chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2014 Adevarul e ca e destul de copilaroasa treaba asta, valabil pentru toti care se reinscriu pe un forum sub diverse nume ca sa trolleze si sa enerveze pe cei care i-au calcat pe nervi in trecut. Mie mi se pare normal, adica o atitudine masculina adevarata, sa se procedeze cum fac eu, daca ai ceva de zis zici nene cu numele consacrat Inclusiv sa le raspunzi evaziv, cum zicea bancul ala 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 16, 2014 Adevarul e ca e destul de copilaroasa treaba asta, valabil pentru toti care se reinscriu pe un forum sub diverse nume ca sa trolleze si sa enerveze pe cei care i-au calcat pe nervi in trecut. Mie mi se pare normal, adica o atitudine masculina adevarata, sa se procedeze cum fac eu, daca ai ceva de zis zici nene cu numele consacrat Inclusiv sa le raspunzi evaziv, cum zicea bancul ala Pai tu oricum faci parte (laolalta cu mine, Gogu si alti cativa) dintr-o categorie aparte; noi am putea sa ne rebranduim si Elvis Presley sau Sf. Petru, degeaba - ca dupa maximum 10 posturi si-ar da toata lumea seama cine suntem...
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 16, 2014 Eu as spune altceva, ca ne cam doare'n,( plm,alege tu ceva) de colectia ta, de reclame plimbacioase, doar doar sa iesi in evidenta.))))
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 16, 2014 Imi place verdeBagat in tigari, la capt umedeIntrat in levitatie, Stimulat de imaginatieSunt Rambo, Ninja, Terminator 7 la un locCand imi pun tigara-n gura si-i dau focTrag in piept prea des multe grame verzi, vezi? dece?dece? dece? dece? ...contezi ? )) 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 16, 2014 Imi place verde[/size]Bagat in tigari, la capt umede[/size]Intrat in levitatie, [/size]Stimulat de imaginatie[/size]Sunt Rambo, Ninja, Terminator 7 la un loc[/size]Cand imi pun tigara-n gura si-i dau foc[/size]Trag in piept prea des multe grame verzi, vezi? [/size]dece?dece? dece? dece? ...contezi ? )) Nu am inteles nimic ,oly... Termina totusi colectia vietii, din cauza ei iti pierzi din umor si inspiratie. 1
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 16, 2014 Nu am inteles nimic ,oly... Termina totusi colectia vietii, din cauza ei iti pierzi din umor si inspiratie. Rabdare si...iarba )))Estemult de munca, abia am ajuns la pagina 80.Nu am timp de mai mult de 10 pagini pe zi ((Daca m-ar ajuta cineva...ce bine ar fi .
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 16, 2014 Rabdare Ba, nu-s deloc nerabdator, to be honest! Oricum,-1 pentru munca depusa!
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 16, 2014 Ba, nu-s deloc nerabdator, to be honest! Oricum,-1 pentru munca depusa! https://www.youtube.com/watch?v=gYKqc2R4caU
indubitabil Reputație: 2178 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Decembrie 16, 2014 curvele isi modereaza singure topicul? normal că da, păi nu mă-ta cântă cucurigu în casă ? 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2014 curvele isi modereaza singure topicul? normal că da, păi nu mă-ta cântă cucurigu în casă ? Suge-o! P.S. Toată 2 1
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 16, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Postat Decembrie 16, 2014 Parerea mea personala este ca daca ajungi sa platesti ptr a-ti modera topicul(ceea ce mi se pare o cheltuiala inutila) , atunci cu siguranta acea persoana nu doreste sa i se vada anumite defecte. Pai daca tot e sa te cunoasca cineva , e bine sa te cunoasca si cu rele si cu bune, nu numai cu bune. Am mai citit pe aici ca sa vehiculat ca se sterg off topicurile , ca sa fie mai usor lizibil topicul, parerea mea e ca cine doreste sa te cunoasca cu adevarat citeste si off topicul nu numai recenziile. Din punctul meu de vedere e o cheltuiala inutila. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2014 Dublu post. Scuze. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2014 Trebuie sa recunosc faptul ca nu iti fac fata la frecventa postarilor. Nu toti avem timpul tau de ars carbunele pe forum Sorino.Si ca tot de dai mare detectiva :) iti propun jocul "dea vanatoarea vrajitoarelor"!Uite eu am sa inchid acest cont. Stai, nu te bucura, ca nu plec nicaieri . Fac un cont nou, cu recenzii si tot ce trebuie, pe masura ce vor veni. Si tu "detectiva lu' peste" (pardon de exprimarea peste ), il gasesti pe Daniel Best.Tot ma apropiam "periculos" de 200 de postari si galbenul e o culoare care imi pica greu la ficati Sa te vad cat esti de inteligenta. Ca vad ca obsesiva esti. Si nu o sa fac eforturi sa scriu agramat sau aiurea ca sa nu te prinzi tu.Telefoanele date la fetele despre care voi scrie recenzii sunt interzise. Nu trisa! Ca unele care ma cunosc ca si Daniel Best sunt pe lista mea de preferate si n-o sa le ocolesc pentru tine.Succes detectivo! Numaratoarea incepe in 3,2, 1 .... start! BYE, BYE! Domnule Gogu Tirbuson aka GT007 aka Deep Waters aka The BigCat aka Daniel Best, ca de obicei tragi concluzii eronate...aaspect ce nu ma mira avand in vedere ca mintea dvs este una bolnava.Sa incepem cu inceputul, cred ca ai ramas cu traume mari de acum vreo 10 luni, de atunci continui sa ma vezi peste tot (ai repetat asta de minim 2 ori) chiar daca eu nu am timp, fizic, sa stau pe forum, cu toate ca tare mult mi-as dori asta. Mai mult de 1 ora dimineata si 30 minute seara imi este aproape imposibil sa petrec aici, in lumea virtuala. In caz ca nu stiai merg la facultate, imi doresc tare mult sa ajung sa tratez oameni bolnavi din punct de vedere mintal, ca si tine de altfel. In afara de asta, mai am si job, mai am si barbat...am si viata!!! Te crezi prea important domnule Gogu Tirbuson daca tu chiar ai impresia ca a stat cineva sa iti urmareasca postarile si sa faca munca de detectiv pentru a afla cine esti. Daca nu imi pomeneai numele, mi se rupea de existenta ta cu toate ca la acel moment deja stiam cine esti. Ti-am mai spus, te crezi superior iar pe ceilalti ii crezi, poate nu prosti, insa cu siguranta, naivi. Nu intotdeauna este asa. Din nou te crezi prea important daca ai impresia ca va sta cineva sa te urmareasca pe undeva, sa urmareasca cand te inscrii sau cand te retragi. Apropo, foarte previzibil acest comportament al tau...eram sigura ca nu vei apuca sfarsitul saptamanii si ca te vei retrage, comportament pueril de altfel. Nu ma atrage niciun fel de joc cu oamenii MINCINOSI si ipocriti. Stiu ca citesti ce am scris, stiu ca te arde...stiu ca nu POTI sa stai departe de acest forum fiindca NU te poti abtine sa nu te lauzi cu ale tale futaiuri, multe si dese. Asta ar fi a doua ta mare problema. Prima o stie toata lumea Ca o concluzie, dupa caracterizarile pe care le-ai facut la adresa mea, da-mi voie, rogu-te, sa te caracterizez si eu pe tine: https://www.youtube.com/watch?v=RsiI-JHWsBA#t=22 Te regasesti este?!?! Dupa cum ti-am mai spus, nici usturoi nu ai mancat, nici gura nu-ti miroase. @ Rocker, eu nu am niciun fel de problema cu acest individ, el are cu mine. A ramas cu mari traume de cand "mi-am permis" sa ma iau de el in clipa in care m-a sunat, intr-o seara, sa ma certe ca am scris pe forum ca sunt indragostita. Era deja cu capsa pusa fiindca, in urma cu cateva zile, refuzasem sa stau cu el in loc sa ies la una din intalnirile de joi. Acest domn s-a simtit extraordinar de jignit in momentul in care i-am spus sa-si vada de treaba lui, ca nu are NICIUN drept sa ma sune sa ma traga la raspundere pentru ceea ce postez sau sa imi dea sfaturi NESOLICITATE. Pentru mine sfaturile nesolicitate, venite prin telefon, la o ora destul de inaintata, de la un CLIENT!!!! este sinonim cu intrarea cu bocancii in viata mea. Clientii nu ma pot suna decat sa ma intrebe cand sunt libera, pentru sfaturi am prieteni, prietene, sot, familie, etc...Cam asta ar fi, pe scurt, istoria conflictului cu Gogu Tirbuson...
