Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Samira_Sami
Reputație: 0

Alta domnisoara cu potential:"Fata este chiar cea din poze , 1.70cm ( nu 1.75 ca in anunt, sau poate cu tocuri) simpatica la fata, piercing in coltul buzei inferioare, iar la corp desul de bine proportionata pentru varsta declarata de 24 de ani, curatica, fara mirosuri suspecte. Este singura in locatie, garsoniera curata, cu tot ce trebuie, papuci, prosop curat, gel de dus, muzica pe calculator, etc. Ostilitatile au inceput cu un oral neprotejat, chiar bunicel, dar fara atentie zonelor adiacente. Al doilea numar a inceput cu oral, urmat de normal.Se misca binisor, dar chiar daca incearca sa te faca sa te simti bine, se vede ca isi infraneaza orice aspect GFE. Finalizat anal in cauciuc cam cu 10 minute inainte de time-out. Cotizat 150 de roni antecoital, iar ca experienta, nu este memorabila, desi raportul pret / servicii este destul de bun."Help cu pozele. Danke!

 

[/url]

 

Link spre comentariu

Am fost si eu aseara la Loredana. O fata de milioane...Anunt AT:,, LORRY, inalta, provocatoare, fund bombat, sani fermi, dornica mereu de experiente noi, te invit la mine in dormitor pt o ora de sex total: oral umed cu fin., normal adanc si anal de calitate in toate pozitiile "Nr de tel: 0769976912Pret: 150/h Sex oral + normal 200/h Sex totalLocatie: Unirii Fantani - Capatul tramvaiului 32, apartament modern, bucatarie cu minibar, curatenie, baie foarte ok cu cabina de dus (gel, prosop, papuci).Loredana stie sa primeasca un client si sa l faca sa se simta bine. Ca atitudine fata de client nu ai ce sa i reprosezi, se poarta exemplar. (imi aduce aici aminte un pic de Marina rusoaica). Atenta la detalii, deschisa si comunicativa, destul de volubila si in mod suprinzator fara fite. Pt ATITUDINE: Nota 10Aspect: Inalta (cam pe la 178-180:D ), draguta la fata, sani micuti (nu m-au entuziasmat), insa are un cur bestial, f curata si ingrijita. (dar genul mai natural, fara machiaj, fara vestimentatie provocatoare/seducatoare)Prestatie&Implicare: OWO dar destul de banal si rutinat, fara artificii dar pe alocuri bunicel si cu tentative de deep. La normal totul ok, sta in orice pozitie o pui dar fara prea multa implicare si exact cum spunea si colegul ddcist de multe ori se abtine/isi infraneaza orice traire. Deci la capitolul GFE nu puncteaza desi are destula rabdare si nu te grabeste. Nu ai ce sa i reprosezi in final, e enervat de CORECTA!!!CONCLUZIE: RECOMAND (dar nu celor pt care GFE conteaza f mult)/ NOTA 10 pt ATITUDINE si de revenit pt meniul complet (are un fund demential!!! )post-1216-133409713495_thumb.jpgPS: In locatie se mai afla o milfeta bruneta la 33 de ani care parea putin hidoasa (pe care nu am vazut o decat in treacat). Ma gandesc la Lorena, desi nu cred ,pt ca am cunoscut o. (despre care spune un coleg curvar ca s-a mutat tot prin zona).

  • Like 2
Link spre comentariu

 

 

nu vi se pare ca e aceeasi cu Maria din threadul de mai sus? mie dupa poze, inaltime (aprox 1,8 m) culoarea si forma parului cam asa mi se pare
Si mie "mi se pare"-n-am fost la ea, d-aia mi se pare si "mai mi se pare" ca are undeva la 1.65m:idea:. Oricum, n-am inteles de ce "conceptionerii" anunturilor baga lungimi de 1.70-1.85 la fetitele lor, alaturi de poze cu fetita pozata de jos in sus si pantofi cu talpa de 5-7 cm.... Nu inaltimea face femeia, poate doar vaginu..in general e direct proportional.( scuze pt. sofism, truism, "bud"ism..)Daca incepe de la poza si anunt( la fetite pozate de "jos in sus" , dar fara precizari de genu n metri fusei), iti dai seama de lungimea tepei. +1 warn pt offtopic
Link spre comentariu
Si mie "mi se pare"-n-am fost la ea' date=' d-aia mi se pare :) si "mai mi se pare" ca are undeva la 1.65m:idea:. Oricum, n-am inteles de ce "conceptionerii" anunturilor baga lungimi de 1.70-1.85 la fetitele lor, alaturi de poze cu fetita pozata de jos in sus si pantofi cu talpa de 5-7 cm.... Nu inaltimea face femeia, poate doar vaginu..in general e direct proportional.( scuze pt. sofism, truism, "bud"ism..)Daca incepe de la poza si anunt( la fetite pozate de "jos in sus" , dar fara precizari de genu n metri fusei), iti dai seama de lungimea tepei. [/quote']@ cristin Ce va mai place sa va masturbati mental....sa va dati cu parerea. Nu mai vorbi aiurea daca nici macar nu ai fost. Contributia ta la acest topic este zero...te bagi si tu in seama neintrebat..
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

confirm cele spuse de colegii de mai sus(black si samira_sami), arata exact ca in poze, la intaltime nu are peste 1,75, atat am eu si era un pic mai mica decat mine... ce pot sa va mai spun: ca este din constanta (daca nu a mintit) are un semn de la o operatie pe burta de cand era mai mica si nu suporta parul caci a fost operata de ghem de par la stomac sau ficat(nu mai retin cum a zis), are 2 piercinguri in buza.Il sustin pe black- @ are un fund demential :)Este foarate deschisa, atat ca ar trebui mai multa implicare, iar cand am fost eu, seara era un pic obostia sau plictisita....Are si o colega pentru show pe care mi-a prezentat-o dar nu stiu unde sa gasesc anuntul ei sau pozele...@scart daca citesti - aici nu ma indoiesc ca nu ar fi tipa din poza cum am facut la alt post de al meu :)Recomand si este de revenit...

Link spre comentariu

Am fost si eu la caprioara asta cand statea pe Armeneasca, intr-un imobil mai vechi. Garsoniera micuta, curata, dar banala, baia in interiorul dormitorului cu cada, geluri de dus, prosop curat, uscat, dar fara papuci cum a zis Black-ul. Fata deschisa si vorbareata, muzica la radio (exclus manele a zis fata). M-a intrebat daca vreau ceva de baut, am facut un dus, ea spunand ca a facut inainte sa ajung. Discutat la o tigara despre piercing si tatuaje.Am trecut la un oral, facut destul de bine cu cateva tentative de deep. Normal in cateva pozitii, fara comentarii si terminat in caciula, fara sa incerc si analul.Am decartat 150 de lei, fara sa imi ceara ea inainte.Chiar incearca sa te faca sa te simti bine. de revenit.

Link spre comentariu

Tocmai am venit si eu de putina vreme de la ea si o sa incerc sa fac si eu un review cat se poate de corect si obiectiv.Locatie: pe Decebal, vis-a-vis de Agip (Muncii). O garsoniera mare, mobilata modern, curata (am impresia ca tocmai spalase pe jos inainte sa ajung eu ca era ud pe alocuri) baia utilata cu tot ce trebuie, prosop curat, pat mare, aer conditionat...tot confortul.Aspect: Inaltime sub 1,75m, un pic de burtica, fund frumos, dar nu de revista, sani spre mici, o operatie mare si vizibila pe abdomen. Curata, putin bronzata, 2 tatuaje. Eu as cataloga-o ca fiind comuna. Nu are nimic respingator, dar nici ceva atragator...desigur, asta e subiectiv.Atitudine: Nu gasesc un cuvant sa-i definesc atitudinea. Pare ca e dezinvolta si incearca sa initieze discutii pe diverse subiecte, dar dupa primele 2 replici totul se transforma in indiferenta (sau dezinteres) si vorbele parca trec pe langa ea...si nu sunt vreun incuiat. am parerea despre mine ca reusesc sa ma adaptez la orice sittuatie si orice discutie. Deci nu cred ca a fost din cauza mea.Servicii: Atitudinea de mai sus se aplica si in cazul serviciilor. Te lasa sa alegi pozitiile, dar parca nu e acolo in timp ce prestezi. ORAL: fara prezervativ, cativa dinti, scurt si in cazul meu printre vorbe, rasete si conversatie.NORMAL: nu am mare lucru de spus. pur si simplu, sta.ANAL: nu am mai incercat, desi plecasem hotarat de acasa.Experienta mea a fost cam asa: dupa un oral scurt am pus prezervativul si am finalizat rapid la normal. as fi plecat, dar daca tot platisem 1 ora am zis sa mai bag 1 fisa. dupa 10 minute de dat din cur fara niciun fel de feedback din partea ei, m-am plictisit si m-am oprit.PRET: 200 lei/ora total sau 150/fin.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

si eu de curand am trecut, interesat in primul rand ca oferea total.fata de descrierea de mai sus, are un cercel deasupra buzei superioare, dar intr-adevar nimic nu iese din comun cu ea. gfe slab desi e foarte dezinvolta inainte de inceperea actiunii, in care intr-adevar cam doar ... sta.am incercat si anal dar nu foarte mult, a mers pe faza ca "e mare si nu suport mult timp" asa ca am schimbat inapoi la normal.fara fk, fara cim...nu recomand sa o ocoliti insa eu nu am tragere sa revin.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Pana acum avem si recenzii pozitive si negative la adresa fetei si sunt cam in numar egal.Am eu o vaga impresie asa ca nu va promova la categoria superioara :D.Bafta si ciocane tari!

Link spre comentariu

Salut, am fost la ea, acum ceva timp in urma, e destul de banala, totul a fost mecanic din partea ei, la al 2-leanumar n-a mai vrut, a spus ca nu mai are chef, ca este plictisita, cu toate ca fata arata destul de bine, eu n-o sa mai revin la ea, per total a fost o prestatie de nota 6.

Link spre comentariu
Vizitator chuckychuck
Reputație: 0

SalutareAm sunat-o si eu pe d'soara si am stabilit ca intr-o jumatate de ora sunt la ea. Am ajuns la ora stabilita si ce sa vezi: nu a mai raspuns la telefon. Dupa vreo 20 min de sunat continuu, imi da beep. O sun si , culmea nesimtirii: - ma eliberez intr-o jumatate de ora, vrei sa ne vedem atunci? . Zic pas si plec la alta. Nu mai revin.

Link spre comentariu

Salutare,Avand chef de un anal si vazand-o cu banana infipta am zis sa trec pe la ea. Am ajuns si am stabilit o singura finalizare 100 ron. Tipa arata destul de bine, fund frumos si bombat. Atitudinea in schimb este f ciudata. Dupa un oral cu prezervativ (la cererea mea) am zis sa trecem la anal. Aici au inceput figurile: ca o ai cam mare si o sa ma doara, dar i-am taiat-o scurt ca pt anal venisem. Deabia incepusem sa o fut cand m-a intrebat daca mai am mult pana termin. M-am enervat si am inceput sa o fut tare in cur spunandu-i ca daca vrea sa imi dau drumul repede trebuie sa o fut repede si tare. dupa aprox 10 min mi-am dat drumul si am plecat. Eu nu o sa mai revin din cauza atitudinii.

Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Salutare, Am fost la domnisoara Loredana acum 2 saptamaniLocatia: bulevardul Decebal Pt MunciiStabilit la telefon detaliile intalnirii, inclusiv anal.Ajuns la locatie- garsoniera regim hotelier, curata prosop "nou" totul okFata are sa zicem interesant, stil emo, 1.70 placuta la fata sani mici; posteriorul e arma forteDecartat 200 pt servicii totale-ceruti de ea inaintea exercitiilor..imbaierra de rigoare si trecut la treaba...Si de aici linie...Oral "fad" cat sa fie acolo, se grabeste putin sa puna prezervativul sta in orice pozitie, dar cred ca facea integrame sau altceva ca n-a scos un sunet, nu de placere, dar sa stiu ca e acolo :( si nu dau intr-o gonflabila.. Cu cheful asta mare am terminat in caciulita si nici nu am mai ajuns la anal si nici de al 2lea numar nu am mai avut chef..Am plecat linistit, dar stiu ca am taiat-o de pe lista..Concluzionand: locatie. Ok; curatenie; 200 lei la tel pt servicii totale, 150 doar normal(sau un numar-nu am retinut), prestatie jalnica.Succes

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
salutare! am fost si eu la ea. dragutza fata' date=' placuta. Ca servicii , contra 100 lei, oral cu finalizare pe fata si normal. Ok, ca experienta. [/quote'] In schimb experienta ta pe site s-ar putea sa fie neplacuta. Ca sa poti fi luat in seama si sa te tratam cu seriozitate spune-ne si noua povestea intalnirii tale cu Loredana. Ca asa se face pe aici. Toti impartasim impresii nu doar telegrame.
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut am fost astazi la ea. Pot sa zic ca am fost surpins in mod placut.. . Locatia este pe degebal aproape de iesirea de metrou Piata Muncii. Sta singura intr-o garsoniera care mi s-a parut curata si destul de bine aranjata. La corp arata ca in poze, are un fund bombat , talie stramta si sanii mici si tari. Are pe abdomen un sem de la o operatie dar pe mine nu m-a deranjat. Ca atitudine e foarte ok chiar daca mi s-a parut la inceput putin plictisita, are multa rabdare, si nu ma-m simtit repezit plus nu a pomenit de ceas. La futai sta in toate pozitiile, oralul nu e extraordinar in schimb la normal mi-a placut cum s-a implicat si ca nu a facut mofturi la anal. Per total eu zic ca trebuie incercata, eu unul cred ca o sa mai trec.

