarte pe bisericile americane din parcuri, foarte luxoase, o parte din bani merg acolo, ei promoveaza creditarea, integrarea in sistem, facutu de copii fara numar (dar nu infierea orfanilor, americanii care infiaza copii o fac pt ca guvernul le oferea scutire pe impozit - adica ipocrizie), americanii sunt atei deja, Obama a compromis tot, a dat libertate ateilor, gay-lor, lesbienelor, Hillary Clinton candidata la presedentia USA in 2016 e lesbiana, patronul Apple e gay declarat, TREZITI-VA DRACULUI ODATA! Asa zisii crestini din USA nu au nimic a face cu dragostea pt saraci, pt orfani. Ortodoxia Romaneasca e biserica satanica, isi cer mantuirea de la Mama Lui Dumnezeu (care n-are mama, nu scrie asa ceva in Biblie), va iau banii pt lucruri care ar trebui sa fie gratuite, botez, nunti, si va spun sa va cereti o mantuire in numele a cuiva care nu exista si n-a existat (Isus nu si-a lasat loctiitor pe pamant pe mamă-sa, dimpotriva i-a dat ca fiu adoptiv pe ucenicul Ioan si i-a spus la nunta din Cana Galileii "femeie, ce am Eu a face cu tine?", acum 2 mii de ani, popii au inversat totul, au dat putere totala femeii asupra barbatului....prin ei prin preoti, scopul, BANUL, IMBOGATIREA de pe pielea barbatului care trebuie sa spuna da in fata la popa...daca are vila cu piscina evident, real s-a ajuns la suprapopularea, blocaj ireversibil, criza mondiala de resurse si in final va fi măcel pt o bucata de paine - inarmarea e feroce peste tot - youtube atesta asta). Mai scrieti cu graffiti si pe casele psihologilor, care sunt tot atei, elitisti, consumatori de produse de lux, care promoveaza exact aceleasi lucruri / valori ca popii. Nu va luati de oamenii de rand. Pictati-le lor draci pe case si biserici! Ca sa se vada odata! USA a trecut la ateism oficial, prin Obama, popii ortodocsi sunt interesati de bani, nu cunosc biblia, prin dogma ortodoxa obtin banul (aia e vulva lor, pus cladirea aia fizica plina de aurituri - aurul le e tată, argintul mamă), psihologii il neaga pe Dumnezeu! Concluzia, pur si simplu va omoara pe la spate cu zambetul pe buze! Ei, nu oamenii obisnuiti! Si ce e mai grav, in ascuns, domnii pisălogi din occident vor sa puna mâna pe puterea politica a intregului UE dand in vileag toate aceste lucruri si pozand in lupul in piele de oaie cu fraza "eu sunt aici sa le ajut oamenilor in nevoie, celor dragi..." (nasul, trollul e unul din marii lor sefi). Asa ca...intre ciocan si nicovala. Robu a facut orasul civilizat si occidental cu bani UE (germani). Dar orasul e prevazut a functiona pe gaze de sist, deci da, oamenii din banat de la sat, sunt si vor fi in pericol de moarte. Dar realitatea e...că nu se mai ajunge petrolul, gazele alea vor fi scoase, duse la uzine de conversie in combustibili lichizi, uleiuri sintetice pt motoare (cum e uzina Shell Pearl Qatar, facuta in 3-4 ani, 2008-2011 si or mai fi facut de atunci). Gazele de sist nu vor dura, 10-20 de ani maxim, toata europa e programata pt spargere, din Spania pana in Romania inclusiv, (stop Ukraina, nu lasa rusii, o vor ei, pt ca nici gazele lor nu mai sunt prea multe). Nu e nici o conspiratie cu illuminati, cu nimic, energia verde a fost o minciuna, bogatii vor si mai mult, saracii n-au decat sa ajunga la o adica zoofili. Si aia care merg la fete pe bani (care au copii, probabil pe voi, emo kids), isi dau banii care va hranesc pe voi. Cine e realul vinovat? ONU, UNICEF si alte organizatii (pt protectia femeii, gay-lor, etc.) pt ca nu au luat masuri de control a populatiei