Sari la conținut

0767510418


Postări Recomandate

  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Vizitata si de mine.

 

Sun, conversatie placuta si la obiect, programat cu usurinta.

 

Locatia, undeva in zona Unirii, unde m-a dus GPS-ul, un o garsoniera-apartament foarte spatioasa, dotata cu absolut tot ce trebuie, inclusiv locuri de parcare.

 

Intru, facem cunostinta, dameza imbracata intr-o tinuta protocolara dar nu office. Tipa arata si se comporta ca la 3x ani, insa se pare ca are ceva mai mult, lucru neobservabil dealtfel. Usor miniona, sani mari de adolescenta, corp lucrat la sala, carnea tare, simpatica cu usoare valente de rokerita. Schimbat diverse impresii vreme de 15-20 min, de unde iti dai seama ca tocmai ce te vezi cu o tipa cu job regular ce cauta sa-si suplimenteze veniturile.

 

Actiunea, dupa dusul meu, incepe cu ceva dezmierdari, apoi oral protejat, normal protejat cu ea deasupra apoi capra si finalizat asa. Cum nu eram in cea mai maxima forma, a durat destul de mult, pret de 30-40 min, perioada in care a fost foarte cooperanta, ba chiar zic eu ca i-a placut. Intr-un cuvant, ii place sa fie fututa.

 

 

 

Nu voi da note, este o intalnire mai aparte cu un feeling specific. Pot spune ca pretul este de 300 lei, usor ridicat dar compensat de specificul experientei. De gasit se pare ca doar in week-end.

Karina cumva?
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu .

Locatia pe langa unirii,Linga Otp bank.

M a ghidat prin telefon odata ajuns in apropierea locatiei.

Din pacate am fost sunat de radar chiar cand eram in lift catre ea.

Totusi am intrat in apartament si am vazut femeia. Arata bine si sta intr o locatie linistita si frumoasa. Din pacate a trebuit sa plec (din motive de radar). Am inventat o scuza , sper sa nu te fi suparat Camelia.

Data viitoare promit sa ma revansez.

  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu .

Locatia pe langa unirii,Linga Otp bank.

M a ghidat prin telefon odata ajuns in apropierea locatiei.

Din pacate am fost sunat de radar chiar cand eram in lift catre ea.

Totusi am intrat in apartament si am vazut femeia. Arata bine si sta intr o locatie linistita si frumoasa. Din pacate a trebuit sa plec (din motive de radar). Am inventat o scuza , sper sa nu te fi suparat Camelia.

Data viitoare promit sa ma revansez.

Cand s-a intamplat asta? Cand ai fost la ea?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si eu incerc sa iau legatura cu ea. Din pacate telefonul deshis dar fara raspuns. Am vizitat-o de vreo 3 ori anul trecut, prin toamna, si atunci era si atunci destul de greu de contactat.

La momentul respectiv doamna avea un job de L-V si activa ca escorta doar pentru a-si suplimenta venitul, avea un credit pe care voia sa-l temine, poate a reusit si s-a retras, sau lucreaza in circuit inchis doar cu cativa clienti fideli.

In orice caz, doamna, in ciuda varstei pe care incerca sa o ascunda dar care a fost mentionata de un coleg, avea un corp foarte placut, batea multe colege mai tinere cu 10 ani sau mai mult.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o pe doamna sambata dupa-amiaza. Programarea am facut-o cu 1.5h inainte, fara nevoie de confirmare ulterior.

 

Locatie:

Adresa este pe bd. Burebista, bloc vis-a-vis de cel in care activeaza Ally Roxx. Parcarea este OK in zona, in general este plina la bulevard, eu am ales sa parchez in spatele blocului unde sta Ally pentru ca imi este cunoscuta zona.

Doamna a precizat ca urmeaza sa mute locatia de saptamana asta pe bd. Unirii, la intersectia cu Nerva Traian, doar ca vis-a-vis.  Pot sa spun doar ca locatia din acest weekend este 9.5/10, bloc fara paznic, garsoniera inchiriata in regim hotelier, renovata, mobilata modern, aer conditionat, televizor pentru sunet si ambient, baie curata.

 

Intalnirea:

Doamna m-a primit intr-o rochie eleganta, care nu dezvaluia foarte mult ce se afla sub.

M-a invitat in camera de lucru unde am stat destul de mult la povesti din partea fiecaruia. Nu mi-a oferit apa sau alte racoritoare sau nu mai tin eu minte sa se fi intamplat asta, dar de fiecare data accept un pahar cu apa.

La un moment dat doamna a propus sa "trecem la urmatorul nivel", o expresie a ei. Am cerut la baie pentru un dus. Mi-a oferit sa ma servesc cu un prosop dintr-un teanc aranjat pe hol, pe un taburet.  Baia este foarte OK, curata, singurul minus pe care il dau aici este selectia mica de geluri de dus, cred ca erau 2, maxim 3.

 

Doamna:

La intoarcere doamna ma astepta in pat deja pregatita. Ca impresie generala, da, doamna e trecuta de 50 de ani (dupa calcule are 53 acum), nu pentru ca ar arata asta in general. Cred ca a mai luat 2-3 kg in plus de anul trecut pana acum. Sanii sunt mari, naturali, destul de fermi. Pot spune ca are cei mai placuti sani din maturele din domeniu. Are un pic de burtica, dar nu deranjanta. Carnea tare pe picioare, si pe corp in general, cred ca baga ceva sala.

 

Actiunea:

Am inceput cu mangaieri, sarutari pe corp din partea ambilor, frecat intre sani - aici este partea ei "forte" avand in vedere ce dotari are. Fara FK sau alte ducegarii, pentru cei care cauta GFE nu cred ca ea este o alegere potrivita.

A urmat oralul din partea doamnei. As zice... nimic deosebit si destul de scurt. Parca avea un checklist cu elemente si tehnici pe care trebuia sa le puncteze. Putina atentie la oua, fara deep.

Am continuat cu cunni. Inca un minus pentru faptul ca nu era complet rasa, mai erau unele fire de par destul de lungi si destul de ascutite ramase.

Am trecut la normal, eu on top. Pompat pret de cateva minute, timp in care te trage cu picoarele catre ea. Schimbat in doggy, unde doamna s-a implicat si ea din fundulet, cu gemete placute, nimic exagerat aici.

Nu am incercat anal pentru ca nu ma intereseaza dar stiu ca este in meniu.

Finalizat in balon, igienizat si sarit la dus, fara a doua repriza.

 

Amenda:

300 RON - doamna lureaza strict la ora, nu exista optiunea de o finalizare, 30 de minute sau ceva de genul. Toate serviciile oferite, inclusiv anal intra la suma asta.

 

Concluzii:

Doamna arata bine si se face placuta insa pare destul de neimplicata sau poate ca inca isi face incalzirea dupa pauza pe care a avut-o. Am sa o revizitez, dupa o luna daca decide sa ramana pe piata si daca lucrurile se schimba revin asupra notelor finale.

Locatie: N/A (este temporara)

Aspect doamna: 8.5/10 (aici depinde foarte mult de ce cauta fiecare, eu prefer doamnele mature cu ceva forme)

Actiunea: 7/10 (poate are nevoie de putin timp sa-si intre in rol)

 

PS: Pentru cei care doresc fast fuck, sunt ceva mai agresivi, dominanti sau w/e in comportament si limbaj, domana este un hard pass. Nu va accepta sa primeasca ordine si comenzi, va merge in ritmul pe care il impune ea.

 

Daca am uitat ceva, este prima recenzie, pot sa vin cu completari.

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...