randunica Reputație: 6344 Postat Decembrie 16, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Decembrie 16, 2014 Domnule Gogu Tirbuson aka GT007 aka Deep Waters aka The BigCat aka Daniel Best WHAT?!?!?!?! Nu e adevarat!!Imposibil!
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 17, 2014 Asa am zis si eu.Si inca sper sa nu fie adevarat.Dar n-am argumente sa o combat,sunt cateva indicii cum ca el ar fi.Din punctul meu de vedere, nu-i inteleg atitudinea,nu inteleg de ce sa se ascunda ca-i el, eu as fi vorbit cu motanul sa-mi faca userul cu argintiu, sa ies in evidenta, plm...unu-i GT ))Acum zice ca sa-l descoperim noi ce user mai are )PS- Randunico,tu esti experta,vezi cepoti face:))))
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 17, 2014 Parerea mea personala este ........ Tatiano, daca-i parerea ta,nu poate fi decat personala )))))Iti joaca tableta feste ?) .... Am mai citit pe aici ca sa vehiculat ca se sterg off topicurile , ca sa fie mai usor lizibil topicul, ... Ma frapeaza ca stii semnificatia cuvantului lizibil dar nu stii ca sa are cratima uneori ))
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Postat Decembrie 17, 2014 Daca ptr tine a contat mai mult gramatica decat esenta, ma bucur. O sa am grija de acum incolo sa fac tot posibilul de a nu mai scrie gramatical deloc. Macar asa se gaseste cineva "sa ma bage in seama"
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 Lasati-ma sa ma dumiresc,va rog.Astfel: Catelulluimelinte=Angel?Eu=Neiu,dominoplayer?Daniel Best=Deepwaters,Gogu Tirbuson,The big Cat,Deep River?
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Lasati-ma sa ma dumiresc,va rog.Astfel: Catelulluimelinte=Angel?Eu=Neiu,dominoplayer?Daniel Best=Deepwaters,Gogu Tirbuson,The big Cat,Deep River? Unde ai vazut tu Deep River?!?! Uite asa se trag concluziile pe acest forum...aiurea 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:b Oras:b Postat Decembrie 17, 2014 Lasati-ma sa ma dumiresc,va rog.Astfel: Catelulluimelinte=Angel?Eu=Neiu,dominoplayer?Daniel Best=Deepwaters,Gogu Tirbuson,The big Cat,Deep River? nu, daniel best nu este gogu tirbuson, asta e clar ca lumina zilei.legenda nu mai este printre noi, pacatosii, dar lumina lui calauzitoare ne va ghida pasii pe calea ce-a deschis-oAVE gogu! 4
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 Unde ai vazut tu Deep River?!?! Uite asa se trag concluziile pe acest forum...aiurea http://nimfomane.com/forum/topic/35121-nearly-reveillon/page-7 Postul nr 129. Acelasi topic unde am aflat ca ai fi genul de nevasta care suge viata din barbat!(asta am inteles eu)
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 nu, daniel best nu este gogu tirbuson, asta e clar ca lumina zilei.legenda nu mai este printre noi, pacatosii, dar lumina lui calauzitoare ne va ghida pasii pe calea ce-a deschis-oAVE gogu! Si mie imi place Dr.House!Felicitari pentru avatarul inspirat!
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2014 Postul nr 129. Acelasi topic unde am aflat ca ai fi genul de nevasta care suge viata din barbat!(asta am inteles eu)Aici ai dreptate...suge viata din mine intr-un mod sublim 2
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 17, 2014 Aici ai dreptate...suge viata din mine intr-un mod sublim Nu tocmai la asta ma refeream!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum