Sari la conținut

Incepator


Postări Recomandate

Salut tuturor.In primul rind vreau sa multumesc tuturor celor care contribuie mai mult sau mai putin la acest forum.Informatiile care le postati sunt de foarte mare valoare pentru noi incepatorii.Cel putin pe mine ma face sa fiu mai comfident in legatura cu valabilitatea informatiilor pe care le iau din ziar.Am citit tot forumul acum doua zile si am o intrebare.Cele mai multe numere de telefon pe care le dati voi nu se gasesc in ziar(cum am ajuns in Iasi am luat ziarul).Au fost la un momendat valabile si acum sunt deconectate sau sunt fete pe cere le stiti voi si nu au anunt la ziar?Multumesc anticipat si promit sa postez despre tot ce imi cade.

Link spre comentariu

sunt unele fete care isi schimba des telefonul sau/si locatia. De exemplu as fi vrut sa fac o recenzie despre 0752765486 care avea un anunt gen "Roscata 1.70/55kg (sau 1.50/55kg in alte anunturi) (...) ofer servicii domnilor cu caracter", sau cam asa ceva. E o fata cu care personal m-am simtit bine si cand avea locatie langa spitalul sf.Maria, si in Bucsinescu, si langa sindicate si ultima langa bariera de la Tigarete. Din pacate apare, da anunt 1-2 luni si dispare 3-4 din peisaj. Isi ia foarte multe masuri de precautie - te roaga sa fii la loc vizibil si doar dupa aceea iti da restul de date. In schimb interactioneaza mult in aria GFE, strange in brate, mangaie, saruta, chiar si FK, cu aerul unei iubite sfioase, ceea ce mi-a placut enorm si m-a facut sa-i caut anuntul in continuare. Altfel, o tipa plinuta, cu sani maricei, prestand oral si normal protejat. Din pacate acum a disparut din nou, sper sa apara din nou in peisaj, probabil la o noua adresa.Din cate stiu, sunt foarte multi psihopati care suna aproape non-stop si de aceea sunt nevoite de multe ori sa schimbe numarul, plus teama de controale. Succes cat stai in Iasi, sa ne spui ce ai vizitat !

Link spre comentariu

S-ar putea sa nu am prea multe de spus.Am dat deja 6 telefoane si nimic inca.
Compara si tu numerele din ziar cu cele de pe aici. Daca le gasesti in ambele locuri, atunci ai toate sansele sa dai de fata respectiva. Nu toate schimba numerele, sunt care au acelasi numar de 2 ani de zile.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...