din 1990 de cand s-a intrat pe deficit de resurse planetare (earth overshot day - google). Popii spun ca daca sta femeia cu barbatul fara sa faca copii curveste, si daca nu e cu binecuvantarea lor, amandoi ajung in Iad (cu acest santaj ei isi umplu buzunarele). Ei real sunt aceiasi farisei de acum 2 mii de ani care l-au ucis pe Isus. S-au mutat de la Ierusalim la Bcuresti (BOR) deaia si spuns ca Bucurestiul e acum adevaratul Ierusalim si-i spurca pe evrei in toate felurile (dar ii cheama in ajutor sa le dea plante modificate genetic care sa le cultive in baraganul desertificat prin taierea padurilor de salcami). Isus nu va veni niciodata sa faca Raiul pe pamant (unde a fost umilit si batjocorit), conform cu spusele lui Pavel El isi va lua alesii lui in Noul Ierusalim (un fel de nava cosmica facuta de ei, de programatorii de matrix - conform cu ceea ce scrie in Apocalipsa) si pa si la revedere. Bogatii si mincinosii aici raman, pe un pamant devastat ecologic si nuclear (va fi holocaust nuclear - toti au rachete nucleare, GPS-uri cu care le coordoneaza). ONU e de fatada, UE e facut pt bani, la initiativa Germaniei si Olandei (ei au bancile), sa dea banu cu credit si sa-l scoata cu dobanda, problema e ca nu le iese treaba din cauza coruptiei din tari ca Romania unde femeia e la produs si barbatul clacheaza in bautura dupa 2-3 ani de lucru la banda. Aceste lucruri nu pot fi spuse nici unde pe un forum oficial pt ca femeiustile moderatoare te baneaza imediat pe motiv ca ...poluezi....(sunt psihologi in viata de zi cu zi - si ce e mai grav, vor sa impuna feminismu, sa nu mai fie fete pe bani, sa nu mai fie xxx pe net - abstinenta totala - adica mesajul ---mori! nu mai trăi!).Ipocrizia nu mai poate continua, nu are cum, o sa mearga asa zisii credinciosi in biserici cu sangele dandu-le pe nas si gura (de la otravurile din fracking) ca sa asculte predicile halucinante ale unor tartori care traiesc in lux, la oras, total protejati? (predici despre david si solomon care au avut fiecare harem de o mie de femei? si au fost rascumparati de Dumnezeu? - David a murit in bratele uneii tiitoare de 20 de ani, dar ei il declara sfant, abstinent, bla bla bla) Eu am in casa becuri economice din 2004....dragi români, dușman îți e chiar părintele tău care te minte, chiar soția ta, chiar mama ta, preotul, si cei care va conduc de la București. Poliția locala, procuratura, sunt corupte. NU ARE CINE SA VA APERE! Cine e de vina? Parintii români care si-au trimis copiii sa se faca magistrati, doctori, psihologi pentru bani, nu din vocatie. Nimeni prins in sistem, cu sotie si copii nu va recunoaste ceva vreodata. Cu atat mai putin un preot. Ipocrizia îi ține compensați, stau imbratisati ca purceii sub scroafa, la țâțele sistemului unde a dorit fiecare sa ajunga, impins de la spate de parinti. America e in cadere libera, ea era garantul dreptatii, s-a dus dracului, noroc ca mai functioneaza google, facebook si altele care nu sunt cenzurate. Inca. Televiziunile sunt cenzurate. Si cu asta am spus tot. Nu aveti ce cauta in biserici. Acolo e doar un joc de putere al unor bogati asupra unor saraci. Daca nu puteti intelege ce scrie in Biblie singuri, atunci asta e. MUIE TOTALĂ! MUIE TOTALA DE LA POPI, MUIE TOTALA DE LA PSIHOLOGI! (EI VA IAU BANII SI SE DUC LA MISS-URI). IAR PSIHOLOAGELE IN EXCURSII DE LUX BINE PARFUMATE. LUCRURILE SUNT INVERSATE, FEMEIA A FOST FACUTA PT BARBAT NU BARBATUL PT FEMEIE SI N-A LASAT NIMENI PREOTI SA CONDUCA SOCIETATEA, IPOCRITI AU FOST DINTOTDEAUNA. IPOCRITI SUNT SI PSIHOLOGII. Singurul pilon in lume (unde e la comanda Isus) e Israelul, cat timp va mai fi ajutat de America, prea multa vreme nu, acum ca au devenit atei. Poate Arnold ii va ajuta. In rest.....lagăr de muncă pana la distrugere! (femeile din israel fac armata, ale noastre stau la pont in colanti, pt casatorii banoase, binecuvantate de popi). Căscati ochii ca deaia aveti internet! Unde sunt banii se vede bine cu google map....nu v-au furat evreii din Israel banii. Politrucii din Bucuresti, din America (da, vreo cativa au fost evrei, tot al doispelea evreu e un iudă iscariot - si arata a diavol). Nimeni nimeni nici unde nu vă va mai spune adevarul. Dar de la anul vine inceputul durerilor (fracking total - moartea in chinuri). România e pe faliment. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Gata mah................ l-am gasit pa ingineru' https://www.youtube.com/watch?v=IjJqH3oHYHY 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 He's alive, he's alive...!!! Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 escrocii sunt peste tot, șocant http://theonlinecareerjournal.com/eu/index1.html?voluumdata=vid..00000001-045d-4cfe-8000-000000000000__vpid..4ede7000-6643-11e4-8c3d-a10b97046f7b__caid..3aa845f2-bbf3-460b-9924-e6262d224f93__lid..f7d59fcc-ae41-4ffe-bb22-51a0c1b13765__rt..DJ__oid1..4959d856-6f04-4f25-96a4-9c94a5f41273__var1..20640__var2..Conservative\.\News__var3..Conservative%20News__var4..Facebook__var5..A20__var6..A6&cid=20640&plac=Conservative.News&cat=Conservative%20News&ad=Facebook&text=A20&headline=A6 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 escrocii sunt peste tot, șocant http://theonlinecareerjournal.com/eu/index1.html?voluumdata=vid..00000001-045d-4cfe-8000-000000000000__vpid..4ede7000-6643-11e4-8c3d-a10b97046f7b__caid..3aa845f2-bbf3-460b-9924-e6262d224f93__lid..f7d59fcc-ae41-4ffe-bb22-51a0c1b13765__rt..DJ__oid1..4959d856-6f04-4f25-96a4-9c94a5f41273__var1..20640__var2..Conservative\.\News__var3..Conservative%20News__var4..Facebook__var5..A20__var6..A6&cid=20640&plac=Conservative.News&cat=Conservative%20News&ad=Facebook&text=A20&headline=A6 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Apocalipsa lacrimogenă pe bani In timp ce cre($)tinii din USA neaga (ca si ortodocsii) ultima carte biblica, Revelatia sau Apocalipsa (daca te uiti la emisiunile lor din USA spun ca ala era nebun), pocăniții din România, dupa ce au umplut parcurile cu biserici luxoase (pe cine au mituit ca sa le dea voie a faca asa ceva?) s-au gandit sa stoarca bani din decriptarea apocalipsei asa ca iata ce se poate gasi pe facebook in materie de: https://www.facebook.com/apocalipsa.luiioan?fref=ts cu OFERTA - Carti de Vladimir Pustan reducere de -40% etc. etc. mai era tot pe facebook o decriptare frumoasa de unde m-am inspirat si eu, gratuita, cu diverse semne artistice apocaliptice, date statistice (poze, melodii), ale unor artisti din toata lumea, nu mai e (nici clipul ala frumos, Cabeiri - Voices facut de Live at Goa cu luminile alea care sugerau cautarea adevarului, nimic nu mai e din treaba aia de gasit pe net (aia am vazut ca stransese vreo 20 si ceva de like-uri de cand era) mai era alta incercare, asa, in gluma, Apocalipsa dupa Andrei de unde am dat niste poze printre care aia cu un cocalar pe care scria, "Manca-mia-ti pula de sereaci" (mă-ta știe mai bine cum se srie) - nu mai e nici aia concluzie, ortodocsii nu spun nimic in afara de sfanta na******are de dumnezeu sa ne