Sari la conținut

Cuplu matur 0747908024 cu experienta si mare dorinta pentru a oferi placere.


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Cum pot sa te contactez dorina?

Mulțumesc pentru aprecieri și pentru recenziile frumoase primite. Mă străduiesc să mențin standardul de calitate cât mai sus, nu fac asta din interes material în primul rând, ci din perversitate. Filozofia mea sexuală presupune acumularea de energie latentă, apoi descătușarea bruscă a voluptății, timp de două zile- maxim. Prefer calitatea cantității. De aceea nu pot primi pe toți doritorii, sper să înțelegeți.

 

Da, existăm și ”practicăm”, o zi sau două pe lună, nu mai mult, ca să menținem ridicat nivelul excitației. Asta face diferența. Când mă iei în brațe și mă lipești de perete, vreau să simți că ard și că te vreau cu adevărat. Când nu o să-mi mai facă plăcere maximă, cobor obloanele și mă apuc de croșetat șosete. Sunt un tip de nimfomană mai aparte: iubesc sexul mult, dar sunt ușor de adus la starea de orgasm. Îmi place și vreau să simți asta. Când mă auzi că gem în urechea ta, că urlu și-mi cresc ochii în cap, să știi că e plăcere pură, nu butaforie. 

 

”Servicii”: Oral neprotejat/protejat, normal protejat, anal protejat, FK excedentar (până la tocirea buzelor), dublă penetrare anală, dublă penetrare vaginală, dublă penetrare vaginal/anală, ejaculat oriunde, mai puțin în ochi și-n păr, uro în toate pozițiile și variantele, dirty talk (printre preferințele mele), umilire, legare, jignire, spit in my mouth, swallow, foot fetish, role play divers, etc, etc. 

 

Pe primul loc în preferințele mele, cuckoldingul de calitate, practicat cu cunoscători. Atașez o fotografie care conține un mesaj, decriptat ușor de cei care cunosc conceptul de cuckolding, la un nivel postinițiatic. Din păcate, în România ideea e destul firav practicată. Soțul meu îmi e devotat, supus, fără a fi un papă-lapte, cine a fost la noi poate confirma.Nativ, este un dom cu vocație, în raport cu alte doamne, exceptându-mă pe mine, cu care are raport de cuckold activ și versatil.

 

Îmi plac provocările, scenariile interesante, propunerile indecente. Dacă ai fantezie sexuală, m-ai câștigat! 

 

Primim și doamne, sau cupluri din ”familia tradițională”, ori cupluri adhoc (poți veni cu amanta, vecina, colega de birou, nevasta celui mai bun prieten, o escortă, femeia de serviciu de la bloc, etc.). NU accept **spam editat**, dacă mi se pare că nu ai vârsta majoratului, doresc să fiu convinsă cu un ID. Nu am limită de vârstă ”în sus”. 

 

Îmi selectez clientela și pe bază de bun simț, educație și caracter. Admir bărbații deciși, stăpâni pe viața lor, care când zic ”mâine la zece”, atunci e ”mâine la zece”. 

 

Contact, whatsapp: 0749617263 Atenție, acesta este numărul de contact WhatsApp, nu telefonul meu! Nu sunați, deci.  

 

”Cadoul” meu, 300/h, all inclusive. Tarif suplimentar pentru două servicii: piss in my mouth (uro în gura mea), și foto/filmulețe de panoplie. Sunt exhibiționistă și accept foto pentru panoplia personală, în condiții discutate în prealabil. 

 

Mai am un pitic pe creier. Îmi place să știu dinainte targeturile care trebuie atinse la întâlnire. Să primesc o listă de ”must do”. De multe ori, în focul luptei și datorită emoțiilor, uităm să atingem o fantezie sau alta. Îmi place să fiu pregătită și dorința mea e ca fiecare bărbat/cuplu/femeie care pleacă de la noi să o facă cu fanteziile îndeplinite. Suntem plătiți să fim la dispoziția musafirului și ne asumăm această dorință. De asemenea, îmi plac bărbații care știu să profite de caracterul meu de submisivă și să extragă de aici plăcere pentru ambele echipe de pe terenul de joacă. Primesc domni/doamne dornici/dornice de inițiere în diverse practici, chiar o fac cu plăcere.

 

Zile răcoroase tuturor vă doresc! 

 

 

Textul de mai sus e un up. 

 

De adăugat că în perioada untoldului nu organizez nici un soi de tăvăleală. După. 

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Dorina, ne mai incanti cu o poza pana la urmatoarea sesiune, multumesc anticipat

Încă unul care își poate face laba doar pe poze noi.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Deci, p-asta n-am ce face, trebuie să o recenzez. Că a fost de pomină întâlnirea.

 

Cuplu la prima experiență în patru, nu din Cluj, deplasați special pentru ”ciocnirea în patru”. Contact prealabil pe WhatsApp, unde am vorbit noi doamnele, împărtășindu-ne secrete de fete și fantezii făcute și nefăcute.

 

Când au intrat pe ușa noastră, ea era exact așa cum știam din discuții (brunetă, frumoasă, bronzată în Grecia, silicoane, o femeie bine construită, armonioasă, puțin crispată însă, și asta e de înțeles). El însă a fost o surpriză de mari proporții. La fel de emoționat (ba chiar mai emoționat ca soția lui), însă ascundea toată povestea sub un umor din acela ardelenesc, neaoș, absolut cuceritor. Ne-am sărutat (noi doamnele), domnii au dat mâna și s-au evaluat reciproc din priviri și ne-am aruncat pe canapele și fotolii, pentru socializarea de bun simț. Sorin a desfundat vreo două sticle de vin, mie mi-a turnat un lichior fin, primit ca dar cu o zi înainte. N-a fost nevoie să ajungem la jumătatea paharelor, am devenit prieteni din prima. Domnul are un umor fabulos, o autoironie autentică, foarte mișto, foarte mișto. Am râs cu lacrimi, toți patru, se zguduia ușa de la intrare de așa hohote.

 

Sexul? Cu de toate! Evident, prima dată ne-am luat noi două în brațe și ne-am sărutat lung, lung. Doamna are gura dulce și o limbă obraznică de tot. Am lins-o peste tot și am parcat cu toate utilajele din dotare între picioarele ei, în timp ce domnii îi sugeau cu poftă sânii, iar ea gemea excitată. O simțeam cum se umezește în gura mea. Apoi au intervenit domnii, și dă-i și dă-i!

 

După un timp ne-am mutat în living, pe canapea. Domnul musafir a scos din gentuță două eșarfe din satin roșu, și noi am fost puse pe canapea, legate la ochi bine, să nu putem trage cu ochiul. Nu am avut voie să punem mâna. Doar să mirosim, să atingem cu buzele și să încercăm să ghicim care e la care.

 

A fost o întâlnire cu de toate. Și minusurile care s-au înregistrat (nu poate fi perfect din prima la așa ceva, să fim serioși!) s-au șters automat într-o atmosferă de hohote de râs și de umor mișto. N-am avut așa sex în viața mea, râdem în hohote și între hohote aveam câte un orgasm, de urlam amândouă (nu-mi dau seama cum de n-a anunțat nimeni poliția, pe bune, ce oameni de treabă!)

 

După un timp soțul meu a luat-o pe frumoasă pe balcon, la o țigară. Amândoi în pielea goală cu paharele de vin în mână. Eu am rămas la o discuție cu musafirul meu. Om de omenie, destupat la minte, care își iubește nevasta și își dorește pentru ea tot ce e mai bun. O familie exemplară.

 

Ce mi-a plăcut și n-am mai văzut de mult timp la nimeni.

 

Deși sunt împreună de mulți ani, cei doi musafiri ai noștri râd unul de altul, un râs foarte sănătos. Se amuză din orice ca niște copii. Și ce mișto e viața în cuplu când partenerul tău continuă să te facă să râzi, după atâția ani, nu? La un moment dat când eram călare unii peste alții, el i-a zis ceva la ureche soției și ea a zis ”Nu pot să cred că ai spus așa cevaaa!!!” Au bufnit amândoi în râs ca niște adolescenți.

 

A fost foarte-foarte! Am stat vreo trei ore și dacă n-aș fi setată pe minim șapte ore de somn nocturn obligatoriu, cred că ne apuca dimineața pe toți patru în același pat.

 

Sexul nu e neapărat un maraton și o paradă de abilități de gimnast. E (și) umor, conversație, prietenie, empatie, distracție.

Doamna a zis că nu scrie recenzia și s-o scriu eu. Am scris-o așa cum am văzut-o din punctul meu de vedere.

 

Sper că v-ați simțit bine și ne bucurăm că ne-am ales cu noi prieteni.

  • Like 16
Link spre comentariu
Vizitator johniman100
Reputație: 0

Felicitari pentru recenzie, Dorina !!!

Vreau sa transmit ceva si celor care urmaresc topicul Dorinei, pentru cei care o cunosc dar si pentru cei care vor sa o cunoasteti. Parerea mea este ca Dorina e o femeie unica, eu nu am mai intalnit o femeie ca ea. Imi doresc foarte mult sa mai am experiente cu ea si Sorin, dar din pacate nu mai sunt primit. Ce vreau sa va transmit este ca trebuie sa o pretuiti si sa va respectati programarile daca nu vreti sa patiti ca mine. Te salut Dorina si am speranta ce o sa ma primesti candva :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca

Felicitari pentru recenzie, Dorina !!!

