Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dimineata tuturor!

E prima mea postare, asa ca scuze anticipate pentru eventualele erori neintentionate.

Am avut sansa si placerea sa o cunosc pe Samira acum 4 ani. De atunci am devenit un client regular si … regulat (foarte bine!) al ei. Desi imi propusesem ca in cariera mea de curvar amator si ucenic sa nu merg de doua ori la aceeasi femeie, cu Samira n-a fost chip sa-mi pastrez promisiunea.

De ce? Pentru ca e intruchiparea fanteziilor mele ascunse. Iata doar cateva dintre motive (lista nu nici pe departe completa): Samira e frumoasa, exotica, dotata: un chip de inger demonic, cu niste ochi verzi superbi, care te hipnotizeaza si care se uita la tine o perversitate incitanta inegalabila. Par negru si lung, piele fina, creola si ingrijita, buze facute sa suga, linga, dezmierde, molfaie, invaluie, plescaie (si lista ar putea continua…)

Dar pentru ca stiu ca voi nu mergeti la fete ca sa va indragostiti, ci ca sa futeti, las poezia deoparte si intru in detalii mai pragmatice:

Samira este o BBW prin definitie. Primul B ar veni de la Beautiful si nu Big, dupa parerea mea. Are cel mai mare si apetisant cur din Bucuresti (vedeti pozele anexate), care pe mine, un “ass addicted” impatimit ma innebuneste la fiecare intalnire. Buci mari, perfecte, catifelate, pe care sties a le miste ca o adevarata negresa din filmele voastre porno preferate…

Pe langa faptul ca e dotata, e si accesorizata pentru toate gusturile: bodystockings, ciorapi cu banda, neglijeuri, bikinei minusculi, bustiere, port-jartiere si tot ce va mai trece prin mintea voastra perversa. Bineinteles tocurile nu lipsesc niciodata din costumatie.

Dar mai sunt si alte fete frumoase si dotate in bransa? De ce tocmai Samira? Pentru ca va doriti pe cineva cu atitidinea ei. Ea inseamna GFE 100%. E sociabila, comunicativa, se muleaza pe client nu doar pe … scarbavnicul lui madular, e ascultatoare, receptiva, inteligenta, cu simtul umorului. Dar, mai presus de toate, ii place ceea ce face. Iar pentru mine acest lucru e deosebit de important. E facuta pentru sex si ii place nu doar sa ofere ci si sa primeasca placere. La fiecare intalnire de-a noastra a avut cel putin 2 orgasme nesimulate. La fel si eu… cu toate ca am deja peste 40 de ani si e din ce in ce mai greu sa ai doua …irigatii in decursul a 1,5 ore, ea reuseste sa ma faca sa termin de doua ori.

Dar dupa aceasta prezentare generala destul de lunga, iata cum a decurs ultima intalnire, petrecuta foarte de curand. Eu urma sa plec a doua zi din tara pentru ceva mai mult timp si cum puteam sa imi iau ramas bun de la Romania mai bine decat sa o vad pe Samira. O sun si imi raspunde cua ceeasi amabilitate si perversitate ca abia asteapta sa ma revada.

Eu, pentru a-mi pune in aplicare una dintre fantezii, cumpar o pereche de dresuri negre (ciorapi pantaloni) si un flacon de ulei Baby Johnson. …Deja intuiti pentru ce… Nu uit nici de florile are ii plac atat de mult…

Ajung in locatia bine cunoscuta de atatia ani (nu e din acelea migratoare, care isi schimba cuibusorul de nebunii din luna in luna….). Ma intampina intr-o costumatie noua pentru mine, dar la fel de innebunitaore ca intotdeauna: ciorapi negri cu banda adeziva rosie, un neglije transparent care nu poate sa ascunda thong-ul ascuns intre bucile ei imperiale. Pantofi cu toc de 10-12 cm. Si aceeasi ochi verzi extraordinari.

Abia apuca sa imi multumeasca pentru flori, ca ma si reped hulpav la ea, o intorc cu spatele si imi frec pula deja erecta de bucile ei mari. Ma maseaza pe pula si mi-o scoate, lasand-o sa simta pielea catifelata a bucilor ei.

Dau fuga la baie pentru un dus racoros si obligatoriu atat din motive de igiena cat si pentru ca ma infierbantasem tare.