mantuiasca, iar baptistii sau gandit sa faca bani din ei stiu ce scriu prin cartile si filmuletele vandute de ei, ma indoiesc ca scriu acolo ca bisericile lor sunt incalzite pe gaze de sist a caror extractie e catastrofala pentru mediu, risc maxim 10/10 Deci emo kids, ia scrieti voi pe bisericile astea, Bu$h si ce va mai trece voia prin cap. Luati parcurile la rand, ca in fiecare parc e cel putin o cladire care arata ca un hotel de 5 stele. In cazu asta, bine ar fi ca eclipsa aia (de 3 sau 6 zile) prezisa de NASA intre 16-22 decembrie 2014, să fie totala. (sursa) S-a gasit si la aia o cauza stiintifica. Numai la gay-ii din America care-si sug pula pe strazi se mai cauta cauze stiintifice. (www.zombietime.com) (sunt convins ca de-o exista Dumnezeu si de-or ajunge multi in Iad, se vor gasi si atunci cauze stiintifice si vor cauta solutii sa evadeze din Iad. Psihologii sunt aia care zic, nu cred, nu exista, dar gasim noi solutii pe parcurs la orice. Important e sa traim clipa, carpe diem! (real, pe ei ii intereseaza banul tău ACUM!, ca și pe preoți , pt ca vor caldura, masini, confort, familie cu o sotie dulcica, copii REALIZATI, s.a.m.d.) Ei nu stiu că există asta...bulava... http://www.youtube.com/watch?v=xZePkjU9lBs nici asta nici multe altele.... Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 indubitabil parca se aseamana putin cu v-ships! 1 6 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Timis - al doilea Texas Oamenii de pe granita de vest nu-si pot bea apa din fantani, din cauza fracturarii hidraulice. Emo kids, cauta in google setat pe imagini cuvintele psihiatru timisoara, psiholog timisoara, preot timisoara, vei vedea poze halucinante. Procurorul Timis dat in ziar, are salar 2-3 mii de euro lunar, intr-un an n-a facut nici un dosar penal, ori ce ai reclama la procuratura Timis, primesti raspuns, PETITIA DVS. NU SE JUSTIFICA. Timisoara are wall street in piata 700, cladirea fiscului, unde daca vrei sa platesti un impozit pe o camera inchiriata sau o garsoniera sau o amenda ca persoana fizica, primesti numar de ordine 1600 sau mai mult, de dimineata si pana seara ai de stat la 3 ghisee. La orice firma privata poti plati de acasa de pe net orice factura. La fiscul romanesc, NU! In parcul dintre zona Giroc si Soarelui domnii bisericosi au facut o biserica, mica, au luat bani de la "credinciosi" apoi au facut alta langa de 3 ori mai mare, dar asa e in fiecare parc (toate sunt din donatiile fraierilor si din banii americanilor). Acesti oameni nu sunt normali psihic, dar ei au puterea, ei au pus mana pe România. Femeile romance, pe care le vedeti in colanti non stop (si blugi mulati) se folosesc de preoti, predicatori si religie ca sa-ti aplice tie joc de putere (ti-o dau daca spui da in fata la popa, dar ....numai daca ai vila cu piscina, masina, salar bun - asa se fac bisericile, asa se obtine un post de medic, magistrat, etc. - daca innebunesti, ajungi pe mâna lor, si...TU ESTI NEBUN, NU EI, DAR AM ZIS, CAUTĂ PE GOOGLE SĂ LE VEZI MUTRELE - ponta arată binișor pe lângă ei ). Arnold va castiga sigur alegerile in America, Obama este compromis total, ca castiga prin vot negativ ca si Ponta. S-au si intalnit. Au batut palma pentru fracturarea hidraulica a intregii tari (gascanii au nevoie de benzina la SUV-uri, femeia vrea sa ai SUV - oooo, ai de toate, numai masina iti lipseste, iti spune chiar si una de 40 de ani ca una sub 35 te intreaba din start - CU CE MASINA AI VENIT DRAGULE?) Deci du-te fiule si scuip-o intre ochi pe mama ta (intreab-o, i-ai dat-o pe gratis lu tata la casatorie? nu? dă-i scuipat intre ochi). Te-a trimis tată-tu să te faci doctor, magistrat pt bani? Dă-i scuipat intre ochi. Te-a chemat femeia pe care ai ales-o din drag la preot? Dar real pt avere si statut? Dă-i scuipat intre ochi! Scrie pe bisericile americane Bu$h. Scrie căcat pe catedrala, popii din ea au inchis usa in nas tinerilor in decembrie 1989, acolo stau curvele care se roaga pt barbat cu bani, pt sanatate, sa le ajunga copiii in functii mari, acolo stau curvele care tanjesc dupa aur si argint. Scrie acolo, nu pe blocurile oamenilor. Scrie acolo unde e locasul dracilor. Si pe casele psihologilor, ca si ei sunt tot draci. Satana s-a preschimbat in inger de lumina, ciripeste frumos, dar arată ca....dracu...(google - caută și vezi.....) In momentul de față, aceeasi situatie e si in USA. Jale! Germanii par ca ar fi buni, dar nu sunt. Ei sunt aceiasi de pe timpul WWII, designul infiorator al masinilor lor (Audi de exemplu), ii dă de gol, sau il dă de gol pe dracu care-i pastoreste. America a fost a Celui de Sus, dracu o distruge. Si vine aici ca inger de lumina. Lupul e aici! In Europa, Europe (6 litere), America (7 litere) Lupul e f bun psiholog. Pe preoti ii va compromite total, apoi va veni el șef in Europa. Singura speranta, Israel si NATO (Arnold), praf si pulbere din Europa (oricum e jale din Spania pana aici). Arabii nebuni deja, rusii nebuni....singura solutie, in sus si boom! USS Pennsylvania Ohio class (data lansarii la apa, 1989). Se va face dreptate, indiferent cine va veni la sefia Romaniei, a europei. Câinii și curvele lor nu vor scăpa! (lucrurile stau exact invers, da, real vor muri multi, de la fracturare hidraulica, dar ce conteaza, important e sa fie distrusi câinii si curvele că ăia buni - victimele colaterale oricum merg la Sursă!). Nu exista nici o sansa de scapare prinsi intre NATO si Israel (deaia am deschis topicele toate pana acum, sa arat armamentul USA si al Israelului, Russia cu tot cu UE e inferioritate, bazele USA nu sunt in USA, este irelevanta distrugerea Americii, comandamentul ei va fi si pe bordul submarinelor). Curva (USA) va invinge Bestia (Europa)! Dumnezeu va invinge (dragostea), elitismul, statutul deșart, NU! Revelatia 16:10 "Si al cincilea a varsat potirul lui peste scaunul de domnie al Fiarei (EU), si imparatia Fiarei a cazut in intuneric si oamenii isi muscau limbile de durere". (holocaust nuclear peste UE dupa fracking, distrugerea USA de rusi impreuna cu UE si chinezi si cine li s-o mai alatura). Nimeni nu va scapa, nici un câine cu curva lui. Războiul incepe de la anul si victimele vor castiga fara sa miste un deget. Totul e sa stai pe cur acasa emo kids. Lucrurile se vor aseza de la sine. Stai acasa, NATO si Israel vor lupta pt tine pana la capat. Nu conteaza daca stai la sat si mori...sau esti la oras si-ti va veni otrava la robinet. Prostii se vor rascula, vor fi ciuruiti de elicopterele NATO (aleator in aparenta, dar nu, vor lua glont exact câinii si curvele - cei care nu au God Mode, adică porcii cu scroafele lor). Si uite asa, se va face dreptate! Ati invins de pe acum, eclipsa din decembrie e semnul că ați invins deja! (stati calm, va vor face nebuni, va vor ucide, dar in final vor pierde tot) Premiza acestor câini și a curvelor lor (pe care si-au cladit toata viata) e ca nu exista Dumnezeu si ca nimeni nu vede ce fac ei! Da de unde! Vor pierde tot! Nimeni nu-i va scoate de aici.... Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Inginere,tu parca lucrai de noapte Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Salut si tie, injinere! Cooperezi cu CIA de stii atatea? Ma poti baga si pe mine? Am CV bun. P.S.: Sa nu mai spui la nimeni (de pe forum) ca ti-am cerut asta. Ramane intre noi. Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 poate se intreaba cineva ce pregatire am, 6 ani de medicina generala (plus un an de statiu), 18 ani in IT (computere), 7 ani in psihologie criminala, 25 de ani in religie (decritarea profetiilor), au fost doar unele dintre hobby-urile mele, si nu sunt un om sărac, nici de mijloc, din parinti intelectuali tot asa deviat de parinti dar nu practicat medicina, am mers pe IT apoi cu ajutorul criminologiei am descoperit ce fac defp curvele si curvarii de-si innebunesc copii. E halucinant.Acm nu ma mai afecteaza. Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 poate se intreaba cineva ce pregatire am, 6 ani de medicina generala (plus un an de statiu), 18 ani in IT (computere), 7 ani in psihologie criminala, 25 de ani in religie (decritarea profetiilor), au fost doar unele dintre hobby-urile mele, si nu sunt un om sărac, nici de mijloc, din parinti intelectuali tot asa deviat de parinti dar nu practicat medicina, am mers pe IT apoi cu ajutorul criminologiei am descoperit ce fac defp curvele si curvarii de-si innebunesc copii. E halucinant.Acm nu ma mai afecteaza. ...serios? Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 E halucinant.Este! 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 poate se intreaba cineva ce pregatire am, 6 ani de medicina generala (plus un an de statiu), 18 ani in IT (computere), 7 ani in psihologie criminala, 25 de ani in religie (decritarea profetiilor), au fost doar unele dintre hobby-urile mele, si nu sunt un om sărac, nici de mijloc, din parinti intelectuali tot asa deviat de parinti dar nu practicat medicina, am mers pe IT apoi cu ajutorul criminologiei am descoperit ce fac defp curvele si curvarii de-si innebunesc copii. E halucinant.Acm nu ma mai afecteaza. Pana acum au iesit 56 de ani+ copilaria(desi nu cred ca ai avut)P.S esti batran rau 'te dreaq Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Pana acum au iesit 56 de ani+ copilaria(desi nu cred ca ai avut)P.S esti batran rau 'te dreaqEl si Napoleon ce mai faceau 7 lucruri deodata. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 poate se intreaba cineva ce pregatire am, 6 ani de medicina generala (plus un an de statiu), 18 ani in IT (computere), 7 ani in psihologie criminala, 25 de ani in religie (decritarea profetiilor), au fost doar unele dintre hobby-urile mele, si nu sunt un om sărac, nici de mijloc, din parinti intelectuali tot asa deviat de parinti dar nu practicat medicina, am mers pe IT apoi cu ajutorul criminologiei am descoperit ce fac defp curvele si curvarii de-si innebunesc copii. E halucinant.Acm nu ma mai afecteaza. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Salut si tie, injinere! Cooperezi cu CIA de stii atatea? Ma poti baga si pe mine? Am CV bun. P.S.: Sa nu mai spui la nimeni (de pe forum) ca ti-am cerut asta. Ramane intre noi. Ai pus-o, te-a bagat si pe tine in lista. De-acum si tu esti doar alt username de-al trollului... 2 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Ai pus-o, te-a bagat si pe tine in lista. De-acum si tu esti doar alt username de-al trollului... =)) Poate se linisteste, sa nu intre in Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum