thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Mai ho, ma, frate, mai ho... Gluma-i gluma, da' las-o mai usor ca pana la urma reusesti sa-ti bagi o supradoza si belesti MOSSAD-ul... 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Mai ho, ma, frate, mai ho... Gluma-i gluma, da' las-o mai usor ca pana la urma reusesti sa-ti bagi o supradoza si belesti MOSSAD-ul... )) El e omu' fara limite! Văr cu bunicu' lu' Arnold, nas la cateaua aia roscata, nepotul lui Viking batran.Are el grija de Pamant, nu cum au avut cei 5 urmasi psihopati, cei din urma, cu pata-n frunte si crucea-n buzunar...usor usor se va lupta cu prietenul lui imaginar,Dănuţ! Link spre comentariu
state potcovaru' Reputație: 138 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Cannes Oras:Cannes Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 De anu ăsta și pănă la final va fi mereu cineva care va spune Adevărul, cine va cârti împotriva Adevărului va fi eliminat. Nu doar fizic. Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 emo kids sunt copiii săraci, de sex masculin. punct. ei nu au 100-150 sau 200 lei / ora de "dragoste" cu surorile lor.... timpul de gratie pentru UE, 19 ani apoi....(pana atunci, Rusia, out, arabii out) http://youtu.be/kJI7Qkh_jcE Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 nu-mi vine sa cred, sunt demonizati, n-au tata, n-au mama, n-au dumnezeu, deaia zicea Isus: "Lăsați-i acum pe ei, ascultati-Mă pe Mine ce vă spun, că pe ei îi veți avea mereu cu voi, dar pe Mine nu!", nu e nici un reper, nimic, si asa e aproape toata societatea, f usor de dus de nas, ca microbistii pe stadioane, azi cu steaua, maine cu dinamo apoi iar cu steaua si tot asa, stanga-dreapa, unu doi, c-așa-i hora pe la noi (deaia nu sunt semne pe catedrala, biserici, desi ăia sunt inamicii lor reali, victima nu-si recunoaște călăul sau nu poate aplica strategii, gen, dusmanul dusmanului meu, e prietenul meu, enemy of my enemy is my friend ) mereu m-am intrebat, n-am jucat in viata mea jocuri de strategie pe computer, cum pot fi asa de prosti "genialii" jucatori de strategii pe computer???? mister total! asa si in cazul psihologilor, cum de par inteligenti, dar real sunt imbecili cu diplomă (pt ca provin din familii schizofrenice, si asa raman, schizofreni compensati in cercul lor stramt si....roz ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum