Sari la conținut

Andreea - 0765860498 fost(0763586108 / 0737145219 (Mosilor)


Postări Recomandate

ANDREEA, superba, cu forme frumoase, te invit la mine in dormitor pentru clipe unice, ador sa fac dragoste, sa-ti simt sarutarile si mangaierile pe trupul meu fierbinte. Te saarut dulce si te astept. Poze reale. Garantez, 0737.145.219post-10055-133409712533_thumb.jpgpost-10055-133409712533_thumb.jpgpost-10055-133409712534_thumb.jpgA fost cineva la ea? Am vazut-o astazi pe AT si vroiam sa-i fac o vizita! Daca este cineva care a mai fost astept pareri!

post-10055-133409712536_thumb.jpg

Link spre comentariu
Arata interesant domnisoara.Daca nu se incumeta nimeni cred ca weekendul viitor ii fac o vizita:D Poate pana atunci apare vreo recenzie de la vreun confrate.
:dodgy:daca napare nici de la tine......ma duc eu uikendu' alalalt.....sa vezi atunci recenzii
Link spre comentariu
Da da! Si sa mentionezi si lipsa hartiei igienice de la wc! Si ca au demolat ilegal peretele de la sufragerie si au montat caloriferul pe balcon!
M-ati omorat!=))Aveti un spirit de observatie, de m-ati dat pe spate.Avand in vedere problemele observate, sigur sunt poze din Romania.:D
Link spre comentariu
Vizitator achile
Reputație: 0

Salut fratilor cum nimeni nu se risca sa mearga la domnisoara m am riscat eu.Concluzii:Locatie naspa undeva pe bdul carol ,fata pare a fi cea din poze de ce spun asta pt ca pare putin mai "arsa" cica de la solar, corp 8.5 inaltime de 1.65 1.68 putin mai implinita ca in poze dar destul de frumusica .Faza nasoala cica am nimerit intr o zi cand nu curgea apa oare sa fiu eu atat de ghinionist?Fata destul de comunicativa nu e prostuta dar nici nu citeste Kant.la telefon spune de o ora cu 100 ron acolo lucrurile se schimba putin nu verbal dar iti da de inteles ca mai are o programare ,apropo eu chiar intersectandu ma cu un confrate.oral cam de 6 cu prezervativ si ajutandu se de mana la normal un 8,5 sta cum vrei si geme destul de misto.Cu sinceritate nu stiu daca sa vi o recomand sau nu,are cateva chesti misto dar si lucruri negative.Daca am uitat ceva intrebati ma

