Sari la conținut

Gina 0787615810 / 0732955256


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare.

 

Acum cateva zile, impreuna cu un bun prieten, am hotarat sa facem o vizita de "tragere" la niste escorte. Ne suradea ideea unei miniorgii asa ca am sunat-o pe Gina stiind ca presteaza impreuna cu Simona, dar nu a raspuns...din prima. Dupa repetate insistente in decursul unei jumatati de ora a raspuns. Am spus ce avem de gand dar ea a a zis ca Simona nu este disponibila oferindu-se sa ne rezolve ea pe amandoi si ca putem veni in locatie "cu toata viteza"(undeva pe langa spitalul Boldescu).

 

Am ajuns, am intrat si am facut cunostiinta. Gina...o gagica satena, destul de inalta, nici frumoasa nici urata, sani cam mici dar placuti, trecuta usor de 30 de ani, sociabila si vorbareata. Una peste alta am ajuns repede la concluzia ca as da la ea ca surdu-n tobe deoarece e buna rau de ciocanit.

Dupa o sesiune de parlamentari care a durat timp de cateva tigari ne-am hotarat sa intram separat la cate un numar cu toate ca oferta includea si un "menage a trois".

 

Am platit, am mers pe rand la dus si apoi in camera de footing, care este simplu decorata, cu un pat mare si cel mai important curatenie. A inceput cu o serie de imbratisari dar a trecut repede la oral(fara prezervativ) care, cum bine descriu si antevorbitorii mei, este unul de exceptie cu lins de oo si incercari de DT. O suge ca o zeita, am facut ceva efort sa nu ejaculez. Apoi am trecut la normal dar dupa cateva pozitii schimbate nu am reusit sa ejaculez asa ca ea a revenit cu un oral de data asta mai energic executat (la recomandarea mea), am terminat in gurita ei.

 

In scurt timp a trecut si prietenul meu la aparat. La final ne-am luat la revedere cu promisiunea ca vom reveni cand va fi disponibila si Simona pentru a executa o tavaleala in grup.

 

Note si concluzii

Locatie: 8 - nu prea vine taxiul daca pleci din locatie mai pe seara

Aspect : 8 - sanii cam mici pt gustul meu

Igiena : 10

GFE : 7-8 - fara FK doar niste pupaturi

Oral : 10 - atentie acordata zonelor adiacente si CIM

Normal : 8

 

Consider ca a fost o experienta placuta, cu siguranta isi merita banii. Numai bine!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator downunder
Reputație: 0

Salut...Sper sa fiu cat mai corect in recenzia mea,fiind prima data cand fac asta!Am sunat-o pe Gina...am cerut ceva lamuriri,pret,servicii si locatie!Confirm numarul de telefon 0732955256,o ora 120ron...si locatia...pe langa spitalul Boldescu!Am ajuns la ea...o femeie inalta,blond-satena,sani potriviti..picioare lungi..ce sa mai...buna!O persoana,sociabila,comunicativa si serviabila.Incinta...frumoasa...decenta,curatenie!Am fost primul client pe ziua de azi...ce mi-a convenit de minune!

Dupa un 3 in 1 si cateva vorbe am mers in camera cu pricina!PATUL SCARTAIE CAM TARE....dar...nu asta conteaza!A inceput cu un oral neprotejat de exceptie,maxima atentie capului,ceva limbute prin zona....un schimb de roluri care a culminat cu un orgasm...apoi am trecut la sex normal protejat in diferite pozitii,dupa ce am luat-o pe la spate am facut si ceva anal pret de cateva minute...si am terminat in gurita ei!Am facut dus...pe rand...am mai schimbat doua vorbe si am trecut iar la treaba!Din nou..imbratisari,saruturi,oral excelent de pasional de ambele parti..sex normal..iar ca sa termin..pe la spate in forta(fara anal..nu prea sunt fan,m-am convins)...cu finalizare in gurita ei fierbinte!Apoi dusul de rigoare...si la revedere!IN CONCLUZIE...CU SIGURANTA MERITA SA REVIN!Merita fiecare banut!

Note:

Locatie: 10

Oral:9....mai putina vorba

Normal:8....ceva mai multa implicare

Anal:9

Igiena:10

Aspect:10

Pur si simplu...o sa mai trec pe la ea...zic eu ca merita....parerea mea!

Numai bine..la mai mare si cat mai tare!

  • Like 1
Link spre comentariu

Revin cu inca o recenzie.

Recent am vizitat-o pe posesoarea acestui topic.

Sunat pe seara si programat. La telefon totul a decurs OK, prezentat serviciile si tot ce trebuie, ca de exemplu tarife, 70 o partida, 120 lei ora. Programat pentru o ora.

Ajuns cu ceva dificultati in zona, pentru ca acum sta la casa in zona de nord a orasului. Loc de parcare se gaseste.

Dameza, ne stiam, doar am mai vizitat-o si cred ca si-a adus aminte de mine. Ca aspect, e descrisa aici, dar rememoram, undeva peste 30 ani, blonda, supla, sani mairicuti, suficient de inalta. Vorbareata si vrea sa obtina multe informatii indiferent de natura lor.

Casa este OK, curata si ingrijita, indraznesc sa spun moderna. Caldura suficienta pentru astfel de actiuni, presupun ca are centrala. Baia OK, curata, cu cada si apa calda. Futodromul este un dormitor cu pat, mobilier prezent, finisaje OK, adica atmosfera te imbie la sex. Nelipsit CD-playerul ce este folosit si drept cronometru.

Vizitat dusul eu, apoi ea. Gel prezent si, important, prosop curat tocmai scos din sertare.

Apoi in dormitor. Fata de vizita anterioara, tehnica de oral este imbunatatita, cu incercari reusite de deep. Voiam sa ma relaxez, aveam ceva oboseala acumulata, asa ca am vrut doar oral. S-a chinuit o perioda, 15 min sa zicem, insa nu am finalizat.

Eu am solicitat o mica pauza de tigara. Apoi din nou oral si finalizat oral in cele din urma, cu greu as spune. Am vrut oral din picioare, de jos, din pat, s-a conformat cerintelor mele fara comentarii. Oralul este variat, adanc, doar la suprafata, ceva gemete, zic eu un oral reusit.

Dus, imbracare, putina vorbarie si la revedere.

Concluzii: Din tot ce am vizitat in provincie, mie mi se pare una dintre cele mai bune alegeri. Pretul este foarte corect, prestatie foarte buna, atitudine foarte OK si nu in ultimul rand locatie mai mult decat acceptabila.

 

Nu ofer note pentru ploiesteni.

Din discutiile cu dameza reiese destul de clar ca bastinasii folosesc forumul doar pentru a obtine informatii, lucru ce se observa cu usurinta si pe acest forum.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:campina
  • Oras:campina

Azi am vizitato pe gina pt prima data , a fost super ok . Nu mia placut animalu de companie care daca il lasa in casa nu mai scapi de el , in rest toate bune. Dormitor curat cu pat pe jumatate scartaie putin dar merge baie curata e ok. Despre gina nu am ce sa spun super ok oral neprotejat cu finalizare in gra normal protejat pune pasiune si nu face mofturi . Sani nota 8 oral 9 normal 9 . Recomand face toti banii.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Acum cateva zile am reusit sa ajung prin ploiesti si cum aveam intentia de ceva timp sa ajung si pe la Gina, am dat un telefon, am avut noroc si mi-a raspuns din prima, am pus cateva intrebari referitoare la servicii si preturi, ne-am inteles si am facut o programare.

Am ajuns la locul cu pricina, pe langa spitalul boldescu , am sunat, am fost indrumat pana la intrare, dupa care m-a poftit inauntru.

Fata foarte comunicativa, am fumat o tigare impreuna, m-a intrebat daca doresc sa fac dus, am refuzat pt ca facusem acasa, am lasat-o pe ea sa faca iar intre tp m-am facut comod...

In casa curatenie, toate aranjate la locul lor, in dormitor miros de lumanari parfumate, o atmosfera care te linisteste in general, baia ok cu gel de dush si prosop curat, oricum m-a intrebat daca prefer si prosop de hartie.

A iesit goala de la dus, ca si prima impresie zic eu, satena, 1,72-1,75, in jur de 30 de ani , un fund de "petrecere" , sanii potriviti, super ok dupa parerea mea.

Am ramas pt 2 finalizari, adica pachetul de-o ora(oricum am depasit cu ceva ora) taxat cu 120 lei pe care i-am platit inainte, am intrat in camera "de lucru" si ne-am pus pe treaba sau mai bine zis s-a pus pe un oral super cu artificii, deep si atentie la zonele invecinate, ce sa mai...o tehnica care te face sa nu te mai saturi,dupa ceva timp am terminat cu CIM de toata frumusetea.Maxim, pana acum cel mai bun oral din ploiesti.

A fost la baie, am fost la baie, am curatat ce aveam murdar fiecare :laugh2 si a venit si pauza binemeritata.

Am mai fumat 2 tigari, am mai vb si am trecut iar la treaba, inceput cu oral dar dupa ceva chinuiala nu si-a mai dorit "cel mic" sa participe asa ca m-am dat batut. Am promis ca revin cu forte proaspete.

Dupa echipare, am mai conversat pret de cateva minute, chiar ai ce vb cu fata asta fatza de toate fetele la care am fost in ploiesti, ne-am pupat de "la revedere" cu promisiunea de a revenii.

 

App pt postul anterior, cainele nu este animal de companie, il tine in casa temporar decat atunci cand primeste oaspetii sa nu-i capseze si sa nu faca galagie, altfel ar atrage atentia vecinilor.

 

Acum notele :

 

Locatie : 9

 

Oral : 10 +

Normal : n-am mai reusit sa testez :slap2

Igiena : 10

 

Aspect : 9

 

 

Concluzie : Pt mine a fost o experienta reusita, am parasit incinta foarte destresat si relaxat, parerea mea ca este pe primul loc in top ploiesti. trebuie sa-mi fac abonament :laugh2 :laugh2 deci recomand cu incredere.

 

Multa bafta si spor la nebunii !

  • Like 2
Link spre comentariu

Dupa ceva mai multe vizite facute Ginei....m-am gandit sa scriu si eu. Dansa e o tipa blonda...pentru cine nu stie...undeva la 32-33 de ani, arata bine....sanii un strop cam moi (pentru gustul meu), in rest o carne tare si catifelata:).

 

Ultima data am fost la ea acum vreo 2 saptamani in noua ei locatie de langa gara de nord. Casa arata ok...pat ok...baia ok...

Am baut o cafea impreuna...am fumat o tigare..2...si am trecut pe camera....

Bineinteles ca a inceput cu un oral...pe care nu pot sa-l notez decat cu nota 10+;)....m-a innebunit total....este foarte atenta....un deep super...un CIM de poveste:).....dupa ce am terminat...am mai terminat cafeluta...o tigare...si apoi am revenit....Bineinteles ca incapatzanatul nu vroia sa ma ajute...dar la oralul Ginei...mort sa fii ca tot se trezeste:))....apoi am pus o caciulita si am terminat cu un normal apasat.

 

Concluzii....

 

Pret: 120/h....2 fin...eu zic ca e accesibil...nu te grabeste...totul e ok

Locatie...9 

Aspect....8

Oral ......10

Normal....8

Anal....nu am incercat...nu am intrebat:)

GFE......9

Igiena ....10

 

 

PS....Chiar daca nu arata ca o pustoaica in floarea varstei...eu inca optez pentru un serviciu bine facut:)....tocmai de aceea ma intorc periodic pe la ea.....chiar o recomand cu caldura..

 

Bafta si distractie ,maxima:)!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

acu vreo 2 saptamani am vizita-o si eu pe Gina.Am sunat mi-a raspuns din prima am facut programarea peste o ora.Am luat taxiul am ajuns la adresa la care mi-a zis-o la telefon(pe langa spitalul boldescu,pe strada romana).Am sunat-o cand am ajuns la rondul de pe romana mi-a exoplicat unde sta in cele din urma cu oarecare dificultati am nimerit casa.Mentionez ca gina este o femeie super de treaba,foarte comunicativa,locatia curata,pat curat,baie ok,am stat putin de vorba,m-am incalzit putin dupa care am trecut la treaba,am inceput cu un oral despre care nu am cuvinte de lauda,niciuna la care am mai fost pana acu nu mi-a facut asa oral,dupa aceea am trecut la normal,saruturi,imbratisari,a fost ceva de vis.Nu este genul care sa se grabeasca sa se uite la ceas,arata foarte bine,este blonda,32-33 de ani,curata,stie sa se faca placuta si sa te faca sa te simti bine>o recomand.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator mic_dar_jucaus
Reputație: 0

Client vechi de-al escortelor din Ploiesti m-am gandit sa ajut si eu cu ceva experiente. Incep cu Gina. Ma cunosc cu ea de cel putin 4 ani de zile de cand era printr-un asa zis salon de masaj erotic. Intotdeauna intalnirile au fost unele foarte placute, Gina stiind foarte bine ce are de facut. Este una dintre escortele la care ma intorc cu placere de fiecare data, cu care ai ce discuta, si cel mai important cred eu poti face tot ceea ce iti trece prin cap. Poate fi cuminte sau perversa, dar mereu asa cum iti doresti. Stiu ca zbor din floare in floare pe la mai toate escortele dar Gina e intre primele 3 din acest oras

PS Primele 3 sunt pe aceeasi pozitie ptr mine

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@mic_dar_jucaus te rog sa citesti regulamentul (ghid in semnatura mea) , cam ce trebuie sa contine o recenzie regulamentara. Verifica ce lipseste din recenzia ta , si astept sa revii cu completarile de rigoare.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare.

Va descriu in cateva cuvinte experienta mea cu Gina.

Sunat, explicat cum se ajunge la loccatie, ajuns...vazut... placut... ramas.

Gina este o escorta cum mi-am dorit eu inca din copilarie dar nu am gasit, si aici nu exagerez deloc.

Locatia : Strada Romana, Zona Spital Boldescu.

Halatu' : 70Ron - 30 min ;  120 ron - 1 h

Locatia este de nota 9,5 : baia micuta si curata, camera de ostilitati frumusica si cocheta.

Gina nu are nevoie de descriere, este tot ceea ce ai visat si face tot ceea ce iti doresti.

A inceput cu imbratisari, FK, o invitatie la un 3-some ( cu vibratorul, care a intregit decorul).

Gina are un corp super, face un oral de nota 10+ (ultimul oral de 10 mi-l amintesc cu greu), schimbari de pozitii multiple,

ca sa fac o comparatie m-am simtit ca intr-o scena de film porno cu cea mai buna actrita.

