Sari la conținut

Roxana : 0748550096 / 0754610546


Postări Recomandate

  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor

Am ramas fara puteri!!! Ce sa intamplat? Pai am avut norocul, sa m-a "vad" cu Roxi! M-ia fost tare dor de ea, si nu numai miem , ci si lui dl Pu.a , daca se poate spune asa ceva aicea?! Programarea a avut loc pe pm,special pt asta m-am avansat la rangul de premium, neavand , timp , si rabdare sa ajung prin postari.Întalnirea a avut loc la motelul Casa Mov , unde Roxana m-a asteptat, intr-o tinuta foarte eleganta, si care ii vine perfect,in costumul Evei, cu care are efect instantaneu la Mr Pu.a.Dupa un pic de socializare , si dupa dusul foarte placut asistat de ea cu priviri perverse.La cum sa uitat la mine era sa explodez pe loc, mi-a fost frica sa ma intorc prea brusc prin baia destul de mica , nu cumva sa sparg ceva cu toiagul , in care s-a transformat pulicica mea!! La randul meu si eu m-am uitat la ea cu privirea aia ce numai noi barbați avem! Stiți despre care privire vb? Pai da ..privirea aia , care daca ar funcționa pe bune , jumatate dintr-e femei pe care le vedem in viața noastra , ar ramane gravide , si jumatate dintr-e barbați ar muri instantaneu!! Da cu privirea aia am privit-o , si cum nu a funcționat, s-o rezolv din priviri , am trecut in camera.

Dl Pula , fiind foarte nerabdator si obraznic, a fost " umilit" , cum n-a mai fost de mult, cu amenințari din partea ei ca o inghite de tot.Ce mai fraților...oral de vis, cum suntem obisnuiți , din partea lui Roxana!!! Eu am stat in picioare , Roxana era in fața mea pe pat , in poziția dogyy , cu fața catre mine, si in timp ce ea ma rasfața cu un oral demențial , cu deep , si atenție peste toot, ce este specialitatea ei , am putut sa ii admir trupul , jucanduma cu pasarica ei . Am cerut sa pot sa gust din piersicuța ei , si s-a lasat pe burtica , oferindu-mi o priveliste de vis, , cu picioarele semidesfacute, ridicand soldurile in sus , am avut poziția perfecta sa ajung , cu limba peste tot, unde, am dorit sa ajung.Am simțit , ca a sosit momentul sa ajung in ea, asa ca am cerut sa trecem in etapa urmatoare, si cu doi de da, dupa montarea costumului, concurentul a trecut in etapa urmatoare! Ce pot sa zic ? Roxana este fenomenala, am facut ce ne-a trecut prin cap, totul fiind foarte natural, si erotic . A fost de toate , ma calarit , cu un stil aparte , cu care nu te intalnesti oriunde!Missionar care mi-a dat senzația , ca fac dragoste cu o femeie indragostita! Da Roxana este capabila sa iti ofere senzația asta de femeie indragostita de tine!!! Asta da GFE. Finalizarea a avut loc pe la spate , ea fiind lasata pe o parte , astfel am avut o priveliste foarte sexi , vazand fundu, pasa sani , fața , tot! Cand am simțit ca explodez , am scos capisonul , si am finalizat pe spatele, bucile ei , realizand o pictura , care scos la licitație , valora milioane, din cauza modelului!Deci de asta am ramas fara puteri! Dar sa stiți ca a meritat , si imedeat ce ma refac ma aventurez din nou!Ms Roxana!! Pt cei care vor note:

Aspect 10**** ( a slabit vreo 14 kg aprox50-52 kg la o inlațime de 1.57-1.60 numai buna de ....)

Technica 10 *****

On pt mine 10****

Np 10 ****

Gfe 10 *****

Daca se poate da nota pt senzualitate atuncea ea din partea mea are 10****

Bafta , si Virtute domnilor!!!!Ps:pt eventiale greseli im-i cer scuze!!!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor

Dupa ziua de ieri , sunt un pic confuz! Nu stiu exact , ce sa intamplat cu mine , dupa ce am ajuns la Roxana. Programat pm , am ajuns la apt de pe str Cazaban (unde ne-am vazut prima oara), pana aicea totul clar , si limpede. M-a primit foaaarte calduroasa , cu o imbratisare , si un sarut pasional. S-a lipit de mine , ca i-am simțit tot corpul mm cu mm , provocand la soldațelul meu poziția drepți , instanataneu. Ea fiind imbracata sumara , doar un prosop infasurat pe ea acoperind-ui formele bine cunoscute , si mult dorite . A intrat la dus , si sub asediu privirilor mele insistente , am povestit una alta, dupa ce a terminat , am urmat eu. Imediat ce am scapat de haine , a observat , ce efect a avut asupra mea , prezentand o pula in toata splendoarea ei! Dupa dus , am intrat in camera de acțiune , unde vazind dulapul , care are o oglinda mare , spre bucuria mea, deja am stiut ce vreau. Pana aicea a fost totul clar si limpede. Roxi mi-a citit gandurile , asezandu-se intre picioarele mele, eu find lasat pe spate , sprijinindu-ma pe coate ca sa vad in oglinda. Ea fiind cu bucile spre oglinda , va dati seama ce priveliste am avut: de vis!!! In timp ce se ocupa de junior , care era tare ca piatra, de multe ori mai in gluma ii ziceam , sa nu o rateze cand o ia in gurița , ca poate ii sparge nasul!! Dar sigur daca o loveam peste buci ii faceam urme. In timp ce primeam oralul minunat de la ea , eu ma uitam in oglinda , unde vedeam o pizda excitata , si excitanta ,iar gaurica curului ei ,îmi punea fantezia in miscare. Barbația mea era rasfațat cu un oral , mult dorit, cu atenție la tot ce este sfant pt noi, iubitori de oral, deep , saliva , priviri ,limbuțe peste toot. Un oral , care , daca esti amator ,îți dai seama ,din prima clipa , ca o face din placere, si ii provoaca o placere enorma.Da poți sa spun ca este NIMFOMANA , cand vine vb de oral. Si eu am cerut ceva pe bot , salivand dupa pizda aia frumoasa , proaspat rasa, numai buna de dat limbi, ce admiram prin oglinda. Dar de aicea vine partea interesanta, ca mi-a zis: NU, alta dat , astazi ne FUTEM!!Dupa ce îmi soptise cuvintele astea a trecut inapoi la oralul foarte buuun. Ok , zic eu in gandul meu , la's ca te fut eu , de nici cu buletinul in mana nu o sa stii cum te cheama.Am cerut sa fie a mea , si dupa montarea necesarului , a sarit in sa , si cu niste miscari frenetice , a inceput sa își arate adevarata fața! Cred ca si eaa avut acelas intenție ca si mine, si dați-mi voie sa va zic ca a reusit! De aicea am fost pierdut , totul a fost cum a vrut ea , eu abea reusind sa țin pasul cu ea, gata gata sa explodez din secund in secunda. Privelistea in oglinda a fost mai ceva , decat ce poți vedea la Hustler Tv , sau la Super One! Sa vezi buzele alea faine , cum sunt despartite de o bucata din mine , alunecand printre ele , si sclipind de sucul ei dulce !

