Sari la conținut

nicol2014 - 0751406353


Vizitator fullspeed

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

      Influentat de pozele sexy ale lui Nicol, m-am hotarat ca neaparat trebuie sa o vizitez pe ea.....zis si facut. Eram cu ceva treburi prin oras, si incepand de la ora 12, cand incepe ea programul, timp de o ora...asa din 15 in 15 minute mi-am incercat norocul sunad la numarul din titlu. Ba nu raspundea, ba imi dadea ocupat, cand in final pe la ora unu raspunde o voce placuta si foarte amabila. Primesc ceva detalii, care nu erau in anunt, si imi zice ca doar pe la ora 5 dupamasa ma poate primi.....m-am gandit cam doua secunde, am decis intre timp ca fi ce fi dar o sa gasesc eu biztos ceva scuza la nevasta ca sa scap o ora, si am facut programare la ora 5.

      La ora stabilita am resunat-o si am primit adresa exacta. Locatia e pe strada Lapusului, o garsoniera lux sa zicem. Nicol cand mi-a deschis usa era invelita intr-un halat de baie, asa ca nu am putut sa vad cat de reale sunt pozele.....care pana la urma s-au adeverit ca sunt reale 100%, poate doar parul e mai scurt putin acum. Nicol e bruneta, la fata e frumoasa , aproximativ 170 cm, cam 48-50 kg, sani medii , pussy cu labii mari, epilata complet, piele fina....nici urma de vergeturi. Daca neaparat as vrea sa caut ceva negativ la ea....pe fata avea ceva cosuri, acoperite bine cu fond de ten, dar nimic deranjant. 

      M-a servit cu un pahar de suc si o tigara, am vorbit despre fel si fel de lucruri.....era curioasa de ce merg barbatii la escorte.....mi-a spus ca e noua in meseria asta si mi-a dezvaluit si motivul pentru care si-a ales acest job. In timpul conversatiei am mai jucat cu catelul ei, mic cat o doza de cola, care fest acolo trebluia pe la picioarele mele. M-am cerut la dus, am primit gel barbatesc si prosop curat. Dupa dusul rapid ne-am indreptat spre pat, care era plin de perinite si e destul de mare. Si-a dat jos halatul de baie....nu mai purta nimic sub halat....si mi-am delectat ochii pe corpul ei frumos. M-a tras spre ea si am inceput sa ne sarutam.....am ajuns in pat, ne sarutam intens si totodata foarte fin, mici muscaturi de buze.... O sarutam pe gat, pe sani....ajuns incet incet pana la piersicuta ei dulce, si i-am oferit un oral asa din partea casei. Ne sarutam iar...incepe ea sa ma sarute pe corp si incet se deplasa spre ala micu care o astepta deja cu nerabdare buzele ei. Oral executat cu pasiune....poate putin mai mult folosea mainile ca si cum placea mie....le-am luat, si a continuat doar cu gurita, oferindu-i atentie si la oute. Am schimbat pozitia, continuind in pozitia 69.....am savurat din plin din piersicuta ei, iar ea mi-a oferit intere timp un oral cum imi doream. Simteam ca mintenasi ma explodez in gura ei, am oprit-o.....si am continuat iar cu saruturi. Am intrebat-o daca accepta finalizare CIM....ca eram cat pe  ce sa-i umpu gura cu mostenitorii mei , la care a zis ca nu dar nu o deranja, si daca vreau pot sa finalizez asa. Am zis nu la tentatie, neaparat am vrut sa o incerc si la normal. Dupa montarea halatului de protectie a venit ea deasupra.....si-a crucisat cumva picoarele sub coapsele mele si misca in asa fel, asa de excitanrt ca m-a terminat in cateva minute. S-a intins pe mine si ne sarutam din nou cateva minute. 

     Am mai stat de vorba cateva minute....mi-a cerut ca daca scriu ceva pe forum sa scriu neaparat ca NU accepta sub nici o forma normal neprotejat. Am intrebat-o de unde crede, ca eu am cont pe forum.....la care a zis ca ma gandesc ca ai :)

 

Note:

Locatie: 9,5 - era totul ok, utilat, comfortabil, curat......scad 0,5 pentru lipsa becului din baie....am facut du cu usa deschisa ca sa vad ceva

Aspect: 9,5 - sunt fan fete slim si poate sunt subiectiv.....mi-a placut foarte mult cum arata

Oral: 9 - fara deep sau tendinte de deep, cu atentie la oute

Normal: datorita faptului ca nu am reusit sa incerc doar o singura pozitie cu ea......ce, hat nu am rezistat....nu as da note, mentionand ca pentru pozitia LOT i-as da 10!

Igiena: 10 - era proaspat dusata, parfumata, pussy cu gust bun....e foarte ingrijita

GFE: 9 - e pupacioasa, FK....poate data viitoare iese de nota 10

Atitudine: 10 

Pret: 150 cu ON+NP, cam 45 min door to door

 

O recomand.....eu sigur o sa mai revin!

  • Like 13
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Stimabililor,

 

Am vizitat-o si eu pe domnisoara zilele trecute. Sa va povestesc ce s-a intamplat. 

De cand am vazut recenzia Utilizatorului Lunii @apuci tot am vrut sa ajung la ea insa cateva zile a avut telefonul inchis. Eu insa is un tip rabdator si nu mi-am pierdut speranta asa ca marti sau miercuri am incercat din nou si surpriza...suna, ba mai mult raspunde. Din capatul celalalt al firului am auzit o voce draguta care imi confirma realitatea anuntului si disponibilitatea ei de a ma intalni. Despre servicii si pret nu am intrebat ca sa fiu sincer. Summa summarum dupa aproximativ 2 ore eram in fata blocului (credeam eu) datorita unor lucrari se poate ajunge doar prin partea cealalta asa ca am facut turul de onoare al blocului. Sun din nou cand am ajuns la scara, mi-a dat numarul interfonului si am urcat, bine nu din prima ca se pare ca nu eram pe aceeasi lungime de unda cu liftul si m-a dus in parcarea subterana. Intr-un final totusi ajung la usa domnisoarei, sun, mi se deschide si intru in apartament. Cum ii in majoritatea cazurilor, Nicol era in spatele usii intr-un halat de baie, inchide usa dupa mine si apuc sa o vad mai bine. Domnisoara are vreo 1,65-1,68 inaltime si vreo 48 de kg, mai pe romaneste slim-ul placut nu piele si os, are sanii destul de maricei as putea spune pentru constitutia ei. La fata chiar este draguta, zambet frumos care nu este stricat de lipsa vreunui dinte. Singurul aspect care strica dar numai 1 pic imaginea de ansamblu este prezenta cosurilor pe fata. Pe mine nu ma deranjeaza ca si eu am, doar is la pubertate. Inca un lucru de notat: are cateva tatuaje, pe mana si pe spate sigur la restul nu am fost atent.

M-a poftit la masa, am fost servit cu un pahar de suc, am fumat o tigara, small chat-ul de dinainte bineinteles. Am lasat discret cadoul aferent unui numar de amor pe masa, am cerut un prosop si m-am cerut la dus. In baie nu functiona becul asa ca am facut dus cu usa deschisa, problema insa posibil sa fie rezolvata pe cand scriu aceste randuri.

Revenit in camera, m-am pus pe pat si a venit langa mine dar fara halat, m-a intrebat daca accept sarut si dupa raspunsul meu afirmativ am inceput un adevarat razboi cu buzele si limbile. Ca si parere personala asta ii clar punctul ei forte, mie imi place mult constitutia gurii si a buzelor ei. Dupa minute bune de giugiuleli a inceput explorarea corpului meu cu buzele, limba ajungand intr-un final la micul print. Oralul nu l-as cataloga unul extraordinar dar ii pasional lucru care pe mine ma excita mai mult decat efectele de batut pe limba sau ce-stiu-eu ce artificii de genul. Eram incantat maxim de ceea ce mi se intampla asa ca am oprit-o am pus-o pe spate si am inceput sa o rasfat cu saruturi pe corp, sani pana am ajuns intre picioarele ei. Are intr-adevar labii destul de mari cum spunea @apuci mai sus. I-am oferit un oral savurat de ea din cate mi s-a parut care s-a soldat cu un mic tremurici si oftat din partea ei si am venit peste ea sa continuam Razboiul Limbilor, ea in tot acest timp jucandu-se cu micul print. Fara sa ne oprim din saruturi i-am dat capisonul pe care l-a montat si am intrat in ea, senzatia a fost super, era umeda bine de tot. In pozitia asta m-am si terminat dupa vreo 7-8 minute, nu am avut cum sa ma abtin mai mult, ma tragea in ea, ma incolacea cu picioarele si m-am predat intr-un orgasm foarte intens.

