Sari la conținut

Postări Recomandate


  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salutare !!

 

Dupa ceva timp petrecut deja prin Austria, am decis sa va povestesc despre locul acesta, numit Love-Haus, dintr-un mic orasel din Steiermark, si anume Leoben.

 

Am vizitat de cateva ori "puff-ul" acesta. Nu mai stiu exact de cate ori, dar am vazut destule fete acolo. Nu as putea sa fac recenzie fiecareia, deoarece deja nu mi le mai amintesc pe fiecare... si nici nu ar avea rost, deoarece fetele se schimba periodic. Prea multe nu ar fi de spus.

 

Locatia se afla undeva la marginea orasului, pe Einodmayergasse. Are un aspect neingrijit, atat la exterior, cat si la interior. Odata ce ai intrat, te plimbi pe la etajele 2 si 3 sa iti cauti "distractia": blonde/brunete, tinere/batrane, slabe/grase, frumoase/urate, romance/bulgaroaice/unguroaice/romance care se dau spanioloaice/nemtoaice/din nou romance, etc. 

 

Fetele de obicei sunt primitoare, sau cel putin asa vor sa para. Am avut intalniri de genul fast-fuck, cu zero GFE, iar altele (bineinteles, mai rar) foarte placute, cu (aproape)toate mofturile satisfacute. Probabil ca in orice alt "puff", fetele parca sunt antrenate sa geama si sa tipe ca in filmele porno. Uneori, mie mi s-a parut penibil de exagerat acest lucru. Alteori, parea destul de ok, daca nu chiar pe bune, atunci cand am reusit sa le provoc niste orgasme. (scuzati-mi modestia) :)

 

Tarifele sunt standard: din cate stiu, 50€ / 15 min, 70€ / 30 min , 140€ / 1 hr si asa mai departe..; Tot ce inseamna "fetish" se plateste extra, cum ar fi analul (+50€). Sau, uneori, desi mi se pare chiar absurd, poti plati +10€ pt FK. Dar asta depinde de obicei de fata.

 

Atentie !!! Sunt fete care nu accepta romani ! Bineinteles, unii din compatriotii nostri reusesc sa ne faca de ras pana si in astfel de locuri... Daca cumva va ajuta infatisarea, si stapaniti bine vreo limba straina, le mai puteti pacali. Totusi, fiti precauti !

 

In concluzie, nu este vreo minunatie, nu este nimic care sa te dea pe spate. Doar un loc in care poti bea o cafea (da, au si automate de cafea: 2€ parca), sa faci sex, "la suprapret"  :laugh2 , cu fete (de obicei, tot romance), care de multe ori sunt cam plictisite sa te faca sa simti ceva placere in plus fata de "banala ejaculare".. Daca iti permiti (sa va amintesc ca 70€ = aprox 300RON !!! / 30 min) si daca suferi de "lipsa de.." , e numai bun. Dar nu in exces !! Dauneaza portofelului !  :lol:

 

Ca sa va faceti o idee, site-ul lor este acesta:  www.love-haus.at

 

:hihat

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...