Acuma vreau sa sifonam plapuma , zise ea , eu doar am dat din cap ,pt ca inca eram sub vraja ei . Sa dat jos din sa , a luat plapuma , perinuțele , si le a bagat sub burtica , astfel oferindu-mi curu , cu tot cu gaurile, la mana(pu.a , limba) mea. Vai țucuți pizda ta Roxana , sa vezi ce m-am aruncat cu botu in nectar, facând un tootlingus de tătă frumusețe!!!! Dupa ce am trait momentul la maxim , am privito cu pofta pruna aia faina , care ma chema la atac. Din poziția asta am penetrato , uitndu-ma in oglinda , si fiind satisfacut la maxim de cea ce am vazut acolo.I-am spus si ei , ce frumoasa este asa , luata pe la spate , uitandu-se si ea , cum s-a uitat si atuncea cand mă calarea. Si ei ii place sa vada cum este penetrata, ca si mie-m.Nimic nu este mai frumos decat sa vezi , cum se unesc doua trupuri, ca si cum ar fi un singur trup! Asta este senzația cand sunt cu ea , cum ca ar fi o parte din mine , sau eu o parte din ea. Nu ne trb cuvinte , nu trb sa ii zic stai asa , fa asa etc. Stie fara sa ii zici , ce vrei , ce simți , de asta a ajuns sa fie buna , si de top in cea ce face!! Am vrut sa o sarut , asa ca am trecut in poziția clasica unde am inceput(continuat)se ne contopim trupurile cu o dorința , si forța , la care nu aveam sa rezist foarte mult . Saruturile ei , limba ei in gura mea ,si au facut tot mai simțit efectul , iar lovitura de grație mi-la dat , cand a inceput sa ma saruta pe piept , muscandu-ma , si lingandu-ma de sfarcuri ! Nu ii rusine sa nu rezisti la asemenea atac, dar cand am simți , ca nu mai pot amana inevitabilul , am scos barbația mea din ea , l-am eliberat de costumul , care ii devenise un obstacol , si am descarcat arma mortala ce devenise de a lungul intamplarilor , descrise! Frațilol ce sa va zic ? Am facut din nou o capodopera, ce mai Picasso adevarat , de data asta pe burtica ei! am crezut eu.Acident la locul de munca!!! In secunda urmatoare am.vazut unde am mai realizat ceva , de dat asta m-am facut Hair Stylist de nota zece! Scz Roxi. Dar fata nu sa suparat pe mine , ci am bufnit in ras amandoi(mai mult eu) . Deci trageți si voi concluzia : Cine pe cine a ....pana la urma ? Nu conteaza , eu ori cum nu stiu exact ce sa intamplat, dar am sa revin , sa o intreb, si nu numai..... Mulțumesc mult Roxana!

Note 10****** pe linie !

Nu mai pot corecta , ca mi se desc telefonu , daca am greseli , nu dați cu pietre in mine ! Numai bine tuturori!!!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tooooot
  • Oras:Peste tooooot

Dupa ziua de ieri , sunt un pic confuz! Nu stiu exact , ce sa intamplat cu mine , dupa ce am ajuns la Roxana. Programat pm , am ajuns la apt de pe str Cazaban (unde ne-am vazut prima oara), pana aicea totul clar , si limpede. M-a primit foaaarte calduroasa , cu o imbratisare , si un sarut pasional. S-a lipit de mine , ca i-am simțit tot corpul mm cu mm , provocand la soldațelul meu poziția drepți , instanataneu. Ea fiind imbracata sumara , doar un prosop infasurat pe ea acoperind-ui formele bine cunoscute , si mult dorite . A intrat la dus , si sub asediu privirilor mele insistente , am povestit una alta, dupa ce a terminat , am urmat eu. Imediat ce am scapat de haine , a observat , ce efect a avut asupra mea , prezentand o pula in toata splendoarea ei! Dupa dus , am intrat in camera de acțiune , unde vazind dulapul , care are o oglinda mare , spre bucuria mea, deja am stiut ce vreau. Pana aicea a fost totul clar si limpede. Roxi mi-a citit gandurile , asezandu-se intre picioarele mele, eu find lasat pe spate , sprijinindu-ma pe coate ca sa vad in oglinda. Ea fiind cu bucile spre oglinda , va dati seama ce priveliste am avut: de vis!!! In timp ce se ocupa de junior , care era tare ca piatra, de multe ori mai in gluma ii ziceam , sa nu o rateze cand o ia in gurița , ca poate ii sparge nasul!! Dar sigur daca o loveam peste buci ii faceam urme. In timp ce primeam oralul minunat de la ea , eu ma uitam in oglinda , unde vedeam o pizda excitata , si excitanta ,iar gaurica curului ei ,îmi punea fantezia in miscare. Barbația mea era rasfațat cu un oral , mult dorit, cu atenție la tot ce este sfant pt noi, iubitori de oral, deep , saliva , priviri ,limbuțe peste toot. Un oral , care , daca esti amator ,îți dai seama ,din prima clipa , ca o face din placere, si ii provoaca o placere enorma.Da poți sa spun ca este NIMFOMANA , cand vine vb de oral. Si eu am cerut ceva pe bot , salivand dupa pizda aia frumoasa , proaspat rasa, numai buna de dat limbi, ce admiram prin oglinda. Dar de aicea vine partea interesanta, ca mi-a zis: NU, alta dat , astazi ne FUTEM!!Dupa ce îmi soptise cuvintele astea a trecut inapoi la oralul foarte buuun. Ok , zic eu in gandul meu , la's ca te fut eu , de nici cu buletinul in mana nu o sa stii cum te cheama.Am cerut sa fie a mea , si dupa montarea necesarului , a sarit in sa , si cu niste miscari frenetice , a inceput sa își arate adevarata fața! Cred ca si eaa avut acelas intenție ca si mine, si dați-mi voie sa va zic ca a reusit! De aicea am fost pierdut , totul a fost cum a vrut ea , eu abea reusind sa țin pasul cu ea, gata gata sa explodez din secund in secunda. Privelistea in oglinda a fost mai ceva , decat ce poți vedea la Hustler Tv , sau la Super One! Sa vezi buzele alea faine , cum sunt despartite de o bucata din mine , alunecand printre ele , si sclipind de sucul ei dulce !

