Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544


Postări Recomandate

  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA

Buna seara stimabililor! Astazi este ultima mea zi de munca in Constanta. Voi revenii in cateva luni. Pana atunci va tin pe toti la curent. Va pup si va doresc numai fete frumoase

te muti in alta parte pasrica???

Link spre comentariu
  • Telefon: alesul_gemeni
  • Oras:Constanta
  • Telefon: alesul_gemeni
  • Oras:Constanta

Buna seara stimabililor. Tin sa va anunt ca am revenit in Romania,si in rumatoarele zile voi revenii pe piata. Va pup si va doresc o seara perfecta. P.S numarul de telefon a ramas acelasi!

Buna Cristina! bine ai revenit pe meleagurile noastre:),  te pup o zi frumoasa!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara stimabililor. Tin sa va anunt ca am revenit in Romania,si in rumatoarele zile voi revenii pe piata. Va pup si va doresc o seara perfecta. P.S numarul de telefon a ramas acelasi!

 Faci FK?

Link spre comentariu

deci,

 

cristina este o dulceata de fetita, cu o atitudine placuta, corecta, deschisa si foarte personabila. am cunoscut-o anul trecut, cand impartea locatia ei cu ana anna, iar ulterior si cu flori blonda. cu putin timp in urma, cristina a hotarat sa isi incerce norocul prin tari mai occidentale decat romanica noastra, insa s-a dovedit ca scofala nu este foarte mare nici pe acolo, asa ca s-a intors la malul marii, unde este casa si rostul ei. ca o colega care se respecta, dar care ne si respecta pe noi, utilizatorii acestui forum, ea si-a anuntat prezenta la intoarcere. ca multi dintre voi si eu am observat acest lucru, dar mai ales faptul ca ea a fost primita si incadrata in trupa vesela, compusa din corina si ana. cum cristina mi-e si ea draga, m-am grabit sa ii dau un telefon de "bun revenit" acu' vreo 2 zile, iar daca tot am sunat, am zis ca este adecvat sa bem si o cafeluta impreuna, ca sa-mi povesteasca peripetiile ei prin europa. 

 

zis si facut, mi-a spus ca pune apa la fiert ptr o cafea, dar cum corina si ana dormeau, rupte de la nazbatii prin oras in stil de pustoaice obraznice si puse pe shotii, cristina nu a avut pe cine sa intrebe si nu prea a gasit cafea prin bucatarie, asa ca mi-a facut un 3 in 1, cu foarte multa placere zic eu, ptr ca a fost chiar gustoasa, iar de regula eu nu prea sunt fan al bauturilor cu multe e-uri. am ajuns in binecunoscuta locatie, am intrat tiptil, sa nu trezim fetele somnoroase, dar si vecinii curiosi, ne-am bagat in dormitorul mic si ne-am adus la zi cu mai toate povestirile. cum ar fi fost mai mare pacatul, doar sa bem cafele impreuna fara sa ne impletim picioarele, am purces si la treaba aia rusinoasa~!!!

 

cum eu nu scriu doua recenzii ptr aceeasi fata, am sa va aduc la zi cu ultimele "dezvoltari". cristinica este posesoarea unei foarte micute pasarici. chiar m-am mirat ptr ca nu-mi aminteam ca ea sa fie atat de mica si stramta...dar in egala masura primitoare~!!! nu pot sa spun ca a evoluat la oral...ptr ca ea era de mult profesor doctor docent la papatul putzulicii...dar a fost cu o mai mare aplecare de aceasta data...mai ales pe partea de final~!!! am mai avut o revelatie cu ea...eu pana la ultima vizita nu mi-am dat seama ca ea are un piercing in limba...nu l-am prea simitit...dar acu' ca l-am vazut...ca am si simtit pe proprie pielicica ce poate face cu el...va pot spune ca mai toate fetele ar trebui sa posede un astfel de accesoriu~!!! cum cristinica este posesoarea unui fund impresionant ca marime, iar cum eu am mai spus si cu alte ocazii ca este mai mare pacatul sa ai un fund apetisant si sa nu-l pui la bataie, ea a considerat ca a venit vremea sa faca si asta~!!! una peste alta, a fost o partida de toata frumusetea...cu o tanara fata caruia ii place mult iubareala, dar care incerca cu greu sa-si stapaneasca iesirile vocale cand se aprinde, ptr a nu alerta mai tot cartierul, dar mai ales scara lor de bloc, in care locuiesc o gramada de pustani din astia de 70-80 de ani, cu specifica curiozitate asimilata de pe vremea securitatii.

 

dupa ce am erupt ca vesuviul...iar cristinica mi-a curatat instrumentul cu un servetel umed...impachetand frumusetea mea de pula cu un altul dupa sanitizare...stand acolo, tolanit in toata splendoarea mea nuda...isi fac pe rand aparitia si corina...si ana. asa ca vizualizati daca puteti...eu..intins in mijocul patului...epuizat dupa lupte acerbe corp la corp, inconjurat de 3 pustoaice dornice de taclale si relatari...cu gandul ca sultanii aia care tineau haremuri, nu prea erau ei prosti degeaba~!!!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

După recenzia lăsată de John și după alte tentative nereușite de a ajunge la Cristina aseară sa potrivit și programul și am reușit sa ne vedem.sunat înainte ajuns la locul cu pricina.dau de o fata drăguță cu câteva kg în plus dar ăsta nu afectează în nici un fel prestatia.intrat în locație stat la taclale fumat o țigară după care am mers în dormitor.este o fata comunicativa care știe sa poarte un dialog cu tine.

început cu un oral neprotejat destul de ok.atenta și la zonele adiacente,după care pus prezervativ ul și urcat pe mine,nu a mai trecut 2 min și am finalizat neașteptat de repede.a urmat pauza de revigorare urmat de un masaj.incepand la runda a doua cu un oral la fel de ok din propria inițiativa a cristinei nu am reușit sa mai ajungem la final deoarece nu sunt adeptul a doua finalizări. mai dina una și buna.prefer sa plătesc o ora pt o finalizare și sa nu fiu grabit,ceea ce la Cristina găsești asta

o nota per total actiune 9

Gfe 10

achitat 120 lei la plecare.coborand scările am realizat ca mi am uitat telefonul la ea,norocul meu a fost ca nu a apucat sa intre la dus sa stau pe lângă ușa. De revenit cu drag

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara dragi domni! Ma adresez tuturor membrilor care atunci cand nu dau de o colega cu care locuiesc ma suna pe mine. Va rog frumos cand le cautati pe Anna sau Corina,si ele nu raspund..,nu ma deranjati pe mine. Sau nu va faceti programare la mine,ca apoi sa ajungeti aici si sa imi spuneti ca de fapt o cautati pe colega. Eu nu sunt un om care nu are bun simt,dar voi facandu-va programare la mine,eu automat anulez totul. Multumesc de intelegere

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Las si eu o recenzie aici ca am fost de 3 ori si nu am lasat nimic.... 

Fata zambitoare , vorbareata , cu tzatzane  ... mi-a lasat o impresie buna:

oral 9 - cu scheme deep, cu tatzane ,  full HD etc

normal 8 - mai mult de 3 pozitii nu apuc... 

igiena 9 

GFE 9

parca 60 era fin ... am fost de 3 ori , de fiecare data cate o fin ....

Per total ,  mi-a placut atitudinea si serviciile .

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...