Sari la conținut

Corina (coriandru) 0732919469


Postări Recomandate

Buna seara dragi fani ai fetelor tinere, foarte tinere, enervant de tinere, dar generoase in placeri carnale,

 

Corina este o foarte tanara si superba domnisoara, chiar enervant de tanara! Are 18 anisori, este miniona, dar aproape perfecta in ceea ce ma priveste. Este timida initial, dar lasa loc unei colosale placeri atunci cand se sparge gheata si cand se simte in siguranta intimitatii. Corina este colega Cristinei Serafina, iar impreuna fac un cuplu care vor oferi mult extaz domnilor, doamnelor, sau pur si simplu doritorilor. Conditia este doar sa stiti cum sa puneti problema cu aceste foarte tinere fete, dar care chiar isi doresc sa primeasca si sa ofere placere. 

 

Am petrecut cateva ore in compania ei, dar nu va voi plictisi cu detalii nesemnificative. Voi incerca doar sa punctez cateva elemente care s-au produs, dar care vor ramane vii in memoria mea mult timp de acum inainte. Postez aceste cuvinte cu oarecare retinere doar datorita faptului ca voi regreta atunci cand o voi suna pe Corina, in viitorul apropiat, ptr a-mi satisface mie mai toate fanteziile, doar sa mi se aduca la cunostinta ca trebuie sa stau la rand si sa astept. Am convingerea ca ea va genera multe cuvinte scrise la adresa ei pe acest topic, dar poate si pe multe altele. Rareori sunt uimit de o fata, mai ales de o fetita atat de tanara, insa aceasta fata are calitati care pe mine m-au uimit. 

 

Locatia: 9, este in zona Dobrogea, este cald, cu o baie curata, dotata, cu un pat sanatos care face fata activitatilor intense. Corina si Cristina impart apartamentul cu un catel, care din pacate nu este scos la plimbari foarte des, asa ca se plimba pe holul apartamentului, unde isi mai face si nevoile saracutul. 

 

Corina: 10, nu este foarte obiectiva incadrarea mea, insa de as avea puteri divine ptr a infaptui o creatura care sa-mi ofere placere, ea s-ar asemana mult acestei domnisoare. Corina are un chip placut, calduros chiar daca initial este retrasa, cu un par mult care se imprastie in toate directiile cardinale atunci cand il arunca cu dezinvoltura pe perna ca o zana, cu sani uimitori, monumentali, cu un fundulet obraznic, ferm, cu o pasarica superba invecinata cu o gaurica foarte mica, dar care te indeamna la tot felul de perversiuni. Eu cu aceasta fetita cam asta am facut in aceasta dupa-amiaza: frumoase perversiuni~!!!

 

GFE: 10, cred ca nici cu iubita mea nu ating sensatiile care m-au incercat in compania acestei superbe fetite. Saruturi pasionale, mangaieri tandre, soapte, rasuflari, murmurari, inganari, strigate si incantatii cu si ptr divinitate. Sublim...pur si simplu superb!!! Trupuri transpirate intrepartrunse intr-o increngatura de maini, picioare, sani si fese. Lichide consumate doar ca sa faca loc ariditatii si a dorintei de hidratare spontana. Inundatii, deflagratii vocale si orgasme....multe!!!

 

Oral 10, Corina a dorit sa stie ce inseamna si cum se practica deepthroat-ul. Cred ca a cam realizat, chit ca a necesitat o pauza si o deplasare pana la toaleta, ptr a calma reflexele starnite. As fi stat ani in gurita aia frumoasa, oferita cu sacrificiu placerii mele individuale, impotriva protectiilor mostenite genetic de ea ca preventie ptr innec, sufocare si varsaturi. Dedicatia, perseverenta si aplecarea de care a dat dovada merita toata recunostinta mea masculina. Am apreciat enorm de mult cum ma tragea de fund ptr a ma cuprinde in totalitate in gurita ei uda, calda si doritoare. 

 

Normal, 10, poate chiar si cu mentiune!!! O super pasarica, mica dar flexibila, avida, primitoare, indemnatoare. Multi-orgasmica, mentinand o perfecta continuitate a intensitatii sexuale pe tot parcursul, Clar Corina este fata doritoare si de cursa lunga, mai ales atunci cand este stimulata pe masura. A inundat intr-unul din mai multele ei orgasme, cu toate ca fenomenul ii era strain. A expulzat, a umectat, a contractat si a primit efectiv cat si-a dorit, iar atunci cand eu, un simplu muritor de rand, am fost poate insuficient, nu s-a sfiit sa puna manuta si sa incheie ce s-a dorit din start: culminanta si fulminanta placere!!!

 

Anal, 10. Corina nu a mai incercat partea dorsala pana azi, cel putin asa declara si aparent asa si pare. Frica i-a stavilit pornirile pana acum, dar pana la 18 ani posibil sa se fi gandit de cateva ori in trecere. Cum insa ea ma astepta pe mine, evident ca a fost placerea mea in a o initia in amorul dorsal. Cu toate ca nu a fost simplu, a fost mult mai permisiv decat as fi crezut eu. Partea care m-a uimit a fost orgasmul care a cuprins-o pe Corina atunci cand eu ma aflam adanc in gaurica unde soarele nu straluceste niciodata. O lectie de flexibilitate si deschidere sexuala. O superba dupa-amiaza cu o minunata fetita!!!

 

Am dorit sa marchez momentul cu cateva instantanee. Nu ma apropii de talentul colegilor mei, care devin din ce in ce mai numerosi in arta fotografica, dar cred ca pozele redau suficiente din calitatile Corinei. Recunosc, eu am o preferinta ptr fetite micute si tinerele, exact categoria in care se afla si condimentata noastra domnisoara Corina Coriandru, insa cred ca veti fi cu totii de acord ca asa sani mai rar!!!

 

A durat mult, am lasat 300, a meritat cu prisos!!! Bravo tie frumoasa fetita! Bravo tie!!!

 

 

post-46187-0-74658200-1418771916_thumb.jpg

post-46187-0-65665400-1418771925_thumb.jpg

post-46187-0-83980300-1418771935_thumb.jpg

  • Like 17
Link spre comentariu

initial am dorit doar sa postez detalii sumare despre fata, nr. de telefon, care era fierbinte fierbinte aseara, ca doar ce il achizitionase la indrumarea unui ilustru coleg ptr topicuri separate ale fetelor si poate o poza, doua, cu acordul ei. nu imi propusesem sa scriu o recenzie, ptr ca am spus ca nu prea voi mai face asta, sau, sa o postez fie prin intermediul unui alt ilustru coleg, fie printr-un alt cont creat doar ptr acest scop! insa, as fi fost totalmente bulangiu sa nu impart si cu voi informatia asta, cu toate ca sunt cativa "colegi" pe acilea care chiar nu merita acest lucru. ulterior, dupa ce mi-am prins rasuflarea de la epuizarea la care m-a supus corinuta, am gasit suficienta energie ptr randurile de mai sus. imi cer scuze ptr eforturile suplimentare solicitate de mutarea topicului. promit ca nu voi mai face!!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

apropo, preturile sunt 150 ron/h , normal si oral, am vorbit eu cu ea la telefon, si 70 sau 80 (nu mai tin minte exact) finalizarea, nu mi-a zis nimic de anal, nu ca m-ar tenta :)

 

cred ca o sa trec maine pe la ea daca imi fac timp si o sa vin cu o recenzie

Link spre comentariu
  • Oras:Malul mării
  • Oras:Malul mării

Am sunat si eu si am primit acelasi raspuns ca al lui Geone. Cu mentiunea ca vrea numai la hotel. Am incercat sa gasesc ceva pentru un fast fut, dar majoritatea nu prea au tarif de ''tranzitie'' gen 1h - 2h, ci full night, platesti full night si stai 1h daca vrei. Totusi, dupa primul apel cand mi-a raspuns si mi-a zis detaliile, la 5 minute dupa ce-am vrut s-o convoc n-a mai raspuns si asta a fost. Poate are noroc mai mult cand si-o face rost de tona sau cand s-o deplasa si la client. Pana atunci ... sa-i uram spor la lucru. Am considerat ca pentru comportamentul d-soarei nu merita sa rezerv camera la hotel si sa stau sa ma uit pe Cartoon Network o seara-ntreaga singur, distractie care-ar fi sarit 400 lei, cam riscant. Asa ca ... poate se reabiliteaza in conditionari.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Am sunat si eu si am primit acelasi raspuns ca al lui Geone. Cu mentiunea ca vrea numai la hotel. Am incercat sa gasesc ceva pentru un fast fut, dar majoritatea nu prea au tarif de ''tranzitie'' gen 1h - 2h, ci full night, platesti full night si stai 1h daca vrei. Totusi, dupa primul apel cand mi-a raspuns si mi-a zis detaliile, la 5 minute dupa ce-am vrut s-o convoc n-a mai raspuns si asta a fost. Poate are noroc mai mult cand si-o face rost de tona sau cand s-o deplasa si la client. Pana atunci ... sa-i uram spor la lucru. Am considerat ca pentru comportamentul d-soarei nu merita sa rezerv camera la hotel si sa stau sa ma uit pe Cartoon Network o seara-ntreaga singur, distractie care-ar fi sarit 400 lei, cam riscant. Asa ca ... poate se reabiliteaza in conditionari.

