neobositul Reputație: 15 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:haihui Oras:haihui Postat Decembrie 23, 2014 Buna tuturorSe pare ca a aparut o domnisoara noua:"Buna , eu sunt Kyra .Sunt ceea ce cauti - ineditul, pasiunea, implinirea dorintelor si fanteziilor tale. Vino sa descoperi ceva nou, unicat, rafinat. . . Seriozitate maxima. Ma puteti contacta la numarul de telefon :0758156461"
cristigl Reputație: 73 Postat Decembrie 24, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 24, 2014 Eu cred ca e aceeasi persoana cu https://nimfomane.com/forum/topic/11020-andra-love-0752466717-id-mess-andraandreea190/?view=getnewpost Are mai multe anunturi pe site-uri de profil. De obicei practica preturi foarte mari. Nu am vorbit cu domnita dar daca voi avea ocazia voi reveni cu informatii! 1
tapu Reputație: 208 Postat Decembrie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat Decembrie 24, 2014 Daca tu doar crezi,eu iti zic ca sigur e aceeasi,se poate uni topicurile,dar nu cred ca are cine sa faca asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum