papacioc 1 Reputație: 21 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 La Craiova când vi Link spre comentariu
alexxx24 Reputație: 1 Postat August 8, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 8, 2016 Ai zis ca nu ai mai fost de 3 ani in Brasov dar cand o sa mai vii ? Link spre comentariu
dinmarasti Reputație: 1 Postat August 9, 2016 Oras:marasti Oras:marasti Partajează Postat August 9, 2016 Buna la toata lumea. Am fost curios sa citesc o recenzie despre Andreea, in afara de intrebari : cand ajungi in " x " oras nu am gasit. Au fost doi colegi de pe forum care au scris cateva randuri - nu pot spune o recenzie despre Andreea. Dintre toti care au fost nu scrie nimeni ? chiar ea spunea la un moment sa scrie lumea. In rest : esti o ts super draguta - multa bafta in continuare. Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 9, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 9, 2016 Buna din toti care imi calca pragul undeva la 70% nu prea cunoaste acest forum ... multi zic ca prefera sa nu lase recenzi etc .. si tot asa .. vino incearca-ma si dupa imi vei lasa tu . Link spre comentariu
cecil95501 Reputație: 32 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2016 Saptamana trecuta , am fost la Andreea ...A fost o experienta de neuitat ! (p.s.) sunt incepatorAm sunat-o cam pe la ora 3 , mi-a spus ca intr-o ora pot veni ... Pe la 4 fix am ajuns la respectiva scara si am revenit cu un telefon . Surpriza , il avea inchis ) am zis : asta e .. e teapa ... Intre timp am stat la o cafenea langa , iar in 10 minute primesc telefon chiar de la Andreea scuzandu-se si explicandu-mi la ce scara si la ce etaj sa merg .. Ajuns la destinatie , ma intampina cu o tinuta sexy neagra , stam de vorba 10 minute , iar dupa incepem actiunea : Oral reciproc in pozitia 69 -10 Anal - 10 GFE FK 2 Link spre comentariu
andy4you Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Buna Andreea! Faci si show cu bianca89 ? Sunt incepator si vreau sa incerc o experienta de genu ! Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 10, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 10, 2016 Multumesc mult pentru recenzie ... te mai astept cu mare drag ... si scuze ca te-am facut sa astepti ... dar uni oameni mai vin si direct si suna sti ca sunt aici . Iar eu pe cine sa impac . Data are vine promit ca nu te voi mai face sa astepti .... doar sa-mi spui la telefon te rog sunt baiatul care( te-am asteptat ) Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 10, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 10, 2016 Apropo tin sa anunt ca sunt in cluj pana pe data de 14/08/2016 . Si dupa care am sa ajung in oradea dupa data de 16/08/2016 si am sa stau pana pe data de 21/08/2016 Link spre comentariu
barbarosasm Reputație: 7 Postat August 10, 2016 Oras:satu-mare Oras:satu-mare Partajează Postat August 10, 2016 Satu-Mare nu ajungi ? Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 10, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 10, 2016 In Satu Mare . Ce sa caut tocmai acolo . Imi pare rau dar nu ajung Link spre comentariu
cristipe Reputație: 27 Postat August 10, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 10, 2016 Andreea, in Iasi intentionezi sa ajungi? Cred ca ai avea destule motive sa vii si aici (oamenii, dar si orasul).. Link spre comentariu
aurelius Reputație: 19 Postat August 10, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 10, 2016 Andreea, in Iasi intentionezi sa ajungi? Cred ca ai avea destule motive sa vii si aici (oamenii, dar si orasul).. in iasi, bacau Link spre comentariu
discret4you Reputație: 552 Postat August 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 12, 2016 Saptamana trecuta , am fost la Andreea ...A fost o experienta de neuitat ! (p.s.) sunt incepatorAm sunat-o cam pe la ora 3 , mi-a spus ca intr-o ora pot veni ... Pe la 4 fix am ajuns la respectiva scara si am revenit cu un telefon . Surpriza , il avea inchis ) am zis : asta e .. e teapa ... Intre timp am stat la o cafenea langa , iar in 10 minute primesc telefon chiar de la Andreea scuzandu-se si explicandu-mi la ce scara si la ce etaj sa merg .. Ajuns la destinatie , ma intampina cu o tinuta sexy neagra , stam de vorba 10 minute , iar dupa incepem actiunea : Oral reciproc in pozitia 69 -10 Anal - 10 GFE FKprețul achitat? Link spre comentariu
marius1971 Reputație: 4 Postat August 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2016 prețul achitat?)) ca intre 2 baieti 69 ) Link spre comentariu
cecil95501 Reputație: 32 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2016 200 de lei . Merita . Am uitat sa spun ca face deep excelent Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 13, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 13, 2016 200 de lei . Merita . Am uitat sa spun ca face deep excelent . 200 lei - o finalizare ... mentionam ca ma trezesc cu anumite specimene care vor crede ca e o ora 200 lei . Ms Link spre comentariu
cecil95501 Reputație: 32 Postat August 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2016 Scuze. Te voi vizita curand 1 Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 14, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 14, 2016 dupa data de 15/08/2016 pana pe data de 21/08/2016 sunt in ORADEA Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 14, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 14, 2016 Link spre comentariu
papacioc 1 Reputație: 21 Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 Mama frumoasa esti hai te rog si prin Craiova si stai la mn Link spre comentariu
zumba master Reputație: -363 Postat August 15, 2016 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Partajează Postat August 15, 2016 Ehh. Totul protejat... Amatoare. Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 15, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 15, 2016 Ehh. Totul protejat... Amatoare. absolut Totul protejat . Nici nu stau de vorba . Cui ii convine bine cui nu sunt altele la rand . 1 5 Link spre comentariu
bianca89 Reputație: -398 Postat August 15, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 15, 2016 Ehh. Totul protejat... Amatoare.Doar in Romania exista o problema cu sexul oral protejat. Pe afara pe unde mai umblu rar se intampla sa mentionez ca totul se face protejat, clientul stie deja acest aspect. Vorba prietenei mele.... alta la rand cui nu ii convine. O zi frumoasa 2 3 Link spre comentariu
zumba master Reputație: -363 Postat August 15, 2016 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Partajează Postat August 15, 2016 absolut Totul protejat . Nici nu stau de vorba . Cui ii convine bine cui nu sunt altele la rand . Deci ai probleme cu sănătatea să înțeleg. Ok. Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat August 15, 2016 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat August 15, 2016 Deci ai probleme cu sănătatea să înțeleg. Ok.... vezi ca ma cam acuzi pe nedrept . Vrei sa iti dau cu analizele in cap .. de ce daca fac protejat am imi proteja sanatatea asta inseaman ce ? o boala se poate lua si prin oral ... daca tu vrei neprotejat cauta in alta parte . sambata ajung in cluj dinou ... esti invitatul meu special sa imi verifici analizele ... si inca ceva .. oare daca ai o asa zisa boala sau infectie te mai opereaza ??? din cate stiu eu nu te opereaza nici dracu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum