sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 7, 2014 BRUNETA SEXY!!! Carla, noua, reala, 1.65 m, ofer masaj, oral neprotejat sau protejat, normal, anal protejat si alte fantezii domnilor manierati care doresc ceva cu adevarat diferit. Poze reale. Fara graba.Caut colega 07 Nov 14:49 0765.912.156 Bucuresti email: [email protected] 150L fin 6 12
rocker27 Reputație: -522 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Noiembrie 13, 2014 Carla In cazul ei nu a fost asa ciudat , toate au decurs bine cu programarea prin sms la nr. postat in topic . Stiam ca este colega cu Bety cea mica si fresh , dar supriza a fost mare cand am ajuns deoarece pe domnisoara o cunoscusem anterior in urma unei vizite la Maya dar nu am avut ocazia atunci sa ne cunoastem mai bine. Sper sa nu fac o confuzie cu urmatoare intrebare, dar daca fac imi cer scuze , oare o fi aceeasi persoana cu colega de show de la un moment dat a Mayei ? Oricum nu conteaza foarte mult , asa ca o sa revin la recenzie. Locatia este aceeasi cu a domnisoarei Bety asa ca nu o mai detaliez. Locatie obisnuita din toate punctele de vedere , baie dotata cu strictul necesar si curata . Domnisoara este bruneta, ochi mari si frumosi,aproape 1.60 cm , sani medii dar foarte putin lasati, un corp obisnuit cu forme , piele fina , putine kg in plus dar nu foarte deranjante. Dupa dusurile de rigoare , am revenit in dormitor si am inceput o actiune destul de timida , sarutari pe corp , apoi un oral neprotejat in limitele normalului cu cateva sclipiri si putina atentie si pe la cele doi producatori de proteina pura Am finalizat intr-un oarecare CIM partial dupa care domnisoara s-a mai jucat putin cu gigel intr-un mod placut si m-am declarat terminat pentru ziua respectiva. Am renuntat la un alt numar , deoarece ar fi durat putin mai mult , nu cred ca ar fi fost mai spetaculos fata de primul si cum de normal nu prea imi venea, a fost mai buna o discutie interesanta cu domnisoara. Nu am avut un click nemaipomenit cu domnisoara, m-am simtit mai mult cu o prietena cu care poti discuta despre orice dar care nu te atrage sexual. Locatie - 8 Aspect - 8 Oral - 8 GFE - 9 Atitudine - 10 Igiena - + 9 Consider ca domnisoara este o prezenta placuta, dar de care nu am fost eu atras sexual. M- am simtit bine discutand cu ea, este o tipa directa , deschisa si inteligenta. Nu stiu daca mai am timp sa revin , poate pentru un show cu ea si cu Beatrice, cine stie... Rocker 27 12 7
johnybegood Reputație: 831 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2014 Azi fusei la dansa. Evident am văzut-o când am vizitat-o pe Beatrice. Nu pare a fi cea din poze, ori ma înșel eu.. Formele sunt aceleași. Doar sânii sunt mai-mari in realitate. , dar 99,99 % e acolo. E cu forme foarte frumoase. Eu mai dădusem in ea in alta locație. Așa ca minimi pare rău. Note:Locație: 9Oral: 9,66Normal 9,66GFE 10Anal: not NowHalat:150. De revenit vEvident La ambele! 4
hot girl.2014 Reputație: 64 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2014 @Johnybegood, te asteptam la show cu cea mai mare placere. Te pupam!
johnybegood Reputație: 831 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2014 Like!
daniel best Reputație: 378 Postat Noiembrie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2014 O vazusem si eu pe domnisoara Carla, la precedenta mea vizita facuta colegei Beatrice. Ea fusese cea care m-a "cules" de la scara, cred ca nu le mergea interfonul atunci. Si daca tot o vazusem, era pacat si nepoliticos sa nu-i fac si ei o vizita. Zis si executat. Telefon de programare si in 5 minute eram in masina, iar la ora stabilita la usa blocului. De data asta interfonul functiona, deci am fost primit de fata intr-o tinuta "lejera", mai exact pe tocuri inalte, sutien si chilotei asortati, Carla e o fata apetisanta. Cam asta ar fi cuvantul care sa o descrie cel mai bine, cred. Cateva kg in plus, e adevarat, insa distribuite pe unde trebuie si arata foarte bine pe tocuri. Mi-au placut mult sanii carnosi si pielea fetei. La fel si pasarica; cine a fost stie despre ce vorbesc. Carnoasa si catifelata. Se uda super frumos. Carla e o fata dezghetata cu care poti vorbi relaxat. Si in general sexul e o chestiune relaxata si placuta. Atitudine placuta si GFE la cote inalte.Am ales varianta de o ora, insa nu am profitat de toate "optiunile" pachetului Analul si oralul (ei) au ramas pe alta data. Pentru prima intalnire am preferat sa ma ocup mai mult de pasarica aceea ofertanta. Cu rezultatul colectat in doua prezervative In concluzie, Carla e o fata cu mult potential la care probabil voi reveni. Ca dealtfel si la colega ei Beatrice, pe care am revazut-o fugitiv.Ambele fiind la inalte cote de GFE, cred ca un treesome e o idee excelenta, mai ales pentru amatorii de gen. Eu prefer sa ma axez de obicei pe cate o partenera. Note:Locatia: 8,5-9Fata: 8,5 (cu 3-4 kg in minus dadeam cu un punct in plus clar, dar gusturile difera, deci unii sunt sigur ca o vor gasi de cel putin 9 sau mai mult)Oral: next timeNormal: 9,5GFE: 10250 lei pentru o ora frumos petrecuta 3
readyin30sec Reputație: 2 Postat Februarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2016 outcall?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum