Sari la conținut

Postări Recomandate

VREI UN SCURT? PISICUTA JUCAUSA SI PASIONALA LIMBUTA JUDECAUSA SI FUNDULET NAZDRAVAN UN ORAL 60 RON SAU O FIN ORAL NORMAL 80 RON SAU UN MASAJ SI O FIN 100 RON SAU 2 FIN F MASAJ 150 RON MILITARI LUJERULUI a fost cineva la ea? la search nu am gasit nimic despre eapost-4104-133409710936_thumb.jpgpost-4104-133409710937_thumb.jpgpost-4104-133409710938_thumb.jpgpost-4104-13340971094_thumb.jpgpost-4104-133409710941_thumb.jpg


post-4104-133409710942_thumb.jpgpost-4104-133409710943_thumb.jpgpost-4104-133409710944_thumb.jpgpost-4104-133409710945_thumb.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

La multi ani si cat mai multe intalniri reusite pe 2012.Am bifat eu o vizita la domnisoara, si in primul rand a schimbat locatia. Acum are cosmelia la intrarea in pasajul de la muncii.Ajuns la locatie, ma intampinat intr-un soi de rochita.Ca si prima impresie, nu arata cine stie ce, nici frumosa nici urata, micuta ca statura si cu celulita in zona coapselor.Dupa dusul de rigoare, cu prosop curat se gel de dus am trecut la un masaj de relaxare cu ulei, executat binisor (aprox 20min) urmat de un sex oral de zile mari cu finalizare.Ca note:GFE - 6-7 e vorbareata, ascultatoare nu face nazuri, dar.... mai are mult pana la rhaela :)Oral : 9 aici intervine smecheria. Datorita uleiului de masaj cu care am fost uns in prealabil, a iesit un oral Dumnezeiesc.Incerca DT si nu prea reuseste dar compenseaza cu atentia sporita pe care o da zonelor adiacente.Ce sa mai....un oral mult peste medie.Normal - nu am ajunsFK - accepta Anal- nuPer total ma declar multumit.La 100ron o finalizare cu un masaj este mai mult decat ok.Nu arata cine stie ce aviz amatorilor de MILF, dar compenseza prin raportul pret/servicii.Ca si concluzie finala, merita incercata in combinatia masaj cu finalizare la 100ron.Ar trebui mutat postul la escorte testate.stima

Link spre comentariu

IONELA 30 ANI doamna roscata, sexy, manierata, pasionala, pupacioasa,1.70 m,58 kg, ten alb, sani nr.3, special domnilor care doresc sa imbine utilul cu placutul, masaj de relaxare, erotic, sex oral, normal, fantezii.OBOR. Tel: 0732834936

 

Asa suna anuntul din AT si m-am hotarat sa-i fac o vizita doamnei.

 

Locatia este la Obor, punct de reper Pizzeria Dominium, acceasi locatie cu Briana si Oana.

Zice ca are 30 de ani dar nu-i dai mai mult de 23-24. Pozele pe care sper sa le pot atasa sun reale. Are in jur de 1,60-1,65 fara tocuri, fund bombat, frumusica la fatasi sani 2-3 numai buni de molfait.

 

Ajung in locatie, si dupa o scurta prezentare si dusul de protocol pentru care am primit prosop curat si uscat trecem la actiune cu saruturi pe corp si pe gat si un FK cam timid la inceput dar imbunatatit pe parcurs, un oral neprotejat cu DT si atentie la imprejurimi dupa care o intorc in 69 sa pot sa inspectez si eu piersicuta corecta epilata si fara mirosuri pozitie in care am si finalizat in gurita ei. Nu s-a grabit si dupa ce a cules tot a plecat la baie sa decarteze incarcatura.

 

A urmat o tigara si o conversatie placuta, fata e comunicativa si foarte glumeata, iar dupa dusul de reimprospatare a urmat numarul 2 cam in aceeasi nota ca si primul cu precizarea ca de data asta am incercat si normal in pozitia misionarului unde fata se implica si are niste miscari din bazin foarte misto pozitie in care am finalizat.

 

Notele:

 

Locatie: 7

 

Oral: 8,5

 

Normal: 9

 

GFE: 9

 

Halatul: 120/H

 

De revenit: Eu cu siguranta am sa revin.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

 

Nu va fi o recenzie, ci o impresie a vizitei mele la Alina/Ionela.

Acum vreo zece zile incercam sa gasesc ceva decent de futut in zona Obor si m-am hotarat sa-mi incerc norocul la dameza. Locatia este una cunoscuta mie, unde am mai fost odata si am dat peste o matura care nu mi-a placut deloc: http://nimfomane.com/forum/topic/8708-0721380525-obor-calea-mosilor/ Era si aceasta in locatie.

Ce nu mi-a placut la Ionela/Alina au fost cele aproximativ 10 kg in plus din realitate fata de poze: burta, coapse, maini, spate; nici fatza nu m-a imbiat sa raman. Dormitorul in care m-a poftit a fost cel din capat, unde era amenajata o saltea cu un asternut care mi s-a parut insalubru rau. Ori sunt mai multe fete care arata similar acolo un cuib si pe mine m-a primit una care nu seamana cu cea din poze, ori iluminarea slaba din apartament mi-a incetosat vederea. Cert este ca mie mi s-a parut o diferenta mare intre poze si realitate.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In a Hole
  • Oras:In a Hole

Ce nu mi-a placut la Ionela/Alina au fost cele aproximativ 10 kg in plus din realitate fata de poze: burta, coapse, maini, spate; nici fatza nu m-a imbiat sa raman. Cert este ca mie mi s-a parut o diferenta mare intre poze si realitate.

 

Clar e diferenta intre poze si realitate. Pozele astea le stiu eu ca le foloseste de cel putin 2 ani de zile, cand am dat de ea pe la Muncii, si inca de pe vremea aia avea burtica iar curul si coapsele erau pline de celulita.

Link spre comentariu

Am vizitat fatuca de 2 ori, prima oara cand era pe Soseaua Pantelimon, acum 3  ani, atunci pozele unde era slaba o reprezenta, cam 1.65 m / 50 kg. M-a surprins placut atunci, deoarece am facut chimie. Am hotarat sa raman o finalizare, deoarece eram "pe fuga". A insistat sa facem doua, ea suindu-se pe mine si m-a deschis la camasa si a pus pana in pantaloni. Acest lucru m-a excitat si am conditionat-o de primul numar la oral, cu inghitire. Avea buzele rosii, rujate.

Oralul a fost DT, cu gemete, o sugea cu pasiune, adanc pana la baza coaielor. Am finalizat in cateva minute, a inghitit tot si a curatat pana la ultima picatura.Nota 10 la oral, fara dubii. Cand s-a dezbracat am vazut burta atarnand si inceputul de celulita. S-a suit pe mine si a inceput sa ma sarute pe tot corpul, apoi a trecut iar la oral, DT si in 10 minute pula era beton. Am pus-o capra si tinand-o de cap, am pompat salbatic 15 minute, ejaculand pe fesele ei.normalul a fost protejat.Am lasat 120 lei, o experienta memorabila. Sex normal 8, pentru gemete si "contre", dar cam larguta.

A doua oara m-am intersectat acum 2 ani in Dristor, cautam pe altcineva dar am dat de ea, desi a insistat sa raman cu ea, am preferat-o pe matura Irina.Mai pusese ceva pe ea, si era bronzata, cica a fost la solar.

A treia oara am vizitat-o acum un an, activa in Piata Romana, cautam pe altcineva si am dat iar de ea. M-a recunoscut, dar eu nu am recunoscut-o, era deja cu forme proeminente. Cred ca avea peste 70 kg. A insistat sa raman, dar cadoul a fost doar de 50 lei, cu tot cu inghitire, desi ceruse 60 lei. Am trecut la fapte, acelasi DT, aceleasi gemete profunde, se juca cu limba, o batea de ea, apoi o sugea in ritmuri soft-hard. Am finalizat pe limba ei, a colectat tot, apoi a inghitit "averea".

O recomand pentru sexul oral DT si pentru faptul ca inghite sperma, mai mult cred ca e putin nimfomana.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am vizitato si eu pe dansa, licotia pe undeva mosilor la intersectia cu obor, cam urata locatia foarte batraneasca, tipa arata ok, arata ca in poze, foarte sociabila.

Am inceput cu un masaj la care mia sunat telefonul  si mam ridicat sa raspund, aici a inceput acctiunea, in timp ce vb la telefon ia incepuse deja sa se joace cu ouale, saruturi limbi mangaieri si asa mai departe, se pricepe foarte bine la oral, si acum reuseste sa faca dt si este foarte atenta cu zonele adancite, am continuat capra pe un fotoliu, la sfarsit am puso sa ma termine, exact cand a vnt jetul am impiso bine cu capul sa faca dt, nu sa ridicat pana la ultima picatura, a fugit la baie, o pauza de o tigare si neam apucat de al 2, am inceput cu un 69, fara mirosuri si o pasarica epilata foarte corect, am continuat cu ia peste mine, am vnt peste ia intro parte si pe burta unde am finalizat intre bucile ei, geamea destul de normal si se implica nu statea degeaba. Per total a fost o experienta foarte placuta. am sa mai revint

120 lei ora, dintre care am stat cam 80 de minute

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea in locatia de la Obor.Apartament cam vechi, mai multe fete in locatie, trafic destul de intens.

Are ceva kg in plus, dar nu deranjant.

A inceput cu un oral cu implicare, cu limbi pe oua si gemete, apoi cu un 69.Are pasarica foarte curata, pare ca ii place sa fie linsa.A acceptat si FK si chiar  l-a intretinut.Am pus-o capra, a zis ca ii place in pozitia asta. Finalizarea orala, confirm ca ii place sa inghita.

Face si masaj, dar de data asta nu m-a tentat, am stat o finalizare 60 de lei, per total 30 de minute mai mult decat ok.

Spor la treaba!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
150 L

DOAMNA roscata, discreta, selectiva, usor adaptabila, astept domni discreti si generosi in compania mea pentru relaxare si rasfat prin masaj terapeutic. Fara graba. Obor Mosilor, 12-22, 07 Jul 15:32


  Foto (4)   Selecteaza
  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Cand intrii pe Mosilor dinspre obor,ori treci prin gangul de la pizzerie,ori mergand pe mosilor prima la dreapta pe langa chiosc.Apartamentul de la parter invechit rau dar mentinut curat,acolo si-au facut veacul Betty care acum este in Dristor,Ina din Dorobanti si alte fete.Alina este o tipa plinuta ca sa nu zic grasa dar prinsa in toane bune face cam tot ce se poate in afara de anal.Oralul deep atenta la oute si imprejurimi ,geme teatral ca si moni 77 ,o pupa ,o scuipa,o linge,se bate cu ea peste gura,normalul ii place capra ca sa te poata controla,se misca bine in pula prinde ritmul,sta in ce pozitie o pui, se uda natural dar mie mi s-a parut dupa cateva secunde ca se largeste cam mult,daca isi mai da si cu lubrefiant dai in ea ca in caldare,asa ca mai bine termini in cim unde aduna si ultima picatura.

locatie 7

gfe 9

oral 8

normal 7 sta cum vrei tu dar este larga rau

cadou 150

Daca sa o recomand ? Nu cred la banii astia,cand era pe 60 acum 2/3 ani merita sa te descarci, acum este cam mare pretul.La banii astia gasesti altceva mai bun

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Cand intrii pe Mosilor dinspre obor,ori treci prin gangul de la pizzerie,ori mergand pe mosilor prima la dreapta pe langa chiosc.Apartamentul de la parter invechit rau dar mentinut curat,acolo si-au facut veacul Betty care acum este in Dristor,Ina din Dorobanti si alte fete.Alina este o tipa plinuta ca sa nu zic grasa dar prinsa in toane bune face cam tot ce se poate in afara de anal.Oralul deep atenta la oute si imprejurimi ,geme teatral ca si moni 77 ,o pupa ,o scuipa,o linge,se bate cu ea peste gura,normalul ii place capra ca sa te poata controla,se misca bine in pula prinde ritmul,sta in ce pozitie o pui, se uda natural dar mie mi s-a parut dupa cateva secunde ca se largeste cam mult,daca isi mai da si cu lubrefiant dai in ea ca in caldare,asa ca mai bine termini in cim unde aduna si ultima picatura.

locatie 7

gfe 9

oral 8

normal 7 sta cum vrei tu dar este larga rau

cadou 150

Daca sa o recomand ? Nu cred la banii astia,cand era pe 60 acum 2/3 ani merita sa te descarci, acum este cam mare pretul.La banii astia gasesti altceva mai bun

Parca Moni77 avea orgasme dupa orgasme,fapt 'confirmat si de ea'...acu' gemea teatral? :hmmm Te cam contrazici nenicule.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Parca Moni77 avea orgasme dupa orgasme,fapt 'confirmat si de ea'...acu' gemea teatral? :hmmm Te cam contrazici nenicule.

Cand eu spun ca asta e dus =)) si irecuperabil

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

suteti prosti amandoi,in prostia caracteristica voua nu vedeti ca aici am facut recenzie altei tipe ,dar daca atat va duce mintea'' sacul si peticul '

prostovane,nu mai manca cacat cum mananci tot timpul...am vazut ca ai facut recenzie altei tipe care GEMEA TEATRAL CA SI MONI77 ..despre asta era vorba...cum plm geme teatral o femeie cand este in culmea orgasmului?

 

nu mai incerca sa o dai la intors ca nu-ti merge...te caut si in gaura de sarpe(forum) pana te fac de tot cacatul...briliant58

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Parca Moni77 avea orgasme dupa orgasme,fapt 'confirmat si de ea'...acu' gemea teatral? :hmmm Te cam contrazici nenicule.

Nu cred, as zice ca s-a mai lamurit  cum stau lucrurile la fete :)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...