Sari la conținut

Andra 0733851009 (show lesby)


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare. De curand le-am vizitat si eu pe cele doua specialiste in threesome, teatru porno si altele. Programare facuta prin telefon si confirmata prin SMS.

Locatie: intre Tineretului si Unirii, accesibil, apartament renovat si relativ curat, mult mai buna decat ultima locatie a Andrei. 

Andra, asa cum a mai fost prezentata de cei care care au vizitat-o:  super slim dar cu sani maricei si frumosi, atitudine pro-client, la fata nu exceleaza dar este placuta. Silvia: mai tanara, frumusica la fata, cu un pic de burtica dar cu sani si posterior care te fac sa treci cu vederea orice altceva, atitudine putin mai distanta, lucru compensat de atitudinea Andrei, insa. 

 

Am primit prosop curat, uscat si fara mirosuri ciudate (a devenit raritate si asta). Nu am primit papuci de unica folosinta, dar nu a fost o mare problema, pe jos fiind curat in linii mari. In baie, existau mai multe variante de geluri de dus, lucru de apreciat, insa existau anumite probleme debitul apei calde. Pentru a grabi putin lucrurile, la al doilea dus am folosit apa rece. De asemenea, am constatat existenta unor fire de par ramase prin baie de la alti clienti (un pic mai multa atentie la detalii cand se face curat n-ar strica).   

 

Am optat pentru varianta de 30 min. threesome fara show. Am fost placut surprins de cat de bine reusesc cele doua sa se completeze una pe cealalta astfel incat sa te faca sa ai parte de senzatii  intense si experiente pe care doar le-ai visat. Au inceput alternand fiecare saruturile pe corp cu oralul protejat (cerut de mine sa fie asa). Amandoua stiu sa faca un oral bun, cu deep si atentie la zonele alaturate. Cu Andra am reusit chiar face-fuck. A urmat normalul, cate o pozitie cu fiecare dintre ele. In timpul normalului cu fiecare dintre ele, am avut posibilitatea sau interactionez cu celalta, prin mangaieri, lins sfarcuri etc. Nu am rezistat prea mult, fiind foarte excitat, lucru care era cumva previzibil, fiind prima experienta cu ambele fete. 

 

Sa dam si cateva note:

Locatie:9

Curatenie si dotari:7

Oral protejat: Andra 10, Silvia 9.

Normal: 10 cu felicitari pentru amandoua.

 

 

Tarif: 200 lei 30 minute threesome fara show.

 

O experienta placuta per total. Recomand!

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...