Sari la conținut

Transexuala siliconata


zoli100

Postări Recomandate

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Topicul nu are nici o valoare.. linkul nu  e bun, si numar de contact nu ai postat

 

 

ASta http://www.detoatepentrutoti.ro/transexuala-siliconta-feminina-draguta-poze-reale-452605.html e linkul corect?

 

Transexuala siliconata cu poze reale revenita in sibiu pentru cateva zile fara prejudecati, fund bombat, ofer clialpe de neuitat domnilor generosi intr-o companie de inalta clasa, dragoste, masaj, singurul scop de a te simti cineva intr-un ambient placut si relaxant. Locatie centrala si de lux. Rog igiena si seriozitate. Discretie garantata.Tel 0756-256.019 id dezirett_dezz)

Jud. Sibiu   

Loc. SIBIU
Tel. 0756256019
http://www.detoatepentrutoti.ro/img/anunturi/140x140/poza_anunturi_798149.jpghttp://www.detoatepentrutoti.ro/img/anunturi/140x140/poza_anunturi_798151.jpghttp://www.detoatepentrutoti.ro/img/anunturi/140x140/poza_anunturi_798153.jpghttp://www.detoatepentrutoti.ro/img/anunturi/140x140/poza_anunturi_798154.jpghttp://www.detoatepentrutoti.ro/img/anunturi/140x140/poza_anunturi_798155.jpghttp://www.detoatepentrutoti.ro/img/anunturi/140x140/poza_anunturi_798156.jpg
 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Ti-am gasit eu recenzii pe forum

 

Mda . Referitor la Deziret . A fost prima mea incercare cu o Trans . Prin 2009 . Atunci avea locatie in Dambovita , pe strada Vulturilor . La etajul 3 parca . Bineinteles apartament beznos rau . Tipa era bine aranjata dar a ajutat-o si intunericul sa nu i se vada imperfectiunile (ora pranzului din nou) . Am facut greseala (fiind la inceput si necunoscator si foarte infierbantat ) sa incerc totul neprotejat .

Sexul a fost bun . A facut un oral foarte bun , urmat de un anal la fel de bun , cu finalizare inauntru . DAR m-am ales cu o candida la vremea aia de toata frumusestea . Am tras cateva sapt cu alifii si pastile sa ma scap de ea dupa o vizita la urolog . Nu am facut 69 asa ca nu stiu ce igiena avea jos .

De recomandat va dati seama ca nupot sa recomand . Chiar as spune de evitat .

Note : Oral :8

Anal : 9

GFE : 0 ( nu am incercat)

Locatie : 6

Igiena : 00000 (poate era curata , dar sanatoasa nu)

 P.S. : ca sa stie ca am fost client si nu mint , pot spune ca are (sau avea) pierce in varful penisului .

 

.Cu Deziret (Denisa) am facut si eu sex,momentan nu e in tara,intr-adevar are bile,am facut odata si neprotejat,in urma cu vreun an,un an si ceva,si se pare ca am avut noroc,nu m-am ales cu nici o "bucurie"...ca igiena era impecabila,de aia m-am si riscat (plus ca si aveam ceva la bord)

 

scuze ca ma bag aiurea..dar eu am fost la tipa de mai sus(deziret) si am fost foarte multumit! fata de restu la care am fost momentan ea e cea mai curata si care a vorbit cel mai frumos am fost deja de doua ori si cand am sa mai trec prin timisoara am sa mai merg daca va fi disponibila..ultima data cand am fost era deja trecut de miezul noptii si am avut ocazia sa stam si de vorba dupa ce ne-am facut de cap..e o tipa misto si merita tot respectul meu..nustiu cu altii cum o fi fost dar cu mine a fost super..

 

La Deziret am fost ei eu in 2010. Avea locatia intr-un bloc vizavi de un parc, pe linia tramvaiului 4, nu departe de sectia de politie. Eu eram la inceput si voiam sa o iau cu incetul si i-am spus ca vreau doar masaj erotic. Eu m-am dezbracat, dar ea nu. Ciudat. Ma asteptam sa se dezbrace si ea si sa ma maseze si cu corpul. In schimb mi-a facut masaj pe spate si abdomen si un oral protejat. Atat. Bani aruncati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...