Sari la conținut

Cuplu matur 0747908024 cu experienta si mare dorinta pentru a oferi placere.


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Nu, îmi pare rău, nu voi primi decât spre sfârșitul lunii, când voi avea sesiune. Între sesiuni nu primesc, nu fac excepții. Vă rog să mă înțelegeți, nu fac asta pentru bani, nu o fac tot timpul, la noi e o fantezie, un rolplay. O dată pe lună sau chiar mai rar e suficient să ne satisfacă această fantezie. Ce e prea mult strică. Cel puțin la voluptate și dedicare. Dacă aș primi tot timpul m-aș plictisi, aș deveni banală, lacomă și...comună. Prefer să o fac rar și să ard când puneți mâna pe mine. Să simțiți din plin voluptatea. Nu judec pe nimeni, fiecare face cum crede să îi fie bine. Eu așa funcționez.

Mulțumesc, sper să înțelegeți.

 

Rareș, nu-ți dau numărul meu de telefon aici. Fă-ți o adresă de Skype falsă și discutăm. Știu cine ești, ai mai fost la mine de câteva ori. Dacă vrei, îți trimit numărul meu de telefon pe adresa ta oficială, dar aștept acordul tău pentru ca să fac asta. Te sărut!

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Prima fotografie e făcută la mai puțin de trei minute după ce am deschis ușa. Domnul respectiv știe ce vrea, pe fese se vede conturul palmelor sale. Știu că e membru al forumului, vreau să îi spun doar atât:

 

:inlovee

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Doar acum am vazut poza cu performanta mea, asa ca m-am gandit sa scriu cateva randuri despre actiunea petrecuta... Da, eu sunt pe prima poza, a fost o idee mai iesita din comun, ca sa pot sa duc la un nivel nou dominarea si perversitatea mea fata de o femeie, dar asta e mai nimic fata de ceea ce s-a intamplat in minutele de dupa... Sa nu va asteptati la detalierea actiunii cum obisnuiesc sa scriu de obicei, si asta mai mult din cauza ca sunt prea multi carcotasi pe aici pe forum si nu ca m-ar interesa parerea lor, dar pur si simplu nu vreau sa le dau avant replicilor rautacioase... Ceea ce e important, ca am bifat multe din fanteziile neimplinite de pana acuma, cu totul ca am avut multe experiente interesante si pot sa spun unice de pana acuma.

Dorina si Sorin sunt niste oameni foarte interesanti, deschisi la minte si unici prin felul lor. Pot sa zic ca suntem norocosi ca se situeaza in Cluj si noi, membrii forumului avem acces la ei.

Dorina m-a asteptat intr-o tinuta foarte sexy si din primele secunde am avut parte in FK deep de tot, pur si simplu imi lingea gatul din interior, asta mi-a placu la nebunie si tot acest timp, o prindeam de fese, simteam plugul anal in ea, ma jucam cu sanii, toate astea intr-un mod foarte salbatic si dur. Ii placea. Dar si lui Sorin sa se uita si de putine ori putem sa facem ce vrem cu iubita altuia in timp ce se uita la noi. Am facut si performanta cu banii, am dat niste palme peste fund, o ziceam ce vroiam eu, pur si simplu o dominam. Am fost dezbracat inca in hall, cu pupici, cu sarutari, cu mangaieri, foarte constiincios. Am primit un oral de exceptie, am pus-o de zid si pur si simplu o futeam gura... si Sorin se uita... in camera ostilitatilor, am facut chiar de toate, anal, vaginal, dublu vagina, fisting, am luat cureaua, am facut cateva cercuri cu Dorina in camera, cu cureaua trasa de gat... imi facea oral in timp ce o futea Sorin, deci tot felul de nebunii, sa nu mai vorbesc de analingusul fenomenal si de oralul de dupa finalizare, ceea ce am facut pe fata ei, dupa care am sters peste tot si lingea fiecare strop cu limba...

La final, am avut placerea sa ma uit cum fac dragoste intrea ei, in tot acest timp Dorina se tinea de mana mea, chiar le placea ceea ce au facut, iar privelistea a fost ceva foarte placuta pentru mine.

 

Puncte nu mai are rost sa dau, pot sa subliniez doar efectul OAO! la acest minunat cuplu, cu siguranta reprezinta ceva total aparte si nou in acest domeniu, ceea ce e facut doar pentru cei care poate sa aprecieze si vor ceva total nou in viata lor.

  • Like 28
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...