teoteo Reputație: 213 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 NU, ele fac dus de 5,6x/zi in compania clientilor; unii clienti sint mai generosi si le dau o mana de ajutor prin unele parti, cind ies dacolo poti sa le pui in tzipla vidata.Daca doresti sa te angajezi du-te si discuta dupa ora 20 cu Florii.Te ajuta si in problem de cazare daca trebuie.Daca n-are loc pentru tine, incearca la Salon Iulia, acolo au 11 maseuze si sint deschise si pentru a 12-a.Bafta. P.S.daca-ti iese, anunta-ne si pe noi sa venim la inaugurare, ca noi ie multi rau. Link spre comentariu
paule2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 mulțumesc teteo, deci credeți că Mona este deschisă la ceva? Link spre comentariu
agness3 Reputație: 211 Postat Martie 1, 2019 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 1, 2019 Se face si masaj erotic protejat adica cu manusi sterile? :laugh2 Link spre comentariu
trifoi cu 4 p Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 11, 2019 am fost zilele trecute, a fost OK. 150 lei + 50 pt atingeri in zona intima. Cam scumpam prins o unguroaica care mi-a placut. Nora isi zicea.in rest erau multe fete de etnie care momentan nu ma atrag. 1 Link spre comentariu
100ani Reputație: -268 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 dai 100 in plus Link spre comentariu
paule2 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 7, 2019 Cum este Diana? Link spre comentariu
agness3 Reputație: 211 Postat Mai 7, 2019 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 7, 2019 http://biancomasaj.ro/wp-content/gallery/fete/434.jpg Link spre comentariu
paule2 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 8, 2019 Cine mai este în salonul Bianco?Ada?Ema?Mona?Raisa?Cum este Aida? Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Mai 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 9, 2019 Ada nu mai este ,din pacate Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ema mai activeaza? Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 9, 2019 Du-te, fa o vizionare a fetelor si ne povestesti si noua ce fete ai vazut; du-te pe la ora 21- 22. Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Iulie 14, 2019 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Iulie 14, 2019 Buna, am vizitat-o pe Ema. O fata superba, corp super,silicoane-desii nu sunt fanul silicoanelor trebuie sa spun ca arata surprinzator de bine. Masajul erotic putea fii mult mai erotic. Ofera si ceva extra daca sunteti generosi.Corp 10Atitudine 10Masaj 8Masaj erotic 7Locatia 10 Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat August 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 1, 2019 Si cit ai platit pentru extra ? Link spre comentariu
danii9998 Reputație: 21 Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 poti te rog sa ne dai mai multe detali Buna, am vizitat-o pe Ema. O fata superba, corp super,silicoane-desii nu sunt fanul silicoanelor trebuie sa spun ca arata surprinzator de bine. Masajul erotic putea fii mult mai erotic. Ofera si ceva extra daca sunteti generosi.Corp 10Atitudine 10Masaj 8Masaj erotic 7Locatia 10poti te rog sa dai mai multe detali Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat August 2, 2019 Autor Partajează Postat August 2, 2019 Buna, am vizitat-o pe Ema. O fata superba, corp super,silicoane-desii nu sunt fanul silicoanelor trebuie sa spun ca arata surprinzator de bine. Masajul erotic putea fii mult mai erotic. Ofera si ceva extra daca sunteti generosi.Corp 10Atitudine 10Masaj 8Masaj erotic 7Locatia 10La ce te referi cand spui extra ? Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat August 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 2, 2019 Pai se refera la masaj cu buzele, ON, ce altceva. Link spre comentariu
100ani Reputație: -268 Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 e f bine Link spre comentariu
fratelli94 Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Am fost acolo și fetele fac extra tot ce vrei pe sume modice, am fost la Ema și cere prea mult nu știu cine se crede , plina de ea arata bine dar celelalte fac pe 150 lei în toate pozițiile dute acasă dk vrei sa înșeli clienții iam lăsat gifturi scumpe și doar va face de bani mai ales dacă nu sunteți atenți cand intrati la dus numai țigănci și hoațe acolo dezamăgit 1 Link spre comentariu
federhant Reputație: 19 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:tm Oras:tm Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Te-au furat la propriu? Sau zici asta ca sa te răzbuni pt. ca nu ai fost mulțumit de tratație? Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 16, 2019 NU, e frustat, pentru ca a facut o propunere si nu i-a fost aceptata.Du-te la Luana in Arad si visele ti se vor inplini. Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Cine a avut parte de rasfat extra, ce anume si cit a costat ? Link spre comentariu
mastersex Reputație: 4 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 fara numar Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 complet neconcludent. Link spre comentariu
zaeem123 Reputație: 108 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Sincer nu am vrut sa scriu acest comenta, am vrut sa las sa treacă de la mine dar nesimțirea și tupeul jegos peste orice limita de bun simt m-au determinat totuși sa o fac. Vrând sa ii mai dau acestui salon o șansă și fiind prin zona în noaptea respectiva, am sunat și m-am programat.Ajung la locație, se prezintă fetele, o aleg pe Alexandra blonda și purcedem spre camera. Pana aici totul ok. Ma dezbrac, vorbim, vorbesc foarte frumos cu ea ca doar nu sunt un bădăran, ma întind și începe masajul. Din nou, pana aici totul ok. După circa 5-7 minute maxim de masaj, masaj extrem de slab dealtfel, îmi cere sa ma întorc. Și acum începe distracția.Erotic, doar erotic nu a fost ci mai degrabă o laba forțată și brutala în tentativa de a ma face sa ma termin cât mai repede. După circa 3-4min de laba din asta animalica și văzând ca nu ma termin eu asa cum vrea ea (ca deh de a dracu m am ținut sa nu ma termin pt ca m-am prins de vrăjeală so fuck you too :)), începe sa se afișeze în mod vizibil iritata ca nu ma termin și incepe: ca ce, la banii ăștia, ca dacă nu ma termin în 2 minute ma scoate afara. Ma scoate afara! Nu trecuseră nici 20min de când am întrat efectiv în salon. Draga mea eu înțeleg ca vii dintr-o tara seconda hand și ca acea tara e copilul nedorit al unui viol rusesc pe pământ românesc dar asta nu este un argument pentru comportamentul de-a dreptul jegos și nesimțit cu care m-ai tratat.Nu am fost tratat cu atât nesimțire în viata mea indiferent de situație. Un masaj de căcat din partea unei persoane de tot rahatul. Aaa și sa nu uit, la plecare ma întreabă dacă nu vrea sa ii las un feedback pe tableta, un fel de evaluare. Zic da, sigur. Abia așteptăm să îmi las trecuta părerea. Ajungem la tableta iar prima chestiune era sa ii dau un nr de steluțe de la 1 la 5. Evident am dus degetul direct la 1 stea ca varianta cu 0 sau -1 nu exista. Dar cum nesimțirea și prostia nu au limita, ma vede unde duc degetul moment în care îmi prinde mana și ma trage asa încât sa pun degetul la 5. Îmi trag mana șocat de nesimțirea asta asa pe fata și ii zic știi ceva, fă-ți singura review, eu am plecat. Și evident ca nesimțită și-a dat singura 5 stele fără nici o rușine :)) Sunt de-a dreptul scârbit, asa ceva...Am scris acest comment pentru a trage un semnal de alarma fraților forumiști sa nu pățească la fel.Nu recomand nici masajul, nici fata. Si sincer eu nu mai calc pe acolo veci pururi. 1 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Se pare că Alexandra blonda, nu e potrivită pt aceasta meserie, propun să încerce la Profi,Kaufland Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum