Sari la conținut

Postări Recomandate

DOAMNA 35 ani' date=' blonda pasionala ofer companie intima cuplurilor si domnilor generosi, cer si ofer maxima seriozitate si discretie, central;http://www.anuntul.ro/anunt/DOAMNA_35_ani_blonda_pasionala__ofer_companie_intima_cuplurilor_si_domnilor_gen_3709019Stie careva ceva?[/quote']Salut,Am fost eu duminica.Tipa spune ca are 35 de ani si ca este din Ucraina. A venit in Romania de 2 luni, parca.Locatie ok, curata, vizavi de Sala Palatului. Spune ca mai are o colega, dar care nu presta in acea zi.Tipa nu prea stie romaneste de aici si confuzia cu finalizarea orala. La ea finalizare orala inseamna de fapt sa ti-o frece pana iti dai drumul pe burta (a ta, nu a ei).In afara de acest inconvenient tipa s-a comportat foarte ok. Are rabdare, stie ceva meserie (face un anilingus bestial) si geme destul de frumos. Oral: 8 (am depunctat-o pentru finalizarea "orala", dar in rest presteaza foarte bine: anilingus maxim, limbi pe oo etc)Normal: 8 (prima data s-a speriat si a zis sa facem doar oral ptr ca o aveam prea mare, dar am luat-o incet si pana la urma a rezistat cu stoicism)GFE: 9. Este comunicativa, face FKLa 100 RON/ora o recomand....merita incercata.Daca va mai pot ajuta cu alte detalii sunt aici....
Link spre comentariu
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0

[align=justify]Anuntul:ALIONUSHKA, doamna blonda 35 ani, made in Ucraina, ofer companie intima si sex pasional domnilor generosi, ador sexul oral cu finalizare, anilingusul, cunilingusul si pozitia 69, discretie ultracentral - 0764.534.269/ 0758.038.069 - 100L/HPozele:[/align]

post-4961-133409716786_thumb.jpgpost-4961-133409716788_thumb.jpgpost-4961-133409716789_thumb.jpgpost-4961-13340971679_thumb.jpg

post-4961-133409716786_thumb.jpgpost-4961-133409716788_thumb.jpgpost-4961-133409716789_thumb.jpg

Link spre comentariu

La doamna am fost eu nu acum doua luni ci acum cca. 4 ani, pozele erau cam pe aceeasi lungime iar locatia undeva pe mosilor... destul de in varsta si fana anni', merge o tura... Acum cateva lui avea un anunt dat cum ca o face pe bonuri de masa, m-a amuzat copios; pentru cine prefera doamnele coapte este ok iar ca idee este simplu, cine o place pe Alina, doamna blonda care statea in blocul alaturat magazinului unirea o poate incerca, sunt cam pe aceeasi lungime doar ca dameza nu face anal.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Tipa nu prea stie romaneste de aici si confuzia cu finalizarea orala. La ea finalizare orala inseamna de fapt sa ti-o frece pana iti dai drumul pe burta (a ta' date=' nu a ei).In afara de acest inconvenient tipa s-a comportat foarte ok. Are rabdare, stie ceva meserie (face un anilingus bestial) si geme destul de frumos. [/quote']Am sunat-o ieri, vorbeste bine romaneste, cu accent puternic, dar totusi...romaneste :DAm intrebat-o mai "direct" daca pot sa termin in gura ei, si a zis DA.A mai fost cineva de curand ?
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Inteleg confuzia ta, confratele nostru nu a fost suficient de explicit cand a spus: " Are rabdare, stie ceva meserie (face un anilingus bestial) si geme destul de frumos. " Banuiesc ca ar trebui niste desene ca sa fie mai usor de inteles... sau citesti din doua in doua randuri si ai sarit peste partea respectiva?

Link spre comentariu
Vizitator achile
Reputație: 0

Subiecta acestui post este ALIONUSHKA pe care am vizitat o de curand in locatia ei de pe undeva pe Ion Campineanu .Domnisoara are cam 1,65 si este ukraineanca este destul de slaba apreciez eu in jur de 48kg cu un corp ok pt cei 35 ani declarati de ea(eu cred ca bate spre 40).Ca si note dau un 5 pt locatie uratica oral 6 fara mari artificii normal 7 fara implicare si chef .Atmosfera da fast fut este si ea prezenta .Domnisoara mi a intarit idea ca nu tot ce este ieftin este si bun si ca si concluzie nu recomand ,mai bine mai puneti ceva banuti si mergeti undeva unde sa va simtiti bine.

post-2995-133409732413_thumb.jpg

post-2995-133409732414_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Preţ? Oral protejat sau neprotejat? CIM? Igienă? Să mai enumăr? Aveam pretenţii de la tine achile, te rog să aduci completările! :)P.S. Nu stiu de ce am impresia că dameza mai este recenzată pe aici pe forum, mai caut şi lipim topicurile daca o identific. Un pic de ajutor de la colegi n-ar strica pt. că sunt legat de pe mobil şi nu mă descurc tocmai bine.

Link spre comentariu
Vizitator achile
Reputație: 0
Preţ? Oral protejat sau neprotejat? CIM? Igienă? Să mai enumăr? Aveam pretenţii de la tine achile' date=' te rog să aduci completările! :)P.S. Nu stiu de ce am impresia că dameza mai este recenzată pe aici pe forum, mai caut şi lipim topicurile daca o identific. Un pic de ajutor de la colegi n-ar strica pt. că sunt legat de pe mobil şi nu mă descurc tocmai bine.[/quote']Asa e scuze pt omisiuni .Se poate si oral neprotejat asta daca te risti eu vazand dantura ei am preferat sa nu Igiena cat de cat ok ,spun asta nu pt ca nu mi ar fi dat un prosop curat ci din pricina bai care lasa de dorit.
Link spre comentariu

Vizitator curio$$$
Reputație: 0

bine v-am gasit dragi confutaciosi :dam vizitat-o si eu pe doamna acum vreo luna,ca si locatie sala palatului,etaj 4 parca,apartamentul cam vechi si neingrijit,pe patul ostilitatilor era lenjerie noua,baia era cam in paragina dar ave geluri de dus din belsug....am beneficiat de prosop curat si uscat1.inceput cu fk cam salbatic pt gusturile mele :),saruturi pe gat,corp continuand pana la omulet erectil unde sa dezlantuit cu un oral umed si atentie zonelor adiacente,limbi pe oo continuand cu anilingus(asta chiar ii place)dupa care a avut cateva incercari de deeptroat pana am termin in gurita ei.2.pauza bine meritata pt asta micu sa-si revina dupa care am inceput cu un 69 si trecand la cateva pozitii,misionar,doggy,ea deasupra pana am terminatca si note locatie:nota 6 din cauza baii vechi si neingrijiteoral:8.5....umed cu atentie la oonormal:tot 8 ia atitudine,se misca binegfe:9 destul de vorbareatadar per total putin cam grabita

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...