Sari la conținut

0745351379


Postări Recomandate

A reusit cineva sa vorbeasca cu domnisoara. Eu inca nu. Este cea din link-ul de aici: [....]..............Link-ul postat cere inregistrare! Astept sa urci poze in acest thread in maxim 48 de ore, sau thred-ul este sters pe motiv de reclama. cbu.

Link spre comentariu

Cauta:: Barbat (18 - 32 ani)Pentru:

  • Prietenie
  • Relatie discreta
  • Sex (1 cu 1)
  • Chat pe webcam

Varsta: 29 aniCuloarea ochilor: CapruiCuloarea parului: SatenInaltime: 1.65 mBust- talie- sold: 95 cm - 65 cm - 97 cmDetalii sexualeOrientare sexuala: HeterosexualSex practicat:

  • Sex normal
  • Sex oral

Tel: "0745351379" post-727-133409712549_thumb.jpgpost-727-133409712549_thumb.jpgpost-727-13340971255_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator bmwracingnoi2
Reputație: 0

Pe asta am ars-o eu acum 4 ani... eu am luat-o cu vrajeala.. statea prin targu cucu in chirie ...nu cred ca facea escorting pe vremea aia... avea idul de messenger azadeh[talpa]mikado si numarul de telefon O743100432 (nu mai stiu daca il mai are)... o aveam intr-o lista de messenger. Am verificat avatarul de la id si este una din pozele postate aici la avatar...deci ea e sigur.Posibil sa il mai aiba... nu am idee, nu am mai vb cu ea de atunciDespre ea ... un pic grasuta... se imbraca naspa in training .. era cam tarancuta si nu prea se spala pe dinti. Despre varsta nu cred ca are 29 de ani .. imi aduc aminte ca era boboaca pe la feaa si nu era din iasi. Mai avea o prietena medeea ... le-am futut pe amandoua. In concluzie ... daca e ieftina se merita, cel mai probabil e peste tigancile alea tatuate despre care am mai citit prin reviewuriAm sa o incerc si eu weekendul asta sa vad ce mai e de capul ei si revin cu un review nou :D


Am uitat sa intreb.. unde avea anunt ??? Nu de alta dar daca se da la fund si nu recunoaste sa ii spun unde am gasit-o :D
Inca ceva... pozele sunt vechi pentru ca le stiu, asa am recunoscut-o... posibil ...de cand vorbeam cu ea cred sau oricum le-am mai vazut demult... adica e ciudat ca nu a mai facut poze noi... poate s-a transformat :))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...