Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:marasti
  • Oras:marasti

Buna la toata lumea. Am fost curios sa citesc o recenzie despre Andreea, in afara de intrebari : cand ajungi in " x " oras nu am gasit. Au fost doi colegi de pe forum care au scris cateva randuri - nu pot spune o recenzie despre Andreea. Dintre toti care au fost nu scrie nimeni ? chiar ea spunea la un moment sa scrie lumea. 

In rest : esti o ts super draguta - multa bafta in continuare.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saptamana trecuta , am fost la Andreea ...

A fost o experienta de neuitat ! (p.s.) sunt incepator

Am sunat-o cam pe la ora 3 , mi-a spus ca intr-o ora pot veni ... Pe la 4 fix am ajuns la respectiva scara si am revenit cu un telefon . Surpriza , il avea inchis :)) am zis : asta e .. e teapa ... 

Intre timp am stat la o cafenea langa , iar in 10 minute primesc telefon chiar de la Andreea scuzandu-se si explicandu-mi la ce scara si la ce etaj sa merg .. 

Ajuns la destinatie , ma intampina cu o tinuta sexy neagra , stam de vorba 10 minute , iar dupa incepem actiunea : Oral reciproc in pozitia 69 -10 

Anal - 10 

GFE 

FK

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:OTOPENI .

Multumesc mult pentru recenzie ... te mai astept cu mare drag ... si scuze ca te-am facut sa astepti ... dar uni oameni mai vin si direct si suna sti ca sunt aici . Iar eu pe cine sa impac . Data are vine promit ca nu te voi mai face sa astepti .... doar sa-mi spui la telefon te rog sunt baiatul care( te-am asteptat )

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Saptamana trecuta , am fost la Andreea ...

A fost o experienta de neuitat ! (p.s.) sunt incepator

Am sunat-o cam pe la ora 3 , mi-a spus ca intr-o ora pot veni ... Pe la 4 fix am ajuns la respectiva scara si am revenit cu un telefon . Surpriza , il avea inchis :)) am zis : asta e .. e teapa ... 

Intre timp am stat la o cafenea langa , iar in 10 minute primesc telefon chiar de la Andreea scuzandu-se si explicandu-mi la ce scara si la ce etaj sa merg .. 

Ajuns la destinatie , ma intampina cu o tinuta sexy neagra , stam de vorba 10 minute , iar dupa incepem actiunea : Oral reciproc in pozitia 69 -10 

Anal - 10 

GFE 

FK

prețul achitat?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ehh. Totul protejat... Amatoare.

Doar in Romania exista o problema cu sexul oral protejat. Pe afara pe unde mai umblu rar se intampla sa mentionez ca totul se face protejat, clientul stie deja acest aspect. Vorba prietenei mele.... alta la rand cui nu ii convine. 

O zi frumoasa :*

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Deci ai probleme cu sănătatea să înțeleg. Ok.

... vezi ca ma cam acuzi pe nedrept . Vrei sa iti dau cu analizele in cap .. de ce daca fac protejat am imi proteja sanatatea asta inseaman ce ? o boala se poate lua si prin oral ... daca tu vrei neprotejat cauta in alta parte . sambata ajung in cluj dinou ... esti invitatul meu special sa imi verifici analizele ... si inca ceva .. oare daca ai o asa zisa boala sau infectie te mai opereaza ??? din cate stiu eu nu te opereaza nici dracu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...