Sari la conținut

EVA +420775476509


daniel best

Postări Recomandate

Buna Ziua Curvari iubitori de curve din toate tarile!

 

Weekndul ce a trecut a fost unul excelent din acest punct de vedere:) !

Munca, munca, dar pana cand? De vineri si pana duminica, cu trebi fiind in frumoasa Praga, am zis ca e cazul sa mai testez cate ceva din frumusetile de pe acolo. Si ca o persoana respaonsabila si constiincioasa, mi-am facut temele mai din vreme. pentru vineri seara am ales-o pe EVA +420775476509.

 

Modalitatea de contact: telefon. Am conversat in engleza. Am negociat partial la telefon, partial in camera mea de hotel. Asa a preferat fata. probabil a dorit sa stie/vada si cine o va "chinui" :)

Tariful initial la telefon a fost 250 Euro/h pentru outcall, cu reduceri pentru orele suplimentare. In final am ajuns la 400 Euro pentru 3 ore. Care 3 ore s-au transformat in 5, asta e alta poveste :) Si nu neaparat de aplicat mereu si oricum. Fata e intradevar flexibila :) Si la tarife si in orice alt mod!

 

Dar sa o luam pe rand. Eva e o fata frumusica, spre foarte frumusica, cu niste sani superbi, naturali, migniona (zice ea 162 cm, eu as zice 160cm maxim), pe la 48-49 kg, oricum sub 50 kg, si daca socotesti ca are macar 2-3 kg de sani, ce sa mai zic?

Fundulet bombat, talie si tot ce ii trebuie unei femei de 25-27 ani ca sa iti scoale "amicul"din morti. Epilata perfect, cu un mic model pe muntele lui Venus, mmmm!

Foarte vesela de cand a intrat, nu high ( :) ), doar vesela si placuta. Am socializat ca doi oameni draguti ce urma sa facem lucruri dragute. Am baut si un pahar de vin (adus de mine la hotelul in care stateam, pentru ca oferta de acolo e mai saracuta si extrem de scumpa fata de preturile din magazinele de specialitate), In schimb baia era super ok si am facut un dus impreuna. Eu fiind deja dusat, insa n-am rezistat propunerii :)

Asa ca ne-am incins din baie si pana sa ajungem in dormitor, eram deja semi f...tuti! :)

N-as zice ca e specialista a oralului, am primit mai bune pe la noi, insa e deschisa si dornica. Si daca o butonezi frumos, e toata o placere. Despre normal, mi-e si greu sa scriu. M-a rupt si nu e usor sa mi se intample :) in viata de zi cu zi!

Am facut si anal, insa nu cat sa dau si o nota. Am preferat mai mult pasarica. Dar clar are talent si daca te proti tandru cu fata ii place si analul.

 

Note:

Locatie: nu dau nota ca era hotelul meu

Fata: 9,5

Oral: 9,5

Normal: 10

Anal: as da un 9,5 dar a fost mai scurt ca ma atragea mult pasarica

GFE: 10

 

In concluzie: gasim si afara super GFE!

 

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

sa nu va asteptati sa fie cea din poze :) este trecuta bine de 30 de ani cu toate ca isi sustine varsta de 27. engleza la un nivel sub mediu.

e ok in pat face ce vrei tu, dar la fizic lasa de dorit. per total nu o recomand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...