Link spre comentariu
Am fost si eu aseara la Loredana. O fata de milioane...Anunt AT:' date=', LORRY, inalta, provocatoare, fund bombat, sani fermi, dornica mereu de experiente noi, te invit la mine in dormitor pt o ora de sex total: oral umed cu fin., normal adanc si anal de calitate in toate pozitiile "Nr de tel: 0769976912Pret: 150/h Sex oral + normal 200/h Sex totalLocatie: Unirii Fantani - Capatul tramvaiului 32, apartament modern, bucatarie cu minibar, curatenie, baie foarte ok cu cabina de dus (gel, prosop, papuci).Loredana stie sa primeasca un client si sa l faca sa se simta bine. Ca atitudine fata de client nu ai ce sa i reprosezi, se poarta exemplar. (imi aduce aici aminte un pic de Marina rusoaica). Atenta la detalii, deschisa si comunicativa, destul de volubila si in mod suprinzator fara fite. Pt ATITUDINE: Nota 10Aspect: Inalta (cam pe la 178-180:D ), draguta la fata, sani micuti (nu m-au entuziasmat), insa are un cur bestial, f curata si ingrijita. (dar genul mai natural, fara machiaj, fara vestimentatie provocatoare/seducatoare)Prestatie&Implicare: OWO dar destul de banal si rutinat, fara artificii dar pe alocuri bunicel si cu tentative de deep. La normal totul ok, sta in orice pozitie o pui dar fara prea multa implicare si exact cum spunea si colegul ddcist de multe ori se abtine/isi infraneaza orice traire. Deci la capitolul GFE nu puncteaza desi are destula rabdare si nu te grabeste. Nu ai ce sa i reprosezi in final, e enervat de CORECTA!!!CONCLUZIE: RECOMAND (dar nu celor pt care GFE conteaza f mult)/ NOTA 10 pt ATITUDINE si de revenit pt meniul complet (are un fund demential!!! )PS: In locatie se mai afla o milfeta bruneta la 33 de ani care parea putin hidoasa (pe care nu am vazut o decat in treacat). Ma gandesc la Lorena, desi nu cred ,pt ca am cunoscut o. (despre care spune un coleg curvar ca s-a mutat tot prin zona).[/quote']Salutare,Tocmai m-am intors de la Lorry. Pentru cei interesati de un fund excelent si un vagin manusa recomand. Face tot ceea ce ii spui, daca esti si tu politicos ce este si normal.Am incercat anal catea min dar vaginul era excelent si m-am intors la el.(uimitor de obicei nu este asa)Este amabila si te face sa te simti in largul tau., te serveste cu suc apa etcLocatia este foarte aproape de Piata Alba Iulia, dar daca mergi noaptea si nu esti din Bucuresti inarmeazate cu ochi de vultur ca este destul de greu sa vezi cladirea Zepter care este data ca loc de reper ce se gaseste pe partea dreapta cum vii din Piata Unirii spre Alba Iulia.Locatia este curata nimic de comentat, ai prosop, papuci de casa totul este normal.Acum cateva note:Fund - 9 este minunat dar am vaz si mai apetisanteSani - 6 de marime medie spre mici dar fermi ceea ce ii face sa fie ok sex normal - 8 mai multa implicare nu ar strica dar de apreciat ca nu se preface daca esti atent la trairile ei greu de perceput o simti cu adevarat ceea ce da o nota buna per total acu depinde ce cautati.anal - 8 are rabdare RECOMAND pt toti care doresc un fund de milioaneCred ca ma duc si maine seara, asa ca bonus pentru mine ca am muncit cautand si am dat de un fund super dupa vreo 6 luni de cautari.Bafta.
Link spre comentariu
E clar!Eu' date=' consider postul de mai sus autopromovare.Parerea mea![/quote']Salutare,Nu este nici o autopromovare.Sincer sa fiu a fost a 2-a escorta l-a care am fost si gandeste-te ca la prima nu am avut o experienta foarte placuta.M-a impresionat.Acum ca vad mai multe recenzii despre cum ar trebui sa fie o prestatie tind sa cred ca am pus-o pe un piedesta pe d-soara respectva.Oricum overall experienta a fost placuta iar pentru mine a meritat toti banii. Uite in aceste momente sunt in Constanta si aici sunt numai scursuri iar o fata ca Loredana ar prinde numai bine.Numai bine.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salut!Am fost si eu aseara. Bd Unirii, blocul Zepter, et 2, in locatie cu Alexandra (0721381103).Locația curățică, așa cum am mai spus.Oferta: 150 Oral, CIM, normal. Anal +50.Ea înaltă, cur mișto, sânii micuți dar frumoși, sfârcuri mici, pielea foarte tare și fină (cu excepția mâinilor, pe care le-am simțit un pic aspre), tatuaje. Foarte curată. Păsărica rasă, totul cum trebuie. Fața ei însă mi-a adus aminte de Brian May, mai ales când zâmbește ca în foto.post-2607-133409734003_thumb.jpgChiar și așa, în principiu totul OK. Ne apucăm de treabă. Eu pe spate, ea la oral. Mitică s-a sculat, mai ales când îi ajunsese capul prin gâtul domnișoarei. Pe ouă însă le-a neglijat total, parcă nu existau. Rău. Eu o mângîiam, deget în pizdă, alea-alea. Deși făcea totul corect, parcă lipsea totuși ceva, parcă aștepta să trecem la etapa următoare, cât mai aproape de final. Nici eu nu am putut să mă apropii mai mult de ea, nu stiu de ce. Am început să o sărut, pe sâni, pe corp, m-a izbit mirosul parfumului f puternic pe care îl folosea. Nu era rau dar m-am retras. I-am zis să continuam la oral, s-a supus. Văzând ca o lungesc așa, m-a anunțat că trebuie să trecem la normal. Fie! Până să pun prez, ea s-a mai uns cu lubrifiant si îmi recomanda să stea ea capră. Eu nu, că vreau misionar ptr început. Dar de ce, nu poti pe la spate? Nu vreau. OK, s-a întors. Hai! E, între timp Mitică s-a înmuiat, nu mai vroia nici el. Ea zâmbea. Nashpa.După ce m-am spălat de lubrifiantul în exces pe care mi-l aplicase și mie, de parcă eram la ecografie, am reluat la oral. Mitică cred că era deja în parcare, la mașină. Am anulat deci sesiunea, fără niciun rezultat.Păcat, pentru că fata arată aproape perfect și cu ea m-aș fi băgat chiar și la un anal. Ceva n-a mers și s-a destrămat. Cred că zâmbetul fals și comentariile seci și nepotrivite. Poate și Brian May. Poate și comparația cu Roxana sau Tania.Nici eu nu o pot vedea la "recomandate".Tot înainte! (...era mai bine!)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

''Zileee'' Loredanaaa!!!!Aseara am vizitat-o si eu pe d'ra dupa cateva incercari nereusite.Ajuns in fata bradutului de la Zepter Unirii stau cateva minute sa apas pe butonul cu nr 3 de la interfon k nu facea contact iar cand reuseam se apela la ap 33 in loc de 37.Tare sunt curios cine o sta la 33 si cati inaintea mea au patit la fel ca mine.Inghetat urc la et 2 si-mi dau seama ca e aceeasi locatie la care am fost cu ceva timp in urma la Lorena/Rebecka .Deci apartamentul este impecabil,papuci la intrare,prosop curat,gel de dus apa calda si tot ce trebuie.Cum un prieten de al meu o vizitase si am si citit cateva review uri despre ea stiam exact ce vreau: un anal cu finalizare in caciulita si nimic mai mult.Loredana este o fata care incearca sa se faca placuta,incearca sa fie ascultatoare si incearca sa fie ascultatoare atat timp cat si tu esti cu bun simt.am pus ''incearca'' pentru ca eu nu cred sa fie o pasionata a acestei meserii dar din respect fata de clienti se poarta cum trebuie.Igiena de nota 10 , epilata Bec si fara vreun miros suspect mai ales k faceam anal.La fata simpaticuta, cum zicea si confratele de mai sus aduce un pic a Brian May:).Ca GFE eu i-as da un 8 dar pentru cei care vor sa fie fie mangaiati si sarutati nu cred sa gaseasca asa ceva aici.La oral nimic spectaculos fara tendinte de DT dar corect executat ,doar cat sa ti se scoala ciocanul k sa-l bagi la ochiul maro.:)anal de nota 9 si un fund....intr-adevar FUNDUL is merita toti cei 200 de roni platiti.Daca ''Doctorul'' v-a recomandat un fund frumos cu o talie subtirica si pozitia pe la spate atunci ati nimerit unde trebuie.Pentru alte servicii cred ca am sa caut in alta parte dar de fiecare data cand o sa am chef sa pun mana pe un fund frumos si tare am sa apelez la Loredana.Experienta cu D ra as cataloga o ca fiind una OK si nimic mai mult.Sfat:pentru cei care vor sa mearga la Loredana sa fie epilati sau tunsi de blana,par,solzi si ce mai aveti pe voi pentru ca fata a fost operata de ghem la stomac cand era mica si nu suporta parul mare.:)P.S:Pentru nimfomana:n-am inteles cei cu ''Nicusor de la Braila''?? dar ma rog poate intelegeti voi.Multa bafta si sa ne auzim cu bine.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!Pentru ca eram in zona (dupa ce am verificat teapa aleasa de propria mana, vezi http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=6554&pid=49129#pid49129) si pentru ca Loredana era trecuta pe lista "to do" am sunat si m-am programat la o intalnire de taina. Detaliile locatiei au ramas aceleasi: bloc Zepter, apartament mare, fetele sunt fiecare cu laboratorul propriu. Tariful la Loredana 150 de lei pentru o ora de sex total. Un confrate a scris mai sus ca a platit 200 de lei pentru o ora de sex total or mie atat mi-a spus la telefon si la fata locului.Am recunoscut tatuajele cand am ajuns in dormitor si ne-am facut mai comozi (adica eu gol, pregatit sa merg la dus si Loredana imbracata sumar, cat sa ma excite). Conversatia precoitala nu s-a lasat deloc asteptata si a fost presarata cu