Acuma vreau sa sifonam plapuma , zise ea , eu doar am dat din cap ,pt ca inca eram sub vraja ei . Sa dat jos din sa , a luat plapuma , perinuțele , si le a bagat sub burtica , astfel oferindu-mi curu , cu tot cu gaurile, la mana(pu.a , limba) mea. Vai țucuți pizda ta Roxana , sa vezi ce m-am aruncat cu botu in nectar, facând un tootlingus de tătă frumusețe!!!! Dupa ce am trait momentul la maxim , am privito cu pofta pruna aia faina , care ma chema la atac. Din poziția asta am penetrato , uitndu-ma in oglinda , si fiind satisfacut la maxim de cea ce am vazut acolo.I-am spus si ei , ce frumoasa este asa , luata pe la spate , uitandu-se si ea , cum s-a uitat si atuncea cand mă calarea. Si ei ii place sa vada cum este penetrata, ca si mie-m.Nimic nu este mai frumos decat sa vezi , cum se unesc doua trupuri, ca si cum ar fi un singur trup! Asta este senzația cand sunt cu ea , cum ca ar fi o parte din mine , sau eu o parte din ea. Nu ne trb cuvinte , nu trb sa ii zic stai asa , fa asa etc. Stie fara sa ii zici , ce vrei , ce simți , de asta a ajuns sa fie buna , si de top in cea ce face!! Am vrut sa o sarut , asa ca am trecut in poziția clasica unde am inceput(continuat)se ne contopim trupurile cu o dorința , si forța , la care nu aveam sa rezist foarte mult . Saruturile ei , limba ei in gura mea ,si au facut tot mai simțit efectul , iar lovitura de grație mi-la dat , cand a inceput sa ma saruta pe piept , muscandu-ma , si lingandu-ma de sfarcuri ! Nu ii rusine sa nu rezisti la asemenea atac, dar cand am simți , ca nu mai pot amana inevitabilul , am scos barbația mea din ea , l-am eliberat de costumul , care ii devenise un obstacol , si am descarcat arma mortala ce devenise de a lungul intamplarilor , descrise! Frațilol ce sa va zic ? Am facut din nou o capodopera, ce mai Picasso adevarat , de data asta pe burtica ei! am crezut eu.Acident la locul de munca!!! In secunda urmatoare am.vazut unde am mai realizat ceva , de dat asta m-am facut Hair Stylist de nota zece! Scz Roxi. Dar fata nu sa suparat pe mine , ci am bufnit in ras amandoi(mai mult eu) . Deci trageți si voi concluzia : Cine pe cine a ....pana la urma ? Nu conteaza , eu ori cum nu stiu exact ce sa intamplat, dar am sa revin , sa o intreb, si nu numai..... Mulțumesc mult Roxana!

Note 10****** pe linie !

Nu mai pot corecta , ca mi se desc telefonu , daca am greseli , nu dați cu pietre in mine ! Numai bine tuturori!!!

Sa sti ca am zambetul pe buze(cele de la gura :) )cand citesc aceste randuri,retraiesc momentul. Ma bucur enorm de mult ca ne-am cunoscut!
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...