Sari la conținut

0757352139 Carmen si 0764136398 Raluca


bluelion

Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Bine v-am regasit dragi confutaciosi, am ales in acest recenzie sa prezint 2 fete simpatice, recent intoarse de pe plaiuri macaronare. 

Sunat ieri seara pe la 19 si facut programarea pt 10 minute mai tarziu. Am ajuns in fata blocului, unul din turnurile vizaviz de liceul Titulescu, sunat din nou si apoi am fost indrumat la locatia cu pricina. Surpriza apoi, am fost intampinat de 2 fete dragute, amabile, una subtire si inalta iar cealalta mai scunda genul skiny. Mi s-au prezentat tarifele 50 o/n sau 70 lei amandoua, de ora am uitat sa intreb, nu aveam prea mult timp la dispozitie. Am ales-o pe cea mai inalta, fetele scunde nu sunt chiar pe gustul meu si apoi am trecut la actiune. Am luat partea siderurgica a ofertei, fiind placut impresionat inca de la oral pe care fata il face doar protejat de faptul ca deja se uda. Mi e greu sa apreciez oralul, fata isi da toate silinta dar protejat senzatiile se injumatatesc. Am trecut apoi la normal unde dameza chiar stie meserie desi e destul de frageda in jur de 20-22 ani face toti bani, are un fundulet bestial sanii potriviti, iar pe la spate privilestia e senzationala. Am dat ca surdu in tobe undeva la 5 minute dupa care am finalizat glorios in caciulita. Multumit de prestatia fetei a ramas ca data viitoare sa o incerc si pe colega ei sa pot sa completez recenzia. 

Si acum sa dam note:

oral 6-7

normal 9-10

locatie 7 (garsoniera la ultimul etaj)

aspect 9-10

 

Cam atat fiind spuse sper ca o sa va fie utila postarea mea, dupa parerea mea fetele sunt mult peste media locala la toate capitolele si din cate spun ele s-ar putea sa se reintoarce la broscari (la noi recesiune se simte in pantaloni). Promit ca data viitoare o sa incerc sa pun si niste poze, asta daca fetele imi permit lucrul acesta, intr-ucat inca nu au anunt cu poze online.

 

Ciocane tari si buzunare pline si sa ne auzim cu bine!

 

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...