mult umor (poate prea mult) si cu autoironie de ambele parti. Fata nu este vreo papusha la fatza, insa pot spune ca nu are vreo trasatura deosebita. Sanii mi s-au parut un pic cam mici pentru corpul ei lung, in rest nu pot reclama nimic la capitolul fizic.Dupa dus am revenit in camera, unde muzica lenta si caldura lumanarilor au creat exact atmosfera de care aveam nevoie pentru a incepe aventura; Loredana a inceput sa-si faca numarul oral neprotejat fara artificii, ba chiar a transformat oralul in laba atunci cand am inceput un 69 cu ea deasupra. Am inversat deci pozitiile si am continuat 69 cateva minute, pana cand vecina mea de dedesubt a spus ca nu poate sa mai mentina pozitia. Asa ca am trecut intr-un "cunni" clasic. Care a esuat lamentabil pentru ca fata zambea si se tinea in continuare de glume. Am decis ca ar fi mai bine sa ne asternem la penetrat orificii si sa incepem cu cel tipic feminin. Lubrifiant, orificii foarte curate si placut mirositoare, insa placerea nu era deplina pentru ca o simteam cam larga. Dupa cateva minute am vrut sa testez orificiul mai stramt, insa m-am lovit de un refuz categoric, pe motiv ca "trebuie intai sa ma relaxez si eu ca altfel ma rupi". Justificata solicitare, ma gandeam eu, dar cum se va relaxa daca mintea ei umbla brambura pe alte meleaguri? A trebuit deci sa revenim la orificiul "originar" si sa facem tot posibilul pentru ca Loredana sa se relaxeze suficient cat sa putem incepe analul. Numai ca fetei ii ardea in continuare de glume, de ironii si de uitat ba la unghii, ba la alte lucruri prin camera. Si din nou am avut obiectii cu privire la pozitiile alese pentru relaxare. Acum sa nu va ganditi ca sunt vreun contorsionist care pretinde escortelor sa aiba aceeasi mobilitate ca si el; doar ca nu-mi place ca fata sa intrebe "de ce asa?" cand vreau umeri-craci sau o pun sa stea ca un fluturas pe marginea patului. Intr-un final a trebuit sa revenim la pozitia initiala, doggy style, ca sa pot termina in balon. Nu pot spune ca am ajuns sa o relaxez pe Loredana suficient de mult...cred ca era prea relaxata mental pentru a obtine si relaxarea fizica.Concluzii: fata arata bine (cu exceptia sanilor cam mici), este extrem de atenta cu igiena ei si a clientului (1. i-am dat jos pantofii inainte de a ne urca in pat si cand a fost nevoie sa se dea jos din pat nu a calcat in picioarele goale pe podea, desi era curat, ci a folosit papucii mei pentru a face cativa pasi pana la pantofii ei cu toc! 2. cand mi-am dat jos balonul cu mana goala, fara servetel, a facut o criza, mi-a intins o mana plina de servetele si m-a trimis imediat la baie sa ma spal pe maini inainte de a o atinge!!) , insa atitudinea ei a fost pentru mine un mare inhibitor. Am fost nevoit sa plec si a doua finalizare nu a mai avut loc.OWO: 6-7 pentru ca nu m-a incatntat ca tehnica si pentru ca s-a ajutat mult de manaNormal: 6 pentru ca era larga si a comentat la anumite pozitiiAnal: n-am apucatDumnezeu stie cand si daca voi reveni...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...