honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Am incheiat citatul! Pentru useri, intalnirea cu Pisicuts nu a avut loc niciodata pentru ca domnia sa nu a dat niciodata curs invitatiei noastre. Nu a participat niciodata la vreun MM sau ultima invitatie a fost in centrul vechi cand 2x2 ne-a onorat cu prezenta lui si a sotiei sale (salutari prietene si sotiei tale). Deci Sf-ul domniei voastre ar putea fi scenariu de film.Totusi interesanta abordarea ... asa m-ai perceput, mai impulsiv ? Glumeam si eu maestre! Am dat frau liber imaginatiei! Nu te supara pe mine! Mai schimbam subiectul!
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Honey, iarta-mi te rog ignoranta si indiscretia, dar tu cine plm esti, de fapt? Un bagaBOND!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2015 Postat Ianuarie 7, 2015 Confirm ca i-am despartit. I-am urechiat pe toti, in frunte cu Pisicuts. Apoi i-am dus acasa cu Ferrari-ul. As pune poze, dar sunt pe telefon, si se supara si Picpoc.Aaa, sa nu uit. Randunica, cu Matizul ei, m-a urmarit cu masina pana i-a sarit roata dreapta față. @Scrat, te salut. 4
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Ianuarie 7, 2015 Confirm ca i-am despartit. I-am urechiat pe toti, in frunte cu Pisicuts. Apoi i-am dus acasa cu Ferrari-ul. As pune poze, dar sunt pe telefon, si se supara si Picpoc.Aaa, sa nu uit. Randunica, cu Matizul ei, m-a urmarit cu masina pana i-a sarit roata dreapta față.@Scrat, te salut.Deci din cauza ta a facut pana si nu a mai ajuns,valeu!
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Aaa, sa nu uit. Randunica, cu Matizul ei, m-a urmarit cu masina pana i-a sarit roata dreapta față.
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Domnule Honey... Euflo este prezent aici, deci poate confirma ca de altfel si jupanul (asta daca va dori). Prietenie prietenie dar cand futem mai si platim si el si celalalt amic al lui pe nume Obsedatul........... pai ori suntem golani ori nu suntem Pai ce pula mea noi toti astia caram pianul in spinare pentru asemenea prieteni ca ei ? Aduci in discutie unul dintre cei mai regretati membrii ai forumului (nu ai de unde sa cunosti acest user) si poate cel mai incisiv si cinic membru pe care l-a avut Nimfo. Asa cum ti-am mai spus, incerci degeaba, nu ma poti enerva, dar este pacat ca arunci cu pietre in niste membrii care au ridicat acest forum cand domnia ta poate nici nu stia ca exista. 2
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Ianuarie 7, 2015 Poate l-a apucat dorul de toti, te-ai gandit la asta?
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2015 Nici o paguba! Ala era extrem de enervant, detest oamenii astia!
GabrieI Reputație: 60 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ספר ×“× ×™×�ל Oras:ספר ×“× ×™×�ל Postat Ianuarie 7, 2015 http://images2.bizoo.eu/image/img360/sale/2012/9/12/Pisica-din-flori_6343291_1347460222.jpg
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Domnule Honey... Euflo este prezent aici, deci poate confirma ca de altfel si jupanul (asta daca va dori). A, nu ma poti enerva, dar este pacat ca arunci cu pietre in niste membrii care au ridicat acest forum cand domnia ta poate nici nu stia ca exista. ACUM, AICI, E SPARTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/026/Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Confirm ca i-am despartit. I-am urechiat pe toti, in frunte cu Pisicuts. Apoi i-am dus acasa cu Ferrari-ul. As pune poze, dar sunt pe telefon, si se supara si Picpoc.Aaa, sa nu uit. Randunica, cu Matizul ei, m-a urmarit cu masina pana i-a sarit roata dreapta față. @Scrat, te salut. Si eu te salut frate ... sper sa ne vedem curand. Detalii despre meeting pe mess (ceva memorabil sper).
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Nici o paguba! Ala era extrem de enervant, detest oamenii astia! Pai si tu esti extrem de enervant! 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2015 Da dar eu ma port frumos cu femeile si ele ma iubeste si asta e tot ce conteaza pentru mine! Pe cand Obse puțea de misoginism de la o posta.
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Ianuarie 7, 2015 Nici o paguba! Ala era extrem de enervant, detest oamenii astia!Cel mal probabil ca si ei ii detesta pe cei ca tine! 1
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Ianuarie 7, 2015 Da dar eu ma port frumos cu femeile si ele ma iubeste si asta e tot ce conteaza pentru mine! Pe cand Obse puțea de misoginism de la o posta.Gresit si pe el il adora femeile, dar alt tip de femei
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Da dar eu ma port frumos cu femeile si ele ma iubeste si asta e tot ce conteaza pentru mine! Pe cand Obse puțea de misoginism de la o posta.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 7, 2015 Nici o paguba! Ala era extrem de enervant, detest oamenii astia!Exista user mai enervant ,mai insipid,mai inodor,mai.....( incolor nu mai esti) ca si tine? Iar ai scapat pe forum? Treci acas' p.s nu zice de mama ca ti-o iau pe Șarlota la.....
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Gresit si pe el il adora femeile, dar alt tip de femei Genul "tau" de "femei"?
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Ianuarie 7, 2015 Esti intr-o mare eroare @OLY , brotacelul91 in nici un caz nu e Afriq , dar ati muscat toti momeala dupa ce va confirmat ca ar fi el.Afriq are cu totul alt stil si mod de exprimare in plus nu scrie cu puncte de suspensie ..... ca nu e balbait si nu face greseli.Eu zic sa mai sapati mai ales ca nici pe mess nu e online. 4
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Ianuarie 7, 2015 Genul "tau" de "femei"? Cat ti-a luat sa gandesti replica asta?Asa de complicat a fost incat a fost necesar sa o modifici?
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 Cat ti-a luat sa gandesti replica asta?Asa de complicat a fost incat a fost necesar sa o modifici? N-am modificat bre nimic... am puste niste ghilimele . Intrebarea este cat ti-a luat tie sa gandesti replica asta! Eu pur si simplu am aruncat-o, acolo, sa vad ce prinde
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 7, 2015 E mai mult decat evident ca brotacelu91 nu este Afriq!E interesant cum brotacelul a ales sa arunce cu noroi exact in niste persoane care sunt caracterizate de bun-simt si care nu se implica de obicei in scandaluri si conflicte. 2 5
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Postat Ianuarie 7, 2015 E mai mult decat evident ca brotacelu91 nu este Afriq!E interesant cum brotacelul a ales sa arunce cu noroi exact in niste persoane care sunt caracterizate de bun-simt si care nu se implica de obicei in scandaluri si conflicte. Cainele care nu latra, musca?
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Postat Ianuarie 7, 2015 Domnule Honey ... de ce afirmi sus si tare ca eu eram unul dintre cei favorizati pe forum ? Asa .. doar de curiozitate intreb !
cristi22222 Reputație: 218 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 7, 2015 sunt curios daca pe acesti membrii vechi despre care se discua ii regasesc pe DDC...
Postări Recomandate