Dupa finisul meu destul de rapid m-a curatat cu servetele, am mers la dus din nou, m-am imbracat si am mai stat la un pahar de suc si o tigara 5 minute dupa care am plecat in plata Domnului. Mentionez ca nu m-a grabit nici o clipa.

 

Juriul a decis:

 

Locatie: 9

Aspect: corp 9,5, fata 9,25

Oral: 9

Amor: 10, eu unul m-am simtit foarte bine 

Igiena: 10

GFE: 10*

Atitudine: 9 prima oara notez acest aspect. Punctul scazut il motivez cu faptul ca, desi ii foarte draguta si likeable a stat destul de mult cu ochii in telefon. Era atenta la conversatie dar mie imi place sa se uita in ochii mei interlocutorul. Pfff ce pitici am....

Cadou: 150 lei foarte bine investiti

Timp petrecut: cam 45 de minute

Recomandare: doar domnilor, pe cei care nu-s oricum nu ii primeste.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Din pacate nu stiu ce-i cu fata asta, o tot sun o tot sun, o data pe zi, de 5 zile, casuta de fiecare data. Chiar mi-ar placea mult sa merg la ea, facand o recenzie in mare ea ar fi chiar nr1 din Oradea, ca si aspect si servicii plus gfe 10+ :( , mai ales interesul meu e sa merg la ea si urmatorile dati, e mai bine asa, cand o stii si esti multumit pedeplin, nu te mai tenteaza celelalte. Sper sa nu fie trecuta la inactive inca. 

Daca cineva stie de ea ceva recent, sau a fost, ori ca si-a schimbat numarul, rog sa ni-l posteze, multumesc !

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Dupa indelungi incercari, ieri am ajuns si eu la Nicol. Era sa se realizeze acest lucru inainte de Sarbatori dar nu s-a putut datorita nepotriviri programelor noastre (cred ca astrele nu au fost bine aliniate :P) . Se pare insa ca liftul este cam buclucas.. Asa cum pe Pustiu l-a dus la subsol pe mine m-a lasat la un un cu totul alt etaj fata de unde imi doream eu. Pana la urma ajung la etajul dorit sun la usa lui Nicol. In fata mea s-a infatisat o fata cam de 1.65m si vreo 48kg, cu un par brunet lung cam pana la umeri imbracata in capot. Nicol este o fata frumoasa dupa care sigur intorci capul pe strada. Luam loc la masa din bucatarie la o tigara si un pahar de apa, dar cum eram nerabdator sa vad ce se ascunde sub halat m-am cerut la dus. AM fost invitat sa-mi aleg ce prospop imi doresc care erau puse in ordine pe masina de spalat, curate. Inainte de asta i-am inmanat cadoul pentru o finalizare de 200 ron. De fapt i-am pus discret pe blatul de la mobila din bucatarie unde au si ramas pe tot parcursul vizitei mele.Baie este curata cu diferite sortiminete de gel de dus. Dupa asta m-am intors in camera si m-am intins in pat. Si a venit si Nicol spre mine, si-a dat elegant halatul jos si ce am vazut in fata mea mi-a placut foarte mult. Un corp foarte frumos, niste sani rotunzi, tari si cu niste sfarcuri foarte apetisante si un fundulet doar bun de framantat.  Ne-am intins unul langa altul si am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem reciproc,mainile noastre ajungand si la pasarica (mana mea) si la junior (mana ei). Am coborat apoi cu sauturile pe gat in jos pana am ajuns la frumosii ei sani, unde am zabozit ceva vreme si apoi mi-am continuat aventura ajungand in final spre ,,templul placerii''. Intradevar are labiile marisoare, dar pe mine nu ma deranjat acest lucru si am inceput sarguincios sa-i ofer un oral care cred ca i-a placut si ei, datorita miscarilor si gesturilor pe care le facea. Nu a vrut sa ramana si ea datoare si mi-a oferit si ea un oral nu senzational, dar nici eu nu am lasat-o foarte mult acolo fiindca cum in timpul asta ii masam pasarica am simtit-o umeda asa ca am pus capisonul si juniorul a intrat in ,,templul placerii'' din pozitia misionar. In aceasta pozitie am inceput sa ne sarutam din nou, limbile noastre se jucau una cu alta, iar dintii nostri muscau incet din buza celuilalt. Am trecut apoi in pozita lotus.Aceasta pozitie pentru prima data mi-a fost fatidica.  Miscarile extraordinare, saruturile apasate si cu multa pasiune si gemetele lui Nicol m-au facut sa termin. Fara sa-l scot pe junior din templu am revenit in pozitia misionar si am stat cateva minute bune pana m-am linistit. De fapt nici acum nu am stat niciunul dintre noi, ne sarutam si ne mangaiam din nou. :) Un mare plus pentru asta pentru Nicol dar si pentru faptul ca desi dupa ce mi-a fost dat servetel umed pentru igienizare am mai stat apoi amandoi in pat la mici discutii. Cum nu am vrut sa profit de ospitalitatea lui Nicol, in incheiere am mai fumat amandoi cate o tigara langa cu un pahar de apa care era mai mult ca binevenit si ne-am luat ramas bun. Nu am fost grabit nici un moment.Timpul petrecut la ea a fost in jur de 40-45 de minute.
Notele:
Locatia 9
Aspect 9
Igiena 10
Atitudine 9 (sunt convins ca la urmatoarea intalnire va fi mai sociabila si mai volubila)
Oral 9
Normal 10
GFE 10
FK 10
Cadou 200 Ron
Concluzie: de vizitat cu siguranta.