Note: Oral : 10++ ( de departe cel mai bun oral prestat)

GFE: 10 (se parea ca ne stim de 10 ani)

Normal : 10 (un bonus pentru surpriza facuta din partea casei)

De revenit? Cu siguranta!!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Nu stiu daca mai e nevoie de vreo recenzie pt Gina, dar... un plus de informatie nu strica. Confirm nr de tel 0732955256, cat si locatia: str Romana, langa spitalul Boldescu, la o casa. Gina: blonda, 30-34 ani, aprox 1.70m, aprox 60kg de treaba, comunicativa (uneori chiar prea comunicativa  :laugh2  in timpul actiunii). Ajuns, locatie ok, curat, in camera ostilitatilor un pat dublu mare si pufos, atmosfera difuza si deja binecunoscutul cd-player pe post de ceas  :laugh2 Oralul executat fara prez, cu multiple episoade de DT, cu atentie asupra zonelor adiacente... multumit per total, singurul repros aici ar fi faptul ca uneori vorbeste cam mult. Deci, oral bun cu CIM. Nu am testat-o si la normal, intrucat eram curios de oral, pe care toti il lauda pe forum. Si acum notele:

Prezenta: 9 - fata de treaba, comunicativa, placuta... m-a invitat la un 3in1 si la o vorba dupa ce am terminat, insa trebuia sa plec. singurul lucru mic pe care as putea sa i-l reprosez este ca vb prea mult in timpul actiunii... dar poate sunt eu prea exigent

Locatia: 9 - curat, atmosfera placuta, cu un -1 pt putin frig in camera actiunii, dar poate sunt eu subiectiv

Aspect: 8 - figura 8, tzatze 8, fund 8... placuta, fara a fi insa frumoasa

Oral: 10 - apasat, cu reprize de DT, atentie pt zonele adiacente si cireasa de pe tort CIM, lucru care pe mine ma excita deosebit (din nou subiectiv). Daca ar si inghiti ar fi... de nota 20. Inca o data ar fi bine fara vorbarie, insa calitatea serviciului ma face sa trec peste asta

Normal: nu am incercat

Anal: nu am incercat

GFE: nu am cerut FK si nu am facut, insa au fost imbratisari, mangaieri.... una peste alta m-am simtit confortabil, insa nu pot sa dau o nota

Cost: 70 lei / 30 min 1 finalizare sau 120 lei / 60 min 2 finalizari

Per total: 9 - un oral bine executat pe care cred ca am sa vreau sa il mai experimentez. Recomand? DA

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

infierbantat fiind am decis sa o revizitez din nou pe gina,acelasi nr de tel,aceeasi locatie,langa spitalul boldescu,vreau sa va zic ca Gina era in forma maxima,am inceput cu imbratisari,sarutari,dupa care mi-a facut un oral de zile mari cu reprize de DT,ca o adevarata actrita de filme porno,pe urma am trecut la normal in diverse pozitii.Mentionez ca tariful este acelasi 70 ron finalizarea(o jumate de ora) si 120 ora-2 finalizari.Gina este de nota 10 din toate punctele de vedere,cu siguranta o sa revin la ea,e singura care nu se grabeste si care comunica cu tine si cu care poti discuta orice.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

In urma numarului mare de recenzii pozitive , Gina este avansata la sectiunea de Top.

La numararea recenziilor pozitive, am luat in calcul si recenziile stimabililor fosti membrii Cautatorul , Scrat si Gogoncea!

Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Astazi am ajuns si eu la proaspat avansata Gina si sincer merita aceasta avansare. Am sunat la tel. din titlu, foarte draguta m-a indrumat spre cuibusorul de nebunii aflat aproape de spitalul Boldescu, pe Romana. Locatia curata,baia la fel, prosop proaspat scos din sifonier. 

Prezenta: Foarte simpatica, vorbeste extraordinar de mult, inceput cu saruturi, imbratisari (are un corp numai bun de imbratisat)

Aspect: 9 corp, 9 tate, 10 fund.

Oral: 10 cu atentie pentru zonele adiacente

Normal: 10

Cost: 70 finalizarea(30 min sau mai bine spus 7 melodii), 120 ora(2 finalizari)

Recomand cu mare caldura.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

 

 

 

 

 

Dragule, sunt fosta ei colega, Gratiela si crede-ma tin legatura cu ea. Informatiile care le-am postat sunt date cu acordul ei, ea m0a rugat sa le fac publice.

 

Multumim colegul emil18 sau gratiela sau gina.

 

Ca si recomandare contul emil18 ar trebui mutat la un cont escorta sau fosta escorta .

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

 

A revenit din vacanta ? Tot la adresa de mai sus poate fi gasita ?

De ce nu o suni ca s-o intrebi pe ea? Poate asa am primi informatia dorita chiar de la tine, impreuna cu o recenzie.

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

@freeman87, da, a venit din vacanta, am vizitat-o eu marti 19.02.2013. Cum am mai postat o recenzie despre Gina, nu as vrea sa ma repet... De data asta am inceput cu un masaj destul de bunicel - cred ca nu prea ii este solicitat pt ca atunci cand i-am cerut s-a aratat putin surprinsa, insa bucuroasa.

Am continuat cu un oral np asa cum ne-a obisnuit f bun: lins pe oo, plesnit cu ea peste fata, supt viguros... ca intotdeauna vorbeste prea mult in timpul oralului.

A urmat un normal capra, unde nu pot sa ma mir cum de e atat de stramta, bun + putin umeri craci.

Spre finalizare am trecut din nou la oral np, ca sa pot sa ma bucur la sfarsit de CIM :)

Ca note, avand in vedere experienta acumulata, as fi mai exigent de data asta.

Locatie: 8.5 - putin cam frig; urmeaza sa se mute!!

Aspect dsoara: 8

Oral: 9 - daca ar fi fara vorbarie si cu reprize de DT, ar fi 10; 

Normal: 8.5

Anal: -

GFE: - nu se pune problema avand in vedere ca nu face FK

Per total: 8.5

 

Cheers,

Juan

 

PS: notele mai mici de data asta exprima exigente crescute din partea subsemnatului si nu o scadere a calitatii serviciilor Ginei

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Gina nu face fk? ce mai urmeaza sa ziceti? ca nu face 69?

 

Prezenta:ok, vorbeste multi in  timpul actiunii, si ea stie asta(mi-a recunoscut in timpul actiunii)

 

Aspect: 9

 

Oral:9.5  cu atentie pentru zonele adiacente

 

Normal: 9

 

Locatie: 9


Halatul: 70 finalizarea/120 ora(2 finalizari)

 

De revenit cu siguranta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

 Gina pare sa fie, din pacate, una dintre exceptiile de pe piata Ploiestiului.Cel putin din cele cateva experiente pe care le-am avut pana acum, este singura a carei atitudine justifica banii pe care ii oferi. Iar din cate citesc pe aici, nu cred ca sunt singurul de aceeasi parere. Tocmai de aceea nu inteleg de ce i-ai da cuiva cu o atitudine de vanzatoare neplatita 100 de lei pentru 30 min, cand poti avea in aceiasi bani parte de o experienta placuta. N-ar strica, cred, sa treaca si unele din escorte pe la Gina, sa afle cum trebuie sa te porti cu cineva. Altminteri, cred ca Gina pur si simplu isi face meseria cum trebuie. Stie sa te faca sa te simti de-al casei, vorbeste mult, da, o suge cum trebuie, se uita in ochii tai, iti spunecam ce ai avrea sa auzi si, daca nu esti pe faza, te termina repede. Am fost la ea acum cateva luni. Ambianta e placuta, desi poarta aia pe care poate intra oricand cineva care sa arunce o privire pe geam ar putea sa le dea unora ceva emotii. Din ce-am vazut, e curat, Gina are grija la igiena, se straduieste sa placa si reuseste sa te faca sa nu regreti banii dati si chiar sa vrei sa revii.Deci: ambianta - 8-9, aspectul ei 8-9, oral 9, igiena 9, pretul 120 - ora. N-am intrebat-o, daca nu-mi raspundeti voi, o s-o intreb pe ea cu proxima ocazie, face si CIF?

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...