Sari la conținut

Motel/hotel care se plateste cu ora in Ploiesti


Postări Recomandate

  • Administrator
Reputație: 113742
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Salut mesia,Ce am gasit pe google:http://www.thr.ro/ - pretul nu e vizibil pe situl lorhttp://www.vigohotel.ro/ - € 100.00 single http://www.hotelbest.ro - 69 E pe noaptehttp://www.hotelprahova.ro/ - 300 ron / noapte fara taxehttp://www.europa-hotel.ro/ -pret nespecificat pe paginahttp://www.hotelacapulco.ro -pret nespecificat pe paginahttp://www.hotelclass.eu - Camera 1pat 160 leihttp://www.travelro.ro/hotel-phoenix_ploiesti.html Hotel Phoenix Ploiesti 150 RON http://www.hotelforum.ro/ Hotel Forum Ploiesti Camera single 137.00 RONPensiunea Agatha Christie Băneşti http://ro.hotelium.com/Hotel/Agatha_Christie_Hostel_Ploiesti.htm 130 roncazare regim hotelier ploiesti http://www.ro-cazare.ro/Ploiesti/cazare.php?id=635 280 ron / noapteGarsoniera in regim hotelier http://www.ro-cazare.ro/Ploiesti/cazare.php?id=385 - 16 E/ noapte

  • Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,In ultima perioada am incercat cateva hoteluri din Ploiesti.Primul e Hotel Forum - e un hotel decent si un pret OK 150lei Ieri am fost la Hotel Class unde camera ar fi tb sa fie 210lei, dar ca am ajuns la 8 seara mi-a facut o reducere si am platit 150lei. Deci cred ca in acest hotel se poate inchiria si camera cu ora. :cool: E ok si acest hotel desi cam scartaia patul=)). In rest ok. Spor la futai curvarilor!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Salutare' date='In ultima perioada am incercat cateva hoteluri din Ploiesti.Primul e Hotel Forum - e un hotel decent si un pret OK 150lei Ieri am fost la Hotel Class unde camera ar fi tb sa fie 210lei, dar ca am ajuns la 8 seara mi-a facut o reducere si am platit 150lei. Deci cred ca in acest hotel se poate inchiria si camera cu ora. :cool: E ok si acest hotel desi cam scartaia patul=)). In rest ok. Spor la futai curvarilor![/quote']La Forum au si o chestie care se numeste camera de tranzit: 80 ron/2h... asta ca sa fim in subiectul topicului.
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Imi puteti spune si mie un motel care se plateste cu ora din Ploiesti?;)Va multumesc,

Iti spun eu, iti dau cele mai ieftine solutii, sunt o gramada de locuri, dar de multe ori ramai masca cand vezi ca nu ai de exemplu baia in camera sau prosop etc. Asadar dupa parerea mea 2 locatii curate, accepta tranzit - maxim 3 ore, toate conditiile:

 

  1. Hotel Forum - in bariera Bucov, la aproximativ 1km de centru, pret 80 ron - tranzit/maxim 3 ore. Hotel confortabil 3 stele. Detalii pe www.hotelforum.ro
  2. Hostel Viva - in bariera Rudului, la aproximativ 1km de Gara de sud sau Gara de Vest - e intre ele, pret 50 ron - tranzit/maxim 3 ore. Hostel confortabil de 2 stele cu baia + dus in camera, curat. Detalii pe www.hostelviva.ro
  3. Sper sa va fie de folos, nu va aruncati oriunde e ieftin, de obicei ai surpriza sa dai nas in nas cu muncitori cazati la acea locatie (de doi lei), nu ai dush in camera, dupa o ora iti bate la usa - hai hai hai, e jenant, etc. Astea doua de care v-am spus le recomand ca ok si astept parerile voastre, care va duceti, eu am fost recent si nu am niciun comentariu negativ, sincerly.
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Pentru discretie va recomand Hostel Viva - e in bariera Rudului, la 200m de capatul traseului 7 - de la Gara de sud ia 5 lei taxiul pana la Viva, de la Vest cam tot la fel.

 

De cate ori m-am dus, am avut parte de camera curata, cu dus si wc propriu, apa calda, masa cu scaune + pahare + scrumiera, pat mare dublu - matrimonial - nu scartaie, pereti buni - desi am vazut alt cuplu care a intrat la cealalta camera - nu am auzit nimic, termopane, perdea, draperie plush, tv + cablu, lenjerie curata si frumos mirositoare, sifonier cu usi glisante - umerase, rafturi, etc.

 

Pentru cine vrea sa se duca cu amanta intr-un loc discret le recomand Hostel Viva, au parcare in fata si in spate, tipul de la receptie de e treaba, i-am cerut un tirbuson sa desfacem sticla de vin - ne a servit fara comentarii fara sa ne ceara spaga - in alte parti nici cu spaga nu ti da ceva.

 

Nu ne-a deranjat nimeni, am stat 2h si ceva, am dat doar 50 ron. Recomandarea mea e sa sunati inainte ca mie mi s-a intamplat sa ajung acolo si sa fie full. Asta e nr de la receptie 0733 688 504. Tranzit e doar intre 8-18, adica daca te duci dupa 18:00 costa mai mult - dar poti sa stai pana a doua zi la pranz. Oricum e cel mai ieftin loc din Ploiesti - hotel - unde poti sa te duci cu amanta, discretie, liniste, confort. 

 

E un hotel de 2 stele, dar in comparatie cu altele de 2 stele - aici preturile sunt mai mici si este confortabil. Prosoapele si lenjeria de pat sunt curate, zici ca-s scoase din ambalaj. 

 

Nu va aruncati pe bulevarde sau in centru pentru a merge la tranzit cu vre-una, ca refuza din start, mintea femeii e la  "daca ma vede cineva ?"

 

Mergeti la Hostel Viva pe Vagonului 1b, e discret si linistit - eliminati din start un stres al partenerei de sex. 

Pentru poze intrati pe www.hostelviva.ro sau direct aici: http://www.hostelviva.ro/hotel-tranzit-ploiesti-cazare-ieftina/

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...