Sari la conținut

07 53 88 37 83 linga Bastille


grey

Postări Recomandate


  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ved ca e foarte gol pe aici. Cu ocazia unei scurte vizite in Paris mi am zis sa pun de o parte un buget pt ceva escorting.

 

Eram cazat la un prieten plecat asa ca aveam si posibilitatea de a primi incall..

 

Tin sa zic ca daca cautati europeence este foarte posibil sa cadeti pe russo-brazilience, russo-venezuelence, russo-colombiene etc. Tot felul de prostii dar daca dati telefon va dati seama dupa accent ca retrageti russo din fata si vedeti cu cine aveti de a face. Binenteles citeodata nu este decit russo. Eu am cautat mai ales fete din europa, m am ferit de o eventuala pacaleala cu trans.

 

Am sarit si peste fetele care se zic VIP, ca ajungi la niste pretentii foarte inalte.

 

In general Rusoaicele, Ukrainiencele, tarile baltice, fetele de acolo au niste tarife destul de mari 250+ euro.

 

Polonezele pot sa fie un pic mai ieftine 200+

 

Minima care am vazut cu anunturi este la 80E (rar) 30mn, in general 100+. Ora este 130+ (rar) in general 150 - 200. In zona asta se mai gasesc romanasele noastre cu apartament pentru primit.

 

 

Dupa mai multe lecturi de forumuri si in Romania si in Franta am reusit sa dau de un anunt care mi s a parut ok. Am dat telefon, raspunde o fata cu voce tinara si un mic accent rrrr romanesc. Ahha! asta e!

 

Imi spune fata ca primeste linga Bastille, rue de la Roquette.

 

100 E 30min, 150 E o ora. owo, kiss, no anal, masaj, cunni acceptat , atingeri mingiieri ok.

 

Ajuns la fata locului locatia este intro cladire mare moderna. 2 usi de filtraj, urcat la etaj.

 

Apartamentul este chiar ala in care fetele presteaza. Este cochet mobilat un pic incarcat cu tot felul de obiecte necesare pt 2 fete. Ca nah mi am dat seama ca nu era singura dar cealalta a stat inchisa in bucatarie.

 

Fata posibil gipsy dar n asi baga mina in foc,  vorbeste ceva franceza de baza dar am realizat ca colega ei este aia cu care am vorbit la tel. Oricum tipa arata bine, slim inaltuta, ochi caprui, par vopsit blond, machiata fara sa fie exagerat, te primeste pe niste pantofi cu toc inalt, fusta scurta maieu etc destul de sexy de vazut mai ales cind a ondulat in fata mea ca sa mi arate baia  :D. Baia in ea insusi are o colectie de parfumuri, creme si tot felul de chestii de n am mai vazut niciodata asa ceva in romania. Mi a dat un prosop si am trecut la dus. Cind am iesit le am auzit vorbind ro si am avut confirmarea ce sunt de a noastre. Hehe )

 

Sa precizez ca vorbesc destul de ok fr si eng si am fost mai greu de detectat ca roman (ca stim noi cite o data nu prea le place, interesant nu?), deci majoritatea discutiilor a fost in franceza si dupa aceea in engleza cind am vazut ca i este mai usor. Cu scurtul social time am aflat ca de fapt a lucrat citiva ani la Londra si acum sta ceva timp si in Franta ca sa recolteze.

 

Infine ma pune sa stau intins pe pat, incepe sa ma pupe, sa l motiveze pe gogu cu mina. Eu asteptam sa vad cum avanseaza. Si hopaa o vad ca ia un preze si rupe hirtia. Stop stop ii zic eu a fost ok cu owo la telefon. Tipa ofticata nono i dont speak french well. I am luat preze din mina si i l am pus linga noi si i am zis hai ca asa a fost intelegerea. Un pic contrariata se executa, mai da cu degetu, testeaza, mai miroase scurt infine incepe cu owo. Eu ma distram,  ca nici gogu nu era super concentrat. Dupa ceva gogumasaj oral ii zic ia intinde te, si incep si eu sa i pipai corpul, pupat sinii. Corp chiar placut. S a speriat un pic ca a crezut ca o musc de sini dar s a relaxat in final.

 

STAGE 1

 

Dupa ceva timp tipa So? Do you fuck me ? Da baby i will do it. Pus preze si hai, purcedeaza la gimnastica pe ea. Un pic enervant a fost ca tipa tot avea mina pe la cur ca sa verifice preze si chiar iam spus la un moment dat sa dea mina la o parte ca n o sa plece. Avea si citeva gemete un pic false. A acceptat sa o pup pe gura dar nimic cu limba. Dea lungul actiunii a mai revenit din cind in cind ca sa verifice. Nu stiu pt voi dar pe mine m a cam demobilizat.

 

STAGE 2

 

Iesit din ea, retras preze, cica hai sa ti mai fac oral. Ok hai. Tipa a mai pompat ceva timp dar eram plictisit. Iii zic ia intindete sa vad ce ai jos si sa gust. Tipa se pune si incet incet incep cunni.  Eii fata a incetat cu gemetele si a inceput sa se miste incet sus si jos, sa gifiie un pic mai mult, sa mi stringa capul intre picioare, simteam eu ca i urca tensiunea. SI de o data o aud OH FUCK !!! si se incoredeaza tare de tot. Cam greu sa se prefaca mai ales ca i simteam si pulsul. S a uitat din nou la mine cu o privire de parca nu i venea sa creada. A stat citeva clipe ca sa si revina si mi zice rizind pai am avut orgasm ce vrei sa mai facem acum. Ok baby faza 3 a.

 

STAGE 3

 

Repus un alt preze si am trecut din nou la gimnastica pe ea, dupa un timp am pus o doggy, si iar missio. Dar gogu era satul de gimnastica si n a ajuns la show off cu crema. Eu eram totusi incintat de fata, de corpul ei, si ca a ajuns ea la ceva.

 

M am imbracat, si la plecare o intreb nu vrei sa mi arati s prietena. Ea se intoarce un pic speriata nooo !! ficeare cu clientela sa. Asa ca baieti nu stiu cum arata cealalta.

 

Vive la Fuck in Paris.

 

Locatie 9

 

Fata corp 9 fatza 8

 

Oral 9 ok umed incercare deep

 

Normal 8 semi activa

 

GFE 8 prietenoasa

 

150E investiti + 2 cartonase de metrou.

 

Scris de pe o claviatura frantuzeasca si un pic grabit.

 

 

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...