Sari la conținut

0737184556


Postări Recomandate

Salutare cofrati!

 

In ultima perioada am cam vaduvit forumul de recenzii si pentru ca am vrut cat de cat sa mai spal din pacate m-am gandit ca ar fi frumos sa aduc si eu umila mea contributie la bunul mers al comunitatii noastre. Fiind dupa sarbatori m-am gandit ca ar fi cazul sa fiu temerar si sa incerc ceva neexplorat. Am rasfoit AT-ul in paralel cu forumul (temerar temerar dar o minima doza de precauztie nu strica :P) Am descoperit anuntul damezei aici prezenta si atras fiind de poze, unde mai pui ca imi doream o matura, m-am decis sa fac o programare.

 

Sunat in jurul orei 12:00, mi-a raspuns o voce placuta deloc plictisita care mi-a enuntat oferta si tariful. Am stabilit impreuna ora (4 -5 ore mai tarziu), dorind sa testez si seriozitatea tratarii programarilor. Sunat cu 30 de min inainte si domnita a confirmat programarea

 

La ora stabilita (cu o intarziere de 5-10 minute datorata traficului) m-am prezentat la locatie in Zona Obor, bloc vechi fara portar cu doua randuri de interfoane. Ajuns in fata usii mi-a deschis usa faptura din pozele mai sus prezentate. (confirm 100% autenticitatea pozelor, ele fiind facute chiar in camera unde se desfasoara ostilitatile. Surpriza a fost una foarte placuta, doamna trecuta bine de 40 de ani, este chiar interesanta, clar nu este o papusa, dar este o femeie foarte foarte placuta cu care am facut click, legat de aspectul fizic gusturile nu se discuta dar va pot asigura ca pozele redau realitatea din teren:), Dameza m-a asteptat intr-o lenjerie rosie in spiritul Craciunului. bikini sutien si capot, Foarte joviala zambitoare si cu o atitudine care pe mine m-a incantat.

 

Detalii tehnico - tactice

 

Locatie: 7 spre 8  - un apartament mai vechi, camera de lucru era totusi ok cum se vede in poza. Prosop curat  / uscat, fara slapi, in baie foarte multe geluri de dus (barbatesti) baia era curata putin dezordonata si cu urme de uzura (am mentionat ca era un apartament vechi).

 

Aspect: avand in vedere categoria de varsta as spune un 8 spre 9, are un cur demential cand opui capra, putina burtica dar nu deranjant

Igiena: 10 - am explorat am pipait am mirosit totul era impecabil, parul curat, perfect epilata

Servicii: ON(8-9 cu tendinte de deep ii place sa se joace cu ea) + NP (8-9 se misca este foarte docila geme frumos nu fals) + FK + GFE(10 fara ezitare m-am simtit exact ca si cand as fi facut amor cu o MILF de la munca) + COF +CIM, dupa ce am ejaculat nu a fugit la baie , ci a mai intretinut oralul (lucru destul de rar)

 

Am stat la doua numere, timp scurs door to door mai mult de o ora.

 

Halatul: 100 RON (da da nu am scris prostii)

 

Overall raport calitate pret clar un 9.

 

Este noua in bransa dupa spusele ei 2-3 saptamani (lucru pe care chiar as putea sa-l confirm dupa atitudine), mai sta cu o caprioara care nu s-a facut vazuta, in schimb cand sa plec surprizaaaaa la usa am dat nas in nas cu clientul colegei, un negru veritabil, situatie stanjenitoare si penibila pe care i-o voi spune cu proxima ocazie....bad timing I guess :)

 

Una peste alta intalnirea una foarte placuta, cu o femeie pe gustul meu sociabila si la un pret mai mult decat rezonabil. 

In speranta ca v-am fost de folos va doresc sa futeti sanatosi.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Vizitat doamna de mai sus, contactat si programat dupa 2 ore. Am confirmat intalnirea si m-am prezentat , ghidat la un bloc din Obor. Imi deschide chiar Diana imbracata exact ca in poze si confirm pozele , sunt reale, carne tare sanii micuti.joviala nota 8-9. Locatia : ap , baie curata , prosop curat, geluri,papuci.povestim una alta , incepem cu oral ok si un pic 69, curata, fara mirosuri. Nr 2 caprirza. De revenit , pt atitudine!

Locatia8-9

Aspect:8

ON: 8 nu sunt un fan , nu face CIM doar pe corp.

NP : 9 corp atletic.

Halatul:100ron 2 fin/ 50min fara nici o graba

Pt fanii mature e o comoara!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Hello

 

Azi am trecut pe la Diana , o cautam vazand recenziile bune si azi am reusit sa o prind si nu mi-a parut rau deloc.

Locatia la Obor,deasupra magazinului,trebuie sa treci prin doua holuri de doua interfoane. 

Apartament curat si baita ok, doamna zambareata,ingrijita,draguta as putea spune pt 45 cat sustine ca are.Am luat 1 h /2 finalizari,

inceput cu oral neprotejat ,cam stangaci, incerca si deep dar nu reusea decat jumatate si acolo te zgaria cu dintii,dar am apreciat vointa + lins oo

se mai uita la tine din cand in cand si il face si umed,in opinia mea e pe drumul cel bun.Am trecut si la normal,in pozitia capra , e stramta, geme frumos si chiar se simte bine,crestea inima in mine cand vedeam ca reactiona si ea , nu statea ca scandura. am finalizat pe corp,trecut pe la baie, venit inapoi

si stat putin de vorba.Nu e proasta,nu vb aiurea si fara sa se mai opreasca,iarasi un lucru pe care l-am apreciat.

Incepem iar cu un oral neprotejat, punem balonu,normal in diferite pozitii,unele in care s-a simtit si ea bine ,trecut iar la oral si terminat pe sani.

 

si acum note:

 

locatia:7

 

doamna:8  e pe gustul meu,draguta

 

oral:7  e departe de profesioniste, dar e noua in campu' muncii

 

normal:9  mi-a placut ca a participat si ea

 

 

pret: 100/h 2finalizari

 

ar fi bine sa va duceti cu baloanele voastre,ea foloseste unele 'no name' si la normal mi s-a rupt inauntru la varf in timpul actiunii,

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Programat ptr ora 17, am ajuns la 17:10, nu a mai raspuns la tel. Sunat de 5-6 ori, dat sms, nimic si plecat! Concluzia o trageti singuri. Telefonul suna ocupat ca la gara, deci are musterii si primul venit, primul servit. Bafta!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu pe Diana (parca). O prezenta placuta, singurul minus ar fi sanii mici. Daca puteti trece peste asta, e Ok, ii place ceea ce face, nu are figuri in cap, cooperanta. Si acum notele:

Locatia:7-8 (mai are doua 'colege', din cate am inteles)

Doamna: 8  (daca avea si tate, era de 9.5)

Oral: 7, nu e rau daț nici de top

Normal: 8 (nimic de comentat, doar ca se vede lipsa de kilometraj)

Pret: 100 lei /o ora / 2 finalizari

 

De incercat: DA, recomand

De revenit: NU (cel putin din partea mea)

 

Poze noi:

 

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861411.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861421.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861441.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861451.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861461.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861471.jpg

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/21/92861431.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Desi e prima mea postare urmaresc de foarte mult postarile si unele chiar ma ajuta.Sunt destul "umblat",sunt "virgin" doar in postari.

Acum sa vorbim de doamna Diana:

 

       Totul incepe cu o programare (prin decembrie) la 18:30.Am sunat de la 13:00 si pe urma la 16:00 pentru confirmare.Am ajuns la locatie (Obor) si sa vezi surpriza-doamna nu a raspuns.Am sunat de 4-5 ori avand acelasi rezultat.Avand nevoie de descarcare am sunat la Bella (cunoscatorii stiu)si am avut noroc ca era libera (sunt client destul de fidel la Bella).

        In ianuarie am zis sa incerc din nou ca imi placeau pozele si cei de mai sus au avut recenzii bune.Sunat,programat,confirmat.De data asta a raspuns (chiar ma astepta- a respectat programarea).

        Desfasurarea actiunii :a deschis usa ca 99% dintre escorte ( ea in spatele usii).Cand ma uit dupa usa realizez ca pozele sunt reale,cu specificatia ca parca arata mai bine in realitate.Sani mici (aici e un minus),corp de adolescenta,se vad urmele varstei pe fata si pe gat-nimic deranjant.M-a intrebat de dus,venisem dusat,dat banii inainte la cererea ei,ea a iesit putin,eu m-am dezbracat si am asteptat.Avea tv-ul pe super one dar la cum arata nu m-am uitat o secunda la televizor(doar am constatat cand am intrat in camera "primirea" cu tv-ul.A inceput cu pupaturi de corp,usor usor in jos,l-a luat pe ala micu la smotoceala,cu mare atentie la zonele adiacente.I-am cerut sa se intoarca sa ma joc si eu cu ea,dar dupa 5 minute "jucat" inca nu se udase ( "???" ) si credeti-ma ca degetele mele stiu ce fac.I-am cerut sa puna balonasul(dat cu lubrifiant pe tovaras) si am vrut caprita,dar patul e foarte jos si nu prea merge,am luat-o la umeri-craci foarte tare,parea ca-i place.In timp ce dadeam a incercat sa ma sarute (am evitat,nu ca nu-mi place dar eu imi sarut doar nevasta, nu va pup pe toti de aici daca ma intelegeti) am terminat triumfal.Dupa primul numar sters cu servetele si stat de vorba.E o companie buna pentru vorba,mai ales ca nu vorbeste mult si prost.Dupa 10 minute m-am intins din nou si spre marea mea uimire a reusit sa-l trezeasca mai tare ca prima data ( tin sa precizez ca nici la Michelle nu prea se mai scoala de doua ori,poate din obisnuita,am fost de  f multe ori cine stie).Din pacate aceeasi problema cu umezeala (sa traiasca lubrifiantul).Nu e mofturoasa,sta cum ii ceri,doar ca se vede putin lipsa de experienta. M-am sters si am plecat fericit.

