Sari la conținut

Gina 0787615810 / 0732955256


Postări Recomandate

Pe Ginuța o cunosc de mult timp, o perioadă îndelungată am fost maseorul ei,la un moment dat ne-am oprit pentru că nu s-a mai putut.Este un om adevărat care îți poate deveni un bun prieten,este educată,foarte sinceră, cu simțul umorului,curată și cu intenția precisă pe această viață, hărăzită, să facă plăcere bărbaților.O respect pentru asta.Singurul ei defect e că aparținînd zodiei taurului ,dacă te-a luat în vizor ,cum se zice,nu mai intri niciodată în grațiile ei.Sănătate Ginuța,eu mă bucur că exiști!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Am fost eu la ea.Intr-adevar nu te grăbește, face un oral și cu atenție la zonele adiacente daca ii atragi tu atenția. Dar nu e cine știe ce, e înaltă, și mai solidă, nu e bunăciune, plus că are și o aluniță pe sold in partea stângă, cine a fost poate sa confirme.Pentru o descărcare rapida merge, dar nu m as mai duce la ea.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Salutare dragi futaciosi!

Cu pofta de un oral ca la carte si conversație plăcută ma dusei ieri la măiastra Gina. Ce pot sa spun este ca a slăbit și mai mult si are un cur de tras în pula grav,pizda la fel de frumoasa și flamanda de pula si gura cu vacuum în ea. După dușul de rigoare am purces la zona de joaca. Direct l-a înghițit pe ala micu de ziceai ca nu a mai mancat de ceva timp și s - a luptat cu el și eu ma uitam cum ridicase cursul în sus de se vedea Valea dintre buci mama mama, am schimbat cu ea jos și eu dadeam de sus alta priveliște bună, si mi a scos tot raul dupa sira spinării.

Ce pot sa zic , poate sunt subiectiv , dar mie imi place Gina si experienta cu ea. Tariful același care este scris si mai sus, dar oricând o prefer pentru experienta generala fututul si discuțiile.

Vant în pula domnilor.

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare, doar că sa confirm cele spuse aici, Gina este o fata super ok celora care le place o milf autentică. Vizitat in mai multe rânduri de pe vremea când avea locație vis a vis de vinalcool și acum pe Țițeica. Ceva funny...m-a pândit la baie sa vadă dacă m-am șters ok de apă și nu am udat pe jos...cred că are o fobie la treaba asta. Salve 

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

mda, fata e ok, dar daca e sa ne luam dupa dezordinea si pot spune cam mizeria de la ea, e cam exagerata cu altii. mai bine ar fi curat decat sa faca observatie ca usi pe jos. pana la urma sa stearga ea dupa client, nu sa se apuce clientul sa dea cu mopul

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Chiar acum, sorinph a spus:

mda, fata e ok, dar daca e sa ne luam dupa dezordinea si pot spune cam mizeria de la ea, e cam exagerata cu altii. mai bine ar fi curat decat sa faca observatie ca usi pe jos. pana la urma sa stearga ea dupa client, nu sa se apuce clientul sa dea cu mopul

Las' ca n-am nevoie de menajera, am nevoie de pornareala grava. Ii dau si cu mopu', si cu tarnacopu', cu ce vrea si unde vrea ea, si ea si barbac-su' si cine mai vine, daca vor ceva in grup, da' sa dea si ea cu ditamai limba aia peste tot! Cand aud "NU", nu stiu cum sa scap mai repede din zona... si toate vad ca au mania asta in ultimul timp. Cred ca Noua Dezordine Mondiala Ordonata de la curve s-au molipsit cu obsesia asta, de a pune restrictii: restrictii, restrictii, restrictii!

  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Calarasi
  • Oras:Calarasi

Salut. Trebuie sa încep prin a va spune ca nu sunt un ”futacios” prea experimentat, prin urmare ceea ce va voi spune nu va fi o recenzie ”profesionala” asa cum o fac cei mai multi. Locuiesc intr-o regiune mai saraca in acest domeniu de activitate dar, atunci cand ajung pe plaiurile natale (zona Ploiesti) si conditiile mi-o permit( no wife and no children), mai dau cate o raita prin fauna locala de profil. Ceea ce mi s-a indeplinit azi.

Ma aflam in zona Hale si am sunat-o pe Gina, gandind ca sunt destul de aproape (conform postarilor anterioare din acest topic). Mi-a spus de la inceput ca nu poate face decat oral, celelalte accesorii fiind ”indisponibile” momentan, ceea ce mi-a convenit pentru o prima intalnire. Mi-a dat adresa, mi-a explicat cam pe unde se afla, am pus gps si, in cca 10 min. eram la locatie. Nu stiu de ce, imi place mai mult si ma simt mai in largul meu la casa, decat la apartament, cu ”vino la scara x”, formeaza la interfon y”, etc.

Mi-a deschis Gina, blonda, inaltuta, ceva kg in plus, dar nu multe pentru varsta ei, care pot spune ca m-a ”citit” ca nu sunt unul din cei care fac asta frecvent. M-a imbratisat cald cand ne-am prezentat si am inceput o conversatie foarte placuta. M-a intrebat daca am nevoie la baie si m-a condus. Referitor la postarile anterioare ale unor ”confrați” cu privire la ”ma duc sa ma fut, nu sa ma mut”: nu am constatat mizerie in locatie, asa cum a spus cineva mai sus, incepand de la baie unde totul era foarte curat. Dezordine, poate da, dar una domestica, care sa nu te faca sa te gandesti ce ar fi daca atingi sfinxul de pe semineu care e orientat FIX la 4 grade est fata de axa Pamantului.

Am continuat conversatia in camera, una foarte relaxanta (am gasit chiar cunostinte comune), am perceput-o ca pe o persoana care stie sa se faca placuta, fara sa-mi dea vreo clipa senzatia ca trebuie sa ma grabesc.

A urmat un oral np absolut demential, cu deep pana dincolo de amigdale, cu mangaieri pe toate zonele inconjuratoare, prestat cu placere, atentie si simt de raspundere, care mi-a sters din memorie toate lucrurile rele care mi s-au intamplat in ultima vreme.

Da, Gina e o fata care, la cei 41 de ani pe care mi-a spus ca îi are, chiar stie ce, cand si cum sa faca un barbat sa se simta bine.

Abia astept sa revin, sa gust si din celelalte ”farmece” ale Ginei.

In rest, de gustibus non disputandum.

 

  • Like 7
  • Mersi 1
Link spre comentariu

  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
La 04.01.2021 la 7:42, catalin112 a spus:

Stie cineva ceva de ea? Tot incerc sa o gasesc de ceva timp!

O găsești mai greu, dar dacă o cauți o găsești!  Eu cel puțin o găsesc când am nevoie de serviciile ei, o vizitez la câte 2 săptămâni și are niște servicii incredibile, mai ales oralul

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...