flo123 Reputație: 54 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 Am fost de 2 ori pana acum la aceasta domnisoara http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/delia-bruneta-ta-apetisanta-te-astept-pt-un-oral-deep-fin-orala-diverse_19709561.htmlsi de fiecare data am primit un oral extraterestru de deep ! Locatie:Apusului,aproape de MegaAspect:mica de inaltime,plinuta, draguta la chip(eu am revenit strict pt oral care e f bun)Oral: 9,5 cu foarte mult deep(futut in gat la propriu,cu fata lipita de abdomen...) finalizare orala sau facialaGfe-7-8 pe treaba,ok,nu ma duc la fete sa stau la povesti...Normal -nu am facut Mai sta cu o colega,Diana-am fost si la ea mai demult Fiind cu ceva experienta la fete,mi s-a parut oralul foarte bun,si foarte adanc,simteam ca mi-o rupe la cat de tare o indesa pe gat Din punct de vedere al oralului,merita ! 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 19, 2014 Ba esti prost ? 60 L DELIA, bruneta ta apetisanta te astept pt. un oral deep fin. orala, diverse pozitii si fantezii. Vino si convinge-te. Militari, Apusului, 19 Nov 11:00 0732.492.192 Bucuresti 4 2
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 19, 2014 Folositi un limbaj civilizat!
pollsecond Reputație: 25 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 Avand in vedere ca e imbracat in poze ,cred ca la corp e destul de naspa,pt ca ele isi fac pozele incat le avntajeze,iar cand e imbracata e clar
cuculet13456789 Reputație: 38 Postat Noiembrie 26, 2014 Postat Noiembrie 26, 2014 Am fost ieri la ea. Este cea din poze, dupa cum s-a zis mai sus e mica la inaltime, dar simpatica. Oral de nota 10, fata depune efort. Locatia curata, baia are prosop si sapun lichid. note:ORAL: 10 (chiar frumos, isi da silinta)NORMAL: nu am facut (am terminat la oral)GFE: 9 (stie sa se faca placuta)Ma voi duce din nou si pentru normal, cand imi reincarc bateriile Isi merita banii cu prisosinta. 1 1
piticu Reputație: -419 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 26, 2014 care bani, că nu ai zis cât ai dat.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2014 Bai nene Cuculet, esti de mai bine de trei ani pe forum, ai trei postari si toate praf. 7 14
futacios_man Reputație: 6008 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:b Oras:b Postat Noiembrie 26, 2014 Am fost de 2 ori si de fiecare data am primit un oral extraterestru de deep ! Zi și cât ai pula, ca dacă ai 8cm în erecție nu e mare lucru sa-ti facă deep.Greu e sa nu-i intre la strungareata. 4
crollo Reputație: 69 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Salutare stimati, Am vizitat-o si eu pe detinatoarea topicului, confirm locatia de la intersectia Bdul Iuliu Maniu cu Apusului. Manat de opiniile colegului de mai sus si laudele aduse deep-ului am sunat am stabilit intalnirea. Ajuns prin zona am fost ghidat de don'soara si am ajuns la usa. Ascunsa complet dupa usa, se arata intr-un final o tipa la vreo 1.70, nu cu cele mai frumoase trasaturi, aproximativ 60kg + dupa ochiocantarul meu, dar tinand cont ca eram interesat de deep, n-am tinut cont de aspect.Apartamentul este normal, nimic deosebit, la baie am fost doar dupa topaiala, fiind dusat de acasa. Fizic dameza nu atrage niciun fel de interes, oralul a fost acceptabil pana cand ... a devenit deep ! A se intelege foarte adanc, cu depasiri regulamentare ale omuletului ! Finalizarea a fost orala, a colectat tot si a tulit-o la baie. La iesire am sesizat mai multe persoane in bucutarie, neinteresat mi-am vazut de drum. Aspect : 4 - 5 , mica de statura, plinuta, uratica si la fata.Oral: 9, fara tehnici extraordinare, dar compenseaza cu acel masaj facut cu gatulNormal - Accepta doar misionar si doggy, nu m-a interesat.Pret - 60 finalizarea Eu personal nu mai revin, nu mi-a placut deloc aspectul damezei, doar pentru oral din punctul meu de vedere nu se merita. 6
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Mai 19, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 19, 2015 DOAMNA satena noua in zona, educata si stilata cu bun simt, ofer relaxare totala la domiciliul meu Militari0732492192 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum