Sari la conținut

Marissa - Mica faptura 0760435474


Vizitator agramat

Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Placere si Extaz !!

Sunt o bruneta reala! Daca iti plac fotografiile mele, fi sigur ca ofer servicii pe măsura, stiu cum sa ma comport, si iti respect întotdeauna timpul si banii tai! Va fi o întâlnire frumoasa! La mine in locatie 100 finalizarea/200 ora. Te astept! 0799550186

 

 

post-156432-0-66801500-1467965085_thumb.jpegpost-156432-0-00650700-1467965097_thumb.jpegpost-156432-0-46761700-1467965108_thumb.jpegpost-156432-0-21233500-1467965119_thumb.jpegpost-156432-0-14254100-1467965127_thumb.jpegpost-156432-0-10798000-1467965137_thumb.jpeg

  • Like 10
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Da... am sunat-o si eu si o dadea in caterinca, probabil ca o sa scrie... ma scuzati nu eram eu era maica precista, eu ma ardeam in cur :)))

:)))))) daca mi-ai vorbit si la telefon asa fi sigur ca eu eram
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator vali2cta
Reputație: 0

Salutare,

"Mica faptură senzuală" un titlu ce il sugera cineva, acum ceva timp in urma, o expresie care atunci poate insemna mult despre Andreea, dar totuși o "metaforă" care dupa parerea mea a ajuns sa se potriveasca de minune posesoarei topicului.

Titlul acesta este destul de sugestiv în accepțiunea mea, Andreea, este o domnișorică minionă dar bine proporționată, o tinerică zvăpăiata care nu se sfiește și nu își ascunde reacțiile de adolescentă pe care până la urmă e firesc să le aibă și e firesc să îi fie și acceptate. În același timp este o făptură delicată, fină, sensibilă dar și mofturoasă. Are și emană o înclinație pentru plăcerile trupești, o înclinație spre senzualitate. Lucruri pe care evident că nimeni nu ți le va pune pe tavă pentru 100 ron sau altă sumă, ramânând doar să vrei, să ai cu ce, să poți să le descoperi și la Andreea.

 

Nu mai este nevoie să spun dar totuși o fac: cu comentarii ca cele de mai sus "astăzi ai supt o pula și mâine vei suge alta" nu cred ca sa ajunge nicaieri, nu cred ca le afecteaza foarte mult pe fete dar nici nu cred ca le face placere. Asa ca pâna la urmă dacă asta ști să oferi asteaptă-te sa primesti același lucru! Este valabil și în cazul de fața, un comportament la locul lui, un compliment, etc pot face minuni.

 

Despre aspectul domnișoarei nu pot face prea multe comentarii, fiecare cu piticii lui, nu este genul "bomba sexy", nu este genul skinny dar poate fi percepută ca "scolarița rebela" careia îi place "distractia".Sânii și posteriorul sunt piesele ei de rezistență (a nu se intelege ca sânii sunt imenși si fundul de braziliancă!), dar per total dacă renunța la haine și se învarte puțin în jurul tău cu siguranță îți va capta toată atenția și cu siguranța poate creea o atmosferă foarte incitantă numai bună pentru ce poate sa urmeze in dormitor. Este de luat în calcul pentru amatorii de fete tinere și proaspete, dar nici nu este de lepădat pentru cei care preferă femeile mai " coapte".

 

Nu vreau să intru în prea multe detalii privind acțiunea in sine, eu sunt multumit cu ce am primit de fiecare data, nu sunt un împatimit al fanteziilor sunt mai pe stilul "cuminte" da bine. Și bine mi-a facut "mica faptura" cand a facut ce a facut! Nu pot sa spun exact toate serviciile pe care le stapânește, cât de bine și ce este dispusă sa ofere, cel mai bine întrebați la telefon, detaliați la fața locului, va descurcați voi.

 

Locația domnisoarei se află pe Bd. Aurel Vlaicu, peste drum de Hotel Nevada, este destul de ușor de ajuns. Apartamentul nu este unul modern sau de lux, un pic prea colorat (un design conceput probail de Dorel, nu foarte reușit) dar curat și liniștit, tocmai bun pentru relaxare.

Modul de contact este cel mai la indemană, adică telefonic, numărul la care eu am găsit-o este 0799550186. Eu nu fac de obicei programari pentru "mai târziu", cu atât mai mult pentru a doua zi etc, nu cred că m-aș putea ține de promisiune atunci evit, prefer modalitatea "esti libera acum"! Așa am procedat și cu Andreea, fara probleme, când a fost libera a fost cand nu.... asta este. Posibil sa accepte și programari in aceeași zi și în următoarea zi...

Cadoul pentru o finalizare este 100 lei și pentru o ora este 200 lei, este un raport preț-calitate excelent dpmdv.

 

Ca note avem:

Locatie-8

Andreea-9

Sâni-10

Fund-10

Atitudine-10

Oral np-9

Normal p-9

Igiena-10 de fiecare data

 

Așa cum au mai făcut-o și alti useri o pot recomanda și eu cu încredere pe Andreea, nu pot garanta însă că veți descoperi fata pe care am descris-o eu, nu stiu dacă doriți așa ceva, știu insă sigur că "mica faptură senzuală" e capabilă să ofere ceva de calitate!

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

Salut baieti, de mult vroiam sa dau de domnisoara, dar anumite probleme au tot intervenit si nu prea am mai avut timp sa mai curvarasesc cum imi placea odinioara, asa ca cum zice si Mihai Rait, cand scap din lesa sunt ca un caine care se pisa pe toate gardurile ( in acest caz , fut aproape tot ce prind :D ) o sun, imi raspunde de abia dupa cateva incercari dar ce conteaza, vocea ei dulce si atat de calma, ma facut sa ma calmez si sa numai fiu nervos ( in acea dimineata nimeni nu raspundea la telefon, desi sunasem vreo 5 dameze...in fine ) stabilim intalnirea imi zice unde trebuie sa ajung, si iata-ma in fata usii, si imi deschide o fata miniona suita pe tocuri, ochii negrii, cu un coc foarte dragalas, in toate splendoarea ei, pasarica ei deja imi facea cu ochiu, eram fascinat.

   Dupa un scurt refresh, ma arunc in pat si vine si ea langa mine, si se apuca de molfait ciocanu', si molfaie fata mea, muult si bine, tehnica era perfecta, imi placea, nu era nimic stangaci in tot ce facea, din contra ma facea chiar sa gem usor, si o lua cat de mult putea, o scotea, o lingea, si iar de la capat, era perfect, as fi stat intins si as fi savurat oralul ala ore in sir, era perfect, o rog sa ma lase sa ma joc cu pasarica, se intinde pe spate, si isi deschide picioarele, in momentul ala eram uluit, acum nu vreau sa o laud prea tare, dar sincer, are o pizda perfecta, exact cum imi place, labii micute, stramta, putin grasuta, ce-ti mai poti dorii ? NIMIC , si incep sa bag botu' in savarina domnisoarei, reactioneaza foarte frumos stimulilor, trageam cu ochiul la mutrita ei, imi placea cand o vedeam ca stramba din buze si geme usor, ma joc cat ma joc si ii cer sa puna prezervativul si sa trecem la treaba serioasa. Ia o perna si-o pune sub mijloc si incep sa pompez in misionar, direct cand am bagat ciocanu' in ea sa simtit maxim pasarica ei inclestandu-se practic pe mine, urmat de un geamat al domnisoarei care m-a facut sa fierb si mai tare, usor usor incep sa pompez, din cand in cand impingandu-ma cu totu' in ea, foarte placut cum geme cand o penetrezi adanc...dupa ceva timp, sufocat de caldura vietii :( si ritmul intens o rog sa treaca peste, se suie peste mine si-l fixeaza in pasarica si simt pentru a2a oara ca-mi explodeaza pula, e stramta rauuuuu de tot, sare cat sare, apoi trece lady on top, unde pur si simplu am crezut ca imi voi da drumu in cateva secunde, o simteam prea bine, ii vedeam sanii sarind in fata mea, dupa ce am lasat-o sa ma calareasca cat poate, am vrut sa pompez si eu cu ea deasupra, momente in care a inceput sa scoate niste gemete foarte placute, iar mimica fetei ei era de MILIOANE, din pacate patul scartaia mult prea tare, asa ca trecem rpd la un doggy, aici privelistea e superba :X are niste buci de care te indragostesti imediat plus un gaoz de exceptie, daca vreodata se va hotari sa puna si curu' la bataie, vreau sa fiu primul care ii face inaugurarea! JUR! am intrat usor in ea, sufocare partea a3a reloaded, si incep sa pompez in ea, mai intai batraneste, dupa care incep sa ridic tempo-ul, finalizand intr-un final in balon, dar parca ejacularea nu se termina, simteam cum la fiecare pompare, scuipam cate un jet de sperma, intrat iarasi la dus, mi-am tras putin sufletul am mai stat la o caterinca cu Andreea dupa care m-am tirat.

 

Note:

Andreea - 9.5

Oral - 9 ( pentru ca nu face CIM :( )

Normal - 10

GFE - 9

 

Ne vedem curand, te pup :*

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

exact mosule, eu nu-mi gaseam cuvintele, dar tu se pare ca le aveai la tine :D

lasa ca ai avut cuvinte suficiente! detalii suficiente despre domnisoara! am spus-o si eu ca la capitolul "teen" 18-20 ani este sus! dupa primele discutii si teapa ce am luat-o prima data cand i-am dat bila neagra, fata s-a revansat si mi-a schimbat radical parerea despre ea!! in bine! acum se incadreaza la "bulinutii di verdi"! :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ba kritiquews da nu ratezi nimic 😂

Bine v-am regasit futacilor. Scuzati absenta. N-am mai tras nimic nou pe ciocan de cateva luni de am inceput sa ma uit dupa toate uratele pe strada. Tre sa ma programez la febletea mea.

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

Ba kritiquews da nu ratezi nimic

Bine v-am regasit futacilor. Scuzati absenta. N-am mai tras nimic nou pe ciocan de cateva luni de am inceput sa ma uit dupa toate uratele pe strada. Tre sa ma programez la febletea mea.

cum sa rateze fratele, dar hai pe pm sa-ti recomand ceva care sigur te va satisface :D :D

Link spre comentariu

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

din cate stiu,lucreaza! doar ca a avut probleme cu locatia.am inteles ca acum are locatie noua,ghinionul a facut sa nu-mi raspunda la telefon.o asteptam cu ceva detalii si poze din noua locatie!

andreea? ai legatura!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...