Sari la conținut

Intrebare pentru Vypuss (caci precis este undeva pe aici..si nu numai el)!

Postări Recomandate

• Oras:anywhere
Postat

Nea Picon si Deceu' ce vorbesc aici?

PS: Nu pot sa citesc postarile mai mari de doua (2) randuri...........

.................. ma ia ameteala  :no2

zi merci ca nu e si elfu bautor de pepsi twist ca te apucai de fazan :laugh2

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Je suis Trolle et mi se fâlfâie =))

+1 .....................la mine punctele vin cocoloase

trece-ma pa caiet

• Like 1
Vizitator
Postat

zi merci ca nu e si elfu bautor de pepsi twist ca te apucai de fazan :laugh2

:pope  :pope  :pope

Cand citeam cate o recenzie a susnumitului.......... nu mai eram bun o saptamana  :no2

Postat

Naaat! Sau...nooot! :)

Userii vechi, care spui tu ca au ridicat forum-ul asta, nu au facut decat sa posteze, pe un loc care le-a fost oferit moca, la fel ca toti useri care posteaza si in momentul de fata.Ca te intelegeai tu mai bine cu ei, sau ca erati pe aceasi lungime de unda, asta e partea a doua.N-a ridicat nimeni nimic, erau niste oameni care imartaseau aceleasi pasiuni (multi din ei probabil scriau recenzi din pura prostie romaneasca, sa vada altu' pe cine, si cum fute el,si putini care sa scrie o recenzie in scop informativ, sa ajute).Cu ce ma incalzeste pe mine ca tu scriai , acu' 1000 de ani (cand tu si alti 'ridicatori de forum-uri', ridicati forumul asta) ,daca te vad cum scrii acum si nu scrii decat prostii? (nici nu vreau sa ma gandesc cum postai atunci, daca eu acum vad destula imaturitate).

Nu vezi, au venit din useri vechi, au toti gen aere de baroni ( ca ii zisese Trolebuz unuia astazi,@Ferrero Rocher parca :), sa se uite pe nu stiu unde, si a raspuns asa in sictir), sau intors cu coada intre picioare de pe forumul celalalt si aici o ard ca si cum sunt total neinteresati de ce se intampla:gen, 'pula mea, nu mai avem unde sa ne jucam dar am venit aici la voi, fraierilor', ce pula mea e p-aci? :)...

Iar singurul merit este a lui @pisicuts, restul suntem niste atarnatori, prinsi in hora, care profita de un spatiu virtual...vrei sa stai, bine, nu vrei, ai plecat, fara sa conteze prea mult daca ceea ce ai postat tu a ridicat sau nu site-ul asta.Nu mai pupa! :)

P.S:Invata sa folosesti Caps Look acolo unde trebuie! :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2   :slap2  :slap2  :slap2 Ba..... mare prost mai esti. Pe bune, cum poti scrie idiotenia aia, mai ales cand toata lumea stie ce prostii ai scris si continui sa scrii aici.

• Like 1
  • Oras:ספר דני×�ל
Postat

:pope  :pope  :pope

Cand citeam cate o recenzie a susnumitului.......... nu mai eram bun o saptamana  :no2

efectul Forsyte saga

Vizitator
Postat

Ti-am dat unu', imi dai doua =))

S-a marcat  :beex2

Postat

Din surse demne de incredere acesta va fi noul logo al defunctului forum pana se va pune pe picioare.

post-127939-0-55080900-1420720201_thumb.jpg

Morala: nu mor caii cand vor cainii

• Like 3
Postat

Sunt de-a dreptul emotionat ca ai facut efortul de a scrie de pe lap-top, de e face analiza pe text, colorat, ingrijit ... ce mai ... elaborat! Ii multumesc Providentei ca te-am prins bine dispus, probabil ca ...  <_<  ...

