Sari la conținut

Alexa 0752910478


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Vrei mai mult decat un masaj erotic??? Nu mai sta pe ganduri suna pt detalii !!!

 

Asa suna anuntul, dar ceea ce nu reiese, si cum ca e in rubrica de masaje erotice, mai degraba se poate deduce ca este vorba despre servicii escort. Dupa un telefon, aflu, ca sta in apropierea mall ului Iulius, in blocurile noi, face oral normal, oral in functie de igiena.

Ajung la adresa, ceea ce as sublinia ca e foarte moderna si stilata, In fata blocului e si ceva mini fantana, blocul e stilat, placut...

Apartamentul e putin mai modest, dar tot cu linii de modernism, fata e zambareata cu ochelari pe ea, blonda cu parul lung, corp mediu catre BBW dar cu niste sani foarte frumosi. Imi enumara preturile, 150 finalizarea oral sau normal, 200 combinat, 250 ora. Initial am dat 200 pe un combinat, insa dupa aia am dat inca 50, ca nu e mare diferenta, si totusi, o ora e o ora. M-a primit in tocuri, ciorapi cu banda si un body. I se vedeau sanii mari si rotunzi, care nu m-au dezamagit nici dupa ce s-a dezbracat. Am facut un dusulet si am iesit gol golut, dupa care m-a primit cu un sarut lung si patimas (a stricat tot la sfarsit cand m-a intrebat daca am mancat ceva cu usturoi, m-am mirat ca eu nu mananc niciodata usturoi, insa, ganditi-va cat de tare trebuia sa-mi puta gura daca a remarcat acest lucrul, imi vine sa ma inrosesc cand ma gandesc... ) dupa asta s-a asezat pe pat si a inceput un oral neprotejat (deh, igenia de jos macar a fost conform, Doamne iartama) la care a performat destul de binisor, cu deep veritabil, insa nu prea mare atentie la zonele adiacente, dar a fost okish. La normal isi deschidea ochii foarte larg, cu totul ca, eu ma asteptam ca o sa fie mai primitoare la marimile mai mari dat fiind contructia ei fizica, insa m-am inselat (degeaba, palosul) am facut un misionar in pat si pe lateral, dupa asta am iesit pe canapea, unde am facut un doggy, nu ii place sa te joci cu gaura maro btw, m-am asezat pe covor cu spatele dupa asta, si am finalizat pe sanii ei dupa niste miscari intre sani cu palosul.

Ceea ce as sublinia, e ca sanii le are foarte frumosi, si te poti juca cu ea fara reprosuri, deci le strange efectiv si ea in timpul actiunii. La un moment dat mi-a zis ca ii vine sa ma zgarie, si nu e bine, ceea ce am confirmat, deci poate sunt la care plac asemenea chestii kinky, trebuie ambitionata.

 

Si la final, o surpiza placuta, in sensul ca, am zis ca nu mai are rost sa mai stau, ca am vazut ca am obosit-o si pe ea, eu nu prea vad rostul unei noi incercari, imi zice ca stia, si imi da 50 de roni inapoi, deci, un punt in plus, cu totul ca la un moment dat m-a grabit sa ma termin daca vreau sa ma incadrez in timp, eu as zice ca fata a jucat fair play.

 

Punctele

Locatie 9

Fata 7

Oral 7

Normal 7

GFE 6

 

Dar, totusi va recomand, mai jos vedeti si poza, ceea ce zic ca e reala

post-15977-0-79578200-1416514966_thumb.jpg

  • Like 12
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...