Ma intorc si o gasesc culcata pe sapte, cu coapsele-i minunate desfacute deja si mangaindu-se peste chiloteii negri. La calculator pusese un filmulet care ii place la nebunie: un tip care isi fute partenera in gura adanc, in timp ce ea are ochii si mainile legate. Ne uitam putin la film in timp ce ne mangaiem reciproc, apoi o las pe ea sa se uite si eu ma infig intre coapsele ei primitoare. Pasarica ei e dulce, carnoasa, parfumata, coapta, cu labii numai bune de lins si supt. Ma lasa sa ii fac orice, cu limba, degetele, buzele si chiar nasul. Ii place. …

Apoi e randul ei. Ma ridic in picioare si ma suge cum stie ea mai bine si cum imi place mie. Incepe incet, cu limba in jurul capului, apoi o ia toata in gura, chair cu riscul sufocarii. Nu rezista mult cu ea in gatlej, dar apoi parka doreste sa se revanseze printr0un lins de coaie bestial. Apoi coboara in regiunea sensibila dintrc coaie si cur, ma suipa acolo si linge cu placere nedisimulata. Bineinteles, imi da pula deoparte lateral ca sa ma poata privi in ochi in felul ei inconfundabill. Desi ea pare cea dominate, ea e cea care domina prin privire si atitudine. Si ii place sa domine. Imi ordona sa ma ridic, sa ma intorc sis a ma aplec peste masuta din sufragerie. Nu zic nimic si ma conformez cu bucurie, deoarece stiu ce o sa urmeze: ma va linge in cur cu aceeasi daruire si placere. Stie deja cat ador anilingusul si limba ei imi sfredeleste curul minute in sir. Deja e prea mult.

O pun sa imbrace ciorapii adusi de mine (dupa ce isi da josi pe ai ei cu banda adeziva) si sa se ouna in pat cu bucile la mine. Ii ling bucile prin ciorapii unsi cu uleilul adus tot de mine.( Imaginea curului ei incorsetat de ciorapii unsi imi va umple multe mopti aici peste hotare….). Apoi ii rup incetisor dar si cu brutalitate ciorapii pentru a avea acces doar la curul ei. E mai bine ca in filme. O ung temeinic cu ulei pe care il raspandesc cu degetele si limba peste tot. Ii las picaturile sa se prelinga pe coloana vertebrala pana pa pasarica dulce si de acolo in anus. Apoi o ling in cur ca un disperat. Stie ca asta imi place enorm. Si ma lasa si ma stimuleaza vorbindu-mi porcos de dulce…. Incerc marea cu degetul adica anusul ei cu degetul. Dar ma dojeneste cu balndete: “Doar stii ca numai limba ta poate sa ma patrunda in cur?” ii raspund ca da, dar ca m-am pierdut cu firea. …

Dar, ca sa imi revin repede, imi spune sa trec pe pat , sa ma intind pe spate si sa imi ridic picioarele sis a le tin ca mana. Stiu deja ce urmeaza, vazand-o ca isi pune un prezervativ pe un deget. Doar pe unul deocamdata… Imi da rotoacele pe la anus, apoi ma patrunde cu delicatete si usurinta, rostind “ Doamne ce imi place sa te domin si sa te fut in cur!”. Ritmul intromisiuniii ei e din ce in ce mai rapid, iar satisfactia din ochii ei crste pe masura ritmului. Pana la urma Samira e si o dominatoare. Apoi, aproape pe nesimtite pentru mine, isi baga si al doilea deget in preze si apoi in anusul meu. Stie ce face. Gafaie impreuna cu mine si isi apropie ochii de pula mea zicand ca vreau sa termin asa si sa o stropesc pe fata in timp ce ma fute in cur… aproape ca cedez, dar cu o ultima rabufnire a constiintei, ii scot degetele din curul meu, ma ridic, o ling in ureche si ii soptesc ca vreau sa o fut incrancenat intr-un doggy de poveste. Rezoneaza imediat, imi pune prezervativul si se intoarce sa ma trateze cu bucile. Eu o mai magesc putin, o bat peste buci si ma joc cu capul pe la labile ei, pan ace ma implora parca: “Fute-ma! Sunt curva ta si vreau pula ta in mine adanc!”

Cum poti sa te opui la astfel de ordine? In sfarsit, o penetrez cu brutalitate si pana la coaie din prima. Ii place si incepe sa geama si sa urle ca o catea in calduri. Ca doar de aceea se numeste doggy, nu-i asa? O apuc cu delicatete de par, si o pompez ca un nebun. Nu stiu penru cat timp… Nu mai conteaza decat imaginea bucilor sale lovindu-se de coaiele mele intr-un ritm nebun. O tin strans de marginea ciorapilor in jurul taliei, ciorapi care ii intra in carnita din jurul soldurilor si fac bucile sa para si mai mari. O mai stropesc din cand cu ulei si continui sa o fut cu disperare. Ea isi da drumul prima in niste gamete imposibil de disimulat.

Dupa cateva convulsii spasmatice, abia linistita, imi spune ca vreau sa termin pe fata ei. Cum pot sa refuz? Imi scoate preze, apoi ma suge ca o nebuna din nou. Simt ca sfarsitul e aproape. Ii scot pula din gura si o rog sa ma linga la coaie in timp ce eu ma masturbez. Si ea se masturbeaza cu o mana. Iar pula mea cu capul violaceu e intre ochii ei verzi. … O alta imagine de senzatie. Gata. E sfarsitul … Ejaculez violent si puternic, stropind-o pe fata, pe buze, pe nas. Incerc sa ii feresc ochii si parul, deoarece stii ca nu ii place. Printre jeturi si cu ochii inchisi, ea imi zambeste satisfacuta, continuand sa se masturbeze. Vrea un al doilea orgasm. Si reuseste sa ilm aiba asa, cu sperma ma scurgandu-se pe fata, spre gat si sanii mari, cu sfarcurile intarite. Tine ochii inchisi in timp ce geme sacadat vreme de 30 de secunde. O vesnicie pentru fanteziile mele ulterioare cu aceasta imagine colosala.

Apoi se ridica brusc si merge la baie… Se spala si stiu ca deja se gandeste la ce o sa imi faca la al doilea numar…. Dar despre asta va voi povesti in alt comment. Bineinteles, daca acesta v-a placut.

 

Iar acum detaliile tehnice:

Aspect fizic: 10 plus pentru amatorii de BBW. !,75 cm fara tocuri, circa 75 kg. Cur bestial, sani mari si frumosi, creola cu piele fina. Frumoasa si buna …

Ofertele Samirei:

Oral 9, fara preze, umed, cu incercari reusite de deepthroat, dar nu de durata, cu atentie deosebita la oo, la anus si tote zonele adiacente. Din pacate nu face CIM, dar COF este bestial.

Normal: 9, ii place sa o simta in ea, se misca bine, rezoneaza cu partenerul, dar intrebati-o pe ea ce pozitii ii plac sau cititi si celelate relatari despre ea!

Anal: Nu face (eu zic inca), dar poate cineva o va convinge, spre desfatarea noastra a tuturor. Datr pentru amatori, ii place tare mult sa v=o traga ea in cur, in fucntie de preferinte: limba, deget, vibrator, strap on etc.

Dominare in functie de preferintele voastre. Mai are si un prieten transsexual pentru intalniri mai speciale…

Atitudine: GFE 10 +, totul depinde si de voi pentru ce o sa primiti din partea ei in schimb.

Pretul: 200 lei/ora dar nu sta deloc cu ochii pe ceas.

Locatia: in jurul pietei Moghioros, Drumul Taberei , usor accesibila. Apartament curat, ingrijit cu aer conditionat. Baie curate, cu gel de dus pentru barbati.

Contact: 0728.401.660 (acelasi).

PS. Mergeti la ea si futeti-o. Pentru ca ii place. Si pentru ca o sa va placa si voua.

 

post-72876-0-21856400-1375271707_thumb.jpg

post-72876-0-51891000-1375271722_thumb.jpg

post-72876-0-81732800-1375271742_thumb.jpg

post-72876-0-19172700-1375271752_thumb.jpg

post-72876-0-81794200-1375271771_thumb.jpg

  • Like 18
Link spre comentariu

@bic.c, ea este Samira, insa sunt vechi, au cel putin cativa ani de cand sunt facute. Tind sa cred ca pozele postate de @pasaricarul sunt mult mai recente, asta datorita aspectului fizic, s-a mai impanat intre timp.

 

Mai are un topic deschis aici: 

 

https://nimfomane.com/forum/topic/10222-si-totusi-samira/

 

poate le uneste cineva...

 

V

Link spre comentariu
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
Salut (din nou) onorabila audienta,

Din lipsa de oferta in zona in care activez (si spun asta cu mahnire maxima), am hotarat sa imi incerc norocul (din nou) cu posesoarea acestui topic. Asa se face ca saptamana trecuta am sunat (acelasi vechi numar de telefon: 0728401660), a raspuns din prima, m-am programat rapid si fara probleme si am si ajuns la Samira. Adresa: nu s-a schimbat nimic fata de postarea mea anterioara (vis-a-vis de Piata Moghioros, Drumul Taberei). Oferta de asemenea neschimbata: ON (in functie de igiena), NP, FK, COB, dominare si cam atat am reusit eu sa retin. Amenda: 200 ronini/h.

Locatia absolut neschimbata (curatenie si atmosfera placuta), Samira la fel - din punctul meu de vedere parca a mai slabit o idee, dar nu foarte mult, insa este foarte frumos bronzata (tenul o ajuta la acest capitol si trebuie sa recunosc, arata intr-un mare fel bronzata si cu lenjerie neagra - am avut o erectie inainte sa apuc sa zic ceva). Fata se aranjase inainte sa ajung, era imbracata cu un neglijeu si lenjerie intima neagra si mirosea foarte frumos.

Am stat ceva timp de povesti - nu ne mai vazusem de ceva vreme - m-am igienizat rapid si am trecut la fapte.

Oral neprotejat, ritm variabil dar sustinut, deep adanc, atentie la oo - se vede ca stie meserie si se antreneaza constant, priviri super-perverse in ochi, mangaiat/frecat de instrument si vorbit murdar. Trec si eu la aparat, prestez un interviu cu floricica din dotare - curatenie exemplara - si pentru ca eram sub presiune lubrifiem putin intrarea si trecem la un umeri-craci unde finalizez destul de rapid. Samira ma stange si ma apasa pe cur sa intru cat mai adanc si asteapta cu rabdare sa termin si sa ma linistesc.

Igienizare rapida, imi mai trag putin sufletul, din nou dicutii - pe teme de calatorii de data asta - si trecem la al doilea numar: oral de revigorare si din nou normal. Schimbat diferite pozitii, mobilizat ostenii in balon intr-un doggy-style de zile mari.

Acum notele juriului:

Locatie: 9, apartament cu doua camere ingrijit, AC functional, baie curata si dotata cu ce trebuie, locuri de parcare suficiente pe Str. Brasov

Gazela:

fata: 10 (draguta la fata, ingirjita - ochii verzi fac ravagii)

fizic: 9 (cum spuneam, impresia mea este ca a mai slabit putin, arata beton bronzata). Ultimul set de poze nu prea o avantajeaza din punctul meu de vedere. Si DA, pozele sunt ale ei.

Prestatie:

normal: 9 (se misca bine in instrument, da contre, geme natural, te trage in ea de parca vrea sa te faca sa dispari)

oral: 10 (are initiativa, se ocupa de vecinatati, deep de mare angajament, rezistenta la efort)

GFE: media generala 9,5 (fata este volubila, stie sa glumeasca, este isteata si nu sta deloc cu ochii pe ceas)

 

De recomandat - clar pentru amatorii de forme voluptoase si comportament pervers. Eu cu siguranta voi mai reveni...

Acestea fiind zise o salut pe Samira si inchei respectuos aici cu:

Futere non-futere, lab(i)a necessarum est
  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros

Dragii mei amanti,

 

Ma bucura faptul ca plecati multumiti si cu zambetul pe buze, sau poate cu genunchii tremuranzi ...dupa fiecare intalnire cu mine.

Va astept cu picioarele larg deschise pt a ne face de cap din nou si din nou si din nou.....

 

Samira

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimati colegi ,

 

Motto : Nu exista femei grase , ci doar vopsea putina . ( Peter Paul Rubens ) .

 

Am fost saptamana trecuta la Samira . Putine recenzii totusi despre ea , am cautat-o telefonic de cateva ori in trecut , no answer , i-am dat un mesaj privat pe la inceputul verii si a raspuns dupa vreo 100 de zile ca e disponibila ...asa ca , de ce nu ?

Permiteti sa raportez :

 

Nume de scena : Samira ( Diva per Sempre ) .

 

Semn zodiac : probabil Sobolan de lemn . Sobolanii sunt sentimentali , delicati , sensibili , inclinati spre poezie , romantism , analitici , introvertiti , cu mult sarm , curiosi , inteligenti .Isi daruiesc greu prietenia , dar posibil sa o faca pentru o viata intreaga .

 

Locatia : Apartament cu 2 camere , pe Str. Brasov , langa Circa de politie nr. 22 , in spatele pietii Moghioros . O locatie OK, normala , curata . Baia corespunzator , prosop curat , apa calda , patul functional . Lucreaza singura in locatie . Am venit cu taxiul din sectorul I , cca . 30 minute .

 

Date contact : Tel 0728401660 ( 0728.401.660) , programare cu o zi inainte , confirmat a doua zi cu o ora inainte , nici o problema , un exemplu de programare in avans , cum alte escorte la top nu stiu sa faca .....

 

Program : iarasi nu am intrebat , sorry , eu am fost mai de dimineata ...

 

Detalii servicii : normal pro , oral nepro ( nu am intrebat de CIM , COB ...) , nu am intrebat de anal , fara sarut pe gura , fara FK . Posibil imbratisari , mangaieri , masaj usor , etc .

 

Tarifare : 200 Lei / ora , nu mi-a cerut banii , i-am dat la sfarsit , inainte de plecare .

 

Aspect fizic : 29 ani , apreciez la 172 cm / cca. 88 kg , cu ochi verzi de senzatie ( aduce la fata destul de bine cu Vivien Leigh ) , parul des , bogat , negru , lung peste umeri , este draguta la fata , buze pline , dantura OK , zambet frumos , un corp clasic de BBW , super voluptoasa , robusta , picioare inalte , lata in solduri , coapse mari , fund mare , rotund , ten catifelat , bronzata , sanii nu foarte mari , nr. 3-4 as spune , in zona de mijloc prezinta niste depuneri ( burtica ) , pozele sunt reale , totusi cred ca au ceva vechime .

 

Detalii intalnire : Sosit la timp in locatie , venit cu o sticla de vin rosu ca un mic cadou de buna ziua .Am fost incantat de fata drei , draguta , mai ales ochii sunt deosebiti . Prezenta fizica impunatoare , destul de inalta , BBW clasic . Primesc un pahar de pepsi si facem un small talk de inceput , usor , relaxant , vorbim de escorte , ea este veche in domeniu , are cam 12 ani de experienta , si asta se vede clar .... La un moment dat imi spune ca nu saruta ...Auuu ! Puteam sa pun pariu ca face asta , pare genul care se apropie de client ....nu stiam , asta este ...continui la baie cu un dusulet , apoi trecem la actiunea propriu zisa . Imi face un usor masaj la spate , mai mult niste atingeri senzuale ( constata ca mi se face pielea de gaina ...) , nu am rabdare , ma intorc si ii dezvelesc sanii si incep sa mananc cu pofta din ei ....o pun pe spate si intru intre picioare la un cunni , unde stau destul de mult , ling si mananc ca un purcelus din strachina lui cu mancare , observ ca doamnei ii face placere , geme usor , credibil , la un moment dat imi pune mana pe cap si inteleg ritmul preferat , totusi nu mai am rabdare , si mai este si pisica ei (nu v-am spus ...are o pisica draguta ) , care nu stiu cum apare pe la picioarele mele si-mi da o senzatie de usoara nesiguranta ( nu stiam ce intentii are ....) , asa ca ma opresc si Samira incepe un oral nepro ( dupa ce examineaza cu luare aminte instrumentul ....) , oralul este de calitate se baga si pe la oute ( desi nu eram bine epilat pe acolo ..) , apoi solicit sa vina peste mine sa testam un cow girl ( am eu boala asta cu fetele astea BBW , sa le vad peste mine , cum ma omoara ....) , in pozitia asta Samira nu evolueaza bine ( dupa umila mea parere ) , asteptam sa ma incalece si sa vina cu tot corpul ei peste mine , dar a preferat o executie de pe vine , o pozitie grea , mai ales la masivitatea ei, care oboseste repede , si asta s-a si intamplat , asa ca am fost invitat la o continuare pe la spate ( caprita ) , si aici nu am ce sa mai critic , a fost dementiala , a dat contre , etc , mi -a spus sa o pedepsesc , ca a fost fetita rea , i-am tras si niste palme peste curul ala superfutabil ( si i-am spus ca o pedepsesc ca o fost fetita rea si a mancat prea mult ....!) , am lucrat de mi-au mers fulgii , cat mi-au permis puterile , si muschii ( mi-a parut rau spre sfarsit ca nu m-am dat jos din pat , sa ma infig mai bine de pe picioare ....poate data viitoare ..) , tot timpul a colaborat in aceasta pozitie si cred ca este pozitia ei preferata , am mai bagat mainile sa i caut sanii si sa i strang putin , etc . Nu am terminat aici , si am testat la final un misionar ( reusit de altfel ca experienta ) , unde m-am sprijinit cu mainele de picioarele ei puternice , am lucrat ceva , dar nu am avut sincronizare buna cu domnita , am terminat cu strigaturi mai repede decat ar fi vrut domnita , am ramas acolo inauntru ( la cerere ) , pana cand domnita a terminat si ea , mangaindu-si zona ei favorita ....iata deci o escorta care nu are probleme si poate sa se simta bine cu un client , Bravo ! A urmat procedura normala de extragere din locatie , o vizita la baie , imbracat , o imbratisare si valea la treaba la birou . Nu stiu cum am ajuns sa vorbim de locuri de parcare pe Str. Brasov , i-am spus ca stiu eu ca sunt locuri de parcare langa Biblioteca , apoi m-a facut curvar , mi-a zis : Aha , ai fost si la fata de la biblioteca , curvarule ! Avea dreptate ! Fusesem la domnita aceea .....dar curvar nu recunosc ca sunt !

 

Dedicatie muzicala pentru fata (si pentru voi dragi nimfomani ) : Righteous Brothers / You have lost that loving feeling ( 1965 ) , accesati aici : https://www.youtube.com/watch?v=m0Zinw1uDJo

 

Notele ( subiective desigur , ca pentru un fan BBW) :

Locatie : 8

Aspect fizic : fata : 9 , ochii : 10 , corp : 8 posteriorul : 9 , sanii : 8

Normal : 8 ( depunctez doar pentru cow girl , in rest excelent )

Oral : 9

Anal : N/A

GFE : 8 ( fara FK , sarut )

Igiena : 10

Nota generala : 8,70

 

Comentarii si Concluzia finala : Samira este o escorta cu experienta , care intelege si stie bine fenomenul . Are calitati psihice corespunzatoare , se implica , si efectiv ai senzatia ca mergi la o amanta , ca sa va simtiti amandoi bine . Cu chestia ca nu saruta .....eu cred ca face si asta cu unii clienti , mai apropiati , sau poate ca eu am pierdut din sex appealul care il aveam in tinerete .... Recomand clar , in principal fanilor BBW , dar ca si experienta oricarui barbat . Eu cred ca mai revin , cred ca mai am de invatat ....

 

Sa auzim numai de bine ! Weekend placut in continuare la toata lumea !

 

O.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros

Buna dimineata dragii mei amanti .....m-am trezit cu un mare chef ....vreun 'pompier' pe aici cu furtunul maricel care sa stinga incendiul ?????

Link spre comentariu

Ahh, fir-ar!... Aveam un chef nebun sa merg iarasi la stapana Samira... Din pacate, mi-a zis ca lipseste pana pe 9 octombrie (aviz amatorilor...)

Da' cum rezist eu o saptamana jumate?!

PS S-au zis toate datele despre ea, deci cred ca e ok daca mentionez doar asta.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Mda. Am fost si eu la aceasta domnisoara. Recenzia este intarziata. In vara intr-o zi foarte calduroasa am sunat si m-am programat. Ajung in Dr Taberei si ma indruma la tel. Parchez si imi spune sa-i iau o sticla de pepsi ca ii e sete. Ma conformez si urc la et inferior. Tipa imbracata in negru,draguta la fatza si cu niste ochi f frumosi.

La corp este solida bine. In poze nu se vede ca la fatza locului.

Apartamentul normal insa cu o pisica in dotare care a lasat par peste tot. Imi plac animalele dar nu in casa si mai ales nu intr-un iatac. Tipa e deschisa si dezinvolta cu o atitudine usor superioara. I-am spus ca ma cam grabesc si ca nu pot sa stau mult dar nu am impins lucrurile spre un futut rapid si am palavragit vreo 15 min. M-am dus la dus unde baia era destul de saracacioasa. Am revenit in sufragerie si am inceput joaca. S-a pus in genunchi si luat sfantul obiect in gura. Un oral ok insotit de priviri pe tot parcursul. I-am zis sa-mi dea un prezervativ si a refuzat. A zis ca vrea doar asha. I-am zis ca termin si a scos subiectul din gura ca sa finalizez pe sani. M-am igienizat,imbracat si am intrebat fata,cat ma costa distractia? La mine fiecare intalniere este 200 lei. :slap2  :slap2  :slap2  :slap2 Nu am comentat nimic si am lasat suma ceruta.

O intalnire de 35 min la 200 lei imi pare supra extra mega scump si exagerat!

Pentru doi ochi frumosi,o fetzisoara dragutza,o pereche de tzatze si un oral fara ceva spectaculos la 200 lei,personal nu mai am ce cauta la ea.

In schimb am luat o tona de par de pisica pe ciorapi si pe haine.

chip-8

corp-big

sani mari-9

oral-8

finalizare pe sani-5. pentru ca voiam CIM

Total general,nu este o fata de top din niciun pct de vedere.

Personal nu recomand decat pentru masochisti

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

subscriu la ceea ce a scris colegul mai sus.

de ce nu s[uneti de fapt adevarul?

eu am fost in septembrie la aceasta escorta si vreau sa va spun ca isi pune clientii sa ii faca ei masaj timp de aproape o ora!!

doar asa se poate apuca si ea de treaba.. treaba care consta intr-un oral prestat pe fuga timp de 5 min.. ca se plictiseste de supt.. :atm

si un doggy style in care iti spune ca vrea asa de mult sa termini in ea.. ca doar doar oi termina mai repede sa scape de tine.

o escorta puturoasa.. :atm care nu merita vizita nici macar de fanii BBW si care nu isi justifica tariful de 200 lei ora.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros

Imi rezerv dreptul de a le raspunde acestor 2 domni generosi si le sugerez bordelurile din Germania, unde comfortul este de 'lux'" si preturile sunt pe jumatate de ora minim 50 euro. Daca sunt sunata de catre un asa zis supus, il tratez ca atare. Iar domnul care m-a vizitat pt cele 35 minute probabil siguranta si atitudinea mea civilizata evident ca i-a lasat un gust amar. Ar fi trebuit oare sa-l iau direct de la usa si sa ma comport ca o tarfa platita la pretul minim? Acesti doi generosi cu siguranta sunt obisnuiti sa fie cronometrati si taxati la 50 ron. Evident ca am fost scumpa pt domnul grabit. Surprinzator, mi-a facut o descriere decenta. Sa nu uitam ca dumnealui era cel grabit si nu eu. Am primit note de 8 si 9, m-a descris ca fiind draguta dar nu ma recomanda. Pt ca sunt scumpa sau pt ca sunt bbw? Sau pt ca l-a deranjat asa tare parul de pisica? Sunt o escorta cu 10 ani de experienta, singura bbw din Bucuresti, restul sunt doar big women...le lipseste b-ul de la beautiful cu desavarsire. Concluzia la care am ajuns e ca decenta si bunul simt nu sunt apreciate iar ESCORTUL este confundat cu PROSTITUTIA.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Imi rezerv dreptul de a le raspunde acestor 2 domni generosi si le sugerez bordelurile din Germania, unde comfortul este de 'lux'" si preturile sunt pe jumatate de ora minim 50 euro.Este dreptul dumneavoastra sa va stabiliti pretul. Prost este cel ce plateste nu cel care-l cere! Aici sunteti in Romania,nu in Germania!!! Dar chiar si asa sunt ferm convins ca in Germania la 50 de euro 30 de minute nu luam par de pisica pe haine ci dadeam copii la canal. Daca sunt sunata de catre un asa zis supus, il tratez ca atare. Pentru supusul care te-a sunat te-ai pus in genunchi in fata lui in timp ce el statea in picioare. Nu cred ca mai e nevoie sa spun ce faceai in timp ce stateai in genunchi in fata lui.... Iar domnul care m-a vizitat pt cele 35 minute probabil siguranta si atitudinea mea civilizata evident ca i-a lasat un gust amar. Ar fi trebuit oare sa-l iau direct de la usa si sa ma comport ca o tarfa platita la pretul minim?Merita incercat;)

Daca aveai dubii puteai sa-l intrebi ce isi doreste. Sigur nu voia escort in 35 de minute. Dar asta intelegea doar o escorta ...... Acesti doi generosi cu siguranta sunt obisnuiti sa fie cronometrati si taxati la 50 ron.Puteti sa va uitati printre recenziile lor ca sa va faceti idee despre ce gen de escorte prefera acesti 2 useri. In caz ca aveti cur iozitatea asta. Evident ca am fost scumpa pt domnul grabit.Nu stiu daca scumpa dar cu certitudine,UNICA IN PIATA DIN ROMANIA. Surprinzator, mi-a facut o descriere decenta.Este posibil ca aceasta propozitie sa va dea de gol cum ca sunt un tip decent si cerect?! Sa nu uitam ca dumnealui era cel grabit si nu eu.Desi eram grabit am avut in continuare decenta sa nu va grabesc si pe dvs,adica sa nu va tratez ca pe o centurista. Am primit note de 8 si 9, m-a descris ca fiind draguta dar nu ma recomanda.Notele reflecta realitatea. Pt ca sunt scumpa sau pt ca sunt bbw? Se numeste raport calitate pret. Sau pt ca l-a deranjat asa tare parul de pisica? Nota bene! ( folositi dex ul ) Sunt o escorta cu 10 ani de experienta,( oamenii nu sunt inteligenti direct proportional cu experienta lor de viata ci cu capacitatea lor de experienta in viata ) singura bbw din Bucuresti, restul sunt doar big women...le lipseste b-ul de la beautiful cu desavarsire.Partea mai putin placuta este ca pe acest forum noi facem aprecierile si nu persoanele in cauza. Concluzia la care am ajuns e ca decenta si bunul simt nu sunt apreciate iar ESCORTUL este confundat cu PROSTITUTIA. Aveti libertatea de-a alege Germania la 50 euro 30 de minute! Dar sigur o sa trebuiasca sa renuntati la prietenul dvs blanos!

Stiti cumva care este diferenta dintre prostitutie si escort?! Imi permit sa va raspund, semantica. Atat si nimic mai mult.

Sa auzim de bine si de cat mai multe escorte bune!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros

Stimate domn,pe acest forum gasit suficiente fotografii cu mine si va puteti face o impresie despre cum arat inainte de a ma vizita. Detaliile legate de pret-oferta le discut intotdeauna la telefon . Nu am obligat pe nimeni niciodata sa petreaca timp in compania mea si usa casei mele a fost intotdeauna deschisa pt cei care au considerat ca nu vor sa ramana. Pretul pt o sedinta in compania mea este de 200 ron, este bine stiut de toti cei ce citesc comment-urile despre mine si nu practic prostitutie ieftina la colt de strada ca sa ma pretez la a taxa la jumatate de ora. Nu sunt o escorta grabita, cu ochii pe ceas, sunt deschisa si comunicativa, educata si cu bun simt. Scopul meu ca escorta este ca cel ce ma viziteaza sa plece multumit si sa revina cu drag. O prostituata ia banii, rezolva la foc rapid clientul si-l trimite la plimbare. Asta face diferenta intre escort si prostitutie. Sunt cea mai buna prietena, amanta a partenerului pana ma calca pe coada cum ati facut-o dvs. Daca nu am fost pe placul dvs, daca nu v-a convenit pretul sau faptul ca am un animalut in casa...de ce ati ramas? Comment-urile dvs mi se par rautacioase si usor contradictorii. Notele de 8 si 9 pe care mi le-ati acordat m-ar califica ca escorta recomandata in schimb dvs sustineti ca nu am nimic deosebit si ca nu ma recomandati. Nu pe dvs v-am facut supus ci pe "domnul" care sustine ca l-am pus sa-mi faca masaj mai bine de o ora... ca escorta joc dupa regulile dvs dar ca mistress eu sunt cea care face regulile. Acel domn nu m-a vizitat ca escorta ci ca mistress.

 

Toate cele bune si sa auzim numai bine

Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

N-am avut deloc timp, desi Samira merita cu-adevarat o recenzie. Adevarul despre Samira este ca este o mistress cu greutate. Am fost acum o luna, motivatia mea in a o vizita era una oarecum iesita din comunul intalnirilor cu o escorta "obisnuita". Eram plicitist si vroiam altceva. Ei bine, Samira mi-a oferit aceasta experienta altfel. Voi detalia in recenzia care v-a sa vina. Concluzia, nu e neaparat aceea oarecum peiorativa a lui Skydiver, si anume, recomandata numai masochistilor, dar intr-adevar daca iti doresti o experienta condimentata, Samira se poate ridica usor la inaltimea acestor “extravagante”… In conditiile astea, nu cred ca il poate satisface pe acela ce vine pentru o descarcare rapida sa zicem.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Stimate domn,pe acest forum gasit suficiente fotografii cu mine si va puteti face o impresie despre cum arat inainte de a ma vizita. Detaliile legate de pret-oferta le discut intotdeauna la telefon . Nu am obligat pe nimeni niciodata sa petreaca timp in compania mea si usa casei mele a fost intotdeauna deschisa pt cei care au considerat ca nu vor sa ramana. Pretul pt o sedinta in compania mea este de 200 ron, este bine stiut de toti cei ce citesc comment-urile despre mine si nu practic prostitutie ieftina la colt de strada ca sa ma pretez la a taxa la jumatate de ora. Nu sunt o escorta grabita, cu ochii pe ceas, sunt deschisa si comunicativa, educata si cu bun simt. Scopul meu ca escorta este ca cel ce ma viziteaza sa plece multumit si sa revina cu drag. O prostituata ia banii, rezolva la foc rapid clientul si-l trimite la plimbare. Asta face diferenta intre escort si prostitutie. Sunt cea mai buna prietena, amanta a partenerului pana ma calca pe coada cum ati facut-o dvs. Daca nu am fost pe placul dvs, daca nu v-a convenit pretul sau faptul ca am un animalut in casa...de ce ati ramas?AM RAMSA PENTRU CA PRETUL MI L_AI SPUS LA SFARSIT. Daca sunteti o escorta atat de corecta de ce nu mi-ati spus de la inceput ca o roaba de par de pisica la pachet cu un oral in intervalul de timp de 35 de minute costa 200?! Cu certitudine ca plecam. In aceste conditii cred ca este indoielnica asa zisa dvs calitate de escorta si nu de ....Comment-urile dvs mi se par rautacioase si usor contradictorii. Notele de 8 si 9 pe care mi le-ati acordat m-ar califica ca escorta recomandata in schimb dvs sustineti ca nu am nimic deosebit si ca nu ma recomandati. Nu pe dvs v-am facut supus ci pe "domnul" care sustine ca l-am pus sa-mi faca masaj mai bine de o ora... ca escorta joc dupa regulile dvs dar ca mistress eu sunt cea care face regulile. Acel domn nu m-a vizitat ca escorta ci ca mistress.

 

Toate cele bune si sa auzim numai bine

Fizicul dvs nu m-a deranjat,nici atitudinea dvs pe parcursul intalnirii pala intr-un punct ( ma refer la punctul culminant ) dar cel mai tare m-a  deranjat nesimtirea si tupeul de la final cand am intrebat cat costa si raspunsul a venint cu maxima nonsalanta,200lei..........

Personal imi reconosc vina ca nu am intrebat de la inceput cat costa o finalizare. Mea culpa. Notele acordate nu sunt subiective dar astea nu au legatura cu tupeul.

Este strict parerea mea. Nu am mintit sau denaturat ceva in relatarea mea din recenzie despre dvs si in nicio alta recenzie.

Daca mie nu mi-a placut asta nu inseamna ca nu o sa le  placa altora. Personal va doresc succes dar si o atitudine mai corecta fata de clienti.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost saptamana trecuta la samira si a fost totul ok! Este putin grasuta dar foarte frumoasa la fata.....pozele ii apartin!apartamentul ok nu a stat sa se uite la ceas m a servit cu o prajitura si un pahar de suc apoi am facut in dus si am trecut la actiune.....mi a supt o pana am ejaculat apoi am trrcut la futai! Halatul 200 ron a meritat zic eu! O recomand!

Link spre comentariu
  • Oras:EUROPA
  • Oras:EUROPA

pun pariu ca sexything si xxx.xxx este  acelasi membru daca poate fi numit asa.

sunt prea vizibile postarile celor 2.

Sa fie oftica de vina in cazul asta?

Ca sa fiu in spiritul celor doi as zice "prea bun , prea ca la tara", si aici ma refer doar la comentariile rautacioase

Link spre comentariu

  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros
  • Telefon: 0728401660
  • Oras:Drumul Taberei - Moghioros

Dragii mei amanti,

 

I'm back in business dupa aproape un an de pauza. Va astept cu picioarele larg deschise  in locatia din Drumul Taberei.

 

Mai multe detalii la 0728 401 660.

 

 

 

a dvs Samira.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...