Link spre comentariu

Incearca in satul de vacanta, nu mai stiu cum se cheama casuta, pe langa Rompetrol. Este undeva la 40 de lei 2-3 ore.

 

 E vorba de primul motel de pe partea stanga din spate de la Rompetrol. Are receptia separata de intrarea la camere. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Wow ce descoperire John, abia astept sa ma joc si eu cu ursii aia. Am sunat acum si era ocupata iar in 2 ore nu mai am eu cum sa ajung :( 80 lei numarul, Tomis Nord.

 

     Asta inseamna ca deja are locatie?  Daca da, ce sa mai.... jos palaria. Se misca foarte rapid aceasta domnisoara. 

Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

Da, am fost eu mai devreme pe la ea, e langa fost spalatorie La Fitze :) 

 

Am platit 150 ron pentru 1 ora. Fata e cam timida, se vede ca e la inceput, are 18 ani declarati, si arata de varsta asta. Este mica de inaltime. sanii sunt punctul de rezistenta, aspectul este de teen, fata placuta. Am stat putin la discutii, am trecut la un oral, unde se descurca foarte bine, nu ii iese DT, dar se chinuie, ineaca, isi da silinta. Am facut si un titfuck cu ea, chiar se merita, face si FK, destul de timid, dar se implica daca stii cum sa butonezi. Cu timpul isi va imbunatati in mod sigur calitatile, mie mi-a zis ca lucreaza de 2 luni. Am finalizat dupa repriza de oral, iar la doilea numar a decurs in acelasi mod, cu exceptia faptului ca am trecut si la un normal cu ea deasupra unde s-a miscat super, chiar m-a surprins atat de tare cu miscarile incat nu am rezistat foarte mult, desi nu ma asteptam la asta. I-am dat si cateva recomandari pe final legat de locatie, si alte detalii privind GFE etc. Mi-ar place pe viitor ca ea sa fie mai porno asa, gen Ella, imi plac la nebunie fetele de genul asta.

 

Notele : 

 

Igiena : 10

Locatie : 9

Oral : 9

Normal : 9

 

Platit 150 ron ptr 1 h. 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am fost si eu mai devreme la domnisoara , 

cand am vazut sanii aia imensi , am zis ca nu-i de ratat 

 

dar cand am ajuns in locatia , nu mi-a placut cum arata domnisoara la fata +dantura ( chestie care pt mine conteaza destul de mult ) nu ca as fi eu bradd pitt dar gusturile nu se discuta 

 

am stat la o vorba mi-am cerut scuze  si am plecat 

sa dau niste note la ce am vazut

atitudine destul de ok

locatie : 9 , foarte ok , ma asteptam sa gasesc ceva batranesc in el  avand in vedere blocul cum arata , si cum mirosea a clasica tocanita de bloc 

fata : 6 

corp : 8 miniona . undeva la 1.60 cu tocuri , cu sani imensi ....( seara cand doarme nu cred ca respira bine...ii vin peste fata :))) )

  • Like 9
Link spre comentariu

Mi-am luat o tzeapa de la fata asta

Am cerut o programare pentru la ora 22, a zis ca imi poate face programare atat timp cat o respect, i-am zis ca da ... nu e asta nici o problema.

La 22 fara ceva am sunat-o sa ii spun ca sunt pe drum, la care mi-a spus ca nu mai e valabila programarea ca si-a facut alte planuri.

Foarte frumos ....

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mi-am luat o tzeapa de la fata asta

Am cerut o programare pentru la ora 22, a zis ca imi poate face programare atat timp cat o respect, i-am zis ca da ... nu e asta nici o problema.

La 22 fara ceva am sunat-o sa ii spun ca sunt pe drum, la care mi-a spus ca nu mai e valabila programarea ca si-a facut alte planuri.

Foarte frumos ....

Sa fiu sincer si eu am cam asteptat sa vina :)) destul . Are aerul ala de pustoica care crede ca pizda si/sau gura rezolva tot . Dar are potential .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...