Ca de obicei, nu intelegi mai nimic, viata reala e destul de complicata, se pare pentru tine si iata, nici in cea virtuala nu te descurci prea bine. Faptul ca repet anumite  chestii este pentru ca sunt unii useri ca tine care, se vede treaba, sunt incapabili sa priceapa. Pentru ca da, stimate domn, pari a fi la gradinita si nu-ti dai seama!  Sau poate ca iti dai seama ca revenirea unora din membii vechi, la fel de "periculosi" ca mine, ar ingrosa randul celor altfel decat tine, Ingineru' Ioana et co. si s-ar cam termina cu "domnia" nebuniei pe aici.  Stai tu chill, este loc pentru toti!

Nu ti-am dat raportul ( nu as avea cui si nici de ce  :laugh2 ), privind viata userilor.  Am vrut sa spun doar ca ei sunt oameni cu tiglele pe casa ( sau ma rog, cu putine lipsa - cine are inventarul complet?), oameni realizati, asezati, in comparatie cu tine, de exepmlu, care pari (cel putin) a cauta inca niste raspunsuri la intrebari simple, care pari a-ti cauta un loc, o cale, o identitate. Adica, sunt oameni maturi, pe drumul lor, nu niste pusti bezmetici asa cum pari a fi.  

Nu ai inteles nici treaba cu "sacrificiul".  Este vorba de postarile unora in care afirma ca au sacrificat timp si bani pentru comunitate., o chestie penibile, asa cum am mentionat. Si am zis ca doar s-au sacrificat cateva minute pentru a recenza.  Dar au facut ceva util. Dar asa cum singur recunosti, tu n-ai treaba cu chestia asta, te intereseaza doar caterinca, ok uneori, proasta adesori. 

Postarea mea a fost datorata lungimii si "argumentatiei"  postarii tale, din care se vedea clar o ciudosenie, o iritare si din care razbateau acele intrebari (hey, ce cauti tu aici, de ce ai revenit?), chiar daca nu in clar. Ai avut totusi siretenia de a nu le rosti raspicat, dar, "transparent".

Si trebuie se repet: traim in si pentru prezent si viitor, dar toate au un trecut. Care trebuie respectat, nu mistocarit de unii ca tine, care aici cel putin, nu au facut nimic. Nimic util.  Iar faptul ca o intelegi pe domnita citata de tine ... nu ma mira.

Deceule, prima mea postare a fost cat se poate de rezonabila, fara urma de jignire. Puteam sa zic ca " ai dat cu bata-n balta", sau ca " ai dat-o de gard" etc. Am preferat pe aia cu mucii si fasolea pentru ca ... fasole :laugh2  .  Stii ce spun ...

Tu ai raspuns cu cateva jigniri, destul de soft, e adevarat, dar evidente. Ti-am raspuns cam la fel, sper sa nu degenereze! De fapt nu cred ca va avea ce sa degenereze, intrucat am indoieli ca voi continua polemica.  Ti-as da o importanta pe care clar, nu o meriti. Sau nu o meriti inca. 

Ai momentele tale de fun, dar probabil sunt cand nu e fan

Sa-ti aduc aminte de topicul cu Simona Halep ? :D 

• Like 1
Postat

Din surse demne de incredere acesta va fi noul logo al defunctului forum pana se va pune pe picioare.

attachicon.gifPhoenix_revival.jpg

Morala: nu mor caii cand vor cainii

pana atunci

http://www.mygeographic.ro/wp-content/gallery/calugari/calugari-spread-2_page_1.jpg

• Like 2
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2   :slap2  :slap2  :slap2 Ba..... mare prost mai esti. Pe bune, cum poti scrie idiotenia aia, mai ales cand toata lumea stie ce prostii ai scris si continui sa scrii aici.

Sa-ti aduc aminte de topicul cu Simona Halep ?  :D

Esti plictisitor,si `slaban` :),si imbarligator,nu esti bagat in seama,vrei sa fii bagat in seama...traieste in continuare cu toata lumea,lasa-ma pe mine in lumea mea,treci peste intamplarea nefericita care te macina zilnic,si anume ca nu mai esti moderator,lasa ura si invidia,traieste-ti viata! :)

Sa ii aduci aminte lui picon,de topic-ul simonei halep,si arata-i cum ai avut TU dreptate,cand i-ai spus `chestiile alea adevarate` despre mine...stiu ca ti-a cam dat-o peste nas atunci,de data asta poate te asculta. :)(gen,poate o sa ai si tu,intr-un final,un cuvant greu de spus :) ).

P.S:Cuvintele plictisitor,`slaban`,imbarligator,se pun ca si jignire, sau se pun ca si cum am zis ceva adevarat?Adica puteam sa scriu si eu ca esti nu un mare,ci un grande prost,dar am zis sa nu jignesc,mai ales acum dupa sarbatori,cand sufletele oamenilor sunt pline cu bunatate. :)

• Oras:Ici,Colo!
Postat

asteptam parerea lui advanced

NU cu mare interes, totusi!

Postat

NU cu mare interes, totusi!

http://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2013/01/Citat-Ugo-Foscolo.png

Cand iubesti, gresesti si oricare dintre noi cand iubeste greseste si pana in final greseala este omeneasca. 

Nicolae Guta

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

CINEPULA MEA S-O SUGI ESTI!!!!

SCUZĂ-MIL

Oooo !!   Imi cer scuze picpoc pentru impertinenta mea de a nu sti ( cunoaste ) membrii acestui forum din ultimii 2 ani ! Poate trebuia sa fiu mai explicit , dar chiar nu sunt informat ! 

Oricum , ma simt magulit pentru atentia pe care mi-o acordati si pentru generoasa dumneavoastra oferta . Insa , cu respect , ma vad nevoit sa va refuz invitatia si va las pe domnia-voastra sa va infruptati din minunatele daruri ! 

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Esti plictisitor,si `slaban` :),si imbarligator,nu esti bagat in seama,vrei sa fii bagat in seama...traieste in continuare cu toata lumea,lasa-ma pe mine in lumea mea,treci peste intamplarea nefericita care te macina zilnic,si anume ca nu mai esti moderator,lasa ura si invidia,traieste-ti viata! :)

Sa ii aduci aminte lui picon,de topic-ul simonei halep,si arata-i cum ai avut TU dreptate,cand i-ai spus `chestiile alea adevarate` despre mine...stiu ca ti-a cam dat-o peste nas atunci,de data asta poate te asculta. :)(gen,poate o sa ai si tu,intr-un final,un cuvant greu de spus :) ).

P.S:Cuvintele plictisitor,`slaban`,imbarligator,se pun ca si jignire, sau se pun ca si cum am zis ceva adevarat?Adica puteam sa scriu si eu ca esti nu un mare,ci un grande prost,dar am zis sa nu jignesc,mai ales acum dupa sarbatori,cand sufletele oamenilor sunt pline cu bunatate. :)

Te cam ingroapa trecutul este ? :D Te roade rau ca ai fost un mov insipid, care nu a avut nimic de spus. A trebuit sa te transformi intr-un intrebator si ti-ai bagat pula in toti, doar ca sa ai parte de lumina refectoarelor. Si de la toti ti-ai luat-o inapoi. Eu ti-am intins o mana in sensul asta cand te bagai in seama pe Constanta  ( deh m-am bagat in seama :D ....  ) dar in stilul tau ai reusit sa ii faci si pe ai mei colegi sa te injure.

Cat despre sarbatori..... plm iar te cam tradeaza fumurile. Este nevoie sa caut pe site parerea ta despre aceste sarbatori ? 

P.S. Si da. Am dreptate. Esti, ai fost si o sa fii praf. Succes ! Spor la aplaudii ! :D

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

Intrebarea e: s-a lasat De Ce-ul de fumat? De ce? Păi prea vrea să ne afume(ze) pă toți.

Unii zice ca De Ce-ul s-a lăsat dă fumat. Asta inseamnă ca noi vrem să-l fumăm pe el.

Ps: nu stiu ce inseamna ce am scris mai sus, da' imi place cum am zis-o.

• Like 1
Postat

Oooo...da' ce-mi vad batranii ochisori?  Nea Panificatie, nea Raffa ... welcome back! Bine, se pare ca mai sunt si alti vechi useri mai ... timizi, care nu se lasa ghiciti! Ii salut si pe ei!