Link spre comentariu
Vizitator achile
Reputație: 0
Daca nu te superi face si anal ?Locuieste singura ?FK' date='CIM accepta?Astept raspunsul tau daca nu te superi.[/quote']anal nu am intrebat fk nu si apropo oralul este protejat.
Link spre comentariu
Vizitator achile
Reputație: 0
@ Achile"la telefon spune de o ora cu 100 ron acolo lucrurile se schimba"sa inteleg ca dorea mai multi bani?
de fapt ar cam fi 100 ron finalizarea
Link spre comentariu
Fata destul de comunicativa nu e prostuta dar nici nu citeste Kant
HAHA f tare=))Mai adaug ca fata are burtica mult mai mare ca a mea...si nu cred ca baga bere zilnic. Oral protejat, nu respecta programarile, atmosfera si atitudine de fastfoot drept pt care nu am mai ramas.
Link spre comentariu
Vizitator achile
Reputație: 0
HAHA f tare=))Mai adaug ca fata are burtica mult mai mare ca a mea...si nu cred ca baga bere zilnic. Oral protejat' date=' nu respecta programarile, atmosfera si atitudine de fastfoot drept pt care nu am mai ramas.[/quote']asa e pacat de ea daca ar fi ingrijita si ar respecta mai mult clientul ar putea cere usor 200 ron pe ora
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
asa e pacat de ea daca ar fi ingrijita si ar respecta mai mult clientul ar putea cere usor 200 ron pe ora
Eu pot sa spun ca am vizitat-o in Iunie, a respectat programarea, locatia este curata, mi-a dat papuci de baie si prosop curat (mirosea si prosopul frumos - a balsam). La baie era curatenie, sampoane si gel de dus barbatesc, deci totul OK.Tipa este draguta la fata, confirm atitudinea de FASTFUT, insa nu a comentat nimic la pret: 100 Lei ora cu doua finalizari. FastFut: un Oral protejat ce a durat fro 15 minute, dupa care m-a intrebat daca mai ma tine inca un numar, zic - sa incercam, merg la baita, curat inaintarea si ma intorc in laborator unde avem cateva minute de relaxare cu discutii tematice, incepem cu mangaieri pe sani, ma lige pe burtica si in urechi si pe sani, mimi da sanii ei sa-i ling si se urca pe mine, o mangai pe fese si pe spate (imi place mult senzatia asta de la fese pe tot spatele), punem caciulita si trece fata la treaba - ea calare pe mine, mai schimbam pozitiile si dupa fro 25-30 de minute fac a doua depunere in DUREX. Fata constiincioasa imi scoate prezervativul si-l pune intr-un servetel pe care il duce imediat la gunoi. Se intoarce si-mi spune ca tre sa ajunga repede la banca sa plateasca nu-sh ce rata ca e 16.45 si inchide la 17, banca fiind peste drum are timp sa ajunga. Ma pupa pe obraz si zice ca ramane datoare pentru data viitoare. Pe mine nu m-a deranjat secventa asta, oricum am avut doua finalizari in aproape o ora si am platit 100 Lei. Am vrut sa plec si eu repede - ea se imbraca, eu am sters organul cu un servetel umed si m-am imbracat, am mers la baie, m-am spalat pe maini si pe fata si am plecat salutand politicos.Mie mi-a placut cum a facut oralul, chiar cu pasiune, la normal nu comenteaza nimic, geme cu talent. De anal nu am intrebat ca nu sunt adept. FK ... sunt aproape convins ca NU, oricum nu as incerca cu nici o escorta FK. Fata este foarte comunicativa si jucausa, este titrata si o face strict pentru bani, nu ca ar fi fro nimfomana. Mie mi-a spus ca e studenta la drept, momentan -adica atunci- nu avea gagic si alte bla-bla-bla-uri.Pentru mine a fost o experienta placuta si sigur am sa o mai vizitez.
Link spre comentariu

Am fost eu la mijlocul lunii august, locatia este pe Mosilor, langa mazinul MegaImage.Tarife: 100 o finalizare, 150 o ora; oral si normal.In locatie mai erau doua fete foarte sictirite, puteam alege intre una dintre ele. Am ramas cu Andreea, arata cel mai bine.E mult mai corpolenta fata de poze, chiar ea zice ca sa ingrasat si asta "i-o spune si prietenul". Nu arata rau, dar e plinuta (are inca carnea tare).Am vrut o ora, dar pentru ca nu a inteles si mai facuse o programare, am facut doar o finalizare.Oral bunicel, destul de mult iar normal, ea deasupra si capra. Oricum o imagine greu de uitat cand o vezi deasupra (e destul de mare); mi-a placut. S-a plans de marime colegelor la sfarsit, dar in timpul actiunii nu a carait.Un minus mare locatia: destul de murdar, iar wc-ul avea urme de kk. Alt minus: colegele prin atitudine, iar una dintre ele comenta ca daca o am mare ajunge o finalizare.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Am fost eu la mijlocul lunii august' date=' locatia este pe Mosilor, langa mazinul MegaImage.Tarife: 100 o finalizare, 150 o ora; oral si normal.In locatie mai erau doua fete foarte sictirite, puteam alege intre una dintre ele. Am ramas cu Andreea, arata cel mai bine.E mult mai corpolenta fata de poze, chiar ea zice ca sa ingrasat si asta "i-o spune si prietenul". Nu arata rau, dar e plinuta (are inca carnea tare).Am vrut o ora, dar pentru ca nu a inteles si mai facuse o programare, am facut doar o finalizare.Oral bunicel, destul de mult iar normal, ea deasupra si capra. Oricum o imagine greu de uitat cand o vezi deasupra (e destul de mare); mi-a placut. S-a plans de marime colegelor la sfarsit, dar in timpul actiunii nu a carait.Un minus mare locatia: destul de murdar, iar wc-ul avea urme de kk. Alt minus: colegele prin atitudine, iar una dintre ele comenta ca daca o am mare ajunge o finalizare.[/quote']Mda, le-am vazut si eu pe acritele alea: era una bruneta, cu parul scurt - asta nu arata rau, era chiar buna, din sutien se zareau niste sani fermi, era bine cladita, zicea ca face oralu si neprotejat, dar fara CIM, era bine ca animal, mai era una maruntica si bruneta inclusiv la ten, dar mica rau si slaba de tot ... si mai era una la fro 37-38 de ani ... obosita rau si asta, avea o fata sictirita rau, asa ca tot la Andreea am ramas si eu, e de departe cea mai aratoasa din locatie, are pizdica dulce si o suge cu pasiune, pacat ca face oralu` doar protejat! ( sau poate e mai bine asa ) ....Parca simt miscari de trupe in pantaloni si i-as trage iar o vizita ... si nu numai vizita ...
Link spre comentariu
Vizitator I_am_Weasel
Reputație: 0

Din ce vad si-a schimbat numarul: 0763586108 e cel care apare pe anuntul.Are si un set nou de poze. Am discutat la telefon 0763586108. Locatie: Mosilor. La telefon vb f OK. "Garanteaza" ca pozele sunt ale ei. Pret 100 RON , am intrebat daca pt o finalizare sau o ora. Raspunsul a fost ceva de genul: o finalizare, doua - important e sa te simti tu bine. Inca oscilez... Daca o vizitez revin cu recenzia.

Link spre comentariu
  • Oras:Bukarest
  • Oras:Bukarest

Salutare confutadorilor! Desi sunt curvar ucenic aici, frecventez de mult timp aceste "meleaguri" ale curvasaraiei.Impins de cel mic, se tot zvorcolea prin pantaloni si nu-mi dadea pace, intru pe AT si pe forum sa-mi caut prada. Pe AT, nu am gasit mai nimic interesant si am ales pe domnisoara din acest thread.Sun pe domnisoara in cauza, mi se spune la telefon poezia: sex oral, normal si mici fantezii, 100 Ron fin/200 H. Locatia Mosilor cu Carol la mega image.Ajung acolo, la blocul respectiv, urc cu liftul acela infiorator pana la 5. mi-am si zis, ai venit sa tu futi dar tu pleci intre 4 scanduri, ca o sa te futa pe tine liftul si forta gravitationala.Intru in aparament, mi se prezinta meniul: Andreea, baba si cea mica. Andreea nu stiu de ce le-ar fi placut dar este foarte plina, total nearanjata si un pic vulgara(si sunt dragutz) . Baba in niciun caz nu am luat-o si am ales-o pe cea mica cu spatele tot tatuat si bruneta. daca andreea nu-mi arata tatuajul nu credeam ca este ea. ca sa ma fac inteles, am vrut la andreea dar am ales-o pe cea mica.Ca sa fiu in grafic cu regulaentul:-sex oral: protejat, ajutat de mana, nota 2-sex normal: protejat normal, nota 5, se misca saraca dar nu poate mult.GFE, anal, cunni, 0 nu amincercat dar sigur nu presta. era cat pe ce sa nu raman pt ca era ff multa mizeriein casa, si mai alea pe campul de lupta. locatie 4. Ca si concluzie ar fi de evitat datorita igienei, a locatiei,a primcipiuluice primeaza acolo adicafasfut, ca nu gasesti parcare prin apropiere, asta daca nu ai nimicimpotriva parcarii aiurea cu risculde a-ti atinge un bou masina. la a mea tin mult si locul de parcare eprimordial.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -989

ANDREEA, am revenit cu mai multa experienta in arta sexului pasionala si usor perversa, stiu sa fac si dragoste si sex, ador sa-ti simt sarutarile si mangaierile pe trupul meu fierbinte, te sarut dulce, poze reale, 02 May 11:22

 

 

Tel :0765860498 100Ron fin

 

Sigur ea este si-a schimbat numarul de tel si locatia , e la tineretului cu Calea vacaresti , am retinut pozele si am facut aceasta legatura. Spor la vizite cat mai multe!

post-16555-0-45746900-1335949990_thumb.jpg

post-16555-0-87650500-1335949997_thumb.jpg

post-16555-0-12796400-1335950006_thumb.jpg

post-16555-0-89170000-1335950017_thumb.jpg

post-16555-0-04171500-1335950029_thumb.jpg

post-16555-0-66956500-1335950036_thumb.jpg

  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Recunosc locatia, am fost acum ceva vreme si mi-am luat o teapa mare cu o pustoaica buna in draci dar cu o atitudine de rahat si servicii de toata jena ( nu este cea din pozele postate aici, era sigur alta).

Atentie, din ce stiu antenele mele, fetele din locatia respectiva sunt supravegheate de un "fishy". Nu sta in apt. cu ele, dar controleaza cumva business-ul sigur (erau doar 2 fete in locatie cand am fost eu).