     Tin sa precizez ca am fost de doua ori in ianuarie si de fiecare data am reusit doua numere cu erectii ca atunci cand eram in liceu(au trecut ceva ani de atunci).

Locatie: 6 - mie nu-mi place nici camera nici houl (baia nu am vazut-o am venit dusat de ambele dati).

 

Aspect: 8,5 spre 9 ( doar ca se vede varsta,daca ar fi fost doar pentru corp era 10 cu felicitari)

Igiena: 9,5 - parul curat, perfect epilata (sunt mai exigent)

Servicii: 

oral - 10 cu felicitari (pentru mine)

normal - 9 din cauza ca nu se umezeste

GFE - 10

Anal - nu stiu,nu cred ca face.

Halatul: 100 RON (ora)

 

P.S. Fiind prima postare scuze daca am uitat ceva sau am fost incoerent.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Salut colegi,

am ajuns la Diana, 45 ani, mi-am facut programare la colega ei Laura, insa am intrat intai cu Diana milf la o finalizare (o aveam in vizor mai demult), apoi cu cea mica. Abia acum am avut timp sa scriu  :PCx .

Locatia Obor, magazinul Altex, apartament la etaj superior, mai este si o alta colega acolo Amalia.

Diana arata ok pentru varsta ei, fund si picioare misto, inalta 170...sani mici cu sfarcuri erectile si burtica cum reiese din poze. Tariful este de 100 lei ora/2 finalizari, eu am platit o ora cu o singura finalizare mai lunga si supt pula pe indelete.  :felatie

Inteleg ca Diana activeaza de 3-4 luni, fosta asistenta medicala, este o persoana inteligenta, atenta si ai ce discuta cu ea, bun simt si cei sapte ani de acasa. Dupa dusurile de rigoare actiunea a debutat cu un oral neprotejat la marginea patului, eu in picioare si ea stand pe marginea patului, stie sa suga pula misto, are un stil aparte, atentie la zonele adiacente, ii place ce face si nu se plictiseste. Am schimbat pozitia la oral si ne-am mutat in pat, ea caprita iar eu in genunchi, ma jucam cu pasarica ei in timp ce mi-o sugea cu pasiune. La un moment dat am pus balonul si luata pe la spate in pozitia mama iedului asa cum imi place mie, o pasarica foarte calda si primitoare, gemete pasionale si contre, am finalizat in aceasta pozitie.  :doggystyle

Notele mele:

locatie - 8

aspect doamna - 8

oral - 9 lung si sustinut pe placul meu, neprotejat, nu face cim

normal - 9 doar o pozitie dar a fost misto...are o pasa cu buze mari si apetisante

igiena - 10

gfe - 9

cadou - 100 lei ora cu doua finalizari, eu am ales o singura finalizare

 

O recomand celor innebuniti dupa genul milf, este curata, placuta si te fute bine  :laugh2

Are o pussy foarte interesanta, buna de lins...aviz amatorilor. Ii place ce face si se simte ca daca ii place de tine se implica, este de cursa lunga.

Presiune in vene va ureaza doctorul!

:beex2

 
  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bah, tu le cauti pe astea care s-au retras doar ca scuza ca nu futi?

"Domne, eu vroiam sa fut...dar tipa nu mai este de gasit de 2 ani".

Pe toate topicurile unde postezi te tot rasucesti ca un coi intr-o caldare.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bah, tu le cauti pe astea care s-au retras doar ca scuza ca nu futi?

"Domne, eu vroiam sa fut...dar tipa nu mai este de gasit de 2 ani".

Pe toate topicurile unde postezi te tot rasucesti ca un coi intr-o caldare.

Sugi plua kakatule

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am centura neagra la futut....ba frate sunt unii care simt ei nevoia sa faca misto..pe site sunt greuceni....ce plua mea...te-am contrazis eu...bagatori in seama...vreau s-o fut p-asta ca arata bine si cred eu ca dupa o perioada doamnele revin.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am centura neagra la futut....ba frate sunt unii care simt ei nevoia sa faca misto..pe site sunt greuceni....ce plua mea...te-am contrazis eu...bagatori in seama...vreau s-o fut p-asta ca arata bine si cred eu ca dupa o perioada doamnele revin.

Bine bo$$, incepi cu stanga, apoi doggy cu dreapta. Daaaa, esti un erou, ai futut-o si pe-asta.

Cum faceai pe alte topice, curvele se retrag chiar si pana te hotarasti tu sa le vizitezi, postand mesaj dupa mesaj cu intrebari stupide. Ce sa mai zic de topicele astea dezgropate dupa ani de inactivitate.

Dar nu te lua dupa mine, esti un futac prolific!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...