Sari la conținut

anna annaaa 0730669296


Postări Recomandate

  • Telefon: alesul_gemeni
  • Oras:Constanta
  • Telefon: alesul_gemeni
  • Oras:Constanta

Salutare tuturor ! Astazi am fost mai liber si am zis sa fac o vizita la simpaticele Cristina si colega ei Anna.Prima a fost Cristina apoi a urmat Anna, va pot spune pe scurt ca am primit un oral foarte bun de la ambele fiecare cu



tehnica ei:). Am schimbat mai multe pozitii,fetele s-au implicat si m-am simtit foarte bine cu ele.Eu le recomand tuturor,pe viitor vreau sa fac si un trio cu ele, asadar pe curand Cristina si Anna va pup !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare natiune futacioasa!

 

Saptamana  asta mi -am petrecuto la mare , mai exact cu ceva treburi pe la Constanta. Manat de plictiseala crunta de la hotel dar si de lipsa de companie deschid forumul caut vechile cuiburi pe care le mai vizitasem dar n-am mai gasit nimic interesant , damezele ce le stiam eu nu mai erau de gasit asa ca ma pun pe cautat noutati, pt . mine .

Pe pag a 2-a dau de titulata  topicului, Ana. sun raspunde din prima intreb de servicii pret etc . intreb de disponibilitate si in 20 minn ma prezint la locatia indicate destul de exact de ea. Eu fiind neconstantean am gasit destul de usor adresa. Dupa usa D-ra Ana  brunet , draguta , amabila m-a invitat inn camera am schimbat cateva vorbe am cerut un nr. oral normal, Ana s-a dus la dus, eu nu m-am mai dus pt ca venisem gata pregatit de la hotel, la intoarcere incepe cu sarutari pe corp mangaieri apoi cu oral bun , lins , umed adanc si lent spre soft. dupa cateva minute o rog sa se puna deasupra lady on top, si tzusti Alexandru Cel Mare inauntru , pasarica stramta dar adanca, curatica , epilate,  a intrat tot din prima fara sa se planga sau sa miaune, iar dupa cateva minute o intorc capra mai ne futem noi asa inca ceva vreme (min) si finalizez in balonas.

Mai are o colega Cristina cred mai dolofana dar misto , am cerut sa o cunosc , era in bucatarie cu un client . Mi s-a oferit si ambele la un show , poate data aviatoare.

 

 

Note:

 

Dameza: 8 nu e vreo frumusete dar merge .

Oral:9 bun .

Normal:9 bun , se misca bine , contre , gemete.

Locatia: 8 apartament banal, curat

GFE:9, te simti bine cu ea , nu graba nu mofturi, ii place meseria.

 Taxa locala: 60 (30 min)

 

De revenit.

  • Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut tuturor,

 

Azi din lipsă de ocupație, și chiar simțeam nevoie să merg să-mi fac damblaua, am zis să o sun pe Ana, zis și făcut, am sunat-o pe la 6 fără un sfert cam așa, eram în zona Brotăcei, vis-a-vis OMV, mi-a răspuns, și mi-a zis să intru într-un bloc, fix lângă frizeria Bretonel. Am intrat, am urcat, mă aștepta la ușă cu un prosop pe ea care îi acoperea toată splendoarea. Am intrat în cameră, am fumat o țigare, ea a mers să facă un duș, eu venisem cu dușul făcut, ne-am dezbrăcat, și a început tot ce era frumos, cu sarutări pe corp, pe gurița ei caldă, dar nu franțuzești, așa simple :), sunt nebun după săruturi, după care a coborât mai jos, și a început orarul propriu-zis, avea o guriță foarte caldă, i-am întors favorul, făcându-i un oral și ei, după care pus prezervativul, mișcat de 2-3 ori, cu ocazia asta m-a învățat și poziția 69, este foarte comunicativă :), scos prezervativul, continuat cu oralul, după care alte săruturi pe corp, iar continuat cu oralul, și n-am mai rezistat și am explodat în gurița ei caldă, a fost cea mai bună finalizare trăită de mine, nu se compară cu alte escorte din Constanța, nu te grăbește, nu-ți spune nimic. A mers la baie, s-a clătit tot probabil, și am mai fumat o țigare după care am plecat.

 

Note:

 

Dameza: 9, este chiar drăguță, vocea ei face tot

Oral: 9 foarte bine efectuat.

Normal: 9, nu am apucat foarte mult, dar se mișcă ok.

Locatia: 8 un apartament simplu.

GFE: 10, da 10, s-a comportat super cu mine, chiar mi-a plăcut

Amendă: 60 RON (o finalizare) Prețurile ei am înțeles că sunt 60/120

 

Recomand tuturor, chiar voi mai trece și cu alți prieteni, când voi mai avea timp. Mult succes Ana, ești o fată minunată. :D

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...