Daca va intrebati de unde am informatia, va pot spune doar ca locuiesc foarte aproape de locatia respectiva si mai am ceva cunostinte prin lumea "buna" din cartier :P

Link spre comentariu

Sall, as vrea sa va prezint pe scurt o experienta petrecuta saptamana trecuta

 

Avand oarece nevoi, rasfoiesc AT ca orice doritor de senzatii tari si mi se opreste privirea asupra urmatorul anunt:

 

ANDREEA, am revenit cu mai multa experienta in arta sexului pasionala si usor perversa, stiu sa fac si dragoste si sex, ador sa-ti simt sarutarile si mangaierile pe trupul meu fierbinte, te sarut dulce, poze reale. Tel:0765860498

 

Sun la numarul 0765860498, imi raspunde dameza care este foarte amabila si iti da senzatia ca isi doreste sa te intalneasca. Stabilim o ora, ma indruma si ajung la locatie. Aceasta este pe Calea Vacaresti, al doilea bloc dupa ce faci dreapta de pe Bdul Tineretului. Despre locatie pot sa spun ca este curata, baie OK cu dush gel si prospop curat. Am uitat sa mentionez ca la locatie activeaza doua fete, cealalta nu mi-a placut. Despre Andreea pot sa spun ca pozele (atasate) sunt reale dar nu o avantajeaza deloc. Arata mult mai bine in realitate cu toate ca s-ar putea sa fie conationala, dar nu m-a deranjat deloc intrucat stie sa se faca placuta . Si cand spun mult mai bine, ma refer la corp (sani mari si tari, fund bombat cum se spune in jargon "futabil", corp atletic cu carnea tare) cat si la fata (trasaturi fine). Are in jur de 20 ani si ceva, aprox 55 kg si in jur de 1,70. Draguzta, amabila si foarte joviala. M-a intrebat daca e OK si sunt multumit, dar avand acceptul celui mic intrucat statea sa rupa blugii am ramas. Intrucat doream doar o finalizare am decartat 100 RON si am inceput ostilitatile. Intru la dus: baie curata, prosop, gel de dus. Revin in camera si ma asez pe pat iar Andreea incepe cu un oral pe care l-am solicitat sa fie cu caciulita. Nu am intrebat daca face si fara. Oralul e bun cu sarut pe corp, pe piept, inclusiv cu sarut pe OO, incercari de deep etc... Apoi a urmat un normal, de si acum imi tremura genunchii numai gandindu-ma la el. Preferatul meu pe la spate. Am terminat in caciulita. Excelent. Nu am intrebat despre anal, fiindca nu m-a interesat. Dee mentionat e ca pe tot parcursul ostilitatilor ea intertine o atmosfera de film porno, vorbind usor vulgar ( fu—ma tare, vreau sa iti simt sperma in pi..da mea, sa iti simt p..a etc.).

Intrucat nu cred ca exista nota 10, acestea sunt notarile mele:

GFE – 8 (prietenoasa, zambitoare, eleganta)

Fata – 9 (mi-a placut zambetul ei)

Corp – 8 (nu imi plac slabanoagele, era usor plinuta)

Oral – 9 (protejat, mentionez ca eu am vrut asa)

Normal – 9 (poti sa shimbi pozitii, se implica si se misca bine)

 

O recomand cu caldura. Eu cred ca am sa revin daca isi mentine pretul (la 100 RON consider ca e OK) si calitatea.

Sper ca topicul meu v-a fost de folos si l-am postat unde trebuie. :innocent

post-19953-0-44671600-1336119556_thumb.jpg

post-19953-0-26175300-1336119563_thumb.jpg

post-19953-0-70047600-1336119569_thumb.jpg

post-19953-0-63657600-1336119598_thumb.jpg

post-19953-0-84436000-1336119608_thumb.jpg

post-19953-0-77528300-1336119616_thumb.jpg

post-19953-0-42945500-1336119623_thumb.jpg

post-19953-0-63424500-1336119633_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Reputație: 1265

Sal'TARE!

@ady121... ai ceva vechime si postari... un sfat: inainte de a deschide un thread nou, verifica daca respectiva escorta nu a mai fost recenzata! Daca ai fost la ea, threadul nu trebuia deschis la Orientare... ci la Escorte testate!

Andreea are deja recenzii la escorte testate.

Daca se poate un moderator sa mute postarea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...