Vreau sa transmit ceva si celor care urmaresc topicul Dorinei, pentru cei care o cunosc dar si pentru cei care vor sa o cunoasteti. Parerea mea este ca Dorina e o femeie unica, eu nu am mai intalnit o femeie ca ea. Imi doresc foarte mult sa mai am experiente cu ea si Sorin, dar din pacate nu mai sunt primit. Ce vreau sa va transmit este ca trebuie sa o pretuiti si sa va respectati programarile daca nu vreti sa patiti ca mine. Te salut Dorina si am speranta ce o sa ma primesti candva :)

Intradevar o femeie unica Dorina, dar oare nu este meritul lui Sorin? Ca a ajung cu ea la acest nivel. Cu siguranta mai sunt femei asa deschise la minte și ar face de toate, dar nu pot de tolomac. Sorin e cu gândire mult prea avansata pentru ce se întâmplă pe la noi. Sunt curios cati dintre noi își lasă nevasta sa experimenteze asa?
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

sincer ma johni eu zic ca 'problemele' tale 'la mansarda' sunt mai mult decat evidente! se vede cu ochiu liber ca ai o obsesie pentru....dorina sa zicem:). aici poti abera cat vrei insa de vizitat 'real' cred ca ....nu e loc. 

P.S. nu te cunosc insa cred ca ai grave probleme la mansarda. nu zic ca esti psihopat dar...nici departe nu esti :). parerea mea. 

Felicitari pentru recenzie, Dorina !!!
Vreau sa transmit ceva si celor care urmaresc topicul Dorinei, pentru cei care o cunosc dar si pentru cei care vor sa o cunoasteti. Parerea mea este ca Dorina e o femeie unica, eu nu am mai intalnit o femeie ca ea. Imi doresc foarte mult sa mai am experiente cu ea si Sorin, dar din pacate nu mai sunt primit. Ce vreau sa va transmit este ca trebuie sa o pretuiti si sa va respectati programarile daca nu vreti sa patiti ca mine. Te salut Dorina si am speranta ce o sa ma primesti candva :)

Link spre comentariu
Vizitator johniman100
Reputație: 0

Maximus eu cred ca tu nu stii ce vorbesti. Ma cunosti cumva? Judecandu-ma asa, cred ca tu esti cel cu probleme la mansarda. Imi place mult Dorina, recunosc, dar asta nu inseamna ca am o obsesie. Sunt sigur ca foarte multi barbati o plac pe Dorina, iar printre acestia ma aflu si eu. Nu te supara dar nu e frumos sa comentezi in necunostinta de cauza. O zi buna !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Cam are dreptate Max, modul in care incerci sa-i reintri in gratii Dorinei si daca-mi aduc aminte incercai sa-i intri sub piele chiar si Amaliei propunandu-i sa mergeti impreuna la Dorina, este genul omului libidinos. Sigur nu vei m ai pupa o intalnire la acest cuplu. Dorina isi doreste barbati care stiu ce vreau si care vor s o futa, nu sa se tot smiorcaie pe acest forum. 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

ma jonica ai raspunsul! :) eu iti zic ce se 'observa' asa doar citind:). esti obsedat de dorina. iar asta oricum o iei( desi aici e bine sa o dai. ma refer aici pe site:) ) nu e bine ma jonica! obsedatii ....au problemele lor si e bine sa 'stai' departe de ei! mai ales daca esti escorta. una peste alta nu intelegeam de ce plm tot insisti aici cu ridicari in slavi si patetisme. Dorina a recunoscut de n ori ca-i place fututu' hardcore. tu bagai softisme de pulica inamorezatu/obsedatu. cand insa ai inlaturat 'misterul' si ai spus ca de fapt esti 'banat' si nu mai esti primit...ghici ce ma jonica. s-a aprins beculetu:). si la Dorina si la noi cititorii:). chiar esti obsedat!:) in rest ma doare-n pula ma jonica de tine! eu iti zic ce iti zic sa intelegi cate de patetic esti. ca tu pricepi ori ba e ...fix durere-n pula. hai , te las ca ti-am acordat prea multa atentie si ...te-ndragostesti de scrisu' meu:)))))))))). ba jonica daca ai fi futut-o pe Dorina cum trebuie te cauta ea! daca ti-a dat respins e clar ca....nu futi cum vrea ea! :). 

Maximus eu cred ca tu nu stii ce vorbesti. Ma cunosti cumva? Judecandu-ma asa, cred ca tu esti cel cu probleme la mansarda. Imi place mult Dorina, recunosc, dar asta nu inseamna ca am o obsesie. Sunt sigur ca foarte multi barbati o plac pe Dorina, iar printre acestia ma aflu si eu. Nu te supara dar nu e frumos sa comentezi in necunostinta de cauza. O zi buna !!!

 

 

sincer ma johni eu zic ca 'problemele' tale 'la mansarda' sunt mai mult decat evidente! se vede cu ochiu liber ca ai o obsesie pentru....dorina sa zicem:). aici poti abera cat vrei insa de vizitat 'real' cred ca ....nu e loc. 

P.S. nu te cunosc insa cred ca ai grave probleme la mansarda. nu zic ca esti psihopat dar...nici departe nu esti :). parerea mea. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...