Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544


Postări Recomandate

  • Telefon: 0721283490
  • Oras:cta
  • Telefon: 0721283490
  • Oras:cta

salutare la toata lumea am fost si eu vineri seara la aceasta domnisoara si pot spune ca sunt multumit servicile ei

locatia este badea cartan ,apartament ok,domnisoara foarte ok ,am ajuns am fumat o tigare am discutat una alta dupa care am trecut la treburi mai serioase ,nu prea sunt adeptul la ora asa ca ne-am inteles la un nr .

 note:

locatia :7

domnisoara :7

oral : 9

normal nu am incercat

pret 60 ron

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Stiu sa iti fiu confidenta , vreau sa iti fiu amanta , pot sa fiu stapana visurilor tale. Daca esti un domn care se respecta,si doresti sa iesi din cotidianul zilnic,te invit sa petrecem o ora sau mai multe impreuna. Franch kiss'CIM,CIF'MASAJ EROTIC,DUS ASISTAT,URO,DOMINARE,DEEP ,CUNILINGUS ...sunt doar cateva din fanteziile pe care ti le pot oferii.Sper sa ne vedem curand. P.S: Cer si ofer discretie si igiena. Pupic

post-142102-0-86953800-1432555012_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Cred ca e fotograful prea bun...desii..cantarul meu arata 3kg in minus...acum nu stiu ce sa spun

daca imi trimiti un pm cu masurile tale , incerc sa rezolv niste lenjerie sexy pentru sedinta foto de luna viitoare, m-a provocat rau fotograful tau cel bun asa incit vreau sa ma revansez.

gyo, banuiesc.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare,

 

Recent i-am facut o vizita Cristinei (era pentru prima oara cand ajung la ea) si am plecat de la ea super multumit ..voi reveni cu siguranta la aceasta domnisoara ce stie sa te faca sa te simti special! :)

 

Totul s-a desfasurat intr-un mod relaxat (Cristina stie cum sa te ia ca atmosfera sa fie placuta si sederea si mai placuta) ..am primit toate necesare..dupa un dus din partea ei si a mea am trecut la fapte: Cristina, domnilor, ridica sexul oral la rang de arta! Pur si simplu WOW..fata chiar stie sa te satisfaca!..Sexul normal a decurs la fel de fain ca si oralul..incercand mai multe pozitii..am terminat la ambele sesiuni (de obicei a doua oara nu mai reusesc, dar Cristina reuseste sa te termine, are secretele ei ;) )..nu m-a zorit deloc..nici vorba de fast fuck sau stat cu ochii pe ceas..mi-a si precizat lucrul asta, ca nu e genul care sa stea cu ochii pe ceas..door to door cred ca au fost aproape 2 ore (1h45m cam asa), insa Cristina m-a taxat doar pentru 1h (apreciez gestul!)..cadoul: 150 lei...Concluzie: domnilor, nu veti regreta timpul petrecut in compania Cristinei..din contra..va recomand o vizita..merita din plin! Eu, personal o sa revin cu siguranta! Numai bine!

 

Note:

Locatie: 9

Aspect fizic: 9.5 ( aici sunt subiectiv..fiecare cu gusturile lui :)  )

Igiena: 10

Oral 10+

Normal: 9.5

GFE: 10

De revenit? : Cu siguranta!

  • Like 5
Link spre comentariu

Vizitator mihai_d
Reputație: 0

La mulți anii tuturor copiilor obraznici

 

 

Mi-am propus să fac o vizită domnișoarei Cristina și am lăsat "atacul" , locatia ușor de ajuns dar plină cu camere de luat vederi trecute de 60 de ani, sau cel puțin așa am simțit eu, parcă toate babele se uitau mai dubios la mine, ajuns odată în locatie am observat o putin mai multă dezordine, Cristina cerându-și scuze spunând că este sărbătoare și nu au făcut curățenie :))), în fine am intrat în cameră de război unde mi-a prezentat tactica de atac și costul ei, am convenit sa rămân la un singur numar care a început cu un oral la început tandru și ulterior cu ruperii de ritm, am mai schimbat o pozitie două la oral și apoi am trecut la bătaia de tobe eliberând presiune acumulată pe la spatele domnișoarei.

 

Acum nitele:

 

Locatie-7 pentru dezordine

Aspect - 8.5

Igienă - ok nu pot da o nota

Oral - 9 , 10 este pentru anno

Normal - 8

Gfe. - 10 nimic de reproșat

 

De revenit, cu siguranță da.

 

 

P.S. John am înțeles că dai sfaturi și de nutriție :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...