Sari la conținut

0722449411 ???


Postări Recomandate

Salutare , stie careva de tipa care a vut numarul asta de telefon.Eu am mers la ea la masaj thai vreo 3 ani dar mi am mierdut agenda la o sincronizre iar acum l am gasit numnai ca e inchis.Cred ca o chema Laura sau Ana ceva de genul asta.Prima data cand am cunoscut o statea pe undeva prin alexandru la o garsoniera in spate la liceul Miron Costin.e o tipa blonda la vreo 26 - 28 de ani, 1.70 m, sani medii cu carne tare pe ea si care facea cel mai fain masaj erotic la care am fost in viata mea.Incepea treaba cu dus asistat, cu sex oral la dus, deepthroat, lins oua, anallingus, dupa care masaj in camera,foarte bun si masajul de relaxare, si dupa aceea incepea thai, pe care il facea in mare fel, adik o scuipa, o umplea de saliva se batea cu ea peste gura , exact ca in filme porno tipa.Sex nu am facut pentru ca la felul in care facea oralul si cum se juca nu avea rost.Acum vreun an s a mutat in Nicolina deasupra farmaciei Aris, apoi in Tatarasi pe la Fluxul de constructii si in Martie am fost ultima data la ea si avea locatie la Starea Civila si se facuse o nunata de roscat la par.Si nu e vorba de tipa mica de statura care face thai la 200 ron, aici tariful era de 150 ron ora.

Link spre comentariu
Si eu care credeam ca n-am ratat nimic valoros ce a tranzitat Iasul. Se pare ca m-am inselat.:)
sper ca am gasit pe cineva cu vaste cunostinte in domeniu. ofera-mi si mie o recomandare de calitate in iasi. am citit pe forum despre o tipa andreea, insa nu am reusit sa si concluzionez daca intr-adevar merita asa ca astept putin ajutor.
Link spre comentariu
sper ca am gasit pe cineva cu vaste cunostinte in domeniu. ofera-mi si mie o recomandare de calitate in iasi. am citit pe forum despre o tipa andreea' date=' insa nu am reusit sa si concluzionez daca intr-adevar merita asa ca astept putin ajutor.[/quote']salut, nu am fost la ea niciodata, am sunat o mai de mult, am stabilit sa ne vedem dar cand am ajuns la locul cu pricina mi a spus sa ma dau jos sa ma duc nu stiu unde ca ea nu vine singura la masina si am dat o cu var ca doar nu ma duceam sa o cer de nevasta
Link spre comentariu

Eu nu mai inteleg nimic. Tu ai scris ca ai fost la ea, de vreo 3 ani tot mergi la ea, stii toate locatiile. Ai un nr de tel dar la care nu mai raspunde sau e inchis. Intrebi daca o mai stie cineva si poate afli cum dai de ea. Si noi vrem la fel, sa dam de ea, ca pare ceva deosebit prin Iasi. Acum scrii ca nu ai fost niciodata la ea, ca nu a venit, ca te-a trimis nu stiu unde. Omule, ori nu am inteles eu bine, ori ai vrut sa scrii in alta parte si ai nimerit tot aici.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Eu nu mai inteleg nimic. Tu ai scris ca ai fost la ea' date=' de vreo 3 ani tot mergi la ea, stii toate locatiile. Ai un nr de tel dar la care nu mai raspunde sau e inchis. Intrebi daca o mai stie cineva si poate afli cum dai de ea. Si noi vrem la fel, sa dam de ea, ca pare ceva deosebit prin Iasi. Acum scrii ca nu ai fost niciodata la ea, ca nu a venit, ca te-a trimis nu stiu unde. Omule, ori nu am inteles eu bine, ori ai vrut sa scrii in alta parte si ai nimerit tot aici.[/quote']era vorba de andreea .......alta ;)
Link spre comentariu
salut' date=' nu am fost la ea niciodata, am sunat o mai de mult, am stabilit sa ne vedem dar cand am ajuns la locul cu pricina mi a spus sa ma dau jos sa ma duc nu stiu unde ca ea nu vine singura la masina si am dat o cu var ca doar nu ma duceam sa o cer de nevasta[/quote']da, de andreea era vorba
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...