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Ma bucur ca prin vizita ta de ieri ne confirmi ca mai este activa :) chiar iti multumesc, acum pot sa reiau s-o sun din nou ca renuntasem de cateva zile. Sper sa ii si gasesc adresa la timp, Lapusului avand vreo 6 strazi defapt... 

Ti-as fi dat acum un plus rep pentru acest mare info dar n-am cum :( 

Voi reveni cat de curand si eu cu o recenzie. 

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Un mic anunt va rog, mai nainte am vorbit cu ea, si doar azi e libera, sapt viitoare fiind ocupata. Mi-a spus ca nu este de acord cu afisarea strazii unde sta si roaga moderatul sa ii fie stearsa, deoarece nu vrea sa afle cunostintele ei de activitatea sa. 

Fata este cum se cade si abia astept s-o vizitez. 

Multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am reusit sa ii fac insfarsit si eu odata vizita la Nicole astazi seara (duminica) , notele si pozele ei m-au tentat foarte mult sa intalnesc aceasta fata, asa cum am precizat mai sus. M-am programat la ea pe ora 18, desigur am ajuns mai devreme ca sa am timp sa caut locatia exacta, care nu a fost dificila, culmea am ajuns un doi, insa rog din nou sa fiu postarile cu numele strazii sterse deoarece chiar nu doreste sa ii fie publica pe forum. [Pisicuts]

Ajuns sus, cand a deschis usa, ea a fost exact sub asteptarile mele, o mare frumusete de fata, bruneta, corp foarte bine proportionat, si ochi extraordinari de frumosi. Imi dau voie sa spun ca este cea mai frumoasa escorta pe care o avem, activa; Fater poate poti sa confirmi si tu ca este number 1 pe piata actuala. :) (nu am fost la bebelusa inca, ea fiind titrata...)

Am stat putin la povesti la masuta, la telefon am precizat ca doresc sa stau 2 ore, ca sigur o sa am nevoie, prima ora trece struna de obicei, asa si a fost. Ne-am intins pe pat, avand din nou emotii la inceput, mai ales fiind putin fermecat de frumusetea ei, unde incet incet am trecut la actiune. Dupa cateva mangeieri si saruturi, a trecut la oralul neprotejat, unul finut, nu foarte wet, precedat apoi la NP lady on top. Abia poi am inceput sa ne distram putin, fetei ii place sa fie satisfacuta mai departe, mi-a luat frumos mana, am inceput sa-i mangai usor pizda, precedand desigur cu masturbarea, o initiativa ce mi-a placut din partea ei. Desigur m-am bucurat la final ca am reusit s-o satisfac si mai bine, fata raspunzand foarte bine asupra schimburilor de ritm, avand si orgasm desigur. Se  vede ca ii place sa simte bine cu tine. Tragand un ochi putin la ceas, am vazut ca prima ora s-a dus ca din pusca, ca norocul ca am optat pentru 2 ore, asadar am continuat mai departe la ale noastre. :D Am inceput cu o sesiune de masaj (amator) din partea mea, unde ne-am adancit si mai mult conversatia noastra, si sper ca am reusit sa se simte bine aici, fiind mai mereu preocupat ca si escorta sa fie multumita de mine si nu doar eu de ea. Are un corp carnos de care ai ce prinde, nu prea are piele moale insa curge fin de la umeri pana la picioare, si desigur e foarte bine intretinuta si ingrijita ; poti clar observa din nou cat de bine proportionata e, tie exact ''pe mana'', sani destui de mari si frumosi, fund bombat si foarte foarte potriviti, mai ales silueta ei ingusta o scoate si mai mult in evidenta, asadar pot confirma ca este o fata extrem de sexy. Vocea ei e la fel de atragatoare, insa ochiii ei fac totul, mi-au placut enorm.Totusi putin as prefera ca pe viitor sa fie mai implicata putin, ca atunci ar fi perfecta. 

Si uite asa am tinut-o pana aproape la expirarea timpului, unde desigur am incheiat cu ultimele saruturi si facand incheierea discutiilor noastre foarte calde, si o ultima imbratisare inainte de iesire. Si sorry din nou am depasit timpul, dar n-aveai cum, fata este prea minunata, dupa atata timp tie greu sa te dezlipesti de ea. 

 

NOTE : 

 

Locatie : 9 - foarte spatios, pat mare, baie dotata, si liniste 

Aspect : 10** - asa cum am descris, este o fata foarte frumoasa si cu un corp foarte atragator, la care trebuie sa treci neaparat odata in viata, si in special ochii ei caprui ii sunt dupa parerea mea punctul forte 

Igiena : 10 - clar epilata total, miroasea foarte bine

Actiunea : 9 - sunt sigur daca m-as fi miscat si eu mai bine era de 10 (ON/NP)

Atitudine : 10 - mi-a placut de ea deoarece se deschide mai mult pe parcursul conversatiei, chiar daca la inceput era cam rece putin ;

                    - este o domnisoara bine educata, manierata, iar cel mai mult, stie sa se exprime sincer, asa cum era pe placul meu

GFE : 10 - sarut peste sartut, mangaieri, mi-au placut buzele ei, pare o fata simpla insa clar ii place sexul, si nu iti lasa nici mainile sa le tii ''cuminte la spate'' , stie ce vrea.

 

Pret : 400 lei - 2h si 15 min. 

 

De RECOMANDAT : definitiv - DA dar si pentru generatiile urmatoare ! m-am simtit foarte bine alaturi de ea, iti face pe plac non stop, chiar daca la inceput eram putin mai rigid dupa care m-a dezghetat, insa abia astept sa vin la ea data viitoare, ca si prestatie totala si aspectul ei fizic nu am nici o pretentie sa mai merg la alta escorta din orasul nostru. Si cu aceasta ocazie sper de curand sa fie trecuta la Escorte de Top nu peste mult, adica inca 6 recenzii. :)

 

Tin sa precizez neaparat programul ei actual, va fi disponibila numai in weekend, timp de 2 sapt, dupa care va fi la program full (cred si sper) in februarie. 

 

Multumesc colegilor pentru aceste recenzii si mai ales la Nicole, a fost foarte draguta si tura viitoare va fi si mai bine. 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Da

Un update din partea ei va rog : astazi va fi disponibila de la 19.30 pana 22.00 ; si maine de la ora 15 incolo. 

Multumesc

 

@Apuci ti-am scris mail sa il anunti pe administrator please sa ii fie stearsa odata numele strazii. Mersi!

Link spre comentariu
  • Oras:Montreal
  • Oras:Montreal

Da

Un update din partea ei va rog : astazi va fi disponibila de la 19.30 pana 22.00 ; si maine de la ora 15 incolo. 

Multumesc

 

@Apuci ti-am scris mail sa il anunti pe administrator please sa ii fie stearsa odata numele strazii. Mersi!

 

Tu esti protectorul fetei sau purtatorul ei de cuvant? Daca ea are de zis ceva e libera sa ne contacteze direct, cat despre editatul numelui strazii acela nu reprezinta un detaliu privat , il editam daca era numarul strazii,nr de bloc de apartament si asa mai departe.

  • Like 4
Link spre comentariu

Vizitator craciun ferice
Reputație: 0

Fratiuc dacă nu face cim nu ma linge la oo la anus nu face anal, nu ii justificat pretu ala,michele facea toate astea si te simti de nota 10 la ea si nu are asa scor,laso incolo de prqpdita, am intrbato daca facem ceva la vechiurile scoruri si zice ca doamneee da ii vb de 50 de lei,da lasai tu at aia 50 de lei daca asa vb.

Cand am vazut atitidinea am zis laso asa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...