Sari la conținut

Sweet Blonde - 0747767338 (Mall Vitan)


Vizitator putzulica

Postări Recomandate

Mobilizat de anuntul retragerii si convins de rencenziile citite am vizitat-o si eu saptamana asta in garsoniera de langa magazinul Maicon. De doua ori! Prima oara intalnirea a fost mai scurta pt ca avea ceva programat dupa. Incantat de prestatie am revenit a 2-a zi pt a ma desfata o ora intreaga, fara graba. Tipa arata foarte bine, genul slim de zici ca are 18 ani neimpliniti. In plus e dezinvolta, comunicativa si simpatica. Reuseste sa creeze o atmosfera de intimitate de la primele gesturi si cuvinte. Nu neaparat (sau nu numai) o intimitate lasciva, ci o familiaritate de amici (adica genul de friends with benefits). A 2-a oara ne-am lungit cu conversatia, tigara, pre/postludiu etc. pana trecuse aproape intreaga ora. Deci s-a intamplat ce avertizasera cativa colegi de forum, ca trebuie sa te rezumi la un singur numar. Pe de alta parte chiar nu mai era timp pt al 2-lea. Oricum m-am simtit foarte bine. Sper sa revina totusi in activitate.RatingGFE 9.5Oral 9 (cu un plus pt faptul ca, dupa CIM, a facut "curatenie" completa)Normal 9Corp 10Fata 9Pret 150ron/fin. (prima oara) si 250/h (a 2-a oara).

  • Like 1
Link spre comentariu

SalutareAm vizitat-o si eu pe Amy acum o luna. Am sunat la numarul de telefon din titlu si cu o voce placuta mi-a descris serviciile - 150/nr, 250/ora (oral neprotejat, normal, cim, masaj)Locatia langa Mall Vitan, curata, amenajata modern, proiector, sistem de sunet, etc.M-a asteptat in blugi, i-am lasat banii pentru o ora 250 ron, am stat putin de vorba si am mers la dus (baie curata, gel de dus, prosop curat). A mers si ea la dus si am trecut la actiune.Fata e foarte simpatica, sani micuti, slim, foarte curata. Primul numar am inceput cu un oral foarte bun cu DT, se bate cu ea peste fata, atentie la zonele adiacente, dupa 15 min am pus-o capra si am finazilat. In pauza am stat putin de vorba, despre una alta, sarbatori, fata e foarte comunicativa. Al doilea numar am inceput cu un oral, dupa pe la spate din picioare ea sprijinindu-se de fotoliu. Dupa 10 min am trecut la misionar si am finalizat cim.Noteaspect 9,5 GFE 9,5 oral 9 normal 9Recomand celor care le plac fetele slim.Vroiam sa revin, dar se pare ca intre timp s-a retras.Bafta.

Link spre comentariu

Sal'TARE!

 

Bine ai revenit Amy! Sunt multi cei care visau sa te intorci! Am avea rugamintea la tine sa postezi daca s-a schimbat ceva fata de ce stiam noi, modalitatile de contact, servicii, tarife, locatie sau programul de lucru. Programarile NU se fac pe forum.

 

O seara frumoasa!

Link spre comentariu

vi s-a facut dor dragilor ? se fac cateva programari saptamana viitoare, grabitiva :D lasa-ti aici un post care ar dori :)

Da ne mai multe detali ...!! tel... loc ... pret!!!?

 

Ai incercat sa citesti mai sus? am mai intrebat si eu asta!

 

A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...