Sari la conținut

ANDA vizita in Oradea


Postări Recomandate

  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara

buna dragii mei

 

am ajuns si eu in frumosul vostru oras, 

 

pt programari va astept cu telefoane sau sms la nr de telefon 0726848500

 

serviciile mele sunt: oral ,normal, anal, uro...si alte fantezii

 

partea financiara 150 ron finalizarea

                            200 ron ora

 

 

va poop si astept sa ne cunoastem

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Stimabililor,

 

Contact: nr din titlu

 

Locatie: apartament cu 1 camera in zona Velenta, Bunexim

 

Aspect: este o domnisoara de vreo 1,60 inaltime, 27 ani parca, extrem de slaba, nu pot sa zic ca ii chiar pe placul meu. Oricum stiam asta. Intrebarea fireasca: de ce m-am dus? M-am dus pentru actiune.

 

Actiune: m-a primit in ciorapi cu banda, portjartier, corset. Am stat la povesti vreo 10 minute. Incearca sa se faca placuta. La initiativa mea am inceput actiunea care a debutat cu un ON, artificii la greu, DT, scuipat, lins de OO. M-a intrebat la un moment dat din senin annilingusul, trebuie sa recunosc ca is mare fan asa ca am avut parte de unul adevarat. Super misto senzatia. Ii voie sa bagi degetele asa ca m-am jucat cu ambele gauri. Montat prezul, m-a intrebat unde sa si-o bage si s-a pus in LOT. Ii place de numa', traieste momentul. Am schimbat pozitia in capra, m-a intrebat daca vreau sa i-o bag in fund, raspuns afirmativ din partea mea. Nu foloseste lubrifiant, dat cu un pic de saliva si baga mare. Ii chiar stramta in fund asa ca senzatiile is pe masura. Dupa cateva minute am terminat glorios in prez.

Am primit prosop curat, dus, platit 150 lei pentru un numar, multumit, plecat.

 

Note:

Locatie: 9

Aspect: 6

Igiena: 10

Oral: 10

Normal: 9

Anal: 10 

Atitudine: 10 

 

Oarecum pacat de aspect ca serviciile is la superlativ. Deci pentru cine conteaza mai putin aspectul recomand cu mare caldura. 

 

Cu stima,

P.

Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

S-a dus vestea ca aici suntem mai domni (poate mai nefututi, disperati ..care-o fi cuvantul?) de punem botu' asa usor. Altfel nu-mi explic fenomenul asta de "prosti-turism®™" (da, vreau drept de autor asupra termenului ^^), in special al sudistelor.

Astept si eu raspunsul dom'soarei.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

   Anuntul cu sosirea Andei in Oradea m-a prins in deplasare. Noroc ca s-a inventat internetul pe telefon. :) Am reusit sa ma fac nevazut din fata radarului cateva minute si sa o sun pe Anda si sa-mi fac o programare pentru astazi. Foarte amabila la telefon, mi-a comunicat unde sta si in cursul diminetii ma plimbam in jurul pietei Velenta doar doar voi gasi blocul, de parca nu sunt oradean get-beget. Intr-un final dibuiesc blocul si ajung unde trebuie.Imi deschide o fata cam de 1.60m, bruneta cu par lung pana la umeri si niste ochi albastri frumosi dar slabuta bini di tat. Cand am facut cunostiinta parca am tinut in palma mea mana unei fetite. Ne facem comozi la o tigara si astfel am observat ca Anda este foarte vorbareata si sociabila. Ma cer apoi la un dus si imi este inmanat un prospo curat iar in baie am gasit gel de dus barbatesc. Baie nu este cine stie ce ca de altfel intreaga locatie ( garsoniera pe str.Somesului) dar este foarte curat. Mi-a placut ca a venit si ea in baie cu mine si in timp ce ma sapuneam de zor continuam sa vorbim, Ea nu a facut dus, facuse inainte de venirea mea. Ne indreptam apoi spre patul mare din camera, o ajut sa-si dea jos corsetul negru care-l avea pe ea si ne imbratisam si sarutam indelung.Am intins-o apoi pe spate si m-a delectat cu pasarica ei, foarte curata si epilata. Apoi a trecut ea la treaba si a inceput sa mi-l ia junior la intrebari. Lins, supt, scuipat, batut peste buze.......totul culminand cu un anilingus de zile mari. Am trecut apoi in pozitia 69 cand ea deasupra cand eu deasupra. In timpul asta degetele mele erau cand in pasarica, cand in anusul ei stramt dar la fel curat si fara mirosuri ( chiar mi-a spus ca face clisma in fiecare zi pentru a nu avea surprize neplacute). La un moment dat pur si simpul o penetram in gura,iar ea nu avea nici o obiectie, din contra inca ma tragea in ea. Nu o data a incercat si chiar a reusit Deep. Montat apoi capisonul si prima pozitie a fost misionar, apoi cu ea desupra. Dorind sa incerc si cealalta gaurica Anda s-a intors cu spatele la mine si astfel juniorul si-a gasit culcusul in funduletul ei. Atat pasarica cat si funduletul sunt foarte stramte. Din aceasta pozitie am ajuns caprita si am putut cu acordul Andei sa alternez gauricile. A fost o senzatie extraordinara. Si cum simteam ca nu mai am mult pana la ejaculare, am scos prezervativul , am rugat-o sa se intinda pe spate si am terminat pe buzele si in gurita ei. Mi-a stors juniorul pana la ultima picatura dupa care a plecat la baie. Am mai stat apoi asa intinsi in pat pana mi-au revenit puterile si am putut sa merg sa fac un dus. La sfarsit am mai fumat cate o tigara si ne-am luat ramas bun, spunandu-i ca imi pare rau ca nu sta mai mult prin Oradea.

Concluzie : de vizitat, mai ales celor care le plac fetele slim.

Note: Locatie 9, Aspect 8, Atitudine 10, Oral 10, Normal 10, Anal 10, Igiena 10, GFE 10, FK

Cadou 150 ron cam 50 de minute.

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...