Sari la conținut

Andra 0733.851.009


Postări Recomandate

  • Oras:undeva in Vest
  • Oras:undeva in Vest

Sambata 30 martie in jurul orei 20.10 am revenit la Andra care imi promisese  o surpriza dupa ce am vorbit la telefon cu ea .Locatia o cunosteam de acum 4  ani, am intrat si Andra ma astepta imbracata cu lenjerie intima de culoare rosie si pe tocuri, ia surpriza era colega ei Silvia imbracata in lenjerie de culoare neagra de asemenea  tocuri. Am facut cunostinta cu Silvia care arata beton apoi am intrat in dormitor,prima data fetele sau fotografiat sau am facut eu pe a fotograful.

Eu am zis jos  textila in timp cei ii dadeam chilotei rosi Andrei ,Silvia a intrat repede in rol dandu-si si ea jos chilotei apoi sutienul  ,am trecut la limbi prima data la pasarica frumoasa a Silviei  cand iam sarutat sani  sau intarit  sfarcurile imediat apoi am trecut la Andra sarutari pe sani limbi la pasarica ,dupa  un timp Silvia  a prestat un oral protejat iar eu aveam pasarica Andrei pe  fata fiind ocupat sa dau limbi,eram un trio formidabil.

Andra  a ramas deasupra ,Silvia a inceput sa ma calareasca  , fetele facand schimb intre ele  Andra ma futea  si eu ii dadeam limbi  Silviei .am trecut si eu la actiune in diferite pozitii mai mult sau mai putin reusite .

Dupa cam 40 minute am luat  pauza de tigara un shot de absint fetele au un bar cu de toate . Apoi am continuat recunosc mai mult cu Silvia deoarece ma innebunit  cu corpul ei facando un pic geloasa pe Andra .I-am spus in gluma desigur iubi e mai satura omul de aceiasi ciorba  zi de zi si tu daca imi pui in fata ceva mai proaspat nu pot refuza.

Si acum calificativele mele :

Locația foarte ok : 9  Camera curată  Baia   mai mult decăt ok  , apa caldă - gel de dus - prosoape curate,se ajunge usor  dela Unirii.

Andra

Aspect clar 9-10 : chip frumos - corpul  in fotografii nu iti dai seama  dar cînd o vezi dezbrăcată  spui WOW   , sâni  foarte frumoși . are un fund bestial .

 Oral :10+

 GFE:9

 Igiena:10

La partea de Sex  notele   sunt  garantat 10+  experta în sex

Silvia 

Aspect  9-10 :sper să nu se supere  Andra ,dacă ar trebui să fac o alegere   între Andra și Ea  clar  aș alege-o pe Silvia.are acel ceva 

Corpul frumos clădit   deține o pereche de sâni frumosi cred că ai putea dormi cu capul pe ei ,fundul de asemenea bestial .char daca ea spune ca ar trebui sa mai slabeasca putin

 Oral :10+

GFE :9

Igiena :10

Sex clar :10  sa mișcat foarte bine 

Sincer  dacă ai merge cu oricare dintre fete de braț pe stradă , ai fii măndru  să ai o asemenea companie lîngă tine .

Halatul a fost pentru 2  ore fara show lesby poate data viitoare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...