Salutare nea Picoane ! 

Revenii si eu dupa ceva timp , insa nu voi incurca lumea ( dupa cum s-or fi speriat ) Am facut-o pt ca m-au anuntat niste amici de thread-ul asta in care se spuneau tot felul de bazaconii ! 

Mai nene , dar sunt uimit cu s-a "dezvoltat" nimfomane !! In putinul timp in care m-am uitat p-aci m-a luat ameteala de cata lume "noua" 

Si ce de libertate !! Poti sa injuri , sa ataci la persoana linistit , sa-ti faci de cap !! Trai pe vatrai neneaca ! 

Ba ..orice intrebare intoarsa pe din dos poate fi inteligenta si spirituala !

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

ESTE LOC PENTRU TOATA LUMEA.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ok, hai sa incerc sa clarific cate ceva.  Nu am dat quote la toate postarile pentru a nu umple 2 pagini. Deci:

1. Deceule, ai fost suficient de viclan in postarea ta (prima), incat unii sa cada in capcana. Nu ai spus in clar, dar cine citea atent isi dadea seama unde bati si anume, nemultumirea ta pentru revenirea userilor vechi. Pologhia ta la ultima postare, incoerenta si alambicata, cu fraza exagerat de lungi, ma duca cu gandul ca nu ai renuntat vechile indeletniciri, caracteristice dezorientatilor si frustratilor. Sa-ti fie de bine! Episodul "Simona Halep" este nerelevant. Sunt un om suficient de corect incat sa-i dau dreptate atunci cand are, chiar si celui pe care il antipatizez.   Ceea-ce nu e cazul lui Gabriel si nici chiar al tau, crede-ma!

Spui ca sa te lasam in lumea ta. Pai tu esti in lumea noastra, unde te-ai insinuat criticandu-ne din prima pentru "hobby-ul" nostru, tu nefrecventand fetitele.  Nu mai bine ne lasi tu in lumea noastra si iti vezi tu de a ta?

2. Sorina, o parte din raspuns il gasesti in primele 3 randuri de la pct. 1.  Ideea e ca sunt multe lucruri pe care, firesc, nu le stii. Si nici nu e fair (aici ma refer in special la Deceu), sa iti dai parerea despre ceea-ce nu stii, despre oamenii care au contribuit la creearea si dezvoltarea acestui forum, util si tie, asa cum singura recunosti. Ca au unii dintre ei pacatele lor ... ok.  Fiecare le are pe ale sale si eu si tu si ... 

Nu e vorba de a interzice cuiva sa-si exprime opinia, sa-i injure sau sa-i laude, de exemplu, doamne fereste! E evident, liber sa spuna fiecare ce vrea.  E vorba de faptul ca nu prea e corect ca cei ce au venit mai tarziu si nu stiu anumite chestii sa-si dea cu parerea. Iti aduc aminte ca multi din cei plecati dincolo, (in special dintre cei din conducere), nu mi-au fost chiar amici. M-au atacat tocmai pentru ca militam, prin 2012-2013 pentru o "democratizare" a forumului, pentru depasirea stadiului  de "forum pentru curvari, nu pentru curve" , sau " curvele sunt doar tolerate aici". Intre timp, asperitatile s-au mai nivelat.  Si forumul a devenit prea democratic, atata timp cat Inginerul indubitabil bantuie nestingherit, de exemplu. 

Cam asta ... probabil ca voi abandona topicul. Spunea Dece ceva de comportamentul de "baroni" ai vechilor membri.  El, aflat la stadiul de razes cel mult, s-o fi gandit ca poate aspira si el la titlul nobiliar si reintoarcerea veteranilor ii incurca socotelile?  :laugh2  Oricum, prea multe orgolii desarte pentru nimic. E loc pentru toata lumea fratilor, chiar si pentru Picpoc sau Sturza, nu? 

• Like 7
  • Minus 2

Vizitator
Postat

E loc pentru toata lumea fratilor, chiar si pentru Picpoc sau Sturza, nu? 

Sa nu uitam